Top 6 # Phương Pháp Học Tiếng Anh Khi Ngủ Xem Nhiều Nhất, Mới Nhất 1/2023 # Top Trend | Lienminhchienthan.com

Học Tiếng Anh Khi Ngủ

Học tiếng Anh đòi hỏi sự chăm chỉ, cần cù. Nhưng bạn muốn làm biếng, hay không có thời gian cho việc học mà vẫn giỏi tiếng Anh. Phương pháp học tiếng Anh khi ngủ sinh ra để dành cho bạn.

Tại sao chúng ta lại có thể học tiếng Anh ngay cả khi đang ngủ?

Ngủ để nghỉ ngơi, cớ sao lại học?

Cuộc sống bận rộn quá mà. Ngày thì làm 8 tiếng. Tối đến lại phải đi uống trà sữa với “gấu”. Chưa kể còn phải ăn uống, tắm giặt, vân vân và mây mây. Tìm đâu ra thời gian để học tiếng Anh đây?

Vậy khi ngủ thì sao? Chúng ta dành khoảng 8 tiếng đồng hồ một ngày cho việc ngủ (1/3 thời gian trong ngày). Đây là khoảng thời gian để bạn nghỉ ngơi, cũng như sắp xếp lại kiến thức học được trong ngày.

Nếu bạn không thể học tiếng Anh trong ngày thì đây chính là khoảng thời gian để bạn làm điều đó. Vậy thay vì chỉ ngủ thôi, hãy dành 8 giờ đó để vừa nghỉ ngơi, vừa học tiếng Anh hoàn toàn thụ động.

Học tiếng Anh khi ngủ – “sự thật” hay “trò đùa”?

Trong một cuộc nghiên cứu được công bố trên tạp chí Nature Communications năm 2017, nhà thần kinh học thuộc Đại học nghiên cứu PSL (Paris, Pháp) – Thomas Andrillon cho biết: ” Chúng tôi đã chứng minh được rằng con người có thể học trong khi đang ngủ.” (theo Khám phá)

Con người hoàn toàn có thể học khi đang ngủ.

Một tin vui dành cho bạn: “Bạn là một con người!” Bạn cũng có thể cải thiện trình độ tiếng Anh khi đang ngủ đấy.

Đương nhiên, bạn không thể học bằng cách đọc, hay làm bài tập khi hai mắt đang nhắm tịt (hoặc bạn có siêu năng lực). Bạn sẽ học bằng cách nghe tiếng Anh khi ngủ.

3 cách nghe tiếng Anh khi ngủ bạn cần biết

Nghe nhạc tiếng Anh

Từ tấm bé chúng ta đã quen với những bài hát ru của mẹ. Vậy sao bây giờ lại không nghe hát ru để học tiếng Anh.

Bạn nên chọn những bài hát tình cảm, nhẹ nhàng, tiết tấu chậm cho một giấc ngủ êm đềm. Ngoài ra, những bài hát tiết tấu chậm giúp việc nghe tiếng Anh khi ngủ dễ dàng hơn.

Bạn có thể tham khảo Playlist sau

Nghe cụm từ tiếng Anh

Bên cạnh việc nghe nhạc thì nghe những cụm từ tiếng Anh kèm theo nhạc nền du dương cũng là một cách hay.

Bạn tỉnh dậy với một kho tàng từ vựng đồ sộ chỉ sau một đêm. Thì đó chắc chắn là mơ.

Nghe từ tiếng Anh khi ngủ thường xuyên. Vốn từ vựng phong phú sẽ thành sự thật.

Tuy nhiên, không phải vì thế mà coi thường những phương pháp học từ vựng thông minh khác nha!

Để bắt đầu học từ vựng tiếng Anh thụ động, bạn có thể nghe thử video sau

Nghe hội thoại tiếng Anh

Nghe hội thoại tiếng Anh sẽ giúp bạn tự tin giao tiếp qua từng giấc ngủ.

Bạn được nói chuyện bằng tiếng Anh thỏa thích trong những giấc mơ.

Dù chỉ luyện tập trong mơ, nhưng khả năng giao tiếp của bạn sẽ được cải thiện đáng kể. Từ đó giúp bạn vượt qua sự ngại giao tiếp , truyền đạt suy nghĩ bằng tiếng Anh dễ dàng hơn.

Ngủ dậy nói tiếng Anh trôi chảy?

Vào một ngày bạn thức dậy và nhận ra rằng bạn đã thành thạo tiếng Anh. Wow! Chỉ học tiếng Anh trong lúc ngủ thôi mà kết quả lại tuyệt vời như vậy!

Chắc chắn rằng bạn đang mơ thôi!

Bạn có thể học tiếng Anh trong khi ngủ nhưng bạn không thể thành thạo tiếng Anh chỉ bằng việc ngủ. Cũng giống như bạn không thể “tự nhiên giỏi tiếng Anh bằng thiền” vậy.

Bạn có thể học từ mới trong khi đang say giấc nhưng chỉ biết cách phát âm thôi chứ có biết mặt mũi nó ra sao đâu. Bạn giao tiếp rất tốt trong giấc mơ nhưng ngoài đời thì không giống trong mơ cho lắm nhỉ.

Học tiếng Anh trong khi ngủ là một phương pháp tuyệt vời, nhưng bạn không thể phủ nhận hoàn toàn việc học tiếng Anh trong lúc tỉnh. Dù bạn có giỏi tiếng Anh trong mơ thì cũng vẫn phải tỉnh dậy mà thôi.

Kết luận

Học tiếng Anh khi ngủ là phương pháp tuyệt vời, phù hợp với người bận rộn.

Đó là phương pháp học hoàn toàn thụ động. Bạn chỉ cần nằm ngủ và nghe những audio tiếng Anh phù hợp mà không phải làm gì thêm.

Phương pháp này giúp bạn cải thiện trình độ tiếng Anh qua từng giấc ngủ, nhưng nó không hề phủ nhận lợi ích của việc học tiếng Anh khi tỉnh táo. Nói cách khác, học tiếng Anh khi ngủ là một công cụ hỗ trợ phát triển khả năng tiếng Anh của bạn.

Học Tiếng Anh Trong Khi Ngủ

Lời giải thích từ khoa học

Vào năm 2017, nhà thần kinh học Thomas Andrillon – thuộc Đại học nghiên cứu PSL (Paris, Pháp) đã công bố nghiên cứu của mình trên tạp chí Nature Communications rằng: “Chúng tôi đã chứng minh được rằng con người có thể học trong khi đang ngủ.”, Bộ não có khả năng tái tạo nên những những ức mới và nhận được thông tin truyền đạt.

Trong nghiên cứu này, khi thí nghiệm, các chuyên gia đã bật một số bài nhạc ngẫu nhiên cho những tình nguyện viên đang trong trạng thái ngủ nghe. Sau khi được đánh thức, hầu hết họ đều có thể nhớ và nêu ra được loại nhạc mình đã nghe trong lúc ngủ.

Cuộc nghiên cứu còn chỉ ra rằng, tùy thuộc vào việc con người đang ở giai đoạn nào của giấc ngủ thì hiệu quả của việc ghi nhớ khi ngủ của não bộ cũng sẽ khác nhau.

Nếu bạn đang ở trong giai đoạn ngủ sâu, thì hiệu quả sẽ kém hơn. Và ngược lại, nếu bạn ngủ “nông” thì bạn vẫn có thể nhận thức và tiếp thu được những thông tin mà bạn tiếp xúc đấy.

Vậy nên việc học tiếng Anh trong khi ngủ là hoàn toàn có thể, và nó là một cách học tiếng Anh giao tiếp hiệu quả cho những người bận rộn, không có thời gian.

Vậy chúng ta nên học tiếng anh trong khi ngủ?

Dù đã được khoa học chứng minh nhưng chúng ta không nên coi đây là một phương pháp học. Đây chỉ là cách học bổ trợ cho những người bận rộn không có thời gian.

Ví dụ như bạn đi làm 8 tiếng 1 ngày, sau giờ tan làm bạn còn làm những công việc linh tinh, ăn uống và tắm giặt, nghỉ ngơi,.. không có nổi thời gian dành ra để học tiếng anh thì phương pháp này chắc chắn sẽ rất hữu hiệu với bạn.

Tuy nhiên với phương pháp này bạn chỉ có thể cải thiện khả Listening, vì chúng ta đâu có thể Speaking, Writting, Reading trong khi ngủ phải không nào?

1. Nghe các bài nhạc tiếng anh

Đây là cách học phổ biến mà mọi người hay áp dụng nhất. Bạn có thể bật một bài nhạc tiếng anh yêu thích và thư thái chìm vào giấc ngủ. Bộ não của bạn sẽ tự đọc thông tin và sáng hôm sau đừng ngạc nhiên nếu bạn có thể hát được bài nhạc mà mình yêu thích đó.

Hơn nữa không chỉ được học được lời bài hát, bạn còn luyện khả năng nghe của mình qua cách phát âm của những từ trong bài hát, từ đó học được cách phân biệt nhiều từ vựng hơn nữa.

2. Nghe một đoạn hội thoại

Đây cũng là một cách hay để vừa luyện nghe tiếng Anh, vừa cải thiện vốn từ vựng của bản thân.

Bạn sẽ cảm nhận được nhịp nói của cuộc hội thoại, từ đó học được ngữ điệu khi nói của người bản địa một cách tự tin hơn. Ngữ điệu là một yếu tố quan trọng của việc nghe, nói tiếng Anh.

Trong khi ngủ thì bạn chỉ nên chọn những đoạn hội thoại đơn giản, rõ ràng, lặp đi lặp lại

3. Nghe đoạn tin tức ngắn

Bnạ có thể tìm những bản tin ngắn của BBC, VOA,…, là nguồn nghe tuyệt vời khi học tiếng Anh khi ngủ. Giọng đọc rõ ràng, chuẩn Anh – Anh hoặc Anh – Mỹ,…, không chỉ giúp bạn nhanh chóng chìm vào giấc ngủ mà còn giúp bạn quen với “accent” tiếng Anh.

Một vài lưu ý

Hãy nhớ bạn không nên dựa dẫm vào phương pháp này và đây chỉ là cách học bổ trợ những lúc bạn không có thời gian. Sẽ không có chuyện mà bạn ngủ một giấc và hôm sau tỉnh dậy bạn có thể nói lưu loát tiếng anh, đó là điều không thế.

Nên chọn tai nghe không dây, vì khi ngủ chúng ta có thể vô tình làm dây bị rối, tuột dây. Thay vào đó bạn có thể tìm những loại tai nghe blutooth. Và hãy đảm bảo rằng luôn chỉnh âm lượng ở mức vừa phải, nếu bật âm lượng to quá, rất có thể dẫn đến tình trạng đau đầu vào ngày hôm sau.

Nếu bạn không biết nên nghe gì thì hãy lên mạng và search, có rất nhiều những đoạn video tổng hợp sẵn nội dung chờ đưa bạn vào giấc ngủ rồi đấy.

Kết luận

Địa chỉ: 206 Đội Cấn, Ba Đình, Hà Nội

Website: https://edupass.edu.vn/

Hotline: 0918.803.385

Cách Chống Lại Buồn Ngủ Khi Học Tiếng Anh

Tiếng anh được đánh giá là một môn học nhàm chán và buồn ngủ trong quá trình học, bởi vậy nó không dễ dàng để bạn tiếp nhận những kiến thức  tiếng anh. Làm sao để chống lại cơn buồn ngủ trong quá trình học tiếng anh?

Cách chống lại buồn ngủ khi học tiếng anh

học tiếng anh bạn thường bắt đầu với kĩ năng nghe, bạn cố gắng nghe thật nhiều bằng nhiều cách khác nhau như nghe nhạc, nghe các đoạn hội thoại tiếng anh…việc nghe này rất tốt cho bạn tuy nhiên cùng với đó bạn bắt đầu cảm thấy buồn ngủ, điều này rất phổ biến và gần như người học tiếng anh nào cũng từng bắt gặp.

Khi bắt đầubạn thường bắt đầu với kĩ năng nghe, bạn cố gắng nghe thật nhiều bằng nhiều cách khác nhau như nghe nhạc, nghe các đoạn hội thoại tiếng anh…việc nghe này rất tốt cho bạn tuy nhiên cùng với đó bạn bắt đầu cảm thấy buồn ngủ, điều này rất phổ biến và gần như người học tiếng anh nào cũng từng bắt gặp.

Tại sao bạn buồn ngủ khi học: những khi bạn cảm thấy buồn ngủ khi nghe tiếng anh thường bạn đang ngồi đâu đó một mình như trong phòng, trên xe bus, trong công viên, trong lớp học…Bạn rất tập trung để nghe tiếng anh tuy nhiên dần dần bạn mất đi nguồn năng lượng để có thể tập trung khiến bạn cảm thấy buồn ngủ, bạn không thể tập trung nghe hết được nội dung tiếp theo dẫn tới khi đó việc học sẽ không hiệu quả

Giải quyết vấn đề buồn ngủ khi học tiếng anh: biện pháp đơn giản để giải quyết triệt để vấn đề này chính là để cơ thể bạn vận động trong quá trình học. Bạn có thể đứng lên đi ra ngoài, cầm điện thoại, máy tính bảng kèm theo tai nghe của bạn để nghe những bài học tiếng anh trong đó. Khi nghe tiếng anh trong quá trình di chuyển sẽ giúp bạn tạo ra nhiều năng lượng hơn với cơ thể giúp đầu óc tỉnh táo hơn để phục vụ quá trình học tập.

Trong quá trình vừa di chuyển vừa nghe bạn có thể ngắm quang cảnh xung quanh như thiên nhiên, đường phố, con người…để tạo cảm hứng và thoải mái hơn. Khi tạo được nhiều năng lượng với cơ thể bạn sẽ không còn cảm giác nhàm chán, mệt mỏi và cơn buồn ngủ sẽ biến mất giúp bạn nghe được nhiều hơn nội dung trong bài nghe.

Nếu không thể vừa di chuyển vừa học tiếng anh bạn cũng cần vận động trong khi học, chẳng hạn như trong giờ giảng tiếng anh giáo viên có thể cho các em đứng lên nhảy theo một đoạn nhạc tiếng anh nào đó, thư giãn bằng các trò chơi tiếng anh vận động…để giúp các em luôn tỉnh táo khi học.

Tóm lại để chống lại buồn ngủ khi học tiếng anh bạn không nên thụ động ngồi một chỗ mà cần vận động trong quá trình học bằng những cách khác nhau để giữ cho tinh thần luôn được tỉnh táo và hiệu quả học tập sẽ được nâng cao

Học Tiếng Anh Khi Ngủ Với 430+ Lời Khẳng Định Tích Cực

Bạn đã sẵn sàng áp dụng cách học tiếng Anh khi ngủ hiệu quả và thú vị này chưa?

Đầu tiên hãy ôn lại ba bước luyện nghe tiếng Anh hiệu quả, tuân theo bản năng ngôn ngữ tự nhiên, mà Fususu đưa ra trong sách 21 cách học tiếng Anh du kích. Chúng không chỉ áp dụng cho cách học tiếng Anh khi ngủ hiệu quả, mà còn có thể áp dụng cho mọi kỹ năng khi mọi ngoại ngữ.

1 – Đọc hiểu nội dung, tưởng tượng hình ảnh trong đầu. 2 – Nghe ngoại ngữ, tạo liên kết ngôn từ với các hình ảnh đó. 3 – 100 lần 1 hơn 1 lần trăm, nghe đi nghe lại tới khi thành phản xạ.

Như vậy để áp dụng cách học tiếng Anh khi ngủ này hiệu quả, việc hiểu nội dung của clip bạn sẽ nghe chính là chìa khóa. Song có bạn đã gửi tin nhắn tới Fanpage Fususu hỏi làm sao hiểu được nội dung nếu clip 100% là tiếng Anh, và vượt quá trình độ của bạn ấy, mà áp dụng cách học tiếng Anh khi ngủ hiệu quả này?

Chính vì thế mà tôi quyết định viết Series Blog này trên Fususu, mà qua đó bạn sẽ nhận được các clip chọn lọc, giúp hỗ trợ áp dụng cách học tiếng Anh khi ngủ hiệu quả. Chúng đều là các clip chất lượng, ngôn từ tích cực, giọng đọc bản xứ, đảm bảo ngủ ngon, đặc biệt là kèm với phụ đề tiếng Anh do tôi biên soạn.

Cách học tiếng Anh khi ngủ hiệu quả kết hợp luật hấp dẫn, tại sao không?

Nếu bạn Google cách học tiếng Anh khi ngủ hiệu quả, bạn sẽ tìm thấy hầu hết là những Clip tổng hợp các mẫu câu thông dụng (và rất ngẫu hứng), nên nói thật là khá khó ngủ. Song các clip do Fususu chọn thì sẽ khác, có mục đích và nội dung rõ ràng, kết hợp nhạc sóng não, ngôn từ tích cực giúp kích hoạt luật hấp dẫn.

Nếu bạn chưa biết về luật hấp dẫn, thì có thể đọc Blog bí quyết áp dụng luật hấp dẫn hiệu quả này, song có thể hiểu đơn giản là bạn càng tập trung vào thứ gì, thì kết quả tương ứng với thứ đó sẽ tới. Và trong quá trình đó, tiềm thức đóng vai trò quan trọng, giống như một mảnh đất để bạn gieo hạt giống vậy.

Để áp dụng cách học tiếng Anh khi ngủ hiệu quả cụ thể hơn, chúng ta sẽ đến với một Clip rất hay mà ngay hôm qua tôi mới thưởng thức. Sáng nay khi tỉnh dậy, cảm hứng tràn đầy, nên dù chủ nhật, vẫn phải lập tức làm ngay Blog và món quà này tặng bạn. Clip là tiếng Anh 100%, song tôi có viết lại các câu tiếng Anh xuất hiện trong đó bên dưới.

Lưu ý: Nếu đếm, bạn sẽ thấy Clip có khoảng 860+ lời khẳng định tích cực bằng tiếng Anh, song chúng được lặp lại hai lần. Nên thực ra chỉ là 430+ câu bên dưới mà thôi.

1 – I am enough. 2 – I am worth living this life. 3 – I control my thoughts, and the direction that I choose. 4 – I am the creator of my world. 5 – I love my body profoundly, deeply, and joyously. 6 – My body has its own wisdom and I fully trust it. 7 – My looks are just a projection of what I think about myself. 8 – I become more beautiful and more shiny, each and every day. 9 – I love the person I see in the mirror. 10 – I choose to see the divine perfection in every cell of my body 11 – As I love me more, I allow others to love me. 12 – I am loved and I am compassionate 13 – Deficiencies transform through love and acceptance. 14 – Right here right now, I choose to honor my beauty, my strength, and my unique way of being. 15 – I love the way I feel when I take care of me. 16 – Today, my own well-being is my main priority. 17 – I completely trust my inner voice. 18 – The more I get to know myself, the clearer it becomes what my life’s purpose is. 19 – Today I follow my heart and I discover my destiny. 20 – I have my special place in this world 21 – My life’s goal is to share with others the best parts of me. 22 – Today I offer the world the gift of love, passion, joy and my talent. 23 – Right here right now, I start moving towards my life’s purpose. 24 – I am worthy of love and respect. 25 – I deserve good people around me. 26 – What my life purpose is, is only decided by me. 27 – All is good, right here, right now. 28 – Peace and tranquility, start with a conscious choice. 29 – Today I embrace simplicity, peace, and relaxation. 30 – A peaceful heart makes a peaceful life. 31 – I trust that the universe sends me the best there is in every circumstance. 32 – By becoming peace, I create peace in every experience 33 – I fill my whole being with the light of love, peace, and happiness. 34 – Peace starts when I give up controlling every detail. 35 – I am calm. 36 – I breathe in balance, and I breathe out in balance. 37 – Where peace lives there is no room for fear. 38 – Today, my mission is to be a better person for myself and for others. 39 – I am loved. 40 – I am ready for a real and filled with love relationship. 41 – All my connections are significant and they fill me up. 42 – As I share love with others, the universe gives back love. 43 – I appreciate every person I meet as worthy of my love. 44 – I trust of the universe that it knows what person I need in my life. 45 – Today, I free myself from fear and I open my heart to welcome real love. 46 – I am grateful for the people I have in my life right now. 47 – I am the perfect partner for my perfect partner. 48 – I am worthy of a real relationship, filled with love and respect. 49 – I deserve to be loved and I allow myself to be loved. 50 – I am strong and healthy. 51 – My energy and vitality increase each and every single day. 52 – I am open to the free and natural flow of well-being. 53 – My inner voice guides towards the right ways of healing. 54 – Abundant health and well-being are my birth rights. 55 – Thank you for the vigor, health, and vitality. 56 – I feel better and more powerful right now. 57 – I love taking care of myself. 58 – Today, the food I give my body is my highest priority. 59 – I am grateful for the opportunity of balancing my mind, my body, and my soul. 60 – I am awakened to receive the highest wisdom. 61 – My inner voice guides in every moment of my life. 62 – My thinking is clear, organized, and focused. 63 – I am always aware of the right actions meant to help me reach my goals. 64 – When I know where I want to go, going there is a certainty. 65 – Today I am fully in sync with my inner wisdom. 66 – Harmony’s always a sign of inner balance. 67 – Thank you for showing me the way to my dream. 68 – I trust my intuition and my feelings. 69 – I am detached, and always open to the divine guidance. 70 – I am filled with light love and peace. 71 – I always treat myself with compassion and respect. 72 – I am not perfect. 73 – I am just myself. 74 – I love myself. 75 – Today I allow myself to shine. 76 – I honor the best parts of me and I share them with others. 77 – I am proud of myself 78 – I did good until now. 79 – I will be better. 80 – Today I allow myself to be stronger than my fears. 81 – I love myself, no matter what happens. 82 – I am grateful for the traits, qualities, and talents that make me unique. 83 – Thank you. 84 – I am the creator of my own experiences. 85 – I am loved and supported by the universe. 86 – I am a powerful spiritual being. 87 – I am able to attract everything I need. 88 – I am a spiritual being that has a physical experience. 89 – I am at peace with the world surrounding me, and the world is at peace with me. 90 – I choose to be happy and I deserve to be happy. 91 – Today I create harmony, peace, and a joy for myself. 92 – I am happy and calm right in this moment. 93 – I have everything I need in order to be happy. 94 – I give up old beliefs, and I install new healthier ones. 95 – I am a positive and important person on this earth. 96 – I am confident. 97 – I happily build a happy relationship. 98 – I strongly believe that I’m attracting my soulmate. 99 – Others are attracted to me because of my positive energy. 100 – I give up all negative thoughts and feelings about me. 101 – I am proud of what I’ve become. 102 – I unconditionally love and accept myself. 103 – I am unique and special. 104 – I am worthy of others respect. 105 – I welcome all the good things life offers me. 106 – Life loves me and I love life. 107 – My life is wonderful. 108 – Everything is well now and always. 109 – To live fully and free, is my birth right. 110 – I give life what I wanted to give me. 111 – I am happy to be alive. 112 – Life supports me 113 – Life created me to become full. 114 – I trust life and life supports me in every situation. 115 – My future is bright. 116 – I now live in love, light, and unlimited happiness. 117 – Any situation will turn out well 118 – I am safe. 119 – All is good in my world, all works out. 120 – I free myself from any destructive fear in doubt. 121 – I accept myself and I create peace in my mind, and in my heart. 122 – I am willing to forgive. 123 – Forgiveness is my precious gift. 124 – I forgive myself and others, and I free myself. 125 – I am at peace. 126 – Divine peace and harmony surround me and live within me. 127 – I am tolerant and compassionate with myself and with other beings. 128 – I am beautiful and everybody loves me. 129 – I am in the process of positive change. 130 – Only good things come to me. 131 – I am health, happiness, prosperity and inner peace. 132 – I carefully listen to my body’s messages. 133 – My body always works for a better health. 134 – I am whole and healthy 135 – I am content. 136 – My intuition is always by my side, I trust it completely. 137 – I am ready to change for the better. 138 – I am prepared to leave aside any bad habits, 139 – I am ready to install new mindsets, new routines. 140 – I deserve new constructive thoughts. 141 – I am inner peace. 142 – My body reflects it through a perfect health state. 143 – I am grateful for what I have right now. 144 – I welcome new experiences with arms wide open. 145 – I have faith that life is wonderful. 146 – I am loved because I exist. 147 – Others reflect of the love I have for myself. 148 – I deserve to experience love. 149 – I have lovely people by my side, and I easily express my love to others. 150 – I have what it takes in my mind, and in my soul to enjoy a loving, and prosperous life. 151 – I have the perfect home. 152 – I feel comfortable in my space. 153 – I am blessed with a beautiful home. 154 – I spread love all around my space and it gives me back warmth and comfort. 155 – I am at peace. 156 – I appreciate everything I do. 157 – I am enough just the way I am. 158 – I speak my mind whenever I feel like it. 159 – I ask for what I want. 160 – I claim my power. 161 – I am strong. 162 – I can face any challenge. 163 – I live in the present moment. 164 – The past is gone, and it has no power over me. 165 – Starting now, I am free. 166 – I create my thoughts. 167 – I choose only positive ones. 168 – I am safe and I am free. 169 – I free myself from any guilt. 170 – I do my best with what I know, understand and I’m conscious of. 171 – I am unlimited in creating the life that I want. 172 – I give love and joy, and they come back to me. 173 – I am perfect and life is a joy. 174 – I create with love a wonderful life 175 – My heart’s door is always open and I am safe. 176 – I let in only good, positive thoughts. 177 – I am a strong love channel that heals. 178 – I am determined to experience all life’s joys. 179 – I am beyond excited to live in my body. 180 – I am meant to look the way I look 181 – The way I look so I honor this with unconditional love. 182 – Each organ, each cell, each muscle and bone reacts to the love I send by giving me radiant health. 183 – Nothing and nobody can disturb my inner peace. 184 – I create the chaos, and I make it go away. 185 – I am in charge. 186 – I am flexible and free. 187 – I accept that life is filled with changing experiences. 188 – I am open for change. 189 – I am not my parents limitation 190 – Fear and restrictions are false thoughts, hanging from my mind. 191 – I wash them away with positive intentions. 192 – I observe my negative thoughts and I easily clear them out. 193 – I am created to experience love and kindness. 194 – My thoughts are my best friends. 195 – I now free myself from any destructive ideas. 196 – I believe in my dreams. 197 – My mind is a powerful tool and I use it in my own best interest. 198 – I give a hundred percent in everything I do. 199 – I am patient. 200 – I take it step by step. 201 – I am aware of that all starts with me. 202 – I love and appreciate myself. 203 – I am in charge of my own happiness. 204 – I take tough times as a sign to move in a different direction. 205 – My happiness lies within me. 206 – Nothing from the outside can give it to me. 207 – I am responsible for my own feelings. 208 – My life is my creation. 209 – I stop complaining, right here right now. 210 – What is best has yet to come. 211 – I believe in the beautiful tomorrow. 212 – My future is filled with great opportunities. 213 – I am grateful for every breath I take. 214 – I am surrounded by loving people who encouraged me to be healthy. 215 – Each day of my life is filled with contentment, hope, and gratitude. 216 – My body is connected to the universe wisdom. 217 – Health is my birth right. 218 – Perfect health is my divine right. 219 – Right now I claim this right. 220 – Every day, my body’s filled with more and more energy is healthier and filled with more vitality. 221 – My body speaks to me and tells me what it needs. 222 – My body does everything possible to create the perfect health estate. 223 – I take care of it with love and respect. 224 – I am deeply grateful for the healing going on within every cell of my body. 225 – I free myself from every ill thought regarding people, incidents, events or anything else. 226 – I am ready to heal my body. 227 – The healing energy flows within me now, and always. 228 – I deserve to live a healthy and fulfilled life, 229 – I attracted it every single moment. 230 – I eat well and I appropriately hydrate my body. 231 – I have enough physical activity. 232 – I am able to make the best choices for myself. 233 – Joy, and vitality are my natural states. 234 – My immune system protects my body in a wise and strong way. 235 – My body radiates pure vitality. 236 – Each system within my body functions perfectly. 237 – I am grateful for all the healing processes taking place within my body right now. 238 – I have a healthy and strong heart that beats in the perfect rhythm of life. 239 – My back is strong and supportive. 240 – I fully trust my intuition and wisdom. 241 – Whatever happens has a reason and I can see the good in it. 242 – I free myself from anger. 243 – I trust life’s process. 244 – I may not see the good in this tough moment, but I am aware that it is there. 245 – I gather all my hopes and courage and I claim their power. 246 – I choose to be optimistic about any problem. 247 – I ask for help and guidance whenever I need to. 248 – I feel strong and present in my life. 249 – I am more than enough. 250 – I leave behind any doubts and insecurities. 251 – I start doing right here, right now. 252 – I trust my decisions. 253 – This is the best time to act. 254 – This is the time to work out. 255 – This is the time to start eating well. 256 – I am determined. 257 – I am totally present in my relationship. 258 – I appreciate the quality time I spend with my loved ones. 259 – Kind words and loved gestures are always present in my relationships. 260 – I am deeply grateful for all the love and support that I receive from other people. 261 – I focus on the good things in my relationships. 262 – Whatever happens to me, it is meant to be. 263 – This is a great time to be alive. 264 – I put all my passion and energy in everything I do. 265 – I am comfortable with how I speak and how I behave. 266 – I free myself of the need to judge. 267 – I do my best to understand people more. 268 – I am compassionate. 269 – I am bound to experience the right events for my life. 270 – I am a fast learner. 271 – I am willing to invest time and patience in my growth. 272 – I understand that I have all I need to develop 273 – As I forgive others, I forgive myself. 274 – I detach myself from the need to punish those who did me wrong. 275 – Their behavior is not my responsibility. 276 – I choose what is right and I heal myself while doing this. 277 – Others behaviors do not determine who I am 278 – I, and only I can decide how to react in life. 279 – I choose to be loving and forgiving, always. 280 – I control how I respond to others attitudes. 281 – People care about my feelings and they respect me. 282 – I am unconditional love. 283 – I always react with love and truth, instead of fear and doubt. 284 – I am able to learn how to make good decisions, and how to create effective lifestyles for myself. 285 – I am open to welcome others love and admiration. 286 – I confront my pains and I go past them. 287 – I am at peace with myself, and with others around me. 288 – I am complete just the way I am. 289 – I focus on making my heart feel good, and not my senses. 290 – I enjoy life every way I can. 291 – I believe in my heart’s truth. 292 – I am capable of making myself feel safe and protected. 293 – I enjoy every single moment of my experience. 294 – I am willing to learn and to give unconditional love. 295 – I free myself from the need to change others. 296 – I focus on myself and what I need to improve. 297 – I am a wonderful creation. 298 – I choose to be happy for all my blessings. 299 – I create my own happy circumstances. 300 – I detach myself from negative vibes. 301 – I avoid gossip and the people who do it. 302 – I am useful. 303 – I am wanted. 304 – I am effective. 305 – I enjoy my whole being. 306 – Nothing has power over me unless I allow it to. 307 – I am free. 308 – I am for inner peace and not for material things. 309 – I treasure the present moment. 310 – Any worries about the future are a useless waste of energy. 311 – I am safe to free myself from the past. 312 – I am the perfect peace in my life’s puzzle. 313 – Right here, right now, I start building my own perfect life. 314 – I take care of myself and I am safe. 315 – I am destined for good things. 316 – I am patient. 317 – I respect my own rhythm. 318 – I find peace in the love I give and receive from others. 319 – I am satisfied with my actions. 320 – I can love myself right now, without waiting for others to do it. 321 – I am completely relaxed. 322 – I am safe in this very moment. 323 – I am polite, and kind with others, and myself 324 – The world is what it is. 325 – I choose to be kind and respectful. 326 – I choose to rewrite my story with love and wisdom. 327 – I let go of regrets and I start a new chapter. 328 – I choose what is right and the universe rewards me. 329 – I am free to make my own right choices. 330 – I am in command. 331 – I deserve to be appreciated for the good things that I do. 332 – I inhale life and exhale shame. 333 – I inhale love and exhale guilt. 334 – I believe that everything is possible. 335 – I am here for a purpose. 336 – The universe will keep me safe, to fulfill this purpose. 337 – I help others and others will help me. 338 – It is safe to open up with new people and new experiences. 339 – I free myself from the guilt of being happy. 340 – I deserve my happy moments. 341 – I welcome life in its fullness. 342 – I cherish all moments either good or bad. 343 – I have the wisdom and guidance I need to work things out no matter what. 344 – I live my life the way I feel and life rewards me. 345 – I am able to center my heart on happiness and love. 346 – I focus on my own experiences, and not on others. 347 – People accept me just the way I am. 348 – Life flows through me and I embrace its energy. 349 – I am grateful to be here. 350 – It is safe to share my love with others. 351 – It is safe to share my life with others. 352 – Love is everything, winning is not. 353 – I live by what my heart dictates. 354 – I go past my unhealthy choices to discover my life’s real meaning. 355 – I am willing to try everything that life gives me. 356 – I am a warrior. 357 – I don’t give up. 358 – Starting right now, I make the impossible possible. 359 – I can do whatever I need to do because I am supported. 360 – I can and I will. 361 – I am able to move forward with faith, with an open mind and with joy. 362 – I am motivated to move, in order to create the perfect circumstances for me 363 – I have the capacity to learn and to teach others. 364 – I am able to make a step forward, and speak my truth. 365 – I am capable. 366 – It is ok to wish for something that somebody else can offer. 367 – I can ask for my rights, and still be a good person. 368 – I am able to accept defeat and move forward 369 – Just because I haven’t reached my goals, it doesn’t mean that my actions were not efficient. 370 – Others opinions are never more valid than mine. 371 – Maybe I wish to help my loved ones, but it is not necessary to do this all the time. 372 – If I choose to say no, this doesn’t make me a bad person. 373 – If I say no to somebody who asked me for my help, it doesn’t mean that I had to say yes. 374 – I feel good in my own skin, even though not everybody likes me. 375 – Anything I need to know, it will be revealed to me at the right time. 376 – There is enough good for everybody in this world. 377 – I am worthy of good things. 378 – I create the perfect conditions for my perfect life. 379 – I ignore the obstacles and I focus on fulfilling my own good. 380 – Anything I focus on increases so I focus only on the treats my life offers me. 381 – I am on my way towards my best self. 382 – I am developing. 383 – I dissolve all negative vibrations. 384 – I align with the divine positive frequencies. 385 – I show no interest for complaints and pettiness. 386 – I trust where my inner voice guides me. 387 – I find a way when others tell me there isn’t one. 388 – I listen to other voices, but I let them go past me. 389 – I respect my dignity. 390 – I make time for myself. 391 – I am capable of doing grand things because I trust my intuition. 392 – I use my present time, not my future. 393 – I choose to make things happen right here, and right now. 394 – I trust what I speak. 395 – I cherish my uniqueness and I am safe to share it with those around me. 396 – My asset is myself. 397 – I am free to be myself. 398 – I am responsible only for my own attitude. 399 – I feel blessed for my two feet that help me move. 400 – I am grateful for the changes I’ve been through. 401 – I deserve a better life. 402 – My mind is open to receive all the prosperity this universe has to offer. 403 – I am in a constant state of grace and contentment. 404 – I choose only quality content to fill my mind with. 405 – I spread out into the world only good energies, and positive vibes. 406 – It is okay to ignore certain people. 407 – I can choose to not speak with certain people. 408 – I am a good friend, even though I don’t call my friends that often. 409 – I am a good child, even though I don’t tell my parents how much I love them. 410 – I am a deserving person, even though I am not fully aware of my worthiness. 411 – I am more focused and less distracted. 412 – I am more silent and less noisy. 413 – I am more willing and less ignorant. 414 – I am complex. 415 – I have all that I need to build amazing experiences for others and myself. 416 – I am perfect just the way I am. 417 – I claim my worth and the universe who reveals it to me. 418 – My heart is valuable, and I take good care of it. 419 – I protect myself from any bad vibrations. 420 – I dance on my own music. 421 – It is okay for others to not understand me. 422 – I am okay with myself and it is enough. 423 – I am comfortable speaking with myself in the mirror. 424 – I am wrong. 425 – I am sorry. 426 – Thank you. 427 – I believe in you. 428 – I am proud of you. 429 – I need you. 430 – I trust you. 431 – I respect you. 432 – You can. 433 – I love you.