Đề Thi Học Kì I Môn Tiếng Anh Lớp 11

--- Bài mới hơn ---

  • Bộ Đề Thi Học Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Có Đáp Án
  • Đề Thi Học Kỳ 1 Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Đề Cương Ôn Tập Ôn Tiếng Anh Lớp 11 Học Kì I
  • Đề Cương Ôn Tập Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Đề Thi Giữa Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Có File Nghe
  • Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to show the underlined part that needs correction.

    A. She had her bicycle to be repaired last week. B. She had her bicycle to repair last week.

    There is an alarming increase in population in this area

    A. How ptty you are in the new dress! B. What about the new dress?

    A. Thanks. How nice of you to say so B. Thank you. You really deserve it

    (A), the future population In the long run growth (B) of the world is difficulty (C) to pdict (D).

    Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word having the different stress pattern from the rest.

    Read the following passage and mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct word for each of the blanks.

    Nearly all people have a fear of examinations.

    Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions.

    What is life like for today’s students? As the university and college terms began, I talked to a few students about their lives.

    Sarah James is a second year biology student. “Money is a big problem.” said Sarah. “I can eat quite cheaply at the university, but I spend quite a lot on clothes, as I like to wear things that are in fashion.”

    Colin Peters, who is studying engineering, disagrees. “I don’t spend anything on clothes.” he said, “unless you count climbing boots. I’m very keen on climbing, and you do need special equipment, some of which is very expensive. Luckily, my parents gave me money for my birthday in November. Not much of my money goes on transport, because I have a bicycle.”

    Diana Bell is a first year fashion student. “I make all my own clothes. This should save me money, but in fact, the materials are very expensive. I don’t know how I would manage if I didn’t sell some of the dresses and hats I make to the other students. Everything is expensive,” she said “That includes the rent, food, transport and heating for the flat in winter.”

    A. his clothes and transport cost less B. he has generous parents who help him

    C. he doesn’t need to study very hard D. he is not a second year student

    --- Bài cũ hơn ---

  • Đề Thi Học Kỳ I
  • Đề Cương Ôn Thi Học Sinh Giỏi Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Đề Thi Hsg Anh 11
  • Đề Thi Giữa Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11 (Mới) Thpt Đa Phúc, Hà Nội Năm Học 2022
  • Mẫu Đề Thi Giữa Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11 Nhiều Trường
  • Mẫu Đề Thi Giữa Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11 Nhiều Trường

    --- Bài mới hơn ---

  • Đề Thi Giữa Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11 (Mới) Thpt Đa Phúc, Hà Nội Năm Học 2022
  • Đề Thi Hsg Anh 11
  • Đề Cương Ôn Thi Học Sinh Giỏi Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Đề Thi Học Kỳ I
  • Đề Thi Học Kì I Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • I. PHONETICS (1 p)

    Choose one word whose underlined part is pronounced differently

    1. A. certificate B. decorate C. undergraduate D. doctorate

    2. A. tutor B. master C. tuition D. university

    Choose one word whose stress pattern is different from others

    3. A. climate B. extinct C. famine D. capture

    4. A. internship B. profession C. doctorate D. practical

    II. VOCABULARY AND GRAMMAR (4p)

    Choose the best answer to complete the following sentences (1.5p)

    A. floods B. climate change C. ecological balance D. carbon footprint

    A. to rebuild B. of having rebuilt C. to being rebuilt D. for having rebuilt

    A. at B. on C. into D. in

    A. truthfully B. true C. truth D. truly

    A. optional B. elective C. compulsory D. certain

    A. on the verge of B. on the risk of C. at danger of D. in the verge of

    Give the correct form of the words in the brackets (1p)

    Give the correct tenses and forms of the verbs in the brackets (1.5pt)

    III. READING (2.5 p)

    Read the passage and choose the best answer to complete the blank. (1.25p)

    The people of Kiribati are afraid that one day in the not-too-distant future, their country will disappear… (1)… the face of the earth literally. Several times this year, the Pacific island nation has been flooded by a sudden high tide. These tides, which swept across the island and destroyed houses, came when there was neither wind… (2)… rain. “This never happened before,” say the older citizens of Kiribati.

    What is causing these mysterious high tides? The answer may well be global warming. When fuels like oil and coal are being burned, pollutants are released; these pollutants… (3)…. heat in the earth’s atmosphere. Warmer temperatures cause water to expand and also create more water by melting glaciers and polar ice caps.

    If the trend continues, scientists say, many countries… (4)…. Bangladesh, for example, might lose one-fifth of its land. The coral island nations of the Pacific, like Kiribati and the Marshall Islands, however, would face an even worse fate. They would be swallowed by the sea. The loss of these coral islands would be everyone’s loss. Coral formations are… (5)… to more species than any other place on earth.

    1. A. away B. from C. with D. within

    2. A. and B. or C. but D. nor

    3. A. trap B. release C. emit D. give off

    4. A. suffer B. would suffer C. will suffer D. might suffer

    5. A. place B. habitat C. home D. land

    Read the passage and complete the questions and the answers (1.25p)

    Distant education is a rapidly developing approach to instructions throughout the business. The approach has been widely used in business, industrial and medical organizations. For many years, doctors, veterinarians, pharmacists, engineers and laywers have used it to continue their professional education. Recently, academic instructions have been using distant education to reach a more perse and geographically disperse audience not accessible through traditional classroom instructions.

    The distinguishing characteristic of distant education is the separation of the instructor and students during the learning process. The communication of the subject matter is primarily to inpiduals rather than groups. As a consequence, the course content must be delivered by instructional media.

    The media may be primarily printed, as in the case of traditional correspondence course. Audiocassettes, videotapes, videodiscs, computer-based instructions and interactive video courses can be sent to inpidual students. In addition, radio, broadcast television, telelectures, and teleconferences are utilized for “live” distant education. The latter two delivery systems allow for interactive instructions between the instructor and students.

    1. According to the passage, distant education is suitable for……..

    A. All kinds of students who need more training to become doctors, veterinarians, pharmacists, engineers and laywers.

    B. Students who need instructors

    C. On- the- job people who need to have more training to serve professional education

    D. Every one because it is another form of traditional classroom instructions throughout business.

    2. The inpiduals who take part in distant education are often……..

    A. Too busy to participate in the evening classes

    B. Unable to access classroom-based education

    C. Able to participate in classroom-based in their free time

    D. Too busy to participate in computered-based education

    3. The course content must be delivered……..

    A. By expss mail C. By travelling a long distance of the instructor.

    B. By using instructional media D. By any means of communication

    4. The word “primarily” in line 7 can be best replaced by……..

    A. mainly B. partly C. noisily D. unimportantly

    5. Telelectures and teleconferences allow for……..

    A. No interactive instruction between the instructor and students

    B. One-way instruction between the instructor and students

    C. Traditional correspondence course delivered by instructional media

    D. Interactive instructions between the instructor and students

    IV. WRITING (2.5p)

    Rewrite the following sentences (1.5p)

    1. The last time we phoned her was when we went to the party together.

    2. After I had dinner, I took a shower.

    3. He threw rubbish into the forest and he was fined for it. (using perfect gerund)

    --- Bài cũ hơn ---

  • Bộ Đề Thi Giữa Học Kỳ 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11 Có Đáp Án
  • Cách Học Giỏi Tất Cả Các Môn Dành Cho Teen Cấp Iii
  • Đề Thi Kiểm Tra Giữa Kỳ Học Kì 1 Môn Tiếng Anh Lớp 11 Trường Thpt Ngô Quyền, Sở Gd&đt Hải Phòng 2022
  • Đề Thi Giữa Học Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Năm Học 2022
  • Đề Thi Giữa Học Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Năm 2022
  • 20 Đề Thi Học Kì 2 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Có Đáp Án

    --- Bài mới hơn ---

  • Ngữ Pháp Tiếng Anh Lớp 12 Học Kì 1 Năm 2022
  • Đề Thi Học Kì 1 Lớp 12 Môn Tiếng Anh Có Đáp Án
  • Tất Cả Công Thức Tiếng Anh Lớp 10
  • Đề Cương Ôn Thi Học Kỳ Ii Môn Tiếng Anh Lớp 10 Thpt Chu Văn An
  • Tóm Tắt Ngữ Pháp Tiếng Anh Lớp 10
  • Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 11 học kì 2 năm 2022 – 2022

    Đề thi tiếng Anh lớp 11 học kì 2 có đáp án

    I. Choose the best answer

    1. Let’s go to swim, ………………….?.

    a. will we b. shall we

    c. do you

    d. are you

    2. It was Jone chúng tôi given a lot of nice psents on his birthday .

    a. who

    b. which

    c. he

    d. whose

    3. What do you often do …………. your free time ?

    a. in

    b. of

    c. on

    d. at

    4. Another hobby of ……………… is reading detective books .

    a. him

    b. his

    c. he

    d. he’s

    5. Unless you studied hard, you ………………. the exam.

    a. failed

    b. will fail

    c. had failed

    d. would fail

    6. The Asian games are occasion when strength and sports …………….. are tested.

    a. exercises

    b. practices

    c. events

    d. skills

    7. Tom tell me about the meeting chúng tôi attended yesterday.

    a. which/it/that

    b.who/that/which

    c. that/where/-

    d. which/that/-

    8. The problem ………….. never occurred.

    a. I had expected it

    b. whom I had expected

    c. that I had expected it

    d. I had expected

    9. My …………… for my mother is infinite.

    a. admire

    b.admirer

    c. admiration

    d. admirable

    a. Yes, I wouldn’t

    b. No, I wouldn’t

    c. Oh, sorry

    d. You may not

    11. ……………… is not a team sport.

    a. Judo

    b. Baseball

    c. Football

    d. volleyball

    12. Teenagers have a ………. to imitate their idols, and collect their pictures as a hobby.

    a. way

    b. trend

    c. path

    d. show

    13. They …………….. finish the plan tomorrow because it needs to be repaired.

    a. wasn’t able to

    b. couldn’t

    c. will not be able to

    d. aren’t able to

    a. to be injured

    b. to have been injured

    c. are injured

    d. were injured

    a. calendar

    b. dictionary

    c. exercise book

    d. notebook

    16. The old man is working in this factory. I borrowed his bicycle yesterday.

    a. The old man is working in this factory which I borrowed his bicycle yesterday.

    b. The old man whom is working in this factory I borrowed his bicycle yesterday.

    c. The old man whom I borrowed his bicycle yesterday is working in this factory.

    d. The old man whose bicycle I borrowed yesterday is working in this factory

    II. Rewrite these sentences as the given words in brackets:

    1. A knuckle is a joint that connects a finger to the rest of the hand ( rút gọn ĐTQH)

    2. They are building a bridge in my hometown at the psent. ( use cleft sentence )

    3. My friend has decided to buy a motorbike. His car was stolen last week. ( dùng ĐTQH)

    4. He didn’t take an umbrella so he got wet.

    5. They have been building their house for 5 days.

    6. They said that they will never come back home late at night. (chuyển sang bị động)

    III. Choose the word which has the underlined part pronounced differently from the rest IV. Find the mistake in each sentence

    2. Summer is (A) the time of the year (B) which (C) the weather is the hottest (D).

    V. Read the following passage and choose the best answer

    Stamp collecting is the collecting of postage stamps and related objects, such as overs (envelopes or packages with stamps on them). It is one of the world’s most popular hobbies, with estimates of the number of collectors ranging up to 20 million in the United States alone.

    Many casual collectors enjoy accumulating stamps without worrying about the tiny details, but the creation of a large or comphensive collection generally requires some philatelic knowledge. This is especially important for those who intend to spend large amounts for stamps.

    Stamps collectors are an important source of revenue for some small countries who create limited runs of elaborate stamps designed mainly to be bought by stamps collectors. The stamps produced by these countries far exceed the postal needs of the countries.

    Some collectors, observing the generally rising prices of rare stamps, have taken to Philatelic Investment. Rare stamps are among the most portable of tangible investments, and are easy to store. They offer an attractive alternative to art, other collectible investments, and pcious metals

    A. 30 million

    B. 20 million

    C. 10 million

    D. 15 million

    A. many casual collectors enjoy B. some small countries

    C. those who intend to spend large amounts for stamps

    D. the postal needs of the countries

    3. Why have some collectors taken to Philatelic Investments?

    A. Because they have observed the generally rising prices of stamps.

    B. Because they have observed the generally rising prices of rare stamps.

    C. Because they have observed the generally low prices of stamps.

    D. Because they haven’t observed the generally rising prices of stamps.

    A. Stamps collectors

    B. Small countries

    C. Rare stamps

    D. The prices of rare stamps

    5. Which of the following is NOT true about rare stamps?

    A. They are among the most portable of tangible investments.

    B. They are easy to store.

    C. They are an important source of revenue.

    D. They offer an attractive alternative to art.

    PART 1: Read the passage about tourism in Wales and circle the best option (A, B, C, or D) to fill in each numbered blank. (1 point)

    Barceloma, the second largest city in Spain, is one of the most (1)………….tourist destinations in Europe. It is known for its sunshine, architecture, and lively streets. The City Council plans to transform Barcelona into a smart city, by having technology reach every neighbourhood, balancing sustainable urban and economic development and improving its inhabitants’ ………..(2). One of the great achievements is the transformation of the 200-hectare Poblenou industrial area into the [email protected] District, also known as the innovation District. This is considered the most important project of……………..(3) transformation in Barcelona in recent years, and one of the most ambitious in Europe, with more than 200 million Euros invested in the infrastructure ……..(4). The project was launched in 2000 and is still ongoing. As of December 2011, an estimated 4,500 new companies had moved to the district since 2000, an average of 545 per year. The ……….(5) in [email protected] has grown 22,8% from 73,464 inhabitants in 2001 to over 90,000.

    1. A. ambitious B. dangerous C. popular D. various

    2. A. quantity of life B. quality of life C. equality of life D. skill of life

    3. A. rural B. urban C. agricultural D. industrial

    4. A. chance B. opportunity C. currency D. plan

    5. A. popular B. popularity C. population D. populace

    PART 2: Read the passage about UNESCO and circle the correct option (A, B, C, or D) to answer each of the given questions. (1 point)

    In 1959, the government of Egypt was working on a plan to build a dam on the River Nile. It was called the Aswan Dam, and it was intended to generate electricity and allow the river water to be used for agriculture. There was one big problem with the plan, though. The dam would flood a nearby valley that contained ancient Egyptian treasures, including two enormous stone temples.

    It can be difficult for governments to choose culture and history over economics. However, if countries always made decisions like this, the majority of the world’s ancient sites would end up being destroyed. Luckily, UNESCO stepped in. They formed a committee that tried to convince Egypt to protect its ancient treasures. With support from many countries, they were finally successful. The huge temples were carefully removed from their original site and moved to a safe location so that the dam could be built.

    After their success in saving the temples in Egypt, UNESCO went on to save more sites around the world. They protected lagoons in Venice, ruins in Pakistan, and temples in Indonesia. With industrialisation changing the world rapidly, there were many sites that needed to be saved. Eventually, UNESCO formed the World Heritage Organisation to protect important natural and historic sites wherever it was necessary.

    By now, the World Heritage Organisation has protected hundreds of sites ranging from beautiful natural islands to buildings in large cities and ancient ruins. If you’re able to visit any of the many protected sites, you’ll agree it was worth it.

    6. What is the best title for the passage?

    A. UNESCO

    B. UNESCO to succeed

    C. UNESCO to develop

    D. UNESCO to rescue

    A. culture

    B. decision

    C. country

    D. economics

    8. What is meant by the first sentence of the second paragraph?

    A. Most governments pfer to sell their treasures.

    B. Money sometimes seems more important than all other things.

    C. Governments are never able to consider two things at once.

    D. Governments usually don’t know anything about their culture.

    9. Why did UNESCO get involved in Egypt?

    A. Egypt was planning to build a dam that would harm ancient temples.

    B. Egypt was planning to build a valley for agriculture and electricity.

    C. Egypt was planning to create a dam right on top of an ancient temple.

    D. When the dam flooded a valley, several treasures were discovered.

    10. Why is the World Heritage Organisation more important now than it would have been 200 years ago?

    A. Countries didn’t cooperate in the past.

    B. Cities were smaller back then.

    C. There were not as many interesting sites 200 years ago.

    D. Modern business and production are changing the world.

    PART 3. Vocabulary and grammar ( 1,5 point)

    Circle the correct answer A, B, C or D to complete each of the following sentences (6 sentences) (1,5 points)

    A. do I

    C. has it

    B. don’t I

    D. hasn’t it

    A. have been ppared

    C. having ppared

    B. has been pparing

    D. having been ppared

    A. having been

    B. being

    C. to have

    D. having

    14. There are many ways for us to reduce out chúng tôi order to save our environment.

    A. deforestation B. extinction C. carbon footprint D. persity

    15. Many species are threatened with chúng tôi to deforestation and loss of habitat.

    A. emission B. energy C. catastrophe D. extinction

    16. Sulphur dioxide is one of several ………… that are released into the atmosphere by coal – fired power stations.

    A. polluting B. polluted C. pollutants D. pollution

    PART 4: Complete the new sentence so that it means the same as the given one using NO MORE THAN FIVE WORDS. (1 point)

    17. The teacher said to Karen, “Please stand up.”

    18. I’m sure you’ll be amused by the latest Bond film.

    19.You had saved the lives of hundreds of wild animals. Thank you for that.

    20.They had hunted and killed many wild animals. Later they regretted what they had done.

    PART 5: Write an essay of 180-words about topic from Unit 6 to Unit 10 (……………….. (1 point)

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    ……………………………………………………………………………………………………………

    Chọn từ (ứng với A hoặc B, C, D) có phần gạch chân được phát âm khác với những từ còn lại trong mỗi câu từ 1 đến 2: Đọc kỹ đoạn văn sau và chọn phương án đúng (A hoặc B, C, D) cho mỗi câu từ 3 đến 7

    Sometimes forest fires have caused serious damage to both private and public property. They destroy many houses and cause deaths, particularly when they have reached villages which are close to the forests. It is more dangerous if a destructive fire burns away plants and trees that pvent erosion. If heavy rains occur after such a fire, landslides, ash flows, and flash floods can occur. This can result in property damage in the immediate fire area, and can affect the water quality of streams, rivers and lakes. Wind sometimes makes contributions to forest fires. In southern California, under the

    influence of Santa Ana winds, fires could move at tremendous speeds, up to 40 miles (60 km) in a single day, consuming up to 1,000 acres (4 km2) per hour.

    A. even cause deaths B. cannot cause deaths

    C. are not related to wind D. do no harm to land

    A. are not as dangerous as we think B. can cause erosion

    C. cannot cause damage to property D. are not close to any village

    Câu 5: Which sentence is not true?

    A. Plants and trees can pvent erosion.

    B. Floods never occur after a forest fire.

    C. California has ever experienced a big forest fire.

    D. There are some villages which are next to forests.

    Câu 6: What is the main idea of the text?

    A. Houses, deaths and forest fires B. Landslides and forest fires

    C. Fires inSouthern California D. Forest fire destruction

    A. Wind B. Water purity C. Nothing D. Water pollution

    Chọn câu (ứng với A hoặc B, C, D) diễn đạt đúng với nghĩa của câu ban đầu từ câu 8 đến 10:

    Câu 8: The students are happy. They won the poetry contest.

    A. The students won the poetry contest are happy.

    B. The students which won the poetry contest are happy.

    C. The students who won the poetry contest are happy.

    D. The students who won the poetry contest they are happy.

    Câu 9: We cut down many forests. The earth becomes hot.

    A. The more we cut down forests, the earth becomes hotter.

    B. The more forests we cut down, the hotter the earth becomes.

    C. The more we cut down forests, the hotter the earth becomes.

    D. The more forests we cut down, the earth becomes hotter

    Câu 10: Ken doesn’t smoke, and I don’t either.

    A. Ken doesn’t smoke, and neither doI.

    B. Ken doesn’t smoke, and nor do

    C. A & B are correct.

    D. Neither A nor B is correct

    Chọn từ có trọng âm chính nhấn vào âm tiết có vị trí khác với những từ còn lại 11 đến 12:

    Câu 11: A. Condition B. Pollutant C. Survival D. Animal

    Câu 12: A. Environment B. Advantage C. Potential D. Restaurant

    Xác định từ/cụm từ có gạch dưới (ứng với A hoặc B, C, D) cần phải sửa để những câu sau trở thành chính xác từ 13 đến 16:

    A B C D

    A B C D

    A B C D

    A B C D

    A. Geothermal B. Nuclear power C. Solar energy D. Fossil fuel

    Câu 18: The number of competitors who take part in the Olympic Games increases every year.

    A. join B. happen C. take place D. accept

    A. taken place B. held C. happened D. hold

    A. Þ B. who C. which D. when

    A. are B. was C. were D. is

    A. talked, came B. talked, was coming

    C. was talking, was coming D. was talking, came

    A. were B. has C. was D. have

    A. with-to B. of-to C. Þ – for D. with – for

    A. whom B. her C. who D. that

    A. where B. in that C. which D. in where that

    A. constellation B. star C. comet D. planet

    A. to be excited B. being exciting C. to excite D. being excited

    A. had already left B. already left C. is already leaving D. has already left

    A. Both Tom and Ann B. All of Tom and Ann

    C. Neither Tom nor Ann D. Either Tom or Ann

    Câu 31: What I like about you is your enthusiasm for work.

    A. desire B. appciation C. concentration D. eagerness

    Câu 32: Vietnamhas established many national parks to protect wildlife.

    A. found B. maintained C. set up D. pserved

    A. in which B. in where C. which D. where

    Chọn câu trả lời đúng nhất từ những từ gợi ý sau từ 34 đến 35:

    Câu 34: reading / help / widen my knowledge / relax / my free time

    A. It is reading that helps me widen my knowledge and relax in my free time.

    B. Reading that helps me widen my knowledge and relax in my free time.

    C. It is reading helps me widen my knowledge and relax in my free time.

    D. Reading it helps me widen my knowledge and relax in my free time.

    Câu 35: we / plant trees / protect forests /cut

    A. We need to plant trees and protect forests from being cut.

    B. We plant trees and protecting forests from being cut.

    C. We should plant trees and protecting forests cutting.

    D. We need planting trees and protect forests cutting.

    Câu 36: A. Of B. In C. On D. Beyond

    Câu 37: A. For B. To C. Þ D. At

    Câu 38: A. Whom B. Whose C. Who D. Which

    Câu 39: A. Which B. Whom C. That D. Whose

    Câu 40: A. Postmen B. Writers C. Receivers D. Getters

    ĐÁP ÁN

    1B 2C 3A 4B 5B 6D 7D 8C 9B 10C

    11D 12D 13B 14C 15C 16C 17D 18A 19B 20B

    21A 22D 23B 24A 25A 26A 27D 28D 29A 30A

    31D 32C 33C 34A 35A 36B 37B 38C 39D 40C

    I. Choose the word which has the underlined part pronounced differently from the others. (1 pt) II. Choose the best answer by circling A, B, C or D to complete the sentences. (2.5 pts)

    1. Tan Yen No2 high school has a spacious and beautiful school yard .

    A. large B. cramped C. small D. narrow

    A. doesn’t she B. didn’t she C. wasn’t she D. didn’t Hoa

    A. polluted B. plentiful C. unlimited D. extinct

    A. which B. who C. Ø D. A&C

    A. dangerous B. nice C. aquatic D. new

    A. alternative B. expensive C. cheap D. limited

    A. who B. that C. whose D. where

    A. who B. whom C. which D. whose

    A. Good luck! B. Be careful. C. Congratulations. D. Good bye.

    A. on B. at C. in D. with

    IV. Read the passage carefully and then answer the given questions. (2 pts)

    The 2010 Asian Games was a multi-sport event celebrated in Guangzhou, China from November 12 to 27, 2010. Guangzhou was the second Chinese city to host the Games, after Beijing in 1990. A total of 9,704 athletes from 45 National Olympic Committees competed in 476 events from 42 sports and disciplines, making it the largest event in the history of the Games. The opening and closing ceremonies were held along the Pearl River in Haixinsha Island, and was the first time in history that the opening ceremony for a major sports event was not held inside a stadium. The final medal tally was led by China, followed by South Korea and third place Japan. China set a new Games record with 199 gold medals. Three World and 103 Asian records were broken.

    1. When was the 2010 Asian Games celebrated

    2. How many athletes took part in the Games

    3. Was Beijing the first Chinese city to host the Games

    4. Did South Korea win the most medals

    V. Rewrite the following sentences so that the second sentence means the same as the first one. (2 pts)

    1. Loi is my close friend. He got the first prize in Bac Giang’s mathematics exam for gifted students.

    2. The picture was beautiful. She was looking at it.

    3. People say that Lan is a very intelligent girl.

    4. The girl received a special gift from her boyfriend.

    VI. Writing (1 pt): Write about your collection (about 50 – 60 words), real or imaginary, following these guidelines.

    – Name of your collection

    – How you collect them

    – How you keep them

    – When you started your collection

    – How you classify them

    – Why you collect them

    ĐÁP ÁN

    – Your plan for the future

    I. (0.25 pt each correct answer)

    1. D. Launched 2. C. Answer 3. C. Sports 4. A. Admire

    II. (0.25 pt each correct answer)

    1. A. large

    2. B. didn’t she

    3. D. extinct

    4. D. A&C

    5. C. aquatic

    6. A. alternative

    7. B. that

    8. D. whose

    9. A. Good luck!

    10. C. in

    III. (0.25 pt each correct answer)

    1. to fly 4. was

    2. built 5. couldn’t/ could not

    3. waiting 6. was made

    IV. (0.5 pt each correct answer)

    1. (It was celebrated) from November 12 to 27, 2010.

    2. 9,704 athletes (took part in the Games).

    3. Yes, it was.

    4. No, it didn’t.

    V. (0.5 pt each correct answer)

    1. Loi, who got the first prize in Bac Giang’s mathematics exam for gifted students, is my close friend.

    2. The picture at which she was looking was wonderful.

    3. Lan is said to be a very intelligent girl.

    4. It was the girl that received a special gift from her boyfriend.

    VI.

    1. Nội dung: (0,5 pt)

    2. Ngôn ngữ, trình bày: (0,5 pt)

    – Đúng ngữ pháp, từ vựng phù hợp phong phú. – Có sáng tạo, viết sạch sẽ, có ý tưởng tuy vẫn còn một số lỗi sai ngữ pháp.

    3. Trừ điểm:

    – 04 lỗi từ vựng, chính tả,..: trừ 0,25

    – 02 lỗi ngữ pháp, cấu trúc: trừ 0,25

    Còn tiếp … * Bạn đọc nhấp “Tải về” để download bản pdf bộ 20 đề kiểm tra tiếng Anh học kì 2 lớp 11 năm trước ở các tỉnh thành.

    – Viết ít hơn số từ quy định: trừ 0,25

    --- Bài cũ hơn ---

  • Ebook Tổng Hợp Trọn Bộ Ngữ Pháp Tiếng Anh Cho Người Mất Gốc
  • Cấu Trúc Và Cách Dùng Thì Hiện Tại Đơn (The Simple Present)
  • Tự Học Ngữ Pháp Tiếng Anh Bài 3: Động Từ Trong Thì Hiện Tại Đơn
  • Ngữ Pháp Tiếng Anh Trẻ Em Thì Quá Khứ Đơn
  • Tự Học Ngữ Pháp Tiếng Anh Bài 2: Cấu Trúc Thì Hiện Tại Đơn
  • Đề Cương Ôn Tập Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11

    --- Bài mới hơn ---

  • Đề Thi Giữa Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Có File Nghe
  • Đề Thi Nói Tiếng Anh Lớp 11 Học Kì 2 Năm Học 2022
  • Từ Vựng, Ngữ Pháp Tiếng Anh 11 Học Kỳ Ii
  • Trắc Nghiệm Tiếng Anh Lớp 10 Học Kì 2 Năm 2013: Đề 19
  • Bộ Từ Vựng Tiếng Anh 11
  • ĐỀ CƯƠNG TIẾNG ANH 11 HỌC KỲ 2

    PAGE * MERGEFORMAT 2

    UNIT 9. THE POST OFFICE

    (BƯU ĐIỆN)

    I. GLOSSARY (Bảng từ vựng)

    1. architect (n) a person whose job is to design buildings, etc. kiến trúc sư

    → architecture (n) khoa kiến trúc

    2. arrogant (adj) kiêu ngạo; kiêu căng; ngạo mạn

    3. bother (v) (often used in negative sentence and questions) (- with/ about sth): to spend time and/ or energy doing sth bỏ công; bỏ sức

    Ex: He didn’t even bother to let me know he was coming. (Anh ta thậm chi chẳng buồn cho tôi biết là anh ta sẽ đến.)

    → bother (n) thu nhỏ; giảm; giảm bớt

    26. release (v) (- sb/ sth from sth) tha; thả; phóng thích; giải thoát

    → release (n) sự thả; sự phóng thích

    27. secure (adj): not likely to be lost; safe an toàn; bảo đảm

    → secure (v) (- sth against sth) bảo vệ

    → security (n) sự bảo đảm

    28. shoplifter (n): a person who steals sth from a shop while ptending to be a customer kẻ ăn cắp trong cửa hàng

    29. spacious (adj) (approving) (of a room or building): large and with plenty of space for people to move around in rộng rãi SYN roomy

    Ex: The house has a spacious kitchen. (Nhà đó có căn bếp rộng rãi.)

    → spaciousness (n) sự rộng rãi

    30. speedy (adj): happening or done quickly or without delay nhanh chóng SYN rapid

    31. subscribe (v) to pay an amount of money regularly in order to receive or use sth đặt mua (dài hạn); thuê bao (mạng điện thoại, v.v.)

    Ex: Which journals does the library subscribe to? (Thư viện này đặt mua những tờ báo nào?)

    → subscriber (n) người đặt mua báo dài hạn; người thuê bao (sử dụng mạng điện thoại, v.v.)

    → subscription (n) tiền mua báo dài hạn; tiền thuê bao (sử dụng mạng điện thoại, v.v.)

    32. surface mail (n) letters, packages, etc. that go by road, rail or sea, not by air thư gửi đường bộ hay đường biển

    33. technology (n) machinery or equipment designed using technology thiết bị công nghệ

    Ex: The company has invested in the latest technology. (Công ty đang đầu tư vào những thiết bị công nghệ cao hiện đại nhất.)

    → technological (adj) (thuộc) công nghệ

    34. telecommunications (n) (also infml telecoms) viễn thông

    → telecommunication (adj)

    – Có thể bỏ các đại từ quan hệ làm tân ngữ who(m), which, that và trạng từ when trong mệnh đề quan hệ xác định.

    Ex: That’s the man (who/ that) I met at Allison’s party. (Đó là người tôi đã gặp tại buổi tiệc của Allison.)

    Non-restrictive relative clause

    (Mệnh đề quan hệ không xác định)

    Mệnh đề quan hệ không xác định (non-defining/ non-identifying/ non- restrictive clauses) là mệnh đề cung cấp thêm thông tin về một người, một vật hoặc một sự việc đã được xác định. Mệnh đề không xác định là mệnh đề không nhất thiết phải có trong câu, không có nó câu vẫn đủ nghĩa. Mệnh đề quan hệ không xác định được phân ranh giới với mệnh đề chính bằng dấu phẩy (,) hoặc dấu gạch ngang (-).

    Ex: This is Ms. Rogers, who’s joining the firm next week. (Đây là cô Rogers, người sẽ vào công ty tuần tới.)

    * Đại từ quan hệ được dùng trong mệnh đề quan hệ không xác định.

    Subject ObjectPossessiveFor persons For thingswho

    whichwho/ whom whichwhose

    whose/ of which

    Ex: Jake, who lives next door, is a doctor. (Jake, người sống ở nhà bên cạnh, là bác sĩ.)

    This picture, which was damaged during the war, is worth thousands of pounds. (Bức tranh này, đã bị hỏng trong chiến tranh, trị giá hàng ngàn pao.)

    We passed Harrods shop, whose windows were decorated for Christmas. (Chúng tôi đi ngang qua cửa hàng Harrods, các ô kính bày hàng của nó đã được trang hoàng cho lễ Giáng Sinh.)

    BÀI TẬP TRẮC NGHIỆM

    TEST 1

    Choose the word which is stressed differently from the rest.

    1. a. relative b. telephone c. spacious d. deliver

    3. a. convenient b. recipient c. transmission d. possible

    4. a. secure b. service c: parcel d. early

    5. a. letter b. pleasant c. expss d. office

    Choose a, b, c, or d that best completes each unfinished sentence; substitutes the underlined part; or has a close meaning to the original one.

    a. equip b. equipped c. equipment d. equipping

    a. think b. thought c. thoughtful d. thoughtfully

    a. technology b. technological c. technologically d. technician

    a. in b. with c. by d. over

    a. for b. by c. in d. with

    a. in b. for c. at d. from

    a. A b. An c. The d. ∅

    a. the /a b. ∅ / the c. a / the d. the / ∅

    14. He was a kind and courteous mailman.

    a. polite b. strict c. unpleasant d. rude

    a. out of date b. backward c. up to date d. old

    a. thoughtful b. courteous c. possible d. spacious

    17. Newspapers and magazines are often delivered early in the morning,

    a. offered b. given c. provided d. distributed

    18. Because the doctors and nurses acted properly and quickly, the baby was operated successfully.

    a. cheaply b. promptly c. conveniently d. usefully

    19. If you want to send a document and do not want to lose its original shape, our facsimile service will help you.

    a. post b. expss c. parcel d. fax

    a. who started b. whom starting c. starting d. that will start

    a. is around us b. that is around us c. whom is around us d. whose is around us

    a. who b. whom c. whose d. that

    a. to who we listened b. who we listened to c. to that we listened d. to whom we listened .

    a. children b. children who c. children whom d. whose children

    a. the prize was awarded b. that the prize was awarded

    c. to whom the prize was awarded d. who the prize was awarded

    a. who b. whom c. which d. whose

    a. phoned b. phoning c. that phoned d. which phoned

    28. That man is a newcomer in our company. Do you know him?

    a. That man is a newcomer in our company. Do you know whom?

    b. That man who is a newcomer in our company. Do you know him?

    c. Do you know him that man is a newcomer in our company?

    d. Do you know that man who is a newcomer in our company?

    a. Thanh Ba Post Office, that b. Thanh Ba Post Office where

    c. Thanh Ba Post Office which d. Thanh Ba Post Office, which

    a. who b. whom c. that d. whose

    Choose the best sentence that can be made from the cues given.

    31. yesterday / I / go / Thanh Ba Post Office / send some money / my brother / the city

    a. Yesterday I went to Thanh Ba Post Office where to send some money to my brother who was in the city.

    b. Yesterday I went to Thanh Ba Post Office to send some money to my brother in the city.

    c. Yesterday when I went to Thanh Ba Post Office sending some money to

    my brother in the city.

    d. Yesterday I went to Thanh Ba Post Office and sending some money to my brother in the city.

    32. I / arrive / 7 am / the post office / open

    a. When I arrived at 7 a.m., the post office which had just been opened.

    b. When I arrived at 7 a.m., the post office had just been opened.

    c. I arrived at 7 a.m. when the post office had just been opened.

    d. I arrived at 7 a.m. at the time the post office had just opened.

    33. the staff / help / me / send the money / very helpful and courteous

    a. The staff helped me to send the money were very helpful and courteous.

    b. The staff that helped me to send the money which were very helpful and courteous.

    c. The staff whom helped me to send the money they were very helpful and courteous.

    d. The staff that helped me to send the money were very helpful and courteous.

    34. the service / good / only two hours later / my brother / phone / he had received the money

    a. The service was so good that only two hours later my brother phoned me to say that he had received the money.

    b. The service which was such a good that only two hours later my brother phoned me to tell that he had received the money.

    c. The service was such good that only two hours later my brother phoned to

    tell he had received the money.

    d. The service was so good that only two hours later when my brother phoned to tell that he had received the money.

    35. I / satisfied / the service / Thanh Ba Post Office

    a. I was satisfied with the service of Thanh Ba Post Office.

    b. So that, I was satisfied with the service of Thanh Ba Post Office.

    c. Nevertheless, I was satisfied with the service of Thanh Ba Post Office.

    d. I was satisfied with the service of which Thanh Ba Post Office.

    Read the passage carefully and choose the correct answer.

    PO boxes allow mail to be picked up when sorted, rather than when it is delivered to the physical address, which will be some hours later.

    A mail user who regularly receives large parcels or items that must be signed for may find it convenient to pick up the rest of the mail at the same time.

    A mail user who moves frequently can keep a mailing address.

    A mail user may desire a more famous or pstigious address. For example, in Washington, D.C., many large P.O. box facilities are located near or even outside city limits.

    A business receiving large volumes of mail may maintain separate post office boxes for separate departments, such as one for sales, one for customer service, to reduce the need to sort internally.

    PO boxes are more secure than many home mailboxes, pventing mail theft and identity theft.

    If you live on a boat, PO boxes can serve as your address, but are not necessary.

    36. A PO box is more convenient for a mail user who frequently moves,

    a. True b. False c. No information

    37. If you use a PO box, you can get your mail earlier than you use a door-to- door delivery system.

    a. True b. False c. No information

    38. Home mailboxes are surely opened by mail thieves. ,

    a. True b. False c. No information

    39. Each business man rent only one PO box.

    a. True b. False c. No information

    40. If you live on a boat, the post office does not allow you to rent a PO box.

    a. True b. False c. No information

    Fill in each numbered blank with one suitable word or phrase.

    41. a. services b. equipment c. sending d. mailing

    42. a. pass, b. giving c. handle d. delivery

    43. a. so b. such c. such as d. so as to

    44. a. For b. In c. Of d. On

    45. a. non b. nor c. not d. no

    46. a. lend b. borrow c. rent d. employ

    47. a. who b. whom c. which d. that

    48. a. who b. which c. that d. where

    49. a. psent b. free c. ready d. available

    50. a. where b. that c. which d. what

    TEST 2

    Choose the word which has the underlined part pronounced differently from the rest.

    1. a. post b. busy c. swim d. spacious

    2. a. equipped b. delivered c. transferred d. received

    3. a. helps b. provides c. documents d. texts

    4. a. noisy b. subscribe c. service d. graphics

    5. a. transfer b. newspaper c. thousand d. relatives

    Choose a, b, c, or d that best completes each unfinished sentence; substitutes the underlined part; or has a close meaning to the original one.

    a. please b. pleasant c. pleasure d. pleasing

    a. deliver b. delivery c. deliverable d. delivering

    a. subscribe b. subscription c. subscribers d. subscribing

    a. on b. for c. in d. with

    a. in b. at c. on d. for

    a. for b. with c. on d. am

    --- Bài cũ hơn ---

  • Đề Cương Ôn Tập Ôn Tiếng Anh Lớp 11 Học Kì I
  • Đề Thi Học Kỳ 1 Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Bộ Đề Thi Học Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Có Đáp Án
  • Đề Thi Học Kì I Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Đề Thi Học Kỳ I
  • Đề Thi Học Kì 1 Lớp 2 Môn Tiếng Anh

    --- Bài mới hơn ---

  • Đề Thi Nói Tiếng Anh Lớp 6 Học Kì 1 Năm 2022
  • Đề Thi Nói Môn Tiếng Anh Lớp 6 Học Kì 1 Năm Học 2022
  • Đề Thi Tiếng Anh Lớp 6 Học Kì 1 Có File Nghe
  • Bộ Đề Thi Học Kì 1 Tiếng Anh Lớp 6 Có File Nghe Và Đáp Án
  • Đề Thi Tiếng Anh 6 Học Kì I ( Theo Chương Trình Thí Điểm Mới)
  • 3 Đề thi tiếng Anh lớp 2 học kỳ 1 có đáp án

    • Bộ đề thi tiếng Anh lớp 2 học kì 1 sách i-Learn Smart Start có đáp án
    • Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 2 học kì 1 có đáp án – Đề số 1
    • Đề thi học kì 1 tiếng Anh lớp 2 có đáp án – Đề số 2
    • Đề thi tiếng Anh học kì 1 lớp 2 có đáp án – Đề số 3

    Bộ đề thi tiếng Anh lớp 2 học kì 1 sách i-Learn Smart Start có đáp án

    Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 2 học kì 1 có đáp án – Đề số 1

    II. Match the questions with tIII. IV. Rearrange the words to make a sentence. Complete the sentence he responses.

    Example: a/ this/ What/ is/? What is this?

    A/ pen /is/ This. This is a pen.

    b/ is/ that/ What/? ………………………………………….

    is/ that/ a/ ruler/. …………………………………………

    c/ it/ Is/ pencil case/ a/? ……………………………………….

    Yes/ is/ it. à…………………………………………………….

    d/ book/ Is/ it/ a? ………………………………………………

    isn’t/ No/ it. à……………………………………………….

    e/ Is/ this/ rubber/ a?……………………………………………….

    ĐÁP ÁN I. Write a or an

    No/ isn’t/ it. ……………………………………………….

    f/ this/ Is/ an/ umbrella? ……………………………………………….

    is/ it/ Yes. ……………………………………………….

    1 – D; 2 – C; 3 – B; 4 – E; 5 – A;

    b – Yes, it is.

    c – Yes, it is.

    d – Is it a notebook?

    b – What is that?

    That is a ruler.

    c – Is it a pencil case?

    Yes, it is.

    d – Is it a book?

    Bài 1. Nối Bài 2. Điền từ thích hợp Bài 3: Điền chữ cái còn thiếu vào chỗ trống sau: Bài 4: Nhìn tranh viết thành câu hoàn chỉnh: Bài 5: Chọn từ có cách phát âm khác: ĐÁP ÁN Bài 1. Nối Bài 2. Điền từ thích hợp

    No, it isn’t.

    e – Is this a rubber?

    No, it isn’t.

    f – Is this an umbrella?

    Bài 3: Điền chữ cái còn thiếu vào chỗ trống sau

    Yes, it is.

    Đề thi học kì 1 tiếng Anh lớp 2 có đáp án – Đề số 2

    1 – teeth

    2 – train

    3 – swan

    Bài 4: Nhìn tranh viết thành câu hoàn chỉnh:

    4 – crown

    1 – flower

    2 – house

    3 – tractor

    Bài 5: Chọn từ có cách phát âm khác:

    4 – sing

    5 – grapes

    1 – I like chocolate.

    2 – This is my father.

    3 – My mother is a good cook.

    4 – I can see a star.

    I. Điền các cặp chữ cái sau vào đúng vị trí để được từ đúng với tranh. II. Nối từ với tranh tương ứng. (3đ) III. Khoanh tròn từ khác loại. (4đ) IV. Đọc và hoàn thành các câu sau, dựa vào tranh gợi ý. (1đ) ĐÁP ÁN I. Điền các cặp chữ cái sau vào đúng vị trí để được từ đúng với tranh.

    1 – star

    II. Nối từ với tranh tương ứng. (3đ) III. Khoanh tròn từ khác loại. (4đ)

    2 – park

    IV. Đọc và hoàn thành các câu sau, dựa vào tranh gợi ý. (1đ)

    3 – swim

    4 – train

    5 – climb

    Đề thi tiếng Anh học kì 1 lớp 2 có đáp án – Đề số 3

    1 – sing; 2 – chips; 3 – grapes; 4 – clean

    1 – rain; 2 – dress; 3 – ball; 4 – grapes

    1 – I like chicken

    2 – She has a new dress.

    --- Bài cũ hơn ---

  • Lời Giải Đề Thi Tiếng Anh Lớp 4 Cuối Kỳ 1 Cho Bé
  • Đề Thi Giữa Học Kì 1 Lớp 4 Môn Tiếng Anh Năm 2022
  • Đề Cương Ôn Thi Học Kì 1 Lớp 4 Môn Tiếng Anh Năm 2022
  • Lời Giải Đề Thi Ôn Tập Tiếng Anh Lớp 4 Kì 1
  • Cách Dạy Từ Vựng Tiếng Anh Cho Bé Lớp 1, Lớp 2, Lớp 3
  • Đề Thi Giữa Học Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Năm 2022

    --- Bài mới hơn ---

  • Đề Thi Giữa Học Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Năm Học 2022
  • Đề Thi Kiểm Tra Giữa Kỳ Học Kì 1 Môn Tiếng Anh Lớp 11 Trường Thpt Ngô Quyền, Sở Gd&đt Hải Phòng 2022
  • Cách Học Giỏi Tất Cả Các Môn Dành Cho Teen Cấp Iii
  • Bộ Đề Thi Giữa Học Kỳ 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11 Có Đáp Án
  • Mẫu Đề Thi Giữa Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11 Nhiều Trường
  • Đề thi môn tiếng Anh lớp 11 giữa kì 1

    Đề kiểm tra môn tiếng Anh lớp 11 gồm những dạng bài tập tiếng Anh 11 thường xuất hiện trong đề thi giữa học kì 1 môn tiếng Anh lớp 11 mới như: Chọn đáp án đúng, Đọc đoạn văn tiếng Anh tìm trả lời đúng, Viết lại câu tiếng Anh sao cho nghĩa không thay đổi, … giúp các em học sinh lớp 11 cải thiện 4 kỹ năng tiếng Anh cơ bản hiệu quả. Mời thầy cô, quý phụ huynh và các em học sinh tham khảo, download tài liệu.

    A. off

    B. out

    C. up

    D. of

    A. watching

    B. to watch

    C. watch

    D. watched

    A. travel

    B. travelling

    C. travelled

    D. to travel

    A. has gone

    B. go

    C. goes

    D. had gone

    A. decoration

    B. anniversary

    C. cake

    D. clothes

    A. to take

    B. to be taking

    C. to be taken

    D. taking

    A. Yes, I’d love to

    B. No, I don’t like

    C. Yes, I do

    D. I’m glad you like it

    A. was happening

    B. happened

    C. to happen

    D. happening

    A. have already left

    B. had already left

    C. were already leaving

    D. already left

    A. ceremony

    B. memory

    C. honor

    C. READING (2.5p) Part 1. Choose the correct answer Part 2. Read the passage and choose the correct answer

    D. celebration

    PREPARING A DINNER PARTY

    Giving a dinner party is a wonderful way of entertain people. You can also make new friends and give others the chance to get to know each other better.

    It needs planning, though. First, make a guest list, with different kinds of people and a mixture of

    women and men. Don’t invite couples because they aren’t so much fun.

    When you know who can come, find out what they like to eat and drink. Note down any who are

    vegetarians, or who can’t eat or drink certain things for religious seasons.

    Then plan their menu. Include a first course, a choice of main courses and a dessert, plus lots of people’s favorite drinks.

    The next thing to do is the shopping. Make sure buy more than enough of everything, and that

    someone can help you carry it!

    On the day, start cooking early. Give people appetizers like Greek mezzo or Spanish tapas, so they don’t get hungry if they have to wait. Serve the delicious meal, sit down with your guests and have a good time – you’ve earned it!

    26. Which of the following is NOT mentioned as the purpose of giving a dinner party?

    A. to entertain people.

    B. to get people to know more about their host and hostess.

    C. to make new friends.

    D. to help people to know each other better.

    A. husbands and wives.

    B. those who are vegetarians.

    C. both women and men.

    D. those who can’t eat or drink certain things.

    A. a first course

    B. a supper

    C. a dessert

    D. main courses

    A. because the guests want to have a good time together

    B. because the guests like eating them

    C. because the guests want to eat them while having to wait

    D. because the guests may be hungry while having to wait

    30. What should you do while the guests are having their evening meal?

    A. Stand beside the guests without doing anything.

    B. Sit down with the guests to show your politeness.

    C. Sit down with the guests and have a good time.

    D. WRITING (2.5p) I. Rewrite the sentences without changing the meaning (0.5p)

    D. Only serve the guests with the food.

    31. The monitor told Judy to give him her homework.

    32. The children talked about their coming exam. (WH- question)

    33. They had a good meal and then went to dance.

    34. First she called her family and then she went to sleep.

    II. Imagine you are Minh. You are going to have a birthday party next weekend. In 80-100 words, write a letter to invite Jack, one of your classmates, to come to your party. Your letter should include the following information:

    Time and place of the party

    Food and drinks

    Activities

    --- Bài cũ hơn ---

  • Để Học Tốt Tiếng Anh Lớp 4 (Chương Trình Mới)
  • Top 30 Đề Kiểm Tra, Đề Thi Tiếng Anh Lớp 11 Mới Chọn Lọc, Có Đáp Án
  • Cấu Trúc Đề Thi Giải Toán Bằng Tiếng Anh Các Môn Toán, Lý, Hóa
  • Toàn Bộ Bài Tập Tiếng Anh Lớp 11 Học Kì 2
  • Đề Thi Hsg Lớp 11 Tỉnh Nghệ An 2022
  • Đề Thi Học Kì 1 Môn Tiếng Việt Lớp 2

    --- Bài mới hơn ---

  • Đề Thi Trạng Nguyên Tiếng Việt Lớp 2 Vòng 1 Năm 2022
  • Bộ Đề Thi Học Kì 2 Lớp 2 Môn Tiếng Việt Năm Học 2022
  • Bộ 22 Đề Thi Học Kì 1 Môn Tiếng Việt Lớp 3 Năm Học 2022
  • Đề Cương Ôn Tập Kì I Toán Tiếng Việt Lớp 2
  • Bài Tự Thuật Để Học Tốt Tiếng Việt Lớp 2
  • Năm học : 2022-2018

    (Đề kiểm tra học kì I)

    A. Kiểm tra đọc: (10 điểm)

    I. Đọc thành tiếng: (6 điểm)

    Bài đọc: Người mẹ hiền.

    II. Đọc thầm và làm bài tập: (4 điểm)

    Bài đọc: Mẫu giấy vụn

    Lớp học rộng rãi, sáng sủa và sạch sẽ, nhưng không biết ai vứt một mảnh giấy ngay giữa lối ra vào.

    Cô giáo bước vào lớp, mỉm cười:

    Lớp ta hôm nay sạch sẽ quá! Thật đáng khen! Nhưng các em có nhìn thấy mảu giấy đang nằm ngay giữa cửa kia không?

    Có ạ! – Cả lớp đồng thanh đáp.

    Cả lớp im lặng lắng nhe. Được một lúc, tiếng xì xào nổi lên vì các em không nghe thấy mẩu giấy nói gì cả. Một em trai đánh bạo giơ tay xin nói.

    Cô giáo cười:

    Tốt lắm! Em nghe thấy mẩu giấy nói gì nào?

    Thưa cô, giấy không nói được đâu ạ!

    Nhiều tiếng xì xào hưởng ứng: Thưa cô, đúng đấy ạ! Đúng đấy ạ!

    Bỗng một em gái đúng dậy, tiến tới chỗ mẩu giấy, nhặt lên rồi mang bỏ vào sọt rác. Xong xuôi, em mới nói:

    Em có nghe thấy ạ. Mẩu giấy bảo: “Các bạn ơi! Hãy bỏ tôi vào sọt rác!”

    Cả lớp cười rộ lên thích thú. Buổi học hôm ấy vui quá!

    (Theo Quế Sơn) Chọn câu trả lời đúng: 1. Mẩu giấy vụn nằm ở đâu?

    a, Giữa sân trường

    b, Lối ra vào lớp

    Giữa cầu thang

    2. Khi vào lớp, cô giáo khen điều gì?

    a, Lớp học sạch sẽ

    b, Học sinh chăm học

    c, Các bạn học sinh ăn mặc sạch đẹp

    3. Thấy mẩu giấy vụn ở giữa cửa, cô giáo đã nhắc nhở học sinh một cách rất khéo léo. Em hiểu ý cô giáo nhắc nhở học sinh điều gì?

    a, Không được vứt rác bừa bãi

    b, Cần bỏ rác vào đúng nơi quy định

    c, Cả hai ý (a) và (b)

    4. Từ nào có thể thay thế cho từ “hưởng ứng”?

    a, Tán thành

    b, Ngạc nhiên

    c, Thích thú

    B. Kiểm tra viết: I. Chính tả (Nghe – viết): (5 điểm)

    Bài viết: Phần thưởng.

    II. Tập làm văn: (5 điểm)

    Viết đoạn văn kể về thầy (cô) hiệu trưởng trường em.

    ………………………………………………………………………………………………………………………………………

    ………………………………………………………………………………………………………………………………………

    ………………………………………………………………………………………………………………………………………

    ………………………………………………………………………………………………………………………………………

    ………………………………………………………………………………………………………………………………………

    ………………………………………………………………………………………………………………………………………

    ………………………………………………………………………………………………………………………………………

    ĐÁP ÁN A. Kiểm tra đọc: (10 điểm)

    I. Đọc thành tiếng: (6đ)

    II. Đọc thầm và làm bài tập: (4đ). Mỗi câu đúng được 1 điểm.

    Câu 1: B Câu 2: A Câu 3: C Câu 4: A

    B. Kiểm tra viết: (10 điểm)

    I. Chính tả: (5đ)

    II. Tập làm văn: (5đ)

    Viết đoạn văn từ 3 đến 5 câu kể về thầy (cô) hiệu trưởng trường em.

    Bài tham khảo

    Cô Nguyễn Thị Thu Thủy là hiệu trưởng trường em. Cô luôn quan tâm đến tất cả học sinh trong nhà trường. Cô thường động viên chúng em thi đua học tập. Cô rất vui khi chúng em có nhiều thành tích tốt. Em rất biết ơn cô. Em và các bạn bảo nhau sẽ cố gắng học thật giỏi để xứng đáng với sự chăm lo của cô dành cho tất cả chúng em.

    --- Bài cũ hơn ---

  • Đề Thi Học Kì 2 Môn Tiếng Việt Lớp 5 Năm 2022 Theo Thông Tư 22
  • Đề Thi Học Kì 2 Môn Tiếng Việt Lớp 5 Theo Thông Tư 22
  • Bộ Đề Thi Môn Tiếng Việt Lớp 2
  • Ma Trận Đề Thi Tiếng Viêt Lớp 2 Kì 1
  • Bộ 32 Đề Thi Học Kì 1 Môn Tiếng Việt Lớp 2
  • Bộ Đề Thi Học Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Năm 2022

    --- Bài mới hơn ---

  • Phần Mềm Học Tiếng Anh Lớp 1 Hay Nhất (2020)
  • Top 3 Phần Mềm Học Tiếng Anh Hay Cho Các Bé Lớp 1
  • Đề Thi Olympic Tiếng Anh Lớp 7 Vòng 1
  • Tiếng Anh Lớp 4 Review 1
  • Review 1 Trang 36 Sgk Tiếng Anh 5 Mới
  • 11 Đề thi học kì 1 tiếng Anh 11 có đáp án

    Bộ đề thi học kì 1 tiếng Anh lớp 11 có đáp án với nhiều dạng bài tập trắc nghiệm tiếng Anh 11 mới khác nhau thường xuất hiện đề thi chính thức của bộ GD&ĐT như: Chọn từ có cách phát âm khác, Chọn đáp án đúng, Đọc đoạn văn trả lời câu hỏi, Sắp xếp những từ đã cho thành câu hoàn chỉnh, Viết lại câu sao cho nghĩa không thay đổi,… chúng tôi hy vọng rằng đây sẽ là nguồn tài liệu tiếng Anh hữu ích dành cho các em học sinh ôn thi tiếng Anh 11 cuối kì 1 hiệu quả và đạt kết quả như mong muốn.

    11 Đề thi tiếng Anh lớp 11 học kì 1 có đáp án

    Đề thi tiếng Anh 11 học kì 1 có đáp án – Đề số 1

    Identify the one underlined word or phrase – A, B, C or D – that must be Choose the word that has the underlined part pronounced differently from that of the others. From questions 4 to 6: Choose one word or phrase – (A, B, C or D) – that best completes the sentences from questions 7 to 22: changed for the sentence to be correct. From questions 1 to 3:

    Question 7: The psident expssed his deep over the bombing deaths.

    A. disappointment

    B. anxiety

    C. interest

    D. sadness

    A. have buckled

    B. had buckled

    C. will buckle

    D. was buckling

    A. participative

    B. participants

    C. participates

    D. participations

    A. nervously

    B. nerve

    C. nervous

    D. nervousness

    A. Teachers’ Day

    B. Mother’s Day

    C. Thanksgiving

    D. Independence Day

    A. Ø

    B. an

    C. a

    D. the

    A. to

    B. for

    C. of

    D. on

    A. Even though

    B. Since

    C. Only if

    D. Until

    A. has fallen

    B. had fallen

    C. have fallen

    D. fell

    A. not swim

    B. not to swim

    C. not swimming

    D. to not swim

    A. asking / helping

    B. asking / to help

    C. to ask/ helping

    D. to ask / to help

    A. before

    B. while

    C. after

    D. during

    A. would buy;

    B. would have bought

    C. will buy

    D. will have bought

    A. told

    B. said to me

    C. said

    D. says

    Question 21: Lan: What do you think of the General Knowledge Quiz?

    A. Yes, that’s right

    B. Oh, it’s great

    C. It’s not a good idea.

    D. Ok, I don’t agree

    Question 22: Lan : “I’ve passed my exam.”

    A. Good luck.

    B. That’s a good idea.

    Read the passage and choose the word (A, B , C or D) which best fits each gap of the passage from questions 23 to 27:

    C. It’s nice of you to say so.

    Read the passage carefully and choose the best answers to the questions from questions 28 to 32:

    D. Congratulations!

    Yet, for many, friendship is nothing more than the trust that someone or something will not harm them. Value that is found in friendships is often the result of a friend demonstrating on a consistent basis: the tendency to desire what is best for the other, sympathy and empathy, honesty, perhaps in situations where it may be difficult for others to speak the truth, especially in terms of pointing out the perceived faults of one’s counterpart mutual understanding.

    In a comparison of personal relationships, friendship is considered to be closer than association, although there is a range of degrees of intimacy in both friendships and associations. The study of friendship is included in sociology, anthropology, philosophy and zoology. Various theories of friendship have been proposed, among which are social psychology, social exchange theory, equity theory, relational dialectics and attachment styles.

    Question 28: What term is used to denote co-operative and supportive behaviour between people?

    A. Anthropology.

    B. Psychology

    C. Sociology.

    D. Friendship.

    Question 29: Which sentence is NOT true according to the 1 paragraph?

    A. They often demonstrate reciprocating and reflective behaviours.

    B. They will welcome each other’s company and expss loyalty towards each other.

    C. They seldom desire the best for their friends.

    D. Friends often engage in mutually helping behaviour.

    Question 30: What is closer, friendship or association?

    A. Association is considered to be closer than friendship.

    B. Association is considered to be as close as friendship.

    C. Both friendship and association are close.

    D. Friendship is considered to be closer than association.

    Question 31: What fields of study are about friendship?

    A. The tendency to desire what is best for the other, sympathy, empathy and honesty.

    B. Social psychology, social exchange theory, equity theory.

    C. Sociology, anthropology, philosophy and zoology.

    D. Mutual knowledge, esteem and affection.

    Question 32: What kind of things will friends share?

    A. Degrees of intimacy.

    Choose the word (A, B, C or D) that has stress pattern different from that of the other words from questions 33 to 34:

    B. Various theories of friendship.

    C. Enjoyable activities.

    D. The tendency to desire what is best for the other.

    Question 33: A. problem B. participate C. orphanage D. voluntary

    Question 35: ‘Could you please wait here until your name is called?’

    A. She reminded me to wait here until my name was called.

    C. She asked me to wait there until my name was called.

    D. She wanted to know if I could wait there until my name was called.

    Question 36: Build a sentence, using the words given:

    A. Will Tom work hard, he will pass the exam.

    B. Unless Tom works hard, he will pass the exam.

    C. If Tom doesn’t work hard, he will pass the exam.

    D. Should Tom work hard, he will pass the exam.

    A. would not sack

    to return/ John/ to/ next/ it/ day/ promised/ her/ the

    B. will not sack

    C. will not be sacked

    D. would not have been sacked

    Question 38: Rearrange the words given to make a complete sentence

    A. John promised returning it to her the next day.

    B. John promised return it to her to the next day.

    C. John promised to return it the next day to her.

    D. John promised to return it to her the next day.

    A. After entering the new school

    B. Upon entering into the new school

    C. When he had been entering the new school.

    D. Having entered his new school, it was found that

    Question 40: I first started to play the guitar when I was sixteen.

    A. I have played the guitar when I was sixteen.

    I/ VOCABULARY & GRAMMAR Choose the best answer.

    B. I have started the guitar when I was sixteen.

    C. I have started the guitar since I was sixteen.

    D. I have been playing the guitar since I was sixteen.

    Đề thi tiếng Anh học kì 1 lớp 11 có đáp án – Đề số 2

    1. Good friendship should be based on ………… respect , trust and understanding .

    a. loyal

    b. attractive

    c. suspicious

    d. mutual

    2. We must cooperate closely in order to finish the project on time .

    a. help b. work together c. agree d. assist

    3. The birthday marks the …………… in the life of a person , when he / she first came into being .

    a. labels

    b. milestones

    c. starting points

    d. symptoms

    4. The man expected ………………… a job in that company .

    a. to offer

    b. offering

    c. to be offered

    d. being offering

    5. chúng tôi his homework, Tom was allowed to go out with his friends .

    a. To do

    b. Had done

    c. Doing

    d. Having done

    6. We can’t grow enough food to chúng tôi increasing population .

    a. support

    b. supporter

    c. supportable

    d. supportive

    7. Mary should have apologized ……….being late this morning , but she didn’t .

    a. on

    b. for

    c. of

    d. about

    8. Western people are not used chúng tôi chopsticks .

    a. eat

    b. to eat

    c. to eating

    d. for eating

    9. chúng tôi the act of limiting the children born .

    a. Population

    b. Birth rate

    c. Birth control

    d. Under-population

    10. The policeman chúng tôi open his briefcase .

    a. made

    b. asked

    c. forced

    d. told

    11. Thanks to the …………. among producers , customers can buy goods with low prices .

    a. compete

    b. competitor

    c. completion

    d. competition

    12. – “I hear you have passed your exams . Congratulations !” ~ ” ………………”.

    a. Thank you!

    b. Congratulations!

    c. Not at all

    d. It’s my pleasure.

    a. takes

    b. took

    c. had taken

    d. would take

    14. ……………printing chúng tôi Chinese ?

    a. Did / invented

    b. Was / invented

    c. Was / inventing

    d. Were / invented

    II / ERROR IDENTIFICATION : Pick out the underlined part that needs correcting . III / READING: A – Choose the best answer to complete each space .

    a. struggle

    b. fight

    c. forget

    d. overcome

    I had an ……….(21) experience last year. When I ………..(22) to town in the south of France, a young man waved to me.

    I stopped and he asked me for a lift. As soon as he had got into the car, I said good morning to him ……….(23) French and he replied in the same language. ………….(24) of us spoke during the journey. I myself know a little of French . I had nearly approached the town when the young man suddenly said, very ………….(25), ” Do you speak English?” As I soon learnt, he was English himself.

    21. a. amuse b. amusing c. amused d. amusement

    B – Read the passage and choose the best answer for each question :

    22. a. was driving b. drove c. had been driving d. having driven

    23. a. with b. in c. on d. by

    24. a. Not b. Neither c. None c. All

    25. a. quick b. slow c. slowly d. slowness

    However, in some countries there is a negative population growth, especially in the Central and Eastern Europe, mainly due to low fertility rate ,and Southern Africa due to the high number of HIV – related deaths .Within the next decades, Japan and some countries in Western Europe are also expected to encounter a negative population growth due to sub-replacement fertility rates .

    Population growth which exceeds the carrying capacity of an area will result in overpopulation. On the contrary, such areas may be considered “under-populated” if the population is not large enough to maintain an economic system.

    Which sentence is NOT true?

    a. Most of the countries in the world are facing the problem of overpopulation

    b. Overpopulation is a state when the population growth exceeds the carrying capacity of an area

    c. The Green Revolution caused the population explosion in the 20th century.

    d. The 20th century had the highest population growth rate in the history.

    27. When is an area considered ” under-populated “?

    a. When its population is not big enough to maintain the economic system.

    b. When it has high number of HIV – related deaths.

    c. When its population is too poor.

    d. When it has high fertility rate.

    28. Which areas are expected to encounter a decrease in population growth in the next decades?

    a. Some countries in Central and Eastern Europe ,

    b. Japan

    c. Some countries in Western Europe ,

    d. B and C

    29. Negative population growth in Central and Eastern Europe is due to : ……………

    a. high fertility rate

    b. low fertility rate

    c. low death rate

    d. high number of HIV-related deaths .

    What does “fertility rate” mean?

    IV/ WRITING: Choose the sentence that has the same meaning as the root one:

    a. birth rate

    b. death rate

    c. growth rate

    d. marriage rate

    31. ” If I were you, I would travel to Paris by train,” Jane said.

    a. Jane said If she had been me, she would have traveled to Paris by train.

    b. Jane said If she were me, she would travel to Paris by train.

    d. B and C are correct.

    32. “Congratulations! You’ve won the scholarship ,” he said .

    a. He said that congratulations ! I had won the scholarship .

    b. He said I had won the scholarship and he congratulated .

    c. He congratulated me on having won the scholarship .

    d. He congratulated me of winning the scholarship .

    33. Tom did his homework and then he went to bed.

    a. After Tom had done his homework, he went to bed.

    b. Having done his homework, Tom went to bed .

    c. Doing his homework, Tom went to bed.

    d. A and B are correct.

    34. Let’s start our journey or we’ll be late.

    a. If we start our journey , we won’t be late.

    b. Unless we start our journey , we won’t be late.

    c. If we don’t start our journey , we’ll be late.

    d. We would be late if we didn’t start our journey.

    35. He dislikes people asking him about his job.

    V / PHONETICS : A- Choose a word whose underlined part is pronounced differently from the others: B – Choose a word whose stressed syllable is different from the others .

    a. Asking him about his job is disliked.

    b. He dislikes being asked about his job.

    c. His job is disliked asking about.

    d. People are disliked asking about his job.

    39. a. coordinate b. voluntary c. minority d. development

    40. a. assistance b. supporter c. vocation d. secretary

    Đề thi học kì 1 tiếng Anh lớp 11 có đáp án – Đề số 3

    Câu 1: ” Peter : ” Do you feel like going to the cinema this evening ?”

    Mary: “……………………………”

    A. I feel very bored B. You’re welcome

    C. I don’t agree.I’m afraid D. That would be great

    Câu 2: choose the underlined part that must be corrected

    They congratulated me on pass the final exam the day before.

    A. pass B. the day before C. congratulated D. on

    Câu 3: When it started to rain, she chúng tôi with me.

    A. had walking B. was walking C. walked D. is walking

    Câu 4: If you chúng tôi about the bad service, we …………there.

    A. hadn’t told/ would eat B. told/ would have eaten

    C. tell/ would eat D. hadn’t told/ would have eaten

    Câu 5: choose the underlined part that must be corrected

    He said that if he has more time, he would come to see us.

    A. said that B. has C. more time D. come to see

    Câu 6: The news made Nam surprised.

    A. The news is surprised. B. Nam was surprised with the news.

    C. Nam seemed to be surprised at the news. D. Nam made the news surprised.

    Câu 7: I thought I would get to the destination first, but he ……….before me.

    A. was arriving B. arrives C. had arrived D. arrived

    Câu 8: chúng tôi the rules, we started to play the game.

    A. Having learnt B. To have learnt C. To learn D. Learning

    Câu 9: All of my students looked forward to …………….. the result of the singing contest.

    A. hear B. hearing C. to be heard D. being hearing

    Câu 10: The man denied chúng tôi top secret document.

    A. to steal B. having stolen C. to be stolen D. having been stolen

    Câu 11: Mai Huong congratulated me chúng tôi exam with flying colors.

    A. of passing B. about passing C. on passing D. to pass

    Câu 12: The villagers are in danger ……………being killed by an earthquake.

    A. with B. of C. for D. on

    Câu 13: People call the 25th wedding anniversary the “………………anniversary.”

    A. happy B. silver C. golden D. special

    Câu 14: The bowl is empty now, but my children denied chúng tôi candies.

    A. to eat B. eating C. eat D. having eaten

    Câu 15: choose the underlined part that must be corrected

    they are looking forward to be received the psent from the council.

    A. be received B. from C. are looking forward D. to

    Câu 16: It is not easy to …………… our bad habits.

    A. overcome B. suffer C. take care D. spend

    Câu 17: If the ball chúng tôi line, that would have been the end of the game.

    A. would cross B. will cross C. had crossed D. crossed

    Câu 18: If George keeps studying as he has been, he’ll have no trouble in passing his exams.

    A. George has passed his exam.

    B. George has trouble in passing his exams

    C. George is studying hard to pass his exam.

    D. George will not pass his exam because he is not studying.

    Câu 19: Quy Nhon has become ……………..

    A. populous B. population C. popularity D. populating

    Câu 20: Choose the word which has the underlined part pronounced differently from the rest

    A. ridden B. given C. whiten D. risen

    Câu 21: Choose the word which has the underlined part pronounced differently from the rest

    A. strictly B. literacy C. policy D. social

    Câu 22: Choose the word which has the underlined part stressed differently from the rest

    A. enjoyment B. apologize

    C. remember

    D. difficulty

    Câu 23: You should discuss the problem chúng tôi parents before deciding.

    A. with

    B. for

    C. of

    D. to

    Câu 24: choose the underlined part that must be corrected

    After I had returned home from the school, I was pparing dinner.

    A. had returned

    B. from

    C. was pparing

    D. dinner

    Câu 25: Choose the word which has the underlined part stressed differently from the rest

    A. alone

    B. accept

    C. complain

    D. national

    Câu 26: They seemed chúng tôi I told them the news.

    A. surprising

    B. to surprise

    C. being surprising

    D. to be surprised

    Câu 27: you should realize the chúng tôi the important of having a healthy diet.

    A. unaware

    B. awareness

    C. awaring

    D. aware

    Câu 28: If someone knocked over a candle, it ………………a fire.

    A. started

    B. will start

    C. would have started

    D. would start

    Câu 29: the rain began to fall during my walk in the country.

    A. while I walked in the country, it had rained.

    B. While it was beginning to rain, I had walked in the country.

    C. While I was walking in the country, it began to rain.

    D. While it began to rain in the country, I was walking.

    Câu 30: He said, “I’m sorry I didn’t reply to the letter.”

    A. He apologized for not to reply to the letter.

    B. He apologized for not to replying to the letter.

    C. He apologized for didn’t reply to the letter.

    D. He apologized for not replying to the letter.

    Câu 31: Choose the word which has the underlined part pronounced differently from the rest

    A. turned

    B. noticed

    C. looked

    D. helped

    Câu 32: A “………………” B: “Oh, It’s great”

    Read the passage and answer the question 33 – 36.

    A. Would you like the English competition?

    B. What do you think of the English competition?

    C. What do you like about the English competition?

    D. How about the English competition ?

    Giving a dinner party is a wonderful way of entertain people. You can also make new friends and give others the chance to get to know each other better. It needs planning, though. First, make a guest list, with different kinds of people and a mixture of women and men. Don’t invite couples because they aren’t so much fun.

    When you know who can come, find out what they like to eat and drink. Note down any who are vegetarians, or who can’t eat or drink certain things for religious seasons. Then plan their menu. Include a first course, a choice of main courses and a dessert, plus lots of people’s favourite drinks. The next thing to do is the shopping. Make sure buy more than enough of everything, and that someone can help you carry it!

    On the day, start cooking early. Give people appetizers like Greek mezze or Spanish tapas, so they don’t get hungry if they have to wait. Serve the delicious meal, sit down with your guests and have a good time – you’ve earned it!

    Câu 33: Which of the following is NOT mentioned as the purpose of giving a dinner party?

    A. to get people to know more about their host and hostess.

    B. to help people to know each other better.

    C. to make new friends.

    D. to entertain people.

    Câu 34: When giving a dinner party, you should NOT invite …………………… .

    A. those who are vegetarians.

    B. husbands and wives.

    C. both women and men.

    D. those who can’t eat or drink certain things.

    Câu 35: According to the passage, starters should be served ………………………

    A. because the guests may be hungry while having to wait

    B. because the guests like eating them

    C. because the guests want to have a good time together

    D. because the guests want to eat them while having to wait

    Câu 36: What should you do while the guests are having their evening meal?

    Read the passage and fill the blanks 37 – 40.

    A. Sit down with the guests to show your politeness.

    B. Stand beside the guests without doing anything.

    C. Sit down with the guests and have a good time.

    D. Only serve the guests with the food.

    More and more young people are (37)…… voluntary work abroad. The wild variety of jobs and destinations available is making it an increasingly attractive option for those who have just left school and have a year free before university. Many choose to spend these twelve months working in poor countries. There they will earn little (38)…… no money. But they will be doing something useful – and enjoying the experience.

    The work may . (39)….. of helping the local communities, for example by helping to build new road or provide water supplies to isolated rural villages. Other projects may concentrate more on conservation or environmental protection. (40)…. … kind of job it is, it is certain to be challenging and worthwhile, and an experience that will never be forgotten.

    Câu 37: A. making B. getting C. taking D. doing

    Question 1: Choose a word in each line that has the underlined part pronounced differently from the rest: Question 2: choose a word in each line that has the different stress pattern.

    Câu 38: A. but B. and C. or D. with

    Câu 39: A. involve B. include C. contain D. consist

    Câu 40: A. What B. Whatever C. However D. Any

    Đề thi Anh 11 học kì 1 có đáp án – Đề số 4

    Question 3: Choose the best answer to fill in each gap to complete the sentences.

    5. A. floppy B. idol C. cotton D. decide

    6. A. extremely B. excited C. personal D. imagine

    7. A. sneaky B. notice C. open D. around

    8. A. birthday B. reply C. schoolbag D. money

    A. for

    B. to

    C. on

    D. into

    A. someone

    B. anyone

    C. everyone

    D. one

    11.The whole family usually try to get-together at Christmas.

    A. contact

    B. gather

    C. relate

    D.communicate

    A. special

    B. specially

    C. specialize

    D. specializing

    A. Yes, thanks

    B. No, please.

    C. Yes, please

    D. You are welcome

    A. waits

    B. waiting

    C. to wait

    D. wait

    A. thanked me for

    B. asked me to

    C. told me to thank

    D. said thank you me

    A. appointing

    B. to appoint

    C. being appointed

    D. to be appointed

    A. Thanksgiving

    B. Valentine’s Day

    C.Mid-Autumn Festival

    D.Tet holiday

    A. Look

    B. Being looked

    C. Looking

    D. To look

    A. mountain

    B. mountainous

    C. high

    D. low

    A.Modernization

    B.Literacy C.Pollution D.Overpopulation

    21. They …. on the street when it rained

    A. was walking B. walked

    C. walks D. were walking

    A. Thank you

    B. Coffee, please

    C. Yes, please

    D. No, I don’t

    A. participates

    B. participants

    C. participations

    D. participating

    24. I would like to take part in the competitions like these?

    A. contests

    B. rivals

    C. participation

    D. races

    A. to go

    B. going

    C. go

    D. goes

    A. to

    B. with

    C. about

    D. from

    A. passing

    B. for passing

    C. about passing

    D. on passing

    28. The lawn needs mowing again.

    A. repairing

    B. making

    C. bending

    D. cutting

    Question 4: There is a mistake in four underlined parts of each sentence. Find the mistake: Question5: Read the following passage then choose the word A,B,C or D that best fits each of the blank spaces.

    A. on

    B. from

    C. with

    D. by

    More and more young people are … (35) … voluntary work abroad. The wild variety of jobs and destinations available is making it an increasingly attractive option for those who have just left school and have a year free before university. Many choose to spend these twelve months working in poor countries. There they will earn little … (36) … no money. But they will be doing something useful – and enjoying the experience.

    The work may … (37) … of helping the local communities, for example by helping to build new road or provide water supplies to isolated rural villages. Other projects may concentrate more on conservation or environmental protection. … (38) … kind of job it is, it is certain to be … (39) … and worthwhile, and an experience that will never be forgotten.

    35.A. doing B. making C. taking D. getting

    Question 6: Read the following passage, then choose the item (A, B, C or D)that best answer each of the question about it:

    36. A. with B. but C. or D. and

    37.A. consist B. include C. contain D. involve

    38. A. Any B. What C. However D. Whatever

    39. A. challenging B. dangerous C. difficult D. attracted

    Every four years people all over the world watch the Olympic Games. It is a time for all kinds of people to unite in peace. Some of them join together to compete for gold medals. Millions of other people watch them on television.

    Why do we have the Olympic? How did they begin?

    The first Olympic Games were in Greece in 776 B.C. There was only one event. People ran a nice the length of the stadium. The Games lasted one day.

    Slowly people added more events. The Games were only for men, and women could not even watch them. Only Greeks competed. They came from all parts of the Greek world. The time of the Games way; a time of peace, and government let everyone travel safely. The winners became national heroes.

    The first modem Games were in 1896 in Athens. The Greeks built a new stadium for the competition. Athletes from several countries competed. Then there were Olympics every four years in different cities in Europe and the United States until 1952. After that they were in Melbourne, Tokyo, Mexico City, and Montreal besides in European cities. Each year there were athletes from more nations. The first Winter Olympics were in 1924. The athletes compete in skiing and other winter sports.

    40. How often do people all over the world watch the Olympic Games ?

    A.every 4 years

    B. 4 years

    C.2 years

    D. every 4 year

    41. Where were the cities where the Olympics were held between 1896 and 1952?

    A. In European and South American countries.

    B. In European countries only.

    C. In European countries and the United States.

    D. In Japan, Australia and North American and European countries

    42. How long after the founding of the modern Olympics were the Winter Olympics introduced?

    A. 20 years

    B. 24 years

    C. 28 years

    D. 32 years

    43. In what city were the 1952 Olympic Games held?

    A. New York

    B. Melbourne

    C. Moscow

    D. London

    44. Which sport is competed in the Winter Olympic?

    Question 7: Choose the sentence A, B, C or D which is closest meaning to the sentence above

    A. Running

    B. Skiing

    C. Horse racing

    D. Car racing

    45. “I didn’t break the mobile phone,” Lan said.

    A. Lan denied breaking the mobile phone.

    B. Lan admitted breaking the mobile phone.

    C. Lan pvented us from breaking the mobile phone

    D. Lan promised to break the mobile phone.

    46. “Let me pay for the coffee. I really want.”

    A. Jenny told me to pay for the coffee

    B. Jenny is asked to pay for the coffee

    C. Jenny insisted on paying for the coffee

    D. Jenny suggested paying for the coffee

    47. The bag was heavy, so we could not take it with us.

    A. If the bag was not heavy, we would take it with us.

    B. Unless the bag had not been heavy, we would have taken it with us.

    C. If had the bag not been heavy, we would have taken it with us.

    D. Had the bag not been heavy, we would have taken it with us

    48. “Why don’t you put a better lock on the door?” said John.

    A. John suggested to put a better lock on the door.

    B. John asked why not putting a better lock on the door.

    C. John suggested putting a better lock on the door.

    D. John made us put a better lock on the door.

    49. “If I were you, I wouldn’t buy that coat,” she said.

    A. She said if she were me, she wouldn’t buy that coat

    B. She said if I were you, she wouldn’t buy that coat.

    C. She said if she were me, I wouldn’t buy that coat

    D. She said if she were me, she wouldn’t buy this coat.

    50. “I’m sorry I have to leave so early,” he said.

    A. He apologized for having to leave early.

    B. He apologized to have to leave early.

    C. He apologized that he has to leave early.

    D. He apologized to have left early.

    Xem tiếp 7 Đề thi học kì 1 môn tiếng Anh lớp 11 có đáp án khác

    Mời quý thầy cô, các bậc phụ huynh tham gia nhóm Facebook: Tài liệu ôn tập lớp 11 để tham khảo chi tiết các tài liệu học tập lớp 11 các môn năm 2022 – 2022.

    --- Bài cũ hơn ---

  • Bài Nghe Tiếng Anh Lớp 10 Unit 11: National Parks
  • Unit 1 Lớp 11: Reading
  • Bộ Đề Thi Học Kì 1 Lớp 10 Môn Tiếng Anh Có Đáp Án Năm 2022
  • Bài Nghe Tiếng Anh Lớp 11 Unit 10: Nature In Danger
  • Bài Nghe Tiếng Anh Lớp 10 Unit 10: Conservation
  • Đề Thi Giữa Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Có File Nghe

    --- Bài mới hơn ---

  • Đề Thi Nói Tiếng Anh Lớp 11 Học Kì 2 Năm Học 2022
  • Từ Vựng, Ngữ Pháp Tiếng Anh 11 Học Kỳ Ii
  • Trắc Nghiệm Tiếng Anh Lớp 10 Học Kì 2 Năm 2013: Đề 19
  • Bộ Từ Vựng Tiếng Anh 11
  • Đề Thi Học Kì I Lớp 11 Năm Học 2022
  • Đề thi giữa học kì 1 môn tiếng Anh lớp 11

    I. SOUNDS. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others. (0.5pt)

    II. ERROR IDENTIFYING. Choose the one word or phrase (A, B, C or D) that would not be appropriate. (0.5pt)

    A. arrived

    B. his flat

    C. late.

    D. saw

    A. for

    B. ‘d better

    C. rainy

    D. saved

    III. READING 2. Read the passage and then choose the best answer A, B , C or D for the following questions. (1pt)

    Linda Shaw was about to have her evening meal with parents and grandmother when something rather frightening happened. The family had just sat down at a table in the dining room and had called Linda’s brother Tony to join them when three armed men went in. One of the men pointed a gun at them while another held a knife. The family were all terrified, except Tony, who was watching television so that he had no idea anything was wrong. The men began to put everything that was valuable into a large bag. While stealing things, they didn’t see Linda write the word “HELP” on the piece of paper. Linda dropped the paper out of the window on the street. Two passengers saw it and called the police. A few minutes later the police caught them. After they were being taken away. Tony was bewildered. He had been watching television throughout the whole incident.

    05. It can be inferred from the story that the men……..

    A. stole all the valuable things and left

    B. were successful in robbing

    C. were not caught

    D. weren’t able to steal anything

    06. Tony is Linda’s ……….

    A. father

    B. brother

    C. cousin

    D. grandfather

    07. The accident happened………

    A. while Linda and her family were sleeping.

    B. when Linda and her family were about to have an evening meal.

    C. while Linda and her family were having an evening meal.

    D. after Linda and her family had finished having an evening meal.

    08. While the men were stealing things, ……..

    A. Tony went out to phone the police.

    B. Linda was watching TV.

    C. Tony watched them and said nothing.

    D. Linda wrote the word “HELP” on the paper and dropped it out of the window.

    IV. LANGUAGE USE. Choose the answer that best fits each blank. (3.5pt)

    09. chúng tôi never helps others without thinking of his own benefit.

    A. unselfish

    B. selfishness

    C. selfish

    D. unselfishness

    10. I chúng tôi your party, but I wasn’t.

    A. to invite

    B. to be inviting

    C. inviting

    D. to be invited

    11. The 50th wedding chúng tôi “golden anniversary.”

    A. to be called

    B. to call

    C. is called

    D. being called

    12. I’d rather chúng tôi next trip to Sapa.

    A. joining

    B. joined

    C. to join

    D. join

    13. We……..lunch when we heard the news of the fire.

    A. have

    B. are having

    C. were having

    D. had

    14. She makes a fuss about anything she doesn’t like.

    A. feels excited

    B. feels sad

    C. complains noisily

    D. worries

    15. I think I hear chúng tôi window. Do you hear it too?

    A. opening

    B. opened

    C. opens

    D. to open

    16. Teenagers nowadays often imitate chúng tôi different ways.

    A. idols

    B. idiots

    C. ideas

    D. idioms

    17. When chúng tôi the station, the train………

    A. got – had left

    B. get – have left

    C. had got – left

    D. have got – leave

    18. ~ Nga: “Did you enjoy the party?” ~ Lien: “………. “

    A. We sang so loud.

    B. I gave her toys.

    C. I was served special dishes.

    D. Very much

    19. The children seem to be incapable…….working quietly themselves.

    A. at

    B. to

    C. of

    D. with

    20. Helen:”Congratulations!” ~ Jim: “……. , Helen.”

    A. Yes, I am

    B. You’re kidding

    C. Thank you

    D. That’s great!

    21. Nga and I were…….until she moved to a different school.

    A. friends

    B. friendship

    C. friend

    D. friendliness

    22. I suddenly remembered that chúng tôi keys.

    A. had forgotten

    B. forget

    C. have forgotten

    D. forgot

    V. WORD STRESS. Choose the word whose main stress is placed differently from that of the others. (0.5pt) VI. READING 1. Complete the following passage by choosing an appropriate word or phrase for each blank. (1.5pt)

    Well, before the fire, I was …(25)… I always complained to my mother about …(26)… small my room was, or how few clothes I had. Then the fire came and destroyed …(27)… we owned. But I slowly began to …(28)… that I didn’t really need my odd things. I just needed my family. After all, you can get new clothes any time, …(29)… a family can never be replaced. The fire took many things from me, but it …(30)… me to appciate my family more than things.

    VII. WRITING. Finish each of the following sentences in such a way that it means exactly the same as the sentence printed before it. (1.5 pt)

    31. They allowed him to go out until 10 p.m.

    They let ……………………………………………………………

    32. When we arrived, the party had come to an end.

    After ………………………………………………………………..

    VIII. LISTENING. Listen to an interview with Paloma and Juan. Tick ✓true. Cross X false. (1pt)

    34. Paloma and Juan’s teacher is organising the jumble sale.

    35. Paloma’s mother is going to make a cake for the jumble sale.

    36. Paloma is going to bring her old clothes to the jumble sale.

    37 Juan is also going to bring old things.

    38. Juan is going to paint a picture of a village.

    --- Bài cũ hơn ---

  • Đề Cương Ôn Tập Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Đề Cương Ôn Tập Ôn Tiếng Anh Lớp 11 Học Kì I
  • Đề Thi Học Kỳ 1 Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Bộ Đề Thi Học Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Có Đáp Án
  • Đề Thi Học Kì I Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Đề Thi Giữa Học Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Năm Học 2022

    --- Bài mới hơn ---

  • Đề Thi Kiểm Tra Giữa Kỳ Học Kì 1 Môn Tiếng Anh Lớp 11 Trường Thpt Ngô Quyền, Sở Gd&đt Hải Phòng 2022
  • Cách Học Giỏi Tất Cả Các Môn Dành Cho Teen Cấp Iii
  • Bộ Đề Thi Giữa Học Kỳ 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11 Có Đáp Án
  • Mẫu Đề Thi Giữa Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11 Nhiều Trường
  • Đề Thi Giữa Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11 (Mới) Thpt Đa Phúc, Hà Nội Năm Học 2022
  • Đề thi giữa học kì 1 lớp 11 môn Tiếng Anh năm học 2022 -2016 trường THPT Thống Nhất A.

    Thong Nhat A High School

    Code: ………..

    MID TERM TEST 11 YEAR 2022-2016 (Time allowed: 45 minutes) Đề chẵn: I. LISTENING (2 Ms): These people didn’t have a good vacation . What did they do ?Listen and cirle or mark the correct answer: II. LANGUAGE FOCUS (3 Ms): A. Pick out the word whose underlined part is pronounce differently from the others (1M):

    1. chúng tôi away

    B.stayed home

    2. A. went to Hawait

    B.went to Okinawa

    3. A. went away

    B.stayed home

    4. A. invited relatives to stay

    B.visited relatives

    5. A. went to the beach chúng tôi to the country

    6. chúng tôi skiing

    B.stayed home

    7. chúng tôi skiing

    B.stayed home

    8. chúng tôi to Las Vegas chúng tôi to Los Angeles

    B.Supply the correct word form (1M):

    Answer: 1……………..2…………….3……………..4……………….

    1. His strange look made the police………..(suspicion)
    2. Many people chúng tôi maintaining a long friendship. (capable)
    3. The VietNamese New Year‟s Day is the most important …….. festival of the year. (tradition)
    4. No one hates him because he is a (n)………person. (selfish)

    C.Find out an error (1M):

    Answer: 1……………..2…………….3……………..4……………….

    III. READING (2Ms): Read the passage and do the task below:

    1. Nam was the last student be interviewed this morning.

    A B C D

    2. I suddenly remembered not to turn off the gas stove.

    A B C D

    3. The children are not allowed stay up late

    A B C D

    4. By the time we got to the party, they were eating everything.

    A B C D

    A. Answer the following questions (1M):

    Having a best friend to confide in can bring a positive effect on our emotional health. An evening out with the closest friend may be the best guarantee of a good time. In fact, our best friend can

    pvent us from developing serious psychological problems, such as depssion and anxiety. We become friends with people who share common interests at school or through hobbies, for example.

    Best friendship evolves with time. We can not go out and pick our best friend. Best friends have usually known each other for years and stuck together through good and bad times.

    1. Why do we need to have a best friend to confide in?

    →………………………………………………………………………………………………

    2. What kind of people can we become friends with?

    →…………………………………………………………………………………………………

    3. How does best friendship evolve ?

    →…………………………………………………………………………………………………

    4. Can we go out and choose a good friend easily ?

    B.Fill in each blank with a right word (1M):

    →…………………………………………………………………………………………………

    I…(1)…. my flight over the telephone, so when we finally arrived, I had to rush to the reservation desk to pay ….(2)… my ticket. The woman at the desk told me that my name was not on the passenger list. It took me 15 minutes to realize that she had spelled my name ……(3)…… She gave me the ticket and told me I‟d better ……(4)….. in my luggage quickly or I‟d miss the flight. I was the last person to get on the plane.

    1. A. booked

    B.has booked

    C.books

    D.had booked

    2. A. in

    B.for

    C.about

    D.with

    3. A. incorrect

    B.incorrectly

    C.correct

    D.correctly

    4. A. to check

    B.checking

    C.check

    D.to be checked

    IV. LANGUAGE FUNCTION (1M):

    Answer: 1:………………..2:………………..3:………………..4:………………..

    1. David: ” What are you going to do ? ” – Peter: ” ……………….. .”

    A. I did my homework

    B.I‟m going to write a letter to my family

    C.I usually do it

    D.I got it

    2. – Nam: ” How often do you go to the supermarket ? ” – Lan: ” …………… .”

    A. Last week

    B.In a day

    C.Once a month

    D.For a month

    3. A: “Would you like to dance ? ” – B: “…………………..”

    A. Yes, I‟m ok

    B.Yes, we go

    C.Yes, I‟d love to

    D.No, of course

    4. A: “What size are you ?” – B: ” ……………. .”

    A. Five

    B.Very nice

    C.Yellow

    D.Good

    V. WRITING (2Ms): A. Rewrite the 2nd sentence so that it has the same meaning as the sentence printed before (1M):

    Answer: 1:…………………………2:………………..3:………………..4:……………..

    1. It took him an hour to drive to work

    →He spent……………………………………………………………………………………..

    2. The guests left and then we tidied the house.

    B.Use the given words to build the meaningful sentences (1M):

    →When……………………………………………………………………………………………..

    1. They/ not/ mind/ wait/ you/ there.

    →…………………………………………………………………………………………………

    2. While/ we/ talk,/ the phone/ suddenly/ring/ last night.

    →…………………………………………………………………………………………………

    -GOOD LUCK TO YOU!-

    KEY ANSWERS 11

    Đáp án đề thi giữa kì 1 tiếng anh lớp 11 năm học 2022 -2016

    II. LANGUAGE FOCUS (3Ms):

    1B 2A 3B 4B 5B 6A 7B 8A

    A. 1D 2A 3A 4A

    B. 1. Suspicious 2. Incapable 3. Traditional 4.Unselfish (selfishless)

    C. 1C 2B 3D 4D

    III. READING (2Ms):

    A.

    1. Because it can bring a positive effect on our emotional health.

    ( Or: Having a best friend to confide in can bring a positive effect on our emotional

    health.)

    2. We can become friends with people who share common interests at school or through

    hobbies.

    3. Best friendship evolves with time.

    4. No, we can‟t .

    IV. FUNCTION (1M): 1B 2C 3C 4A V. WRITING (2Ms):

    B. 1D 2B 3B 4C

    Rewrite the 2nd sentence so that it has the same meaning as the sentence printed before (2Ms):

    A.

    1. He spent an hour driving to work.

    2. When the guests had left, we tidied the house.

    B.

    1. They don‟t mind waiting for you there.

    2. While we were talking, the phone suddenly rang last night

    Tải về đề thi và đáp án thi giữa kì 1 tiếng anh 11: De thi giua hoc ki 1 lop 11 mon Anh_Dethikiemtra.com

    --- Bài cũ hơn ---

  • Đề Thi Giữa Học Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Năm 2022
  • Để Học Tốt Tiếng Anh Lớp 4 (Chương Trình Mới)
  • Top 30 Đề Kiểm Tra, Đề Thi Tiếng Anh Lớp 11 Mới Chọn Lọc, Có Đáp Án
  • Cấu Trúc Đề Thi Giải Toán Bằng Tiếng Anh Các Môn Toán, Lý, Hóa
  • Toàn Bộ Bài Tập Tiếng Anh Lớp 11 Học Kì 2
  • Web hay
  • Links hay
  • Guest-posts
  • Push
  • Chủ đề top 10
  • Chủ đề top 20
  • Chủ đề top 30
  • Chủ đề top 40
  • Chủ đề top 50
  • Chủ đề top 60
  • Chủ đề top 70
  • Chủ đề top 80
  • Chủ đề top 90
  • Chủ đề top 100
  • Bài viết top 10
  • Bài viết top 20
  • Bài viết top 30
  • Bài viết top 40
  • Bài viết top 50
  • Bài viết top 60
  • Bài viết top 70
  • Bài viết top 80
  • Bài viết top 90
  • Bài viết top 100
  • Chủ đề top 10
  • Chủ đề top 20
  • Chủ đề top 30
  • Chủ đề top 40
  • Chủ đề top 50
  • Chủ đề top 60
  • Chủ đề top 70
  • Chủ đề top 80
  • Chủ đề top 90
  • Chủ đề top 100
  • Bài viết top 10
  • Bài viết top 20
  • Bài viết top 30
  • Bài viết top 40
  • Bài viết top 50
  • Bài viết top 60
  • Bài viết top 70
  • Bài viết top 80
  • Bài viết top 90
  • Bài viết top 100