Đề Thi Giữa Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Có File Nghe

--- Bài mới hơn ---

  • Đề Thi Nói Tiếng Anh Lớp 11 Học Kì 2 Năm Học 2022
  • Từ Vựng, Ngữ Pháp Tiếng Anh 11 Học Kỳ Ii
  • Trắc Nghiệm Tiếng Anh Lớp 10 Học Kì 2 Năm 2013: Đề 19
  • Bộ Từ Vựng Tiếng Anh 11
  • Đề Thi Học Kì I Lớp 11 Năm Học 2022
  • Đề thi giữa học kì 1 môn tiếng Anh lớp 11

    I. SOUNDS. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others. (0.5pt)

    II. ERROR IDENTIFYING. Choose the one word or phrase (A, B, C or D) that would not be appropriate. (0.5pt)

    A. arrived

    B. his flat

    C. late.

    D. saw

    A. for

    B. ‘d better

    C. rainy

    D. saved

    III. READING 2. Read the passage and then choose the best answer A, B , C or D for the following questions. (1pt)

    Linda Shaw was about to have her evening meal with parents and grandmother when something rather frightening happened. The family had just sat down at a table in the dining room and had called Linda’s brother Tony to join them when three armed men went in. One of the men pointed a gun at them while another held a knife. The family were all terrified, except Tony, who was watching television so that he had no idea anything was wrong. The men began to put everything that was valuable into a large bag. While stealing things, they didn’t see Linda write the word “HELP” on the piece of paper. Linda dropped the paper out of the window on the street. Two passengers saw it and called the police. A few minutes later the police caught them. After they were being taken away. Tony was bewildered. He had been watching television throughout the whole incident.

    05. It can be inferred from the story that the men……..

    A. stole all the valuable things and left

    B. were successful in robbing

    C. were not caught

    D. weren’t able to steal anything

    06. Tony is Linda’s ……….

    A. father

    B. brother

    C. cousin

    D. grandfather

    07. The accident happened………

    A. while Linda and her family were sleeping.

    B. when Linda and her family were about to have an evening meal.

    C. while Linda and her family were having an evening meal.

    D. after Linda and her family had finished having an evening meal.

    08. While the men were stealing things, ……..

    A. Tony went out to phone the police.

    B. Linda was watching TV.

    C. Tony watched them and said nothing.

    D. Linda wrote the word “HELP” on the paper and dropped it out of the window.

    IV. LANGUAGE USE. Choose the answer that best fits each blank. (3.5pt)

    09. chúng tôi never helps others without thinking of his own benefit.

    A. unselfish

    B. selfishness

    C. selfish

    D. unselfishness

    10. I chúng tôi your party, but I wasn’t.

    A. to invite

    B. to be inviting

    C. inviting

    D. to be invited

    11. The 50th wedding chúng tôi “golden anniversary.”

    A. to be called

    B. to call

    C. is called

    D. being called

    12. I’d rather chúng tôi next trip to Sapa.

    A. joining

    B. joined

    C. to join

    D. join

    13. We……..lunch when we heard the news of the fire.

    A. have

    B. are having

    C. were having

    D. had

    14. She makes a fuss about anything she doesn’t like.

    A. feels excited

    B. feels sad

    C. complains noisily

    D. worries

    15. I think I hear chúng tôi window. Do you hear it too?

    A. opening

    B. opened

    C. opens

    D. to open

    16. Teenagers nowadays often imitate chúng tôi different ways.

    A. idols

    B. idiots

    C. ideas

    D. idioms

    17. When chúng tôi the station, the train………

    A. got – had left

    B. get – have left

    C. had got – left

    D. have got – leave

    18. ~ Nga: “Did you enjoy the party?” ~ Lien: “………. “

    A. We sang so loud.

    B. I gave her toys.

    C. I was served special dishes.

    D. Very much

    19. The children seem to be incapable…….working quietly themselves.

    A. at

    B. to

    C. of

    D. with

    20. Helen:”Congratulations!” ~ Jim: “……. , Helen.”

    A. Yes, I am

    B. You’re kidding

    C. Thank you

    D. That’s great!

    21. Nga and I were…….until she moved to a different school.

    A. friends

    B. friendship

    C. friend

    D. friendliness

    22. I suddenly remembered that chúng tôi keys.

    A. had forgotten

    B. forget

    C. have forgotten

    D. forgot

    V. WORD STRESS. Choose the word whose main stress is placed differently from that of the others. (0.5pt) VI. READING 1. Complete the following passage by choosing an appropriate word or phrase for each blank. (1.5pt)

    Well, before the fire, I was …(25)… I always complained to my mother about …(26)… small my room was, or how few clothes I had. Then the fire came and destroyed …(27)… we owned. But I slowly began to …(28)… that I didn’t really need my odd things. I just needed my family. After all, you can get new clothes any time, …(29)… a family can never be replaced. The fire took many things from me, but it …(30)… me to appciate my family more than things.

    VII. WRITING. Finish each of the following sentences in such a way that it means exactly the same as the sentence printed before it. (1.5 pt)

    31. They allowed him to go out until 10 p.m.

    They let ……………………………………………………………

    32. When we arrived, the party had come to an end.

    After ………………………………………………………………..

    VIII. LISTENING. Listen to an interview with Paloma and Juan. Tick ✓true. Cross X false. (1pt)

    34. Paloma and Juan’s teacher is organising the jumble sale.

    35. Paloma’s mother is going to make a cake for the jumble sale.

    36. Paloma is going to bring her old clothes to the jumble sale.

    37 Juan is also going to bring old things.

    38. Juan is going to paint a picture of a village.

    --- Bài cũ hơn ---

  • Đề Cương Ôn Tập Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Đề Cương Ôn Tập Ôn Tiếng Anh Lớp 11 Học Kì I
  • Đề Thi Học Kỳ 1 Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Bộ Đề Thi Học Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Có Đáp Án
  • Đề Thi Học Kì I Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Đề Thi Học Kì 2 Tiếng Anh 11 Thí Điểm

    --- Bài mới hơn ---

  • Chọn Chương Trình Tiếng Anh Cho Con Vào Lớp 1
  • Bài Tập Trắc Nghiệm Tiếng Anh Lớp 12 Unit 1, 2, 3
  • Bộ Đề Thi Học Kì 1 Lớp 12 Môn Tiếng Anh Có Đáp Án
  • Bộ 15 Đề Thi Tiếng Anh Lớp 12 Học Kì 1 2022 Phần 1(Kèm Đáp Án)
  • Bộ Đề Thi Học Kì 1 Môn Tiếng Anh Lớp 12 Trường Thpt Đoàn Thượng, Hải Dương Có Đáp Án
  • ĐỀ THI HỌC KÌ 2 TIẾNG ANH 11 THÍ ĐIỂM

    SỞ GD&ĐT QUẢNG TRỊ TRƯỜNGTHPT ĐAKRÔNG

    ĐỀ KIỂM TRA HỌC KÌ II. NĂM HỌC 2022 – 2022

    Môn kiểm tra: Tiếng Anh Khối: 11

    Thời gian làm bài 45 phút, Không kể thời gian giao đề

    Listening: Listen carefully to Mr. Adams’ talk and choose the best answer for each of following questions. (1,5pts)

    What is Mr. Adams’ job?

    Teacher B. School nurse C. School Principal D. School secretary

    The school where Mr. Adam works in Germany. Where is the city located?

    In Berlin B. in Western Germany C. in Dresen D. very close to Berlin, a suburb

    What time did Mr. Adams enter the classroom?

    7 o’clock B. 8 o’clock C. 9 o’clock D. 10 o’clock

    What state in The USA is the new teacher from?

    New York B. California C. Florida D. Virginia

    What is the new teacher’s last name?

    Johnson B. Johnston C. Jefferson D. Jackson

    Phonetics: (1pt)

    Choose the word which has the underlined part pronounced differently from the rest

    1. A. ppare B. pparation C. settle D. effect

    2. A. critical B. academic C. university D. excited

    3. A. cuisine B. shine C. pine D. underline

    Choose the word which is stressed differently from the rest.

    4. A. itinerary B. tourist C. emerge D. superb

    5. A environment B. responsible C. environmental D. response

    Vocabulary and Grammar: Read carefully following questions and choose the best answer among A, B, C or D. (4pts)

    a. Choose A, B, C or D that best completes each of following unfinished sentence.

    1. If you freeze water, it ………………….. solid.

    A. becomes B. become C. becoming D. became

    2. Nobody called the phone, ………………..?

    A. do they B. don’t they C. did they D. didn’t they

    3. The government must take measures to cut………………..

    A. persity B. ecological balance C. vehicle emissions D. single

    4. ……………….. all necessary pparations, we put our plan into action.

    A. made B. have made C. having make D. having made

    5. He denied ……………….. that he would take responsility for the project.

    A. having saied B. having said C. having say D. having sayed

    6. “Think before print” is the slogan to encourage people to save ………………

    A. forests B. soil C. water D. fossil fuels

    7. chúng tôi books on environment protection to complete this assignment.

    A. read B. have read C. have been reading D. had read

    8. I………………a research since last week. I will finish it this Friday.

    A. have studied B. have been studying C. are studying D. study

    9. He seldom visits you, ………….?

    A. does he? B. doesn’t he? C. did he? D. didn’t he?

    10. Everyone took a rest, ………….?

    A. aren’t they? B. didn’t they? C. weren’t they? D. don’t they?

    11. These cakes look delicious, ………………………?

    A. don’t these? B. aren’t they? C. aren’t these? D. don’t they?

    b. Complete the following sentences with suitable words from the box (1 word = 1 blank)

    1. The authorities should find ways to limit the use of the private cars and chúng tôi use public transport.

    2. These buildings are an important part of Hoi An’s……………………….and should be pserved.

    3. Without having any………………………….qualifications, you should have a lot of practical experience when you apply for a job.

    4. Scientists found many ancient tools on the working site and make some important………………………discoveries.

    5. Scientist are carrying out projects aiming at reducing fossil fuels consumption, find …………………………energy for public transport.

    IV. Rewrite the following sentences using the clues given in brackets (1 point)

    He had spent all his money. He decided to go home and ask his father for a job. (having+Vp.p)

    (…………………………………………………………………………………………

    2. I have met her before. I still rememer that. (having+Vp.p)

    (…………………………………………………………………………………………

    3. Trang An Scenic Landscape Complex is the eighth World Heritage Site in Vietnam that has been recognised by UNESCO. (Reduce relative clause)

    ( ………………………………………………………………………………………

    ………………………………………………………………………………………

    4. Neil Armstrong was the first man who walked on the moon. (Reduce relative clause)

    (………………………………………………………………………………………..

    5. I come from a city that is located in

    --- Bài cũ hơn ---

  • Đề Thi Học Kì I Lớp 11 Năm Học 2022
  • Bộ Từ Vựng Tiếng Anh 11
  • Trắc Nghiệm Tiếng Anh Lớp 10 Học Kì 2 Năm 2013: Đề 19
  • Từ Vựng, Ngữ Pháp Tiếng Anh 11 Học Kỳ Ii
  • Đề Thi Nói Tiếng Anh Lớp 11 Học Kì 2 Năm Học 2022
  • Đề Thi Nói Tiếng Anh Lớp 11 Học Kì 2 Năm Học 2022

    --- Bài mới hơn ---

  • Từ Vựng, Ngữ Pháp Tiếng Anh 11 Học Kỳ Ii
  • Trắc Nghiệm Tiếng Anh Lớp 10 Học Kì 2 Năm 2013: Đề 19
  • Bộ Từ Vựng Tiếng Anh 11
  • Đề Thi Học Kì I Lớp 11 Năm Học 2022
  • Đề Thi Học Kì 2 Tiếng Anh 11 Thí Điểm
  • Ôn thi học kì 2 lớp 7 môn Tiếng Anh có hướng dẫn chi tiết

    Speaking Topics for English 11 – Second Semester

    Part 1: Introduce yourself (0.5 point). Your talk should include the following points:

    – What’s your name?

    – How old are you?

    – Where do you live?

    – Say something about your family

    – What are your hobbies?

    – What do you plan to do in the future?

    – To ppare for your future, what will you do?

    Part 2: Choose one of the topic to talk about

    1. What are the problems of the nature nowadays? What can we do to solve the problems?

    3. If you have collected something, say about your collection. Your talk should include the following points:

    – What do you collect?

    – How do you collect them?

    – How do you classify them?

    – How do you keep them?

    – Why do you collect them?

    – What do you plan to do with your collection?

    4. Choose one of the events in the space exploration to talk about.(The first human flight into space, the first human flight to the moon etc.)

    5. Talk about a wonder of the world.

    HƯỚNG DẪN PART 2. TOPIC 1: NATURAL PROBLEMS

    – Such as: global warming, acid rain, air pollution, urban sprawl, waste disposal, ozone layer depletion, water pollution, climate change, …

    Example 1:

    I would like to talk about global warming. In my opinion, it is a big, if not the biggest, problem that we are facing nowadays. The main reason of global warming is the greenhouse effect … Nowadays people are producing excessive amounts of greenhouse gases, mostly by burning fossil fuels. These gases let sunlight in, which warms the Earth, and then block that heat from leaving… That breaks the delicate natural balance and causes our planet to warm… As global warming changes the climate on the whole planet, it affects all countries in the world and causes many serious problems… For example, global warming causes melting of glaciers, which in turn raises the sea-level… Eventually, coastal areas are flooding and agriculture is damaged unless appropriate measures are taken… As it is a worldwide problem, I think that only joint efforts will help us to overcome this issue.

    Example 2:

    It is regrettable that Hanoi, where I’m living, is negatively affected by pollution and the major environmental problems it is facing are water pollution, air pollution and noise pollution.

    In fact, pollution makes people here less healthy, and some even suffer from life-threatening diseases such as lung cancer, skin cancer, and so on. Therefore, the government must deal with this problem right away. Cutting down on vehicle use is the best way to reduce air pollution and noise pollution. We can do this by encouraging people to use public transportation. Besides, those who litter should pay a heavy fine. Finally, I think the best solution is to raise awareness and educate people to protect the environment.

    TOPIC 2: ENERGY RESOURSES

    – Such as: fossil fuel, wind energy, solar energy,

    Example: Solar Energy

    Pros:

    + one of the renewable energy

    + unlimited energy

    + extremely beneficial – not only for the environment but also financially speaking

    + It can be harnessed in all areas of the world and is available every day.

    + solar reduces carbon emissions and protects the environment

    + Reduces Electricity Bills

    + Solar energy can be used for perse purposes

    + Save money for maintenance costs

    Cons:

    + Use a lot of spaces

    + Truly depend on weather status

    + Solar panels don’t work for every type of roof

    TOPIC 3: COLLETION

    – Such as: doll collection, stamp collection, book collection,

    Example:

    The hobby I like most is collecting music of singers whom I like so much. I like studying English so I’m interested in US-UK songs, especially I have passion for Taylor Swift and her songs. I started listening her songs when I was a little girl. Whenever she pulishes new songs, I enjoy them and download them into my cellphone even a special folder and has about 30 songs, but i don’t buy any album of her. Listening her songs makes me relax after studying hard, makes friends and especially improve my pronunciation and vocabulary. Thus, I have listened country music at first and have translated it into Vietnamese because they were quite slow and quite easy to hear and understand them. Realizing its benifits, I will go on listening and developing my collection.

    Example 2:

    1-I have been collecting stamps since I was a child. I’ve found it quite interesting.

    2-There are a wide range of things people like to collect, ranging from stamps to cars ,based on

    their interests. But I think people often go to gather small things such as stamps and jewelleries.

    3-Most people collect for relaxation and enjoyment although many hope that they will discover

    rare things that will make them wealthy.

    4- If I were wealthy enough I would like to be an antique jewellery collector, as I think such stuff are priceless and someday you will probably to make a fortune.

    Example 3:

    During my school days i was very interested for collecting coins from different chúng tôi hobby was very enthusiastic when we know about the story behind the coins. I think people like to different types of items like stamps,coins and antiques like that. Because people want to improve the knowledge and also want to know the history of the different countries. Some people like to remember the memories for each object. It all depends on person’s ideas.

    Yes,i would like to collect different types currency notes around the chúng tôi gives knowledge about the purpose of the they printed and will know the history of the olden days.

    TOPIC 4: SPACE EXPLORATION

    – Such as: The first human flight into space, the first human flight to the moon (Neil Armstrong

    TOPIC 5: WONDER OF THE WORLD

    Such as: The Great Wall, Ha Long Bay, …

    Example:

    There are many natural wonders in Viet Nam like Paradise Cave, Perfume Pagoda, Cuc Phuong National Park,… but I like visiting Ha Long Bay best because of its attractive scenery, picturesque setting and touring experience.

    Ha Long Bay is one of seven natural wonders of the world. It’s located in the northeast of Viet Nam. In 1994 and 2000. Ha Long Bay was recognized by UNESCO as a World Heritage Site. Administratively, the bay belongs to Ha Long City, Cam Pha town and a part of Van Don District. It has 1969 islands and thousand of limestone karsts in various sizes and shapes, concentrated in 2 main zones: the southeast (belonging to Bai Tu Long Bay) and the southwest (belonging to Ha Long Bay). Many of them were acquired their names as a result of interptation of their unusual shapes such as Voi Islet, Ga Choi Islet, Mai Nha Islet. At the centre of the islands, there are wonderful caverns such as Thien Cung, Tam Cu, Dau Go, Sung Sot,… Coming here, you can have unforgettable experience with the peaceful nature, blue sky, white sands and tourist facilities as standardized hotels, restaurants,… Ha Long Bay is famous for its seafoods such as crabs, cuttles,…

    In short, tourists should visit Ha Long Bay. I feel comfortable and relax here. Touring experience is very good. Seafoods are delicious and at reasonable price. I love this place and I want to visit Ha Long Bay again.

    --- Bài cũ hơn ---

  • Đề Thi Giữa Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Có File Nghe
  • Đề Cương Ôn Tập Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Đề Cương Ôn Tập Ôn Tiếng Anh Lớp 11 Học Kì I
  • Đề Thi Học Kỳ 1 Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Bộ Đề Thi Học Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Có Đáp Án
  • Đề Thi Học Kì I Môn Tiếng Anh Lớp 11

    --- Bài mới hơn ---

  • Bộ Đề Thi Học Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Có Đáp Án
  • Đề Thi Học Kỳ 1 Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Đề Cương Ôn Tập Ôn Tiếng Anh Lớp 11 Học Kì I
  • Đề Cương Ôn Tập Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Đề Thi Giữa Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Có File Nghe
  • Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to show the underlined part that needs correction.

    A. She had her bicycle to be repaired last week. B. She had her bicycle to repair last week.

    There is an alarming increase in population in this area

    A. How ptty you are in the new dress! B. What about the new dress?

    A. Thanks. How nice of you to say so B. Thank you. You really deserve it

    (A), the future population In the long run growth (B) of the world is difficulty (C) to pdict (D).

    Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word having the different stress pattern from the rest.

    Read the following passage and mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct word for each of the blanks.

    Nearly all people have a fear of examinations.

    Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions.

    What is life like for today’s students? As the university and college terms began, I talked to a few students about their lives.

    Sarah James is a second year biology student. “Money is a big problem.” said Sarah. “I can eat quite cheaply at the university, but I spend quite a lot on clothes, as I like to wear things that are in fashion.”

    Colin Peters, who is studying engineering, disagrees. “I don’t spend anything on clothes.” he said, “unless you count climbing boots. I’m very keen on climbing, and you do need special equipment, some of which is very expensive. Luckily, my parents gave me money for my birthday in November. Not much of my money goes on transport, because I have a bicycle.”

    Diana Bell is a first year fashion student. “I make all my own clothes. This should save me money, but in fact, the materials are very expensive. I don’t know how I would manage if I didn’t sell some of the dresses and hats I make to the other students. Everything is expensive,” she said “That includes the rent, food, transport and heating for the flat in winter.”

    A. his clothes and transport cost less B. he has generous parents who help him

    C. he doesn’t need to study very hard D. he is not a second year student

    --- Bài cũ hơn ---

  • Đề Thi Học Kỳ I
  • Đề Cương Ôn Thi Học Sinh Giỏi Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Đề Thi Hsg Anh 11
  • Đề Thi Giữa Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11 (Mới) Thpt Đa Phúc, Hà Nội Năm Học 2022
  • Mẫu Đề Thi Giữa Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11 Nhiều Trường
  • Mẫu Đề Thi Giữa Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11 Nhiều Trường

    --- Bài mới hơn ---

  • Đề Thi Giữa Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11 (Mới) Thpt Đa Phúc, Hà Nội Năm Học 2022
  • Đề Thi Hsg Anh 11
  • Đề Cương Ôn Thi Học Sinh Giỏi Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Đề Thi Học Kỳ I
  • Đề Thi Học Kì I Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • I. PHONETICS (1 p)

    Choose one word whose underlined part is pronounced differently

    1. A. certificate B. decorate C. undergraduate D. doctorate

    2. A. tutor B. master C. tuition D. university

    Choose one word whose stress pattern is different from others

    3. A. climate B. extinct C. famine D. capture

    4. A. internship B. profession C. doctorate D. practical

    II. VOCABULARY AND GRAMMAR (4p)

    Choose the best answer to complete the following sentences (1.5p)

    A. floods B. climate change C. ecological balance D. carbon footprint

    A. to rebuild B. of having rebuilt C. to being rebuilt D. for having rebuilt

    A. at B. on C. into D. in

    A. truthfully B. true C. truth D. truly

    A. optional B. elective C. compulsory D. certain

    A. on the verge of B. on the risk of C. at danger of D. in the verge of

    Give the correct form of the words in the brackets (1p)

    Give the correct tenses and forms of the verbs in the brackets (1.5pt)

    III. READING (2.5 p)

    Read the passage and choose the best answer to complete the blank. (1.25p)

    The people of Kiribati are afraid that one day in the not-too-distant future, their country will disappear… (1)… the face of the earth literally. Several times this year, the Pacific island nation has been flooded by a sudden high tide. These tides, which swept across the island and destroyed houses, came when there was neither wind… (2)… rain. “This never happened before,” say the older citizens of Kiribati.

    What is causing these mysterious high tides? The answer may well be global warming. When fuels like oil and coal are being burned, pollutants are released; these pollutants… (3)…. heat in the earth’s atmosphere. Warmer temperatures cause water to expand and also create more water by melting glaciers and polar ice caps.

    If the trend continues, scientists say, many countries… (4)…. Bangladesh, for example, might lose one-fifth of its land. The coral island nations of the Pacific, like Kiribati and the Marshall Islands, however, would face an even worse fate. They would be swallowed by the sea. The loss of these coral islands would be everyone’s loss. Coral formations are… (5)… to more species than any other place on earth.

    1. A. away B. from C. with D. within

    2. A. and B. or C. but D. nor

    3. A. trap B. release C. emit D. give off

    4. A. suffer B. would suffer C. will suffer D. might suffer

    5. A. place B. habitat C. home D. land

    Read the passage and complete the questions and the answers (1.25p)

    Distant education is a rapidly developing approach to instructions throughout the business. The approach has been widely used in business, industrial and medical organizations. For many years, doctors, veterinarians, pharmacists, engineers and laywers have used it to continue their professional education. Recently, academic instructions have been using distant education to reach a more perse and geographically disperse audience not accessible through traditional classroom instructions.

    The distinguishing characteristic of distant education is the separation of the instructor and students during the learning process. The communication of the subject matter is primarily to inpiduals rather than groups. As a consequence, the course content must be delivered by instructional media.

    The media may be primarily printed, as in the case of traditional correspondence course. Audiocassettes, videotapes, videodiscs, computer-based instructions and interactive video courses can be sent to inpidual students. In addition, radio, broadcast television, telelectures, and teleconferences are utilized for “live” distant education. The latter two delivery systems allow for interactive instructions between the instructor and students.

    1. According to the passage, distant education is suitable for……..

    A. All kinds of students who need more training to become doctors, veterinarians, pharmacists, engineers and laywers.

    B. Students who need instructors

    C. On- the- job people who need to have more training to serve professional education

    D. Every one because it is another form of traditional classroom instructions throughout business.

    2. The inpiduals who take part in distant education are often……..

    A. Too busy to participate in the evening classes

    B. Unable to access classroom-based education

    C. Able to participate in classroom-based in their free time

    D. Too busy to participate in computered-based education

    3. The course content must be delivered……..

    A. By expss mail C. By travelling a long distance of the instructor.

    B. By using instructional media D. By any means of communication

    4. The word “primarily” in line 7 can be best replaced by……..

    A. mainly B. partly C. noisily D. unimportantly

    5. Telelectures and teleconferences allow for……..

    A. No interactive instruction between the instructor and students

    B. One-way instruction between the instructor and students

    C. Traditional correspondence course delivered by instructional media

    D. Interactive instructions between the instructor and students

    IV. WRITING (2.5p)

    Rewrite the following sentences (1.5p)

    1. The last time we phoned her was when we went to the party together.

    2. After I had dinner, I took a shower.

    3. He threw rubbish into the forest and he was fined for it. (using perfect gerund)

    --- Bài cũ hơn ---

  • Bộ Đề Thi Giữa Học Kỳ 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11 Có Đáp Án
  • Cách Học Giỏi Tất Cả Các Môn Dành Cho Teen Cấp Iii
  • Đề Thi Kiểm Tra Giữa Kỳ Học Kì 1 Môn Tiếng Anh Lớp 11 Trường Thpt Ngô Quyền, Sở Gd&đt Hải Phòng 2022
  • Đề Thi Giữa Học Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Năm Học 2022
  • Đề Thi Giữa Học Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Năm 2022
  • 20 Đề Thi Học Kì 2 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Có Đáp Án

    --- Bài mới hơn ---

  • Ngữ Pháp Tiếng Anh Lớp 12 Học Kì 1 Năm 2022
  • Đề Thi Học Kì 1 Lớp 12 Môn Tiếng Anh Có Đáp Án
  • Tất Cả Công Thức Tiếng Anh Lớp 10
  • Đề Cương Ôn Thi Học Kỳ Ii Môn Tiếng Anh Lớp 10 Thpt Chu Văn An
  • Tóm Tắt Ngữ Pháp Tiếng Anh Lớp 10
  • Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 11 học kì 2 năm 2022 – 2022

    Đề thi tiếng Anh lớp 11 học kì 2 có đáp án

    I. Choose the best answer

    1. Let’s go to swim, ………………….?.

    a. will we b. shall we

    c. do you

    d. are you

    2. It was Jone chúng tôi given a lot of nice psents on his birthday .

    a. who

    b. which

    c. he

    d. whose

    3. What do you often do …………. your free time ?

    a. in

    b. of

    c. on

    d. at

    4. Another hobby of ……………… is reading detective books .

    a. him

    b. his

    c. he

    d. he’s

    5. Unless you studied hard, you ………………. the exam.

    a. failed

    b. will fail

    c. had failed

    d. would fail

    6. The Asian games are occasion when strength and sports …………….. are tested.

    a. exercises

    b. practices

    c. events

    d. skills

    7. Tom tell me about the meeting chúng tôi attended yesterday.

    a. which/it/that

    b.who/that/which

    c. that/where/-

    d. which/that/-

    8. The problem ………….. never occurred.

    a. I had expected it

    b. whom I had expected

    c. that I had expected it

    d. I had expected

    9. My …………… for my mother is infinite.

    a. admire

    b.admirer

    c. admiration

    d. admirable

    a. Yes, I wouldn’t

    b. No, I wouldn’t

    c. Oh, sorry

    d. You may not

    11. ……………… is not a team sport.

    a. Judo

    b. Baseball

    c. Football

    d. volleyball

    12. Teenagers have a ………. to imitate their idols, and collect their pictures as a hobby.

    a. way

    b. trend

    c. path

    d. show

    13. They …………….. finish the plan tomorrow because it needs to be repaired.

    a. wasn’t able to

    b. couldn’t

    c. will not be able to

    d. aren’t able to

    a. to be injured

    b. to have been injured

    c. are injured

    d. were injured

    a. calendar

    b. dictionary

    c. exercise book

    d. notebook

    16. The old man is working in this factory. I borrowed his bicycle yesterday.

    a. The old man is working in this factory which I borrowed his bicycle yesterday.

    b. The old man whom is working in this factory I borrowed his bicycle yesterday.

    c. The old man whom I borrowed his bicycle yesterday is working in this factory.

    d. The old man whose bicycle I borrowed yesterday is working in this factory

    II. Rewrite these sentences as the given words in brackets:

    1. A knuckle is a joint that connects a finger to the rest of the hand ( rút gọn ĐTQH)

    2. They are building a bridge in my hometown at the psent. ( use cleft sentence )

    3. My friend has decided to buy a motorbike. His car was stolen last week. ( dùng ĐTQH)

    4. He didn’t take an umbrella so he got wet.

    5. They have been building their house for 5 days.

    6. They said that they will never come back home late at night. (chuyển sang bị động)

    III. Choose the word which has the underlined part pronounced differently from the rest IV. Find the mistake in each sentence

    2. Summer is (A) the time of the year (B) which (C) the weather is the hottest (D).

    V. Read the following passage and choose the best answer

    Stamp collecting is the collecting of postage stamps and related objects, such as overs (envelopes or packages with stamps on them). It is one of the world’s most popular hobbies, with estimates of the number of collectors ranging up to 20 million in the United States alone.

    Many casual collectors enjoy accumulating stamps without worrying about the tiny details, but the creation of a large or comphensive collection generally requires some philatelic knowledge. This is especially important for those who intend to spend large amounts for stamps.

    Stamps collectors are an important source of revenue for some small countries who create limited runs of elaborate stamps designed mainly to be bought by stamps collectors. The stamps produced by these countries far exceed the postal needs of the countries.

    Some collectors, observing the generally rising prices of rare stamps, have taken to Philatelic Investment. Rare stamps are among the most portable of tangible investments, and are easy to store. They offer an attractive alternative to art, other collectible investments, and pcious metals

    A. 30 million

    B. 20 million

    C. 10 million

    D. 15 million

    A. many casual collectors enjoy B. some small countries

    C. those who intend to spend large amounts for stamps

    D. the postal needs of the countries

    3. Why have some collectors taken to Philatelic Investments?

    A. Because they have observed the generally rising prices of stamps.

    B. Because they have observed the generally rising prices of rare stamps.

    C. Because they have observed the generally low prices of stamps.

    D. Because they haven’t observed the generally rising prices of stamps.

    A. Stamps collectors

    B. Small countries

    C. Rare stamps

    D. The prices of rare stamps

    5. Which of the following is NOT true about rare stamps?

    A. They are among the most portable of tangible investments.

    B. They are easy to store.

    C. They are an important source of revenue.

    D. They offer an attractive alternative to art.

    PART 1: Read the passage about tourism in Wales and circle the best option (A, B, C, or D) to fill in each numbered blank. (1 point)

    Barceloma, the second largest city in Spain, is one of the most (1)………….tourist destinations in Europe. It is known for its sunshine, architecture, and lively streets. The City Council plans to transform Barcelona into a smart city, by having technology reach every neighbourhood, balancing sustainable urban and economic development and improving its inhabitants’ ………..(2). One of the great achievements is the transformation of the 200-hectare Poblenou industrial area into the [email protected] District, also known as the innovation District. This is considered the most important project of……………..(3) transformation in Barcelona in recent years, and one of the most ambitious in Europe, with more than 200 million Euros invested in the infrastructure ……..(4). The project was launched in 2000 and is still ongoing. As of December 2011, an estimated 4,500 new companies had moved to the district since 2000, an average of 545 per year. The ……….(5) in [email protected] has grown 22,8% from 73,464 inhabitants in 2001 to over 90,000.

    1. A. ambitious B. dangerous C. popular D. various

    2. A. quantity of life B. quality of life C. equality of life D. skill of life

    3. A. rural B. urban C. agricultural D. industrial

    4. A. chance B. opportunity C. currency D. plan

    5. A. popular B. popularity C. population D. populace

    PART 2: Read the passage about UNESCO and circle the correct option (A, B, C, or D) to answer each of the given questions. (1 point)

    In 1959, the government of Egypt was working on a plan to build a dam on the River Nile. It was called the Aswan Dam, and it was intended to generate electricity and allow the river water to be used for agriculture. There was one big problem with the plan, though. The dam would flood a nearby valley that contained ancient Egyptian treasures, including two enormous stone temples.

    It can be difficult for governments to choose culture and history over economics. However, if countries always made decisions like this, the majority of the world’s ancient sites would end up being destroyed. Luckily, UNESCO stepped in. They formed a committee that tried to convince Egypt to protect its ancient treasures. With support from many countries, they were finally successful. The huge temples were carefully removed from their original site and moved to a safe location so that the dam could be built.

    After their success in saving the temples in Egypt, UNESCO went on to save more sites around the world. They protected lagoons in Venice, ruins in Pakistan, and temples in Indonesia. With industrialisation changing the world rapidly, there were many sites that needed to be saved. Eventually, UNESCO formed the World Heritage Organisation to protect important natural and historic sites wherever it was necessary.

    By now, the World Heritage Organisation has protected hundreds of sites ranging from beautiful natural islands to buildings in large cities and ancient ruins. If you’re able to visit any of the many protected sites, you’ll agree it was worth it.

    6. What is the best title for the passage?

    A. UNESCO

    B. UNESCO to succeed

    C. UNESCO to develop

    D. UNESCO to rescue

    A. culture

    B. decision

    C. country

    D. economics

    8. What is meant by the first sentence of the second paragraph?

    A. Most governments pfer to sell their treasures.

    B. Money sometimes seems more important than all other things.

    C. Governments are never able to consider two things at once.

    D. Governments usually don’t know anything about their culture.

    9. Why did UNESCO get involved in Egypt?

    A. Egypt was planning to build a dam that would harm ancient temples.

    B. Egypt was planning to build a valley for agriculture and electricity.

    C. Egypt was planning to create a dam right on top of an ancient temple.

    D. When the dam flooded a valley, several treasures were discovered.

    10. Why is the World Heritage Organisation more important now than it would have been 200 years ago?

    A. Countries didn’t cooperate in the past.

    B. Cities were smaller back then.

    C. There were not as many interesting sites 200 years ago.

    D. Modern business and production are changing the world.

    PART 3. Vocabulary and grammar ( 1,5 point)

    Circle the correct answer A, B, C or D to complete each of the following sentences (6 sentences) (1,5 points)

    A. do I

    C. has it

    B. don’t I

    D. hasn’t it

    A. have been ppared

    C. having ppared

    B. has been pparing

    D. having been ppared

    A. having been

    B. being

    C. to have

    D. having

    14. There are many ways for us to reduce out chúng tôi order to save our environment.

    A. deforestation B. extinction C. carbon footprint D. persity

    15. Many species are threatened with chúng tôi to deforestation and loss of habitat.

    A. emission B. energy C. catastrophe D. extinction

    16. Sulphur dioxide is one of several ………… that are released into the atmosphere by coal – fired power stations.

    A. polluting B. polluted C. pollutants D. pollution

    PART 4: Complete the new sentence so that it means the same as the given one using NO MORE THAN FIVE WORDS. (1 point)

    17. The teacher said to Karen, “Please stand up.”

    18. I’m sure you’ll be amused by the latest Bond film.

    19.You had saved the lives of hundreds of wild animals. Thank you for that.

    20.They had hunted and killed many wild animals. Later they regretted what they had done.

    PART 5: Write an essay of 180-words about topic from Unit 6 to Unit 10 (……………….. (1 point)

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    Chọn từ (ứng với A hoặc B, C, D) có phần gạch chân được phát âm khác với những từ còn lại trong mỗi câu từ 1 đến 2: Đọc kỹ đoạn văn sau và chọn phương án đúng (A hoặc B, C, D) cho mỗi câu từ 3 đến 7

    Sometimes forest fires have caused serious damage to both private and public property. They destroy many houses and cause deaths, particularly when they have reached villages which are close to the forests. It is more dangerous if a destructive fire burns away plants and trees that pvent erosion. If heavy rains occur after such a fire, landslides, ash flows, and flash floods can occur. This can result in property damage in the immediate fire area, and can affect the water quality of streams, rivers and lakes. Wind sometimes makes contributions to forest fires. In southern California, under the

    influence of Santa Ana winds, fires could move at tremendous speeds, up to 40 miles (60 km) in a single day, consuming up to 1,000 acres (4 km2) per hour.

    A. even cause deaths B. cannot cause deaths

    C. are not related to wind D. do no harm to land

    A. are not as dangerous as we think B. can cause erosion

    C. cannot cause damage to property D. are not close to any village

    Câu 5: Which sentence is not true?

    A. Plants and trees can pvent erosion.

    B. Floods never occur after a forest fire.

    C. California has ever experienced a big forest fire.

    D. There are some villages which are next to forests.

    Câu 6: What is the main idea of the text?

    A. Houses, deaths and forest fires B. Landslides and forest fires

    C. Fires inSouthern California D. Forest fire destruction

    A. Wind B. Water purity C. Nothing D. Water pollution

    Chọn câu (ứng với A hoặc B, C, D) diễn đạt đúng với nghĩa của câu ban đầu từ câu 8 đến 10:

    Câu 8: The students are happy. They won the poetry contest.

    A. The students won the poetry contest are happy.

    B. The students which won the poetry contest are happy.

    C. The students who won the poetry contest are happy.

    D. The students who won the poetry contest they are happy.

    Câu 9: We cut down many forests. The earth becomes hot.

    A. The more we cut down forests, the earth becomes hotter.

    B. The more forests we cut down, the hotter the earth becomes.

    C. The more we cut down forests, the hotter the earth becomes.

    D. The more forests we cut down, the earth becomes hotter

    Câu 10: Ken doesn’t smoke, and I don’t either.

    A. Ken doesn’t smoke, and neither doI.

    B. Ken doesn’t smoke, and nor do

    C. A & B are correct.

    D. Neither A nor B is correct

    Chọn từ có trọng âm chính nhấn vào âm tiết có vị trí khác với những từ còn lại 11 đến 12:

    Câu 11: A. Condition B. Pollutant C. Survival D. Animal

    Câu 12: A. Environment B. Advantage C. Potential D. Restaurant

    Xác định từ/cụm từ có gạch dưới (ứng với A hoặc B, C, D) cần phải sửa để những câu sau trở thành chính xác từ 13 đến 16:

    A B C D

    A B C D

    A B C D

    A B C D

    A. Geothermal B. Nuclear power C. Solar energy D. Fossil fuel

    Câu 18: The number of competitors who take part in the Olympic Games increases every year.

    A. join B. happen C. take place D. accept

    A. taken place B. held C. happened D. hold

    A. Þ B. who C. which D. when

    A. are B. was C. were D. is

    A. talked, came B. talked, was coming

    C. was talking, was coming D. was talking, came

    A. were B. has C. was D. have

    A. with-to B. of-to C. Þ – for D. with – for

    A. whom B. her C. who D. that

    A. where B. in that C. which D. in where that

    A. constellation B. star C. comet D. planet

    A. to be excited B. being exciting C. to excite D. being excited

    A. had already left B. already left C. is already leaving D. has already left

    A. Both Tom and Ann B. All of Tom and Ann

    C. Neither Tom nor Ann D. Either Tom or Ann

    Câu 31: What I like about you is your enthusiasm for work.

    A. desire B. appciation C. concentration D. eagerness

    Câu 32: Vietnamhas established many national parks to protect wildlife.

    A. found B. maintained C. set up D. pserved

    A. in which B. in where C. which D. where

    Chọn câu trả lời đúng nhất từ những từ gợi ý sau từ 34 đến 35:

    Câu 34: reading / help / widen my knowledge / relax / my free time

    A. It is reading that helps me widen my knowledge and relax in my free time.

    B. Reading that helps me widen my knowledge and relax in my free time.

    C. It is reading helps me widen my knowledge and relax in my free time.

    D. Reading it helps me widen my knowledge and relax in my free time.

    Câu 35: we / plant trees / protect forests /cut

    A. We need to plant trees and protect forests from being cut.

    B. We plant trees and protecting forests from being cut.

    C. We should plant trees and protecting forests cutting.

    D. We need planting trees and protect forests cutting.

    Câu 36: A. Of B. In C. On D. Beyond

    Câu 37: A. For B. To C. Þ D. At

    Câu 38: A. Whom B. Whose C. Who D. Which

    Câu 39: A. Which B. Whom C. That D. Whose

    Câu 40: A. Postmen B. Writers C. Receivers D. Getters

    ĐÁP ÁN

    1B 2C 3A 4B 5B 6D 7D 8C 9B 10C

    11D 12D 13B 14C 15C 16C 17D 18A 19B 20B

    21A 22D 23B 24A 25A 26A 27D 28D 29A 30A

    31D 32C 33C 34A 35A 36B 37B 38C 39D 40C

    I. Choose the word which has the underlined part pronounced differently from the others. (1 pt) II. Choose the best answer by circling A, B, C or D to complete the sentences. (2.5 pts)

    1. Tan Yen No2 high school has a spacious and beautiful school yard .

    A. large B. cramped C. small D. narrow

    A. doesn’t she B. didn’t she C. wasn’t she D. didn’t Hoa

    A. polluted B. plentiful C. unlimited D. extinct

    A. which B. who C. Ø D. A&C

    A. dangerous B. nice C. aquatic D. new

    A. alternative B. expensive C. cheap D. limited

    A. who B. that C. whose D. where

    A. who B. whom C. which D. whose

    A. Good luck! B. Be careful. C. Congratulations. D. Good bye.

    A. on B. at C. in D. with

    IV. Read the passage carefully and then answer the given questions. (2 pts)

    The 2010 Asian Games was a multi-sport event celebrated in Guangzhou, China from November 12 to 27, 2010. Guangzhou was the second Chinese city to host the Games, after Beijing in 1990. A total of 9,704 athletes from 45 National Olympic Committees competed in 476 events from 42 sports and disciplines, making it the largest event in the history of the Games. The opening and closing ceremonies were held along the Pearl River in Haixinsha Island, and was the first time in history that the opening ceremony for a major sports event was not held inside a stadium. The final medal tally was led by China, followed by South Korea and third place Japan. China set a new Games record with 199 gold medals. Three World and 103 Asian records were broken.

    1. When was the 2010 Asian Games celebrated

    2. How many athletes took part in the Games

    3. Was Beijing the first Chinese city to host the Games

    4. Did South Korea win the most medals

    V. Rewrite the following sentences so that the second sentence means the same as the first one. (2 pts)

    1. Loi is my close friend. He got the first prize in Bac Giang’s mathematics exam for gifted students.

    2. The picture was beautiful. She was looking at it.

    3. People say that Lan is a very intelligent girl.

    4. The girl received a special gift from her boyfriend.

    VI. Writing (1 pt): Write about your collection (about 50 – 60 words), real or imaginary, following these guidelines.

    – Name of your collection

    – How you collect them

    – How you keep them

    – When you started your collection

    – How you classify them

    – Why you collect them

    ĐÁP ÁN

    – Your plan for the future

    I. (0.25 pt each correct answer)

    1. D. Launched 2. C. Answer 3. C. Sports 4. A. Admire

    II. (0.25 pt each correct answer)

    1. A. large

    2. B. didn’t she

    3. D. extinct

    4. D. A&C

    5. C. aquatic

    6. A. alternative

    7. B. that

    8. D. whose

    9. A. Good luck!

    10. C. in

    III. (0.25 pt each correct answer)

    1. to fly 4. was

    2. built 5. couldn’t/ could not

    3. waiting 6. was made

    IV. (0.5 pt each correct answer)

    1. (It was celebrated) from November 12 to 27, 2010.

    2. 9,704 athletes (took part in the Games).

    3. Yes, it was.

    4. No, it didn’t.

    V. (0.5 pt each correct answer)

    1. Loi, who got the first prize in Bac Giang’s mathematics exam for gifted students, is my close friend.

    2. The picture at which she was looking was wonderful.

    3. Lan is said to be a very intelligent girl.

    4. It was the girl that received a special gift from her boyfriend.

    VI.

    1. Nội dung: (0,5 pt)

    2. Ngôn ngữ, trình bày: (0,5 pt)

    – Đúng ngữ pháp, từ vựng phù hợp phong phú. – Có sáng tạo, viết sạch sẽ, có ý tưởng tuy vẫn còn một số lỗi sai ngữ pháp.

    3. Trừ điểm:

    – 04 lỗi từ vựng, chính tả,..: trừ 0,25

    – 02 lỗi ngữ pháp, cấu trúc: trừ 0,25

    Còn tiếp … * Bạn đọc nhấp “Tải về” để download bản pdf bộ 20 đề kiểm tra tiếng Anh học kì 2 lớp 11 năm trước ở các tỉnh thành.

    – Viết ít hơn số từ quy định: trừ 0,25

    --- Bài cũ hơn ---

  • Ebook Tổng Hợp Trọn Bộ Ngữ Pháp Tiếng Anh Cho Người Mất Gốc
  • Cấu Trúc Và Cách Dùng Thì Hiện Tại Đơn (The Simple Present)
  • Tự Học Ngữ Pháp Tiếng Anh Bài 3: Động Từ Trong Thì Hiện Tại Đơn
  • Ngữ Pháp Tiếng Anh Trẻ Em Thì Quá Khứ Đơn
  • Tự Học Ngữ Pháp Tiếng Anh Bài 2: Cấu Trúc Thì Hiện Tại Đơn
  • Đề Thi Giữa Học Kì 2 Có File Nghe

    --- Bài mới hơn ---

  • Tiếng Anh Lớp 7 Học Những Gì ?
  • Tiếng Anh Lớp 7 Học Những Gì?
  • Đề Thi Giữa Học Kì 1 Lớp 7 Môn Tiếng Anh Có Đáp Án Năm Học 2022
  • Đề Kiểm Tra Giữa Học Kì 2 Lớp 7 Môn Tiếng Anh Chương Trình Mới
  • Bộ Đề Kiểm Tra Học Kì 1 Môn Tiếng Anh 7 Có File Nghe
  • PHIẾU KHẢO SÁT GIỮA KÌ II NĂM HỌC 2022-2017

    Môn: Tiếng Anh lớp 5; Thời gian: 40 phút ( không kể thời gian giao đề)

    Họ và tên: …………………………………….. Lớp : ………………… Trường: ………………………………..

    Part I

    Part II

    Part III

    Total score

    Comments

    PART I : LISTENING ( 20 MINUTES) – Phần I: nghe ( 20 phút)

    Question 1: Listen and draw the line. ( 1pt)

    A B C D E

    1 2 3 4 5

    Question 2: Listen and number. ( 1pt)

    a □ b □ c □ d □

    Question 3: Listen and tick. ( 1pt)

    headache

    sore throat

    toothache

    stomach ache

    1. Nam

    2. Peter

    3. Linda

    4. Tony

    Question 4: Listen and complete. ( 2 pts)

    Hi. My name is Phong. In my free time, I often go (1) ……… with my friends because I like sports very much. My father likes sports, too. He does (2) ………….. twcie a week. My mother (3)………….. like sports. She likes shopping. She often goes shopping at weekends. And my sister likes (4) …………. She often cleans our house in her free time.

    PART II: READING AND WRITING ( 20 minutes) – Phần II: Đọc và viết ( 20 phút)

    Questions 5: Select and circle the letter A, B, C or D (1pt)

    1. Phong and his family ………… on holiday in Malaysia last summmer. A. go B. will go C. went D. goes

    2. Don’t play with the cat. It ……… scratch you. A. may B. should C. do D. shall

    3. ………. the matter with Nam ? A. When’s B. What’s C. Why’s D. How’s

    4. I’d like to ……… a doctor. A. is B. was C. be D. am

    Questions 6. Reorder the words to make complete the sentences. (1pt)

    1. My/ often/ grandma/ in/ works/ the garden/ her/ in/ free/ time.

    ……………………………………………………………………………………………………………………

    2. you / what / doing / are / stove / with / the ?

    ……………………………………………………………………………………………………………………

    3. shouldn’t / cream / you / ice / eat

    ……………………………………………………………………………………………………………………

    4. like / would / future / the / you / to / what / be / in ?

    ……………………………………………………………………………………………………………………

    Questions 7: Complete the sentences. ( 2pts)

    1. We’d like to be a………because we’d like to fly planes. 2. Mai has a pain in her ear. She has an …………………

    3. Don’t touch the stove! You may ………………… 4. I think the older brother in ” The Star fruit tree” is …………..

    Questions 8. Look and read. Put a tick(v) or a cross (x) . ( 1pt)

    o. He is skating.

    V

    Don’t play with the matches

    He has fever.

    I’m reading the Story of Mai An Tiem

    She’d like a teacher.

    --- Bài cũ hơn ---

  • Đề Thi Cuối Học Kì 2 Lớp 5 Năm Học 2022
  • Đề Thi Hsg Tiếng Anh 5
  • Đề Thi Học Kì 1 Tiếng Anh Lớp 5 Có File Nghe Và Key
  • 5 Bước Tự Học Phát Âm Tiếng Anh Lớp 4
  • Để Bé Nắm Chắc Ngữ Pháp Tiếng Anh Lớp 5
  • Đề Thi Tiếng Anh Lớp 6 Học Kì 1 (Đề Thi 2)

    --- Bài mới hơn ---

  • Ôn Lý Thuyết Bài Tập Hki Tiếng Anh 6 (With Key).doc
  • Ôn Tập Ngữ Pháp Hki Anh 6 Mới
  • Đề Thi Tiếng Anh Lớp 6 Học Kì 1 Năm 2022
  • Đề Thi Học Kì 1 Môn Tiếng Anh Lớp 5 Có File Nghe
  • Đề Cương Học Kì 1 Lớp 5 Môn Tiếng Anh Năm 2022 Có Đáp Án
  • Đề kiểm tra 2

    Sau khi làm xong bài tập ở mỗi bài, các em nhấp chuột vào Hiển thị đáp án để so sánh kết quả.

    Bài 1: Chọn từ thích hợp trong ngoặc để điền vào chỗ trống. ( 2 điểm)

    1. My apartment is .... the fifth floor. (at / from / in / on) 2. Is she .... grade seven? (in / at / to / behind) 3. Minh .... his face in the morning. (wash / washs / washes / watches) 4. Our class .... English on Wednesday. (have / is / has / does) 5. She does .... homework in the evening. (his / her / she / my) 6. Thu and Nga help .... mother after school. (her / she / their / they) 7. What .... do you go to school? (are / time / grade / city) At one o'clock. 8. .... is a lake near the hotel. (This/ There /That / He )

    Hiển thị đáp án

    1. on 2. in 3. washes 4. has 5. her 6. their 7. time 8. there

    Bài 2: Trả lời các câu hỏi sau. ( 2 điểm)

    1. What do you do every morning? 2. Do you have literature on Friday? 3. When do you have math? 4. Where is your school?

    Hiển thị đáp án

    1. Every morning, I get up at half past five. I brush my teetn, wash my face, get dreesed have breakfast and go to school. 2. Yes, I do. / No, I don't. 3. I have math on Monday and Thursday. 4. My school is on Nguyen Du street.

    Bài 3: Chuyển câu sang dạng nghi vấn. ( 2 điểm)

    1. Their house is next to a store. 2. Lan has history on Tuesday. 3. Ba watches television in the evening. 4. Your school is big.

    Hiển thị đáp án

    1. Is their house next to a store? 2. Does Lan have history on Tuesday? 3. Does Ba watch television in the evening? 4. Is your school big?

    Bài 4: Chọn câu trả lời thích hợp cho câu hỏi tương ứng. ( 2 điểm)

    1. What is behind her house? a.Thirty- six. 2. Does your friend listen to music? chúng tôi he does. 3. Do boys watch television? chúng tôi river. 4. How many classes are there in your school? d.No,they don't.

    Hiển thị đáp án

    Bài 5: Chọn từ đúng để hoàn tất bài hội thoại sau. ( 2 điểm)

    at to English What plays eats play do A: What does Minh .... after school? B: He .... his lunch. A: Does he .... games? B: Yes, he .... volleyball. A: .... does he do in the evening? B: He learns .... . A: What time does he go .... bed? B: He goes to bed .... ten o'clock.

    Hiển thị đáp án

    A: What does Minhdo after school? B: Heeats his lunch. A: Does heplay games? B: Yes, heplays volleyball. A:What does he do in the evening? B: He learnsEnglish. A: What time does he goto bed? B: He goes to bedat ten o'clock.

    Các

    --- Bài cũ hơn ---

  • Speaking Anh 6 Thi Diem Hki
  • Luyện Tập Với Đề Thi Tiếng Anh Lớp 6 Kỳ 1 Kèm Đáp Án Chuẩn
  • Bộ Đề Kiểm Tra 1 Tiết Học Kì 1 Môn Tiếng Anh Lớp 6 Năm 2022
  • Bộ Đề Kiểm Tra 1 Tiết Môn Tiếng Anh Lớp 6 Có Đáp Án
  • Đề Kiểm Tra 1 Tiết Môn Tiếng Anh Lớp 6 Lần 1 Năm 2022
  • Đề Thi Học Kì I Lớp 11 Năm Học 2022

    --- Bài mới hơn ---

  • Đề Thi Học Kì 2 Tiếng Anh 11 Thí Điểm
  • Chọn Chương Trình Tiếng Anh Cho Con Vào Lớp 1
  • Bài Tập Trắc Nghiệm Tiếng Anh Lớp 12 Unit 1, 2, 3
  • Bộ Đề Thi Học Kì 1 Lớp 12 Môn Tiếng Anh Có Đáp Án
  • Bộ 15 Đề Thi Tiếng Anh Lớp 12 Học Kì 1 2022 Phần 1(Kèm Đáp Án)
  • ĐỀ KIỂM TRA HỌC KÌ I NĂM HỌC 2022-2018

    MÔN : TOÁN, Lớp 11

    Thời gian làm bài: 90 phút,không kể thời gian phát đề

    (35 câu trắc nghiệmvà 3 câu tự luận)

    Mã đề thi 137

    Họ, tên thí sinh:…………………………………………………………………..

    Số báo danh: ………………………………………………………………………

    I. PHẦN TRẮC NGHIỆM (7 điểm)

    Câu 1: Trong các dãy số sau, dãy số nào là dãy số tăng

    A. B. C. D.

    Câu 2: Với các chữ số 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6 , ta có thể lập được bao nhiêu số tự nhiên chẵn có 5 chữ số khác nhau?

    A. 1280 B. 1250 C. 1270 D. 1260

    Câu 3: Một ban chấp hành đoàn gồm 7 người, cần chọn 3 người vào ban thường vụ với các chức vụ : Bí thư, Phó bí thư, Ủy viên thì có bao nhiêu cách chọn?

    A. 120 B. 210 C. 35 D. 220

    Câu 4: Một hộp bóng đèn có 12 bóng, trong đó có 7 bóng tốt. Lấy ngẫu nhiên 3 bóng. Tính xác suất để lấy được ít nhất 2 bóng tốt.

    A. P = B. P = C. P = D. P =

    Câu 5: Cho hình chóp chúng tôi có đáy ABCD là hình bình hành tâm O. Gọi I là trung điểm của OC, gọi là mặt phẳng qua I và song song với SC, BD. Thiết diện của và hình chóp chúng tôi là hình gì?

    A. Tứ giác. B. Tam giác. C. Lục giác. D. Ngũ giác.

    Câu 6: Cho hàm số có đồ thị như hình vẽ. Tìm số nghiệm của phương trình với .

    Câu7: Cho 2 điểm A (1; 3 ) B( 4; – 1). Gọi A’, B’ là ảnh của A, B qua phép quay tâm O, góc quay Khi đó, độ dài đoạn A’B’ bằng

    A. 9 B. 5 C. D. 7

    Câu 8: Cho cấp số cộng có . Tìm u1 và d của cấp số cộng?

    A. B. C. D.

    Câu 9: Trên giá sách có 4 quyển sách Toán, 3 quyển sách Lý, 2 quyển sách Hóa. Lấy ngẫu nhiên 3 quyển sách . Tính xác suất để 3 quyển lấy ra thuộc 3 môn khác nhau.

    A. B. C. D.

    Câu 10: Hệ số của x5 trong khai triển (2x+3)8 là:

    A. B. C. D.

    Câu 11: Cho tứ diện ABCD. Gọi I,J lần lượt là trung điểm của AD và BC như hình vẽ. Giao tuyến của hai mặt phẳng (ADJ) và (BCI) là

    A. IP B. PQ

    C. PJ D. IJ

    Câu 12: Bạn Xuân có một cái lọ. Ngày thứ nhất bạn bỏ vào lọ 1 viên kẹo, ngày thứ hai bạn bỏ vào 2 viên kẹo, ngày thứ ba bạn bỏ vào 4 viên kẹo… Biết sau khi bỏ hết số kẹo ở ngày thứ 12 thì lọ đầy. Hỏi ở ngày thứ mấy, số kẹo trong lọ chiếm lọ?

    A. Ngày thứ 3 B. Ngày thứ 4 C. Ngày thứ 11 D. Ngày thứ 10

    Câu 13: Khẳng định nào sau đây là sai ?

    A. Hàm số y = tan2x – 2x là hàm số lẻ B. Hàm số là hàm số chẵn

    C. Hàm số y = sinx +1 là hàm số lẻ D. Hàm số y = tan2x. cot3x là hàm số chẵn

    Câu 14: Cho hình chóp tứ giác SABCD có đáy là hình bình hành tâm O. Tìm giao tuyến của hai mặt phẳng: (SAC) và (SBD)?

    A. SO B. SA C. AC D. BD

    Câu 15: Giải phương trình .

    A. n = 4 B. n = 2 C. n = 3 D. n = 5

    Câu 16: Cho dãy số có biểu diễn hình học như sau

    Công thức số hạng tổng quát của dãy số trên có thể là?

    A. B. C. D.

    Câu 17: Cho tam giác ABC có . Gọi A’, B’, C’ lần lượt là ảnh của A, B, C qua phép đối xứng qua trục hoành. Tìm tọa độ

    --- Bài cũ hơn ---

  • Bộ Từ Vựng Tiếng Anh 11
  • Trắc Nghiệm Tiếng Anh Lớp 10 Học Kì 2 Năm 2013: Đề 19
  • Từ Vựng, Ngữ Pháp Tiếng Anh 11 Học Kỳ Ii
  • Đề Thi Nói Tiếng Anh Lớp 11 Học Kì 2 Năm Học 2022
  • Đề Thi Giữa Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Có File Nghe
  • Đề Cương Ôn Tập Tiếng Anh Lớp 11 Học Kì 2

    --- Bài mới hơn ---

  • Đề Cương Ôn Tập Tiếng Anh 5
  • Bé Lớp 5 Học Ngữ Pháp Tiếng Anh Thì Tương Lai Đơn
  • Tổng Hợp Kiến Thức Ngữ Pháp Và Bài Tập Tiếng Anh Lớp 5
  • Để Bé Nắm Chắc Ngữ Pháp Tiếng Anh Lớp 5
  • 5 Bước Tự Học Phát Âm Tiếng Anh Lớp 4
  • ĐỀ CƯƠNG ÔN TẬP HỌC KỲ II NĂM HỌC 2012-2013

    MÔN: TIẾNG ANH – LỚP 11 – CƠ BẢN

    I – TOPICS:

    1. The Post Office

    2. Nature in Danger

    3. Sources of Energy

    4. The Asian Grames

    5. Hobbies

    6. Recreation

    7. Space Conquest

    8. The Wonders of the World

    III – GRAMMAR:

    – Defining & nondefining relative clauses

    – Relative clauses with ppositions

    – Relative clauses replaced by participles and to infinitive

    – It is said that … / People say that …

    – Tag questions

    – Omission of relative pronouns

    – Cleft sentences (active & passive)

    – Conjunctions: both … and, not only … but also, either … or, neither … nor

    – Could / be able to

    Sample exercises

    I. Choose a word in each line that has different stress pattern to the others.

    1. A. su`pportive B. religion C. `difficult D. de`termine

    2. A. `emphasize B. en`courage C. co`mmitment D. ex`perience

    3. A. `wholesale B. u`nique C. sector D. notice

    4. A. `counterpart B. `marvellous C. `optional D. en`joyment

    5. A. com`pulsory B. ex`penditure C. corres`pondence D. co`mmunicate

    II. Choose the correct answer A, B, C, or D to complete each of the following sentences.

    6. We …… the nearest village before sunset.

    A. came (to) B. arrived (at) C. got (to) D. reached

    7. If only I …… in the countryside right now.

    A. were B. am C. can be D. would

    8. He used to …… his living by delivering vegetables to city hotels.

    A. earn B. gain C. get D. make

    9. I have known him …… I entered the university.

    A. when B. since C. during D. until

    10. We`ll play tennis and …… we’ll have lunch.

    A. so B. so that C. then D. after

    11. He can`t afford to go on holiday …… taking a job.

    A. unless B. until C. if D. without

    12. Long wishes he …… have to clean all the windows.

    A. wouldn`t B. doesn`t C. hadn`t D. didn`t

    13. We met a lot of people …… our holiday.

    A. during B. while C. for D. at

    14. They have never …… any experience of living in the country.

    A. had B. wished C. done D. made

    15. Do you …… my turning the television on now?

    A. want B. object C. mind D. disapprove

    16. She put …… speaking to him as long as possible.

    A. back B. up C. away D. off

    17. Is it true …… the law says there is no smoking in the restaurant in this city?

    A. that what B. what C. if D. that

    18. …… he had no money for a bus, he had to walk all the way home.

    A. For B. Thus C. So D. As

    19. The hotel has been built on the …… of the lake.

    A. border B. boundary C. edge D. front

    20. The headmaster …… that we become more concerned about the environment around us.

    A. suggests B. warns C. complains D. supposes

    21. It is …… unlikely that the President will agree to open the new airport.

    A. mainly B. highly C. largely D. greatly

    22. “Is Duong the best student in your group?”

    – “Yes. Why don`t you talk to him

    --- Bài cũ hơn ---

  • Đề Kiểm Tra 45 Phút Tiếng Anh 10 Học Kì 2 (Unit 12, 13, 14)
  • Kiến Thức Trọng Tâm Chương Trình Tiếng Anh Lớp 5 Học Kỳ 1
  • Đề Thi Học Kỳ 2 Môn Tiếng Anh Lớp 5 Trường Tiểu Học Giao Hương Năm 2022
  • Đề Thi Học Kỳ 2 Môn Tiếng Anh Lớp 5 Th Giao Hương 2022
  • Đề Kiểm Tra Học Kỳ 2 Môn Tiếng Anh Lớp 5 Năm 2022 Trường Tiểu Học Côn Minh
  • Web hay
  • Links hay
  • Guest-posts
  • Push
  • Chủ đề top 10
  • Chủ đề top 20
  • Chủ đề top 30
  • Chủ đề top 40
  • Chủ đề top 50
  • Chủ đề top 60
  • Chủ đề top 70
  • Chủ đề top 80
  • Chủ đề top 90
  • Chủ đề top 100
  • Bài viết top 10
  • Bài viết top 20
  • Bài viết top 30
  • Bài viết top 40
  • Bài viết top 50
  • Bài viết top 60
  • Bài viết top 70
  • Bài viết top 80
  • Bài viết top 90
  • Bài viết top 100
  • Chủ đề top 10
  • Chủ đề top 20
  • Chủ đề top 30
  • Chủ đề top 40
  • Chủ đề top 50
  • Chủ đề top 60
  • Chủ đề top 70
  • Chủ đề top 80
  • Chủ đề top 90
  • Chủ đề top 100
  • Bài viết top 10
  • Bài viết top 20
  • Bài viết top 30
  • Bài viết top 40
  • Bài viết top 50
  • Bài viết top 60
  • Bài viết top 70
  • Bài viết top 80
  • Bài viết top 90
  • Bài viết top 100