Đề Thi Học Kì I Môn Tiếng Anh Lớp 11

--- Bài mới hơn ---

  • Bộ Đề Thi Học Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Có Đáp Án
  • Đề Thi Học Kỳ 1 Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Đề Cương Ôn Tập Ôn Tiếng Anh Lớp 11 Học Kì I
  • Đề Cương Ôn Tập Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Đề Thi Giữa Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Có File Nghe
  • Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to show the underlined part that needs correction.

    A. She had her bicycle to be repaired last week. B. She had her bicycle to repair last week.

    There is an alarming increase in population in this area

    A. How ptty you are in the new dress! B. What about the new dress?

    A. Thanks. How nice of you to say so B. Thank you. You really deserve it

    (A), the future population In the long run growth (B) of the world is difficulty (C) to pdict (D).

    Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word having the different stress pattern from the rest.

    Read the following passage and mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct word for each of the blanks.

    Nearly all people have a fear of examinations.

    Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions.

    What is life like for today’s students? As the university and college terms began, I talked to a few students about their lives.

    Sarah James is a second year biology student. “Money is a big problem.” said Sarah. “I can eat quite cheaply at the university, but I spend quite a lot on clothes, as I like to wear things that are in fashion.”

    Colin Peters, who is studying engineering, disagrees. “I don’t spend anything on clothes.” he said, “unless you count climbing boots. I’m very keen on climbing, and you do need special equipment, some of which is very expensive. Luckily, my parents gave me money for my birthday in November. Not much of my money goes on transport, because I have a bicycle.”

    Diana Bell is a first year fashion student. “I make all my own clothes. This should save me money, but in fact, the materials are very expensive. I don’t know how I would manage if I didn’t sell some of the dresses and hats I make to the other students. Everything is expensive,” she said “That includes the rent, food, transport and heating for the flat in winter.”

    A. his clothes and transport cost less B. he has generous parents who help him

    C. he doesn’t need to study very hard D. he is not a second year student

    --- Bài cũ hơn ---

  • Đề Thi Học Kỳ I
  • Đề Cương Ôn Thi Học Sinh Giỏi Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Đề Thi Hsg Anh 11
  • Đề Thi Giữa Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11 (Mới) Thpt Đa Phúc, Hà Nội Năm Học 2022
  • Mẫu Đề Thi Giữa Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11 Nhiều Trường
  • Đề Thi Giữa Học Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Năm 2022

    --- Bài mới hơn ---

  • Đề Thi Giữa Học Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Năm Học 2022
  • Đề Thi Kiểm Tra Giữa Kỳ Học Kì 1 Môn Tiếng Anh Lớp 11 Trường Thpt Ngô Quyền, Sở Gd&đt Hải Phòng 2022
  • Cách Học Giỏi Tất Cả Các Môn Dành Cho Teen Cấp Iii
  • Bộ Đề Thi Giữa Học Kỳ 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11 Có Đáp Án
  • Mẫu Đề Thi Giữa Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11 Nhiều Trường
  • Đề thi môn tiếng Anh lớp 11 giữa kì 1

    Đề kiểm tra môn tiếng Anh lớp 11 gồm những dạng bài tập tiếng Anh 11 thường xuất hiện trong đề thi giữa học kì 1 môn tiếng Anh lớp 11 mới như: Chọn đáp án đúng, Đọc đoạn văn tiếng Anh tìm trả lời đúng, Viết lại câu tiếng Anh sao cho nghĩa không thay đổi, … giúp các em học sinh lớp 11 cải thiện 4 kỹ năng tiếng Anh cơ bản hiệu quả. Mời thầy cô, quý phụ huynh và các em học sinh tham khảo, download tài liệu.

    A. off

    B. out

    C. up

    D. of

    A. watching

    B. to watch

    C. watch

    D. watched

    A. travel

    B. travelling

    C. travelled

    D. to travel

    A. has gone

    B. go

    C. goes

    D. had gone

    A. decoration

    B. anniversary

    C. cake

    D. clothes

    A. to take

    B. to be taking

    C. to be taken

    D. taking

    A. Yes, I’d love to

    B. No, I don’t like

    C. Yes, I do

    D. I’m glad you like it

    A. was happening

    B. happened

    C. to happen

    D. happening

    A. have already left

    B. had already left

    C. were already leaving

    D. already left

    A. ceremony

    B. memory

    C. honor

    C. READING (2.5p) Part 1. Choose the correct answer Part 2. Read the passage and choose the correct answer

    D. celebration

    PREPARING A DINNER PARTY

    Giving a dinner party is a wonderful way of entertain people. You can also make new friends and give others the chance to get to know each other better.

    It needs planning, though. First, make a guest list, with different kinds of people and a mixture of

    women and men. Don’t invite couples because they aren’t so much fun.

    When you know who can come, find out what they like to eat and drink. Note down any who are

    vegetarians, or who can’t eat or drink certain things for religious seasons.

    Then plan their menu. Include a first course, a choice of main courses and a dessert, plus lots of people’s favorite drinks.

    The next thing to do is the shopping. Make sure buy more than enough of everything, and that

    someone can help you carry it!

    On the day, start cooking early. Give people appetizers like Greek mezzo or Spanish tapas, so they don’t get hungry if they have to wait. Serve the delicious meal, sit down with your guests and have a good time – you’ve earned it!

    26. Which of the following is NOT mentioned as the purpose of giving a dinner party?

    A. to entertain people.

    B. to get people to know more about their host and hostess.

    C. to make new friends.

    D. to help people to know each other better.

    A. husbands and wives.

    B. those who are vegetarians.

    C. both women and men.

    D. those who can’t eat or drink certain things.

    A. a first course

    B. a supper

    C. a dessert

    D. main courses

    A. because the guests want to have a good time together

    B. because the guests like eating them

    C. because the guests want to eat them while having to wait

    D. because the guests may be hungry while having to wait

    30. What should you do while the guests are having their evening meal?

    A. Stand beside the guests without doing anything.

    B. Sit down with the guests to show your politeness.

    C. Sit down with the guests and have a good time.

    D. WRITING (2.5p) I. Rewrite the sentences without changing the meaning (0.5p)

    D. Only serve the guests with the food.

    31. The monitor told Judy to give him her homework.

    32. The children talked about their coming exam. (WH- question)

    33. They had a good meal and then went to dance.

    34. First she called her family and then she went to sleep.

    II. Imagine you are Minh. You are going to have a birthday party next weekend. In 80-100 words, write a letter to invite Jack, one of your classmates, to come to your party. Your letter should include the following information:

    Time and place of the party

    Food and drinks

    Activities

    --- Bài cũ hơn ---

  • Để Học Tốt Tiếng Anh Lớp 4 (Chương Trình Mới)
  • Top 30 Đề Kiểm Tra, Đề Thi Tiếng Anh Lớp 11 Mới Chọn Lọc, Có Đáp Án
  • Cấu Trúc Đề Thi Giải Toán Bằng Tiếng Anh Các Môn Toán, Lý, Hóa
  • Toàn Bộ Bài Tập Tiếng Anh Lớp 11 Học Kì 2
  • Đề Thi Hsg Lớp 11 Tỉnh Nghệ An 2022
  • Đề Thi Giữa Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Có File Nghe

    --- Bài mới hơn ---

  • Đề Thi Nói Tiếng Anh Lớp 11 Học Kì 2 Năm Học 2022
  • Từ Vựng, Ngữ Pháp Tiếng Anh 11 Học Kỳ Ii
  • Trắc Nghiệm Tiếng Anh Lớp 10 Học Kì 2 Năm 2013: Đề 19
  • Bộ Từ Vựng Tiếng Anh 11
  • Đề Thi Học Kì I Lớp 11 Năm Học 2022
  • Đề thi giữa học kì 1 môn tiếng Anh lớp 11

    I. SOUNDS. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others. (0.5pt)

    II. ERROR IDENTIFYING. Choose the one word or phrase (A, B, C or D) that would not be appropriate. (0.5pt)

    A. arrived

    B. his flat

    C. late.

    D. saw

    A. for

    B. ‘d better

    C. rainy

    D. saved

    III. READING 2. Read the passage and then choose the best answer A, B , C or D for the following questions. (1pt)

    Linda Shaw was about to have her evening meal with parents and grandmother when something rather frightening happened. The family had just sat down at a table in the dining room and had called Linda’s brother Tony to join them when three armed men went in. One of the men pointed a gun at them while another held a knife. The family were all terrified, except Tony, who was watching television so that he had no idea anything was wrong. The men began to put everything that was valuable into a large bag. While stealing things, they didn’t see Linda write the word “HELP” on the piece of paper. Linda dropped the paper out of the window on the street. Two passengers saw it and called the police. A few minutes later the police caught them. After they were being taken away. Tony was bewildered. He had been watching television throughout the whole incident.

    05. It can be inferred from the story that the men……..

    A. stole all the valuable things and left

    B. were successful in robbing

    C. were not caught

    D. weren’t able to steal anything

    06. Tony is Linda’s ……….

    A. father

    B. brother

    C. cousin

    D. grandfather

    07. The accident happened………

    A. while Linda and her family were sleeping.

    B. when Linda and her family were about to have an evening meal.

    C. while Linda and her family were having an evening meal.

    D. after Linda and her family had finished having an evening meal.

    08. While the men were stealing things, ……..

    A. Tony went out to phone the police.

    B. Linda was watching TV.

    C. Tony watched them and said nothing.

    D. Linda wrote the word “HELP” on the paper and dropped it out of the window.

    IV. LANGUAGE USE. Choose the answer that best fits each blank. (3.5pt)

    09. chúng tôi never helps others without thinking of his own benefit.

    A. unselfish

    B. selfishness

    C. selfish

    D. unselfishness

    10. I chúng tôi your party, but I wasn’t.

    A. to invite

    B. to be inviting

    C. inviting

    D. to be invited

    11. The 50th wedding chúng tôi “golden anniversary.”

    A. to be called

    B. to call

    C. is called

    D. being called

    12. I’d rather chúng tôi next trip to Sapa.

    A. joining

    B. joined

    C. to join

    D. join

    13. We……..lunch when we heard the news of the fire.

    A. have

    B. are having

    C. were having

    D. had

    14. She makes a fuss about anything she doesn’t like.

    A. feels excited

    B. feels sad

    C. complains noisily

    D. worries

    15. I think I hear chúng tôi window. Do you hear it too?

    A. opening

    B. opened

    C. opens

    D. to open

    16. Teenagers nowadays often imitate chúng tôi different ways.

    A. idols

    B. idiots

    C. ideas

    D. idioms

    17. When chúng tôi the station, the train………

    A. got – had left

    B. get – have left

    C. had got – left

    D. have got – leave

    18. ~ Nga: “Did you enjoy the party?” ~ Lien: “………. “

    A. We sang so loud.

    B. I gave her toys.

    C. I was served special dishes.

    D. Very much

    19. The children seem to be incapable…….working quietly themselves.

    A. at

    B. to

    C. of

    D. with

    20. Helen:”Congratulations!” ~ Jim: “……. , Helen.”

    A. Yes, I am

    B. You’re kidding

    C. Thank you

    D. That’s great!

    21. Nga and I were…….until she moved to a different school.

    A. friends

    B. friendship

    C. friend

    D. friendliness

    22. I suddenly remembered that chúng tôi keys.

    A. had forgotten

    B. forget

    C. have forgotten

    D. forgot

    V. WORD STRESS. Choose the word whose main stress is placed differently from that of the others. (0.5pt) VI. READING 1. Complete the following passage by choosing an appropriate word or phrase for each blank. (1.5pt)

    Well, before the fire, I was …(25)… I always complained to my mother about …(26)… small my room was, or how few clothes I had. Then the fire came and destroyed …(27)… we owned. But I slowly began to …(28)… that I didn’t really need my odd things. I just needed my family. After all, you can get new clothes any time, …(29)… a family can never be replaced. The fire took many things from me, but it …(30)… me to appciate my family more than things.

    VII. WRITING. Finish each of the following sentences in such a way that it means exactly the same as the sentence printed before it. (1.5 pt)

    31. They allowed him to go out until 10 p.m.

    They let ……………………………………………………………

    32. When we arrived, the party had come to an end.

    After ………………………………………………………………..

    VIII. LISTENING. Listen to an interview with Paloma and Juan. Tick ✓true. Cross X false. (1pt)

    34. Paloma and Juan’s teacher is organising the jumble sale.

    35. Paloma’s mother is going to make a cake for the jumble sale.

    36. Paloma is going to bring her old clothes to the jumble sale.

    37 Juan is also going to bring old things.

    38. Juan is going to paint a picture of a village.

    --- Bài cũ hơn ---

  • Đề Cương Ôn Tập Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Đề Cương Ôn Tập Ôn Tiếng Anh Lớp 11 Học Kì I
  • Đề Thi Học Kỳ 1 Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Bộ Đề Thi Học Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Có Đáp Án
  • Đề Thi Học Kì I Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Bộ Đề Thi Học Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Năm 2022

    --- Bài mới hơn ---

  • Phần Mềm Học Tiếng Anh Lớp 1 Hay Nhất (2020)
  • Top 3 Phần Mềm Học Tiếng Anh Hay Cho Các Bé Lớp 1
  • Đề Thi Olympic Tiếng Anh Lớp 7 Vòng 1
  • Tiếng Anh Lớp 4 Review 1
  • Review 1 Trang 36 Sgk Tiếng Anh 5 Mới
  • 11 Đề thi học kì 1 tiếng Anh 11 có đáp án

    Bộ đề thi học kì 1 tiếng Anh lớp 11 có đáp án với nhiều dạng bài tập trắc nghiệm tiếng Anh 11 mới khác nhau thường xuất hiện đề thi chính thức của bộ GD&ĐT như: Chọn từ có cách phát âm khác, Chọn đáp án đúng, Đọc đoạn văn trả lời câu hỏi, Sắp xếp những từ đã cho thành câu hoàn chỉnh, Viết lại câu sao cho nghĩa không thay đổi,… chúng tôi hy vọng rằng đây sẽ là nguồn tài liệu tiếng Anh hữu ích dành cho các em học sinh ôn thi tiếng Anh 11 cuối kì 1 hiệu quả và đạt kết quả như mong muốn.

    11 Đề thi tiếng Anh lớp 11 học kì 1 có đáp án

    Đề thi tiếng Anh 11 học kì 1 có đáp án – Đề số 1

    Identify the one underlined word or phrase – A, B, C or D – that must be Choose the word that has the underlined part pronounced differently from that of the others. From questions 4 to 6: Choose one word or phrase – (A, B, C or D) – that best completes the sentences from questions 7 to 22: changed for the sentence to be correct. From questions 1 to 3:

    Question 7: The psident expssed his deep over the bombing deaths.

    A. disappointment

    B. anxiety

    C. interest

    D. sadness

    A. have buckled

    B. had buckled

    C. will buckle

    D. was buckling

    A. participative

    B. participants

    C. participates

    D. participations

    A. nervously

    B. nerve

    C. nervous

    D. nervousness

    A. Teachers’ Day

    B. Mother’s Day

    C. Thanksgiving

    D. Independence Day

    A. Ø

    B. an

    C. a

    D. the

    A. to

    B. for

    C. of

    D. on

    A. Even though

    B. Since

    C. Only if

    D. Until

    A. has fallen

    B. had fallen

    C. have fallen

    D. fell

    A. not swim

    B. not to swim

    C. not swimming

    D. to not swim

    A. asking / helping

    B. asking / to help

    C. to ask/ helping

    D. to ask / to help

    A. before

    B. while

    C. after

    D. during

    A. would buy;

    B. would have bought

    C. will buy

    D. will have bought

    A. told

    B. said to me

    C. said

    D. says

    Question 21: Lan: What do you think of the General Knowledge Quiz?

    A. Yes, that’s right

    B. Oh, it’s great

    C. It’s not a good idea.

    D. Ok, I don’t agree

    Question 22: Lan : “I’ve passed my exam.”

    A. Good luck.

    B. That’s a good idea.

    Read the passage and choose the word (A, B , C or D) which best fits each gap of the passage from questions 23 to 27:

    C. It’s nice of you to say so.

    Read the passage carefully and choose the best answers to the questions from questions 28 to 32:

    D. Congratulations!

    Yet, for many, friendship is nothing more than the trust that someone or something will not harm them. Value that is found in friendships is often the result of a friend demonstrating on a consistent basis: the tendency to desire what is best for the other, sympathy and empathy, honesty, perhaps in situations where it may be difficult for others to speak the truth, especially in terms of pointing out the perceived faults of one’s counterpart mutual understanding.

    In a comparison of personal relationships, friendship is considered to be closer than association, although there is a range of degrees of intimacy in both friendships and associations. The study of friendship is included in sociology, anthropology, philosophy and zoology. Various theories of friendship have been proposed, among which are social psychology, social exchange theory, equity theory, relational dialectics and attachment styles.

    Question 28: What term is used to denote co-operative and supportive behaviour between people?

    A. Anthropology.

    B. Psychology

    C. Sociology.

    D. Friendship.

    Question 29: Which sentence is NOT true according to the 1 paragraph?

    A. They often demonstrate reciprocating and reflective behaviours.

    B. They will welcome each other’s company and expss loyalty towards each other.

    C. They seldom desire the best for their friends.

    D. Friends often engage in mutually helping behaviour.

    Question 30: What is closer, friendship or association?

    A. Association is considered to be closer than friendship.

    B. Association is considered to be as close as friendship.

    C. Both friendship and association are close.

    D. Friendship is considered to be closer than association.

    Question 31: What fields of study are about friendship?

    A. The tendency to desire what is best for the other, sympathy, empathy and honesty.

    B. Social psychology, social exchange theory, equity theory.

    C. Sociology, anthropology, philosophy and zoology.

    D. Mutual knowledge, esteem and affection.

    Question 32: What kind of things will friends share?

    A. Degrees of intimacy.

    Choose the word (A, B, C or D) that has stress pattern different from that of the other words from questions 33 to 34:

    B. Various theories of friendship.

    C. Enjoyable activities.

    D. The tendency to desire what is best for the other.

    Question 33: A. problem B. participate C. orphanage D. voluntary

    Question 35: ‘Could you please wait here until your name is called?’

    A. She reminded me to wait here until my name was called.

    C. She asked me to wait there until my name was called.

    D. She wanted to know if I could wait there until my name was called.

    Question 36: Build a sentence, using the words given:

    A. Will Tom work hard, he will pass the exam.

    B. Unless Tom works hard, he will pass the exam.

    C. If Tom doesn’t work hard, he will pass the exam.

    D. Should Tom work hard, he will pass the exam.

    A. would not sack

    to return/ John/ to/ next/ it/ day/ promised/ her/ the

    B. will not sack

    C. will not be sacked

    D. would not have been sacked

    Question 38: Rearrange the words given to make a complete sentence

    A. John promised returning it to her the next day.

    B. John promised return it to her to the next day.

    C. John promised to return it the next day to her.

    D. John promised to return it to her the next day.

    A. After entering the new school

    B. Upon entering into the new school

    C. When he had been entering the new school.

    D. Having entered his new school, it was found that

    Question 40: I first started to play the guitar when I was sixteen.

    A. I have played the guitar when I was sixteen.

    I/ VOCABULARY & GRAMMAR Choose the best answer.

    B. I have started the guitar when I was sixteen.

    C. I have started the guitar since I was sixteen.

    D. I have been playing the guitar since I was sixteen.

    Đề thi tiếng Anh học kì 1 lớp 11 có đáp án – Đề số 2

    1. Good friendship should be based on ………… respect , trust and understanding .

    a. loyal

    b. attractive

    c. suspicious

    d. mutual

    2. We must cooperate closely in order to finish the project on time .

    a. help b. work together c. agree d. assist

    3. The birthday marks the …………… in the life of a person , when he / she first came into being .

    a. labels

    b. milestones

    c. starting points

    d. symptoms

    4. The man expected ………………… a job in that company .

    a. to offer

    b. offering

    c. to be offered

    d. being offering

    5. chúng tôi his homework, Tom was allowed to go out with his friends .

    a. To do

    b. Had done

    c. Doing

    d. Having done

    6. We can’t grow enough food to chúng tôi increasing population .

    a. support

    b. supporter

    c. supportable

    d. supportive

    7. Mary should have apologized ……….being late this morning , but she didn’t .

    a. on

    b. for

    c. of

    d. about

    8. Western people are not used chúng tôi chopsticks .

    a. eat

    b. to eat

    c. to eating

    d. for eating

    9. chúng tôi the act of limiting the children born .

    a. Population

    b. Birth rate

    c. Birth control

    d. Under-population

    10. The policeman chúng tôi open his briefcase .

    a. made

    b. asked

    c. forced

    d. told

    11. Thanks to the …………. among producers , customers can buy goods with low prices .

    a. compete

    b. competitor

    c. completion

    d. competition

    12. – “I hear you have passed your exams . Congratulations !” ~ ” ………………”.

    a. Thank you!

    b. Congratulations!

    c. Not at all

    d. It’s my pleasure.

    a. takes

    b. took

    c. had taken

    d. would take

    14. ……………printing chúng tôi Chinese ?

    a. Did / invented

    b. Was / invented

    c. Was / inventing

    d. Were / invented

    II / ERROR IDENTIFICATION : Pick out the underlined part that needs correcting . III / READING: A – Choose the best answer to complete each space .

    a. struggle

    b. fight

    c. forget

    d. overcome

    I had an ……….(21) experience last year. When I ………..(22) to town in the south of France, a young man waved to me.

    I stopped and he asked me for a lift. As soon as he had got into the car, I said good morning to him ……….(23) French and he replied in the same language. ………….(24) of us spoke during the journey. I myself know a little of French . I had nearly approached the town when the young man suddenly said, very ………….(25), ” Do you speak English?” As I soon learnt, he was English himself.

    21. a. amuse b. amusing c. amused d. amusement

    B – Read the passage and choose the best answer for each question :

    22. a. was driving b. drove c. had been driving d. having driven

    23. a. with b. in c. on d. by

    24. a. Not b. Neither c. None c. All

    25. a. quick b. slow c. slowly d. slowness

    However, in some countries there is a negative population growth, especially in the Central and Eastern Europe, mainly due to low fertility rate ,and Southern Africa due to the high number of HIV – related deaths .Within the next decades, Japan and some countries in Western Europe are also expected to encounter a negative population growth due to sub-replacement fertility rates .

    Population growth which exceeds the carrying capacity of an area will result in overpopulation. On the contrary, such areas may be considered “under-populated” if the population is not large enough to maintain an economic system.

    Which sentence is NOT true?

    a. Most of the countries in the world are facing the problem of overpopulation

    b. Overpopulation is a state when the population growth exceeds the carrying capacity of an area

    c. The Green Revolution caused the population explosion in the 20th century.

    d. The 20th century had the highest population growth rate in the history.

    27. When is an area considered ” under-populated “?

    a. When its population is not big enough to maintain the economic system.

    b. When it has high number of HIV – related deaths.

    c. When its population is too poor.

    d. When it has high fertility rate.

    28. Which areas are expected to encounter a decrease in population growth in the next decades?

    a. Some countries in Central and Eastern Europe ,

    b. Japan

    c. Some countries in Western Europe ,

    d. B and C

    29. Negative population growth in Central and Eastern Europe is due to : ……………

    a. high fertility rate

    b. low fertility rate

    c. low death rate

    d. high number of HIV-related deaths .

    What does “fertility rate” mean?

    IV/ WRITING: Choose the sentence that has the same meaning as the root one:

    a. birth rate

    b. death rate

    c. growth rate

    d. marriage rate

    31. ” If I were you, I would travel to Paris by train,” Jane said.

    a. Jane said If she had been me, she would have traveled to Paris by train.

    b. Jane said If she were me, she would travel to Paris by train.

    d. B and C are correct.

    32. “Congratulations! You’ve won the scholarship ,” he said .

    a. He said that congratulations ! I had won the scholarship .

    b. He said I had won the scholarship and he congratulated .

    c. He congratulated me on having won the scholarship .

    d. He congratulated me of winning the scholarship .

    33. Tom did his homework and then he went to bed.

    a. After Tom had done his homework, he went to bed.

    b. Having done his homework, Tom went to bed .

    c. Doing his homework, Tom went to bed.

    d. A and B are correct.

    34. Let’s start our journey or we’ll be late.

    a. If we start our journey , we won’t be late.

    b. Unless we start our journey , we won’t be late.

    c. If we don’t start our journey , we’ll be late.

    d. We would be late if we didn’t start our journey.

    35. He dislikes people asking him about his job.

    V / PHONETICS : A- Choose a word whose underlined part is pronounced differently from the others: B – Choose a word whose stressed syllable is different from the others .

    a. Asking him about his job is disliked.

    b. He dislikes being asked about his job.

    c. His job is disliked asking about.

    d. People are disliked asking about his job.

    39. a. coordinate b. voluntary c. minority d. development

    40. a. assistance b. supporter c. vocation d. secretary

    Đề thi học kì 1 tiếng Anh lớp 11 có đáp án – Đề số 3

    Câu 1: ” Peter : ” Do you feel like going to the cinema this evening ?”

    Mary: “……………………………”

    A. I feel very bored B. You’re welcome

    C. I don’t agree.I’m afraid D. That would be great

    Câu 2: choose the underlined part that must be corrected

    They congratulated me on pass the final exam the day before.

    A. pass B. the day before C. congratulated D. on

    Câu 3: When it started to rain, she chúng tôi with me.

    A. had walking B. was walking C. walked D. is walking

    Câu 4: If you chúng tôi about the bad service, we …………there.

    A. hadn’t told/ would eat B. told/ would have eaten

    C. tell/ would eat D. hadn’t told/ would have eaten

    Câu 5: choose the underlined part that must be corrected

    He said that if he has more time, he would come to see us.

    A. said that B. has C. more time D. come to see

    Câu 6: The news made Nam surprised.

    A. The news is surprised. B. Nam was surprised with the news.

    C. Nam seemed to be surprised at the news. D. Nam made the news surprised.

    Câu 7: I thought I would get to the destination first, but he ……….before me.

    A. was arriving B. arrives C. had arrived D. arrived

    Câu 8: chúng tôi the rules, we started to play the game.

    A. Having learnt B. To have learnt C. To learn D. Learning

    Câu 9: All of my students looked forward to …………….. the result of the singing contest.

    A. hear B. hearing C. to be heard D. being hearing

    Câu 10: The man denied chúng tôi top secret document.

    A. to steal B. having stolen C. to be stolen D. having been stolen

    Câu 11: Mai Huong congratulated me chúng tôi exam with flying colors.

    A. of passing B. about passing C. on passing D. to pass

    Câu 12: The villagers are in danger ……………being killed by an earthquake.

    A. with B. of C. for D. on

    Câu 13: People call the 25th wedding anniversary the “………………anniversary.”

    A. happy B. silver C. golden D. special

    Câu 14: The bowl is empty now, but my children denied chúng tôi candies.

    A. to eat B. eating C. eat D. having eaten

    Câu 15: choose the underlined part that must be corrected

    they are looking forward to be received the psent from the council.

    A. be received B. from C. are looking forward D. to

    Câu 16: It is not easy to …………… our bad habits.

    A. overcome B. suffer C. take care D. spend

    Câu 17: If the ball chúng tôi line, that would have been the end of the game.

    A. would cross B. will cross C. had crossed D. crossed

    Câu 18: If George keeps studying as he has been, he’ll have no trouble in passing his exams.

    A. George has passed his exam.

    B. George has trouble in passing his exams

    C. George is studying hard to pass his exam.

    D. George will not pass his exam because he is not studying.

    Câu 19: Quy Nhon has become ……………..

    A. populous B. population C. popularity D. populating

    Câu 20: Choose the word which has the underlined part pronounced differently from the rest

    A. ridden B. given C. whiten D. risen

    Câu 21: Choose the word which has the underlined part pronounced differently from the rest

    A. strictly B. literacy C. policy D. social

    Câu 22: Choose the word which has the underlined part stressed differently from the rest

    A. enjoyment B. apologize

    C. remember

    D. difficulty

    Câu 23: You should discuss the problem chúng tôi parents before deciding.

    A. with

    B. for

    C. of

    D. to

    Câu 24: choose the underlined part that must be corrected

    After I had returned home from the school, I was pparing dinner.

    A. had returned

    B. from

    C. was pparing

    D. dinner

    Câu 25: Choose the word which has the underlined part stressed differently from the rest

    A. alone

    B. accept

    C. complain

    D. national

    Câu 26: They seemed chúng tôi I told them the news.

    A. surprising

    B. to surprise

    C. being surprising

    D. to be surprised

    Câu 27: you should realize the chúng tôi the important of having a healthy diet.

    A. unaware

    B. awareness

    C. awaring

    D. aware

    Câu 28: If someone knocked over a candle, it ………………a fire.

    A. started

    B. will start

    C. would have started

    D. would start

    Câu 29: the rain began to fall during my walk in the country.

    A. while I walked in the country, it had rained.

    B. While it was beginning to rain, I had walked in the country.

    C. While I was walking in the country, it began to rain.

    D. While it began to rain in the country, I was walking.

    Câu 30: He said, “I’m sorry I didn’t reply to the letter.”

    A. He apologized for not to reply to the letter.

    B. He apologized for not to replying to the letter.

    C. He apologized for didn’t reply to the letter.

    D. He apologized for not replying to the letter.

    Câu 31: Choose the word which has the underlined part pronounced differently from the rest

    A. turned

    B. noticed

    C. looked

    D. helped

    Câu 32: A “………………” B: “Oh, It’s great”

    Read the passage and answer the question 33 – 36.

    A. Would you like the English competition?

    B. What do you think of the English competition?

    C. What do you like about the English competition?

    D. How about the English competition ?

    Giving a dinner party is a wonderful way of entertain people. You can also make new friends and give others the chance to get to know each other better. It needs planning, though. First, make a guest list, with different kinds of people and a mixture of women and men. Don’t invite couples because they aren’t so much fun.

    When you know who can come, find out what they like to eat and drink. Note down any who are vegetarians, or who can’t eat or drink certain things for religious seasons. Then plan their menu. Include a first course, a choice of main courses and a dessert, plus lots of people’s favourite drinks. The next thing to do is the shopping. Make sure buy more than enough of everything, and that someone can help you carry it!

    On the day, start cooking early. Give people appetizers like Greek mezze or Spanish tapas, so they don’t get hungry if they have to wait. Serve the delicious meal, sit down with your guests and have a good time – you’ve earned it!

    Câu 33: Which of the following is NOT mentioned as the purpose of giving a dinner party?

    A. to get people to know more about their host and hostess.

    B. to help people to know each other better.

    C. to make new friends.

    D. to entertain people.

    Câu 34: When giving a dinner party, you should NOT invite …………………… .

    A. those who are vegetarians.

    B. husbands and wives.

    C. both women and men.

    D. those who can’t eat or drink certain things.

    Câu 35: According to the passage, starters should be served ………………………

    A. because the guests may be hungry while having to wait

    B. because the guests like eating them

    C. because the guests want to have a good time together

    D. because the guests want to eat them while having to wait

    Câu 36: What should you do while the guests are having their evening meal?

    Read the passage and fill the blanks 37 – 40.

    A. Sit down with the guests to show your politeness.

    B. Stand beside the guests without doing anything.

    C. Sit down with the guests and have a good time.

    D. Only serve the guests with the food.

    More and more young people are (37)…… voluntary work abroad. The wild variety of jobs and destinations available is making it an increasingly attractive option for those who have just left school and have a year free before university. Many choose to spend these twelve months working in poor countries. There they will earn little (38)…… no money. But they will be doing something useful – and enjoying the experience.

    The work may . (39)….. of helping the local communities, for example by helping to build new road or provide water supplies to isolated rural villages. Other projects may concentrate more on conservation or environmental protection. (40)…. … kind of job it is, it is certain to be challenging and worthwhile, and an experience that will never be forgotten.

    Câu 37: A. making B. getting C. taking D. doing

    Question 1: Choose a word in each line that has the underlined part pronounced differently from the rest: Question 2: choose a word in each line that has the different stress pattern.

    Câu 38: A. but B. and C. or D. with

    Câu 39: A. involve B. include C. contain D. consist

    Câu 40: A. What B. Whatever C. However D. Any

    Đề thi Anh 11 học kì 1 có đáp án – Đề số 4

    Question 3: Choose the best answer to fill in each gap to complete the sentences.

    5. A. floppy B. idol C. cotton D. decide

    6. A. extremely B. excited C. personal D. imagine

    7. A. sneaky B. notice C. open D. around

    8. A. birthday B. reply C. schoolbag D. money

    A. for

    B. to

    C. on

    D. into

    A. someone

    B. anyone

    C. everyone

    D. one

    11.The whole family usually try to get-together at Christmas.

    A. contact

    B. gather

    C. relate

    D.communicate

    A. special

    B. specially

    C. specialize

    D. specializing

    A. Yes, thanks

    B. No, please.

    C. Yes, please

    D. You are welcome

    A. waits

    B. waiting

    C. to wait

    D. wait

    A. thanked me for

    B. asked me to

    C. told me to thank

    D. said thank you me

    A. appointing

    B. to appoint

    C. being appointed

    D. to be appointed

    A. Thanksgiving

    B. Valentine’s Day

    C.Mid-Autumn Festival

    D.Tet holiday

    A. Look

    B. Being looked

    C. Looking

    D. To look

    A. mountain

    B. mountainous

    C. high

    D. low

    A.Modernization

    B.Literacy C.Pollution D.Overpopulation

    21. They …. on the street when it rained

    A. was walking B. walked

    C. walks D. were walking

    A. Thank you

    B. Coffee, please

    C. Yes, please

    D. No, I don’t

    A. participates

    B. participants

    C. participations

    D. participating

    24. I would like to take part in the competitions like these?

    A. contests

    B. rivals

    C. participation

    D. races

    A. to go

    B. going

    C. go

    D. goes

    A. to

    B. with

    C. about

    D. from

    A. passing

    B. for passing

    C. about passing

    D. on passing

    28. The lawn needs mowing again.

    A. repairing

    B. making

    C. bending

    D. cutting

    Question 4: There is a mistake in four underlined parts of each sentence. Find the mistake: Question5: Read the following passage then choose the word A,B,C or D that best fits each of the blank spaces.

    A. on

    B. from

    C. with

    D. by

    More and more young people are … (35) … voluntary work abroad. The wild variety of jobs and destinations available is making it an increasingly attractive option for those who have just left school and have a year free before university. Many choose to spend these twelve months working in poor countries. There they will earn little … (36) … no money. But they will be doing something useful – and enjoying the experience.

    The work may … (37) … of helping the local communities, for example by helping to build new road or provide water supplies to isolated rural villages. Other projects may concentrate more on conservation or environmental protection. … (38) … kind of job it is, it is certain to be … (39) … and worthwhile, and an experience that will never be forgotten.

    35.A. doing B. making C. taking D. getting

    Question 6: Read the following passage, then choose the item (A, B, C or D)that best answer each of the question about it:

    36. A. with B. but C. or D. and

    37.A. consist B. include C. contain D. involve

    38. A. Any B. What C. However D. Whatever

    39. A. challenging B. dangerous C. difficult D. attracted

    Every four years people all over the world watch the Olympic Games. It is a time for all kinds of people to unite in peace. Some of them join together to compete for gold medals. Millions of other people watch them on television.

    Why do we have the Olympic? How did they begin?

    The first Olympic Games were in Greece in 776 B.C. There was only one event. People ran a nice the length of the stadium. The Games lasted one day.

    Slowly people added more events. The Games were only for men, and women could not even watch them. Only Greeks competed. They came from all parts of the Greek world. The time of the Games way; a time of peace, and government let everyone travel safely. The winners became national heroes.

    The first modem Games were in 1896 in Athens. The Greeks built a new stadium for the competition. Athletes from several countries competed. Then there were Olympics every four years in different cities in Europe and the United States until 1952. After that they were in Melbourne, Tokyo, Mexico City, and Montreal besides in European cities. Each year there were athletes from more nations. The first Winter Olympics were in 1924. The athletes compete in skiing and other winter sports.

    40. How often do people all over the world watch the Olympic Games ?

    A.every 4 years

    B. 4 years

    C.2 years

    D. every 4 year

    41. Where were the cities where the Olympics were held between 1896 and 1952?

    A. In European and South American countries.

    B. In European countries only.

    C. In European countries and the United States.

    D. In Japan, Australia and North American and European countries

    42. How long after the founding of the modern Olympics were the Winter Olympics introduced?

    A. 20 years

    B. 24 years

    C. 28 years

    D. 32 years

    43. In what city were the 1952 Olympic Games held?

    A. New York

    B. Melbourne

    C. Moscow

    D. London

    44. Which sport is competed in the Winter Olympic?

    Question 7: Choose the sentence A, B, C or D which is closest meaning to the sentence above

    A. Running

    B. Skiing

    C. Horse racing

    D. Car racing

    45. “I didn’t break the mobile phone,” Lan said.

    A. Lan denied breaking the mobile phone.

    B. Lan admitted breaking the mobile phone.

    C. Lan pvented us from breaking the mobile phone

    D. Lan promised to break the mobile phone.

    46. “Let me pay for the coffee. I really want.”

    A. Jenny told me to pay for the coffee

    B. Jenny is asked to pay for the coffee

    C. Jenny insisted on paying for the coffee

    D. Jenny suggested paying for the coffee

    47. The bag was heavy, so we could not take it with us.

    A. If the bag was not heavy, we would take it with us.

    B. Unless the bag had not been heavy, we would have taken it with us.

    C. If had the bag not been heavy, we would have taken it with us.

    D. Had the bag not been heavy, we would have taken it with us

    48. “Why don’t you put a better lock on the door?” said John.

    A. John suggested to put a better lock on the door.

    B. John asked why not putting a better lock on the door.

    C. John suggested putting a better lock on the door.

    D. John made us put a better lock on the door.

    49. “If I were you, I wouldn’t buy that coat,” she said.

    A. She said if she were me, she wouldn’t buy that coat

    B. She said if I were you, she wouldn’t buy that coat.

    C. She said if she were me, I wouldn’t buy that coat

    D. She said if she were me, she wouldn’t buy this coat.

    50. “I’m sorry I have to leave so early,” he said.

    A. He apologized for having to leave early.

    B. He apologized to have to leave early.

    C. He apologized that he has to leave early.

    D. He apologized to have left early.

    Xem tiếp 7 Đề thi học kì 1 môn tiếng Anh lớp 11 có đáp án khác

    Mời quý thầy cô, các bậc phụ huynh tham gia nhóm Facebook: Tài liệu ôn tập lớp 11 để tham khảo chi tiết các tài liệu học tập lớp 11 các môn năm 2022 – 2022.

    --- Bài cũ hơn ---

  • Bài Nghe Tiếng Anh Lớp 10 Unit 11: National Parks
  • Unit 1 Lớp 11: Reading
  • Bộ Đề Thi Học Kì 1 Lớp 10 Môn Tiếng Anh Có Đáp Án Năm 2022
  • Bài Nghe Tiếng Anh Lớp 11 Unit 10: Nature In Danger
  • Bài Nghe Tiếng Anh Lớp 10 Unit 10: Conservation
  • Đề Thi Giữa Học Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Năm Học 2022

    --- Bài mới hơn ---

  • Đề Thi Kiểm Tra Giữa Kỳ Học Kì 1 Môn Tiếng Anh Lớp 11 Trường Thpt Ngô Quyền, Sở Gd&đt Hải Phòng 2022
  • Cách Học Giỏi Tất Cả Các Môn Dành Cho Teen Cấp Iii
  • Bộ Đề Thi Giữa Học Kỳ 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11 Có Đáp Án
  • Mẫu Đề Thi Giữa Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11 Nhiều Trường
  • Đề Thi Giữa Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11 (Mới) Thpt Đa Phúc, Hà Nội Năm Học 2022
  • Đề thi giữa học kì 1 lớp 11 môn Tiếng Anh năm học 2022 -2016 trường THPT Thống Nhất A.

    Thong Nhat A High School

    Code: ………..

    MID TERM TEST 11 YEAR 2022-2016 (Time allowed: 45 minutes) Đề chẵn: I. LISTENING (2 Ms): These people didn’t have a good vacation . What did they do ?Listen and cirle or mark the correct answer: II. LANGUAGE FOCUS (3 Ms): A. Pick out the word whose underlined part is pronounce differently from the others (1M):

    1. chúng tôi away

    B.stayed home

    2. A. went to Hawait

    B.went to Okinawa

    3. A. went away

    B.stayed home

    4. A. invited relatives to stay

    B.visited relatives

    5. A. went to the beach chúng tôi to the country

    6. chúng tôi skiing

    B.stayed home

    7. chúng tôi skiing

    B.stayed home

    8. chúng tôi to Las Vegas chúng tôi to Los Angeles

    B.Supply the correct word form (1M):

    Answer: 1……………..2…………….3……………..4……………….

    1. His strange look made the police………..(suspicion)
    2. Many people chúng tôi maintaining a long friendship. (capable)
    3. The VietNamese New Year‟s Day is the most important …….. festival of the year. (tradition)
    4. No one hates him because he is a (n)………person. (selfish)

    C.Find out an error (1M):

    Answer: 1……………..2…………….3……………..4……………….

    III. READING (2Ms): Read the passage and do the task below:

    1. Nam was the last student be interviewed this morning.

    A B C D

    2. I suddenly remembered not to turn off the gas stove.

    A B C D

    3. The children are not allowed stay up late

    A B C D

    4. By the time we got to the party, they were eating everything.

    A B C D

    A. Answer the following questions (1M):

    Having a best friend to confide in can bring a positive effect on our emotional health. An evening out with the closest friend may be the best guarantee of a good time. In fact, our best friend can

    pvent us from developing serious psychological problems, such as depssion and anxiety. We become friends with people who share common interests at school or through hobbies, for example.

    Best friendship evolves with time. We can not go out and pick our best friend. Best friends have usually known each other for years and stuck together through good and bad times.

    1. Why do we need to have a best friend to confide in?

    →………………………………………………………………………………………………

    2. What kind of people can we become friends with?

    →…………………………………………………………………………………………………

    3. How does best friendship evolve ?

    →…………………………………………………………………………………………………

    4. Can we go out and choose a good friend easily ?

    B.Fill in each blank with a right word (1M):

    →…………………………………………………………………………………………………

    I…(1)…. my flight over the telephone, so when we finally arrived, I had to rush to the reservation desk to pay ….(2)… my ticket. The woman at the desk told me that my name was not on the passenger list. It took me 15 minutes to realize that she had spelled my name ……(3)…… She gave me the ticket and told me I‟d better ……(4)….. in my luggage quickly or I‟d miss the flight. I was the last person to get on the plane.

    1. A. booked

    B.has booked

    C.books

    D.had booked

    2. A. in

    B.for

    C.about

    D.with

    3. A. incorrect

    B.incorrectly

    C.correct

    D.correctly

    4. A. to check

    B.checking

    C.check

    D.to be checked

    IV. LANGUAGE FUNCTION (1M):

    Answer: 1:………………..2:………………..3:………………..4:………………..

    1. David: ” What are you going to do ? ” – Peter: ” ……………….. .”

    A. I did my homework

    B.I‟m going to write a letter to my family

    C.I usually do it

    D.I got it

    2. – Nam: ” How often do you go to the supermarket ? ” – Lan: ” …………… .”

    A. Last week

    B.In a day

    C.Once a month

    D.For a month

    3. A: “Would you like to dance ? ” – B: “…………………..”

    A. Yes, I‟m ok

    B.Yes, we go

    C.Yes, I‟d love to

    D.No, of course

    4. A: “What size are you ?” – B: ” ……………. .”

    A. Five

    B.Very nice

    C.Yellow

    D.Good

    V. WRITING (2Ms): A. Rewrite the 2nd sentence so that it has the same meaning as the sentence printed before (1M):

    Answer: 1:…………………………2:………………..3:………………..4:……………..

    1. It took him an hour to drive to work

    →He spent……………………………………………………………………………………..

    2. The guests left and then we tidied the house.

    B.Use the given words to build the meaningful sentences (1M):

    →When……………………………………………………………………………………………..

    1. They/ not/ mind/ wait/ you/ there.

    →…………………………………………………………………………………………………

    2. While/ we/ talk,/ the phone/ suddenly/ring/ last night.

    →…………………………………………………………………………………………………

    -GOOD LUCK TO YOU!-

    KEY ANSWERS 11

    Đáp án đề thi giữa kì 1 tiếng anh lớp 11 năm học 2022 -2016

    II. LANGUAGE FOCUS (3Ms):

    1B 2A 3B 4B 5B 6A 7B 8A

    A. 1D 2A 3A 4A

    B. 1. Suspicious 2. Incapable 3. Traditional 4.Unselfish (selfishless)

    C. 1C 2B 3D 4D

    III. READING (2Ms):

    A.

    1. Because it can bring a positive effect on our emotional health.

    ( Or: Having a best friend to confide in can bring a positive effect on our emotional

    health.)

    2. We can become friends with people who share common interests at school or through

    hobbies.

    3. Best friendship evolves with time.

    4. No, we can‟t .

    IV. FUNCTION (1M): 1B 2C 3C 4A V. WRITING (2Ms):

    B. 1D 2B 3B 4C

    Rewrite the 2nd sentence so that it has the same meaning as the sentence printed before (2Ms):

    A.

    1. He spent an hour driving to work.

    2. When the guests had left, we tidied the house.

    B.

    1. They don‟t mind waiting for you there.

    2. While we were talking, the phone suddenly rang last night

    Tải về đề thi và đáp án thi giữa kì 1 tiếng anh 11: De thi giua hoc ki 1 lop 11 mon Anh_Dethikiemtra.com

    --- Bài cũ hơn ---

  • Đề Thi Giữa Học Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Năm 2022
  • Để Học Tốt Tiếng Anh Lớp 4 (Chương Trình Mới)
  • Top 30 Đề Kiểm Tra, Đề Thi Tiếng Anh Lớp 11 Mới Chọn Lọc, Có Đáp Án
  • Cấu Trúc Đề Thi Giải Toán Bằng Tiếng Anh Các Môn Toán, Lý, Hóa
  • Toàn Bộ Bài Tập Tiếng Anh Lớp 11 Học Kì 2
  • Bộ Đề Thi Học Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Có Đáp Án

    --- Bài mới hơn ---

  • Đề Thi Học Kỳ 1 Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Đề Cương Ôn Tập Ôn Tiếng Anh Lớp 11 Học Kì I
  • Đề Cương Ôn Tập Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Đề Thi Giữa Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Có File Nghe
  • Đề Thi Nói Tiếng Anh Lớp 11 Học Kì 2 Năm Học 2022
  • 2 Đề thi tiếng Anh học kì 1 lớp 11 năm 2022 có đáp án

    VnDoc.com xin giới thiệu đến các bạn 2 Đề thi học kì 1 lớp 11 môn Anh có đáp án được sưu tầm và đăng tải nhằm giúp các bạn có nguồn tài liệu hữu ích để thử sức và tập dượt, đánh giá năng lực cá nhân cũng như chuẩn bị các kĩ năng cần thiết cho kì thi học kì 1 sắp tới đây. Mời các bạn vào tham khảo.

    2 Đề thi tiếng Anh lớp 11 học kì 1 có đáp án

    Đề thi học kì 1 tiếng Anh 11 có đáp án – Đề số 1

    A. PHẦN TRẮC NGHIỆM (24 câu = 6 điểm) I. Choose one word whose underlined part is pronounced differently (1p). II. Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the underlined part that needs correction in each of the following questions (1p).

    3. She said that she will be here the next week. A B C D

    4. We were not inviting to their wedding anniversary last week. A B C D

    III. Choose from the four options given one best answer to complete each sentence. (2.75p).

    1. Lan: What do you think of the General Knowledge Quiz?

    A. Yes, that’s right

    B. Oh, it’s great

    C. It’s not a good idea.

    D. Ok, I don’t agree

    A. Good luck.

    B. That’s a good idea.

    C. It’s nice of you to say so.

    D. Congratulations

    A. from B. of C. for D. with

    A. wear B. to wear C. to be wearing D. wearing

    A. had I seen B. that I saw C. if had I seen D. if I had seen

    A. to be embarrassed B. embarrassing C. embarrass D. embarrassed

    A. repsentative B. student C. worker D. teacher

    A. buy B. bought C. to buy D. buying

    A. a B. the C. ø D. an

    A. Are you going for a walk? B. Did you go for a walk?

    C. Could you go for a walk? D. How about going for a walk?

    A. to tell B. tell C. telling D. told

    The Organisation for Educational Development co-operated with Spring School to set up English classes in 1998. Dance, theatre, singing and folk music classes were set up a year later. Children from these classes participate in fundraising performances. They raise money to continue their English and performance Arts classes.

    Spring School requires volunteers to help organize their fundraising dinner held annually in June. This is an exciting night in which children dance, sing and play music at one of the largest hotels in Ho Chi Minh City. They also need foreign volunteers to contact sponsors and help to expand the school activities. Volunteers are required from February until July to help organize these events.

    It is hope that more schools like Spring School will soon be found in other cities in Vietnam.

    1. What kind of Spring school?

    A. a primary school B. a formal school

    C. an informal school D. a secondary school

    2. When were dance, theatre, singing and folk music classes set up?

    A. In 1997 B. In 2000 C. In 1998 D. In 1999

    3. Why do children take part in fund- raising performances?

    A. Because they want to expand the school.

    B. Because they want to contact sponsors.

    C. Because they need money to continue their English and Arts classes.

    D. Because they like dancing.

    4. Where do children dance, sing and play music?

    A. At their School.

    B. At one of the largest hotels in Ho Chi Minh City.

    C. In Ha Noi.

    D. In the theatres.

    5. What is the aim of Spring School?

    A. It provides classes to volunteers in Ho Chi Minh City.

    C. The aim of this school is fundraising.

    D. The aim of this school is to raise fund.

    B. PHẦN TỰ LUẬN (11câu = 4 điểm) I . Put the verbs into correct forms (1,5p).

    1. He did not expect (invite)…………………………………….. to the party.

    2. (Fail) ………………………………….twice, he didn’t want to try again.

    3. They went home after they (finish) …………………..their work.

    4. (you/watch)…………………………….TV last night?

    5. The teacher congratulated me on (make) chúng tôi a clear speech.

    6. Mr Barron (study) ………………………………………. French since 2007.

    II. Rewrite the following sentences as suggested. (2,5p)

    1. “What is your hobby?” Hoa asked Nam.

    Hoa asked…………………………………………………………

    2. I don’t know her phone number, so I can’t call her now.

    If ………………………………………………………………………………

    3. I started working here 3 years ago.

    I have

    4. “I’m terribly sorry I’m late” said Flora.

    → Flora apologized ……………………………………………………………………………..

    5. The safeguard locked all the door. He left the office (perfect participle).

    → ……………………………………………………………….

    Đáp án Đề thi tiếng Anh 11 học kì 1 A. PHẦN TRẮC NGHIỆM: I. Choose one word whose underlined part is pronounced differently (1p).

    1. B – country

    2. C – volunteer

    3. D- chemist

    4. C – pens

    II. Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the underlined part that needs correction in each of the following questions (1p).

    1. C – like-liked

    2. C- to buy – buying

    3. B- will – would

    4. A – inviting – invited

    III. Choosefrom the four options given one best answer to complete each sentence. (2.75p).

    1. B

    2. D

    3. B

    4. B

    5. D

    6. B

    7. A

    8. D

    9. B

    10. D

    11. A

    IV. Read the passage carefully and then choose the correct answers( 1,25p).

    1. C

    2. D

    3. C

    4. B

    5. B

    B. PHẦN TỰ LUẬN (11câu = 4 điểm) I . Put the verbs into correct forms (1,5p).

    1. To be invited

    2. Having failed

    3. Had finished

    4. Did you watch

    5. Making/ having made

    6. Has studied/ has been studying.

    II. Rewrite the following sentences as suggested. (2,5p)

    1. Hoa asked Nam what his hobby was.

    2. If I knew her phone number, I could/would call her now.

    3. I have worked/have been working here for 3 years.

    4. Flora apologised for being late.

    5. Having locked all the door, the safeguard left the office.

    Đề thi học kì 1 tiếng Anh lớp 11 có đáp án – Đề số 2

    a. best friends

    b. neighbors

    c. acquaintances

    d. partners

    a. learn

    b. to learn

    c. learning

    d. having learnt

    a. to take

    b. taking

    c. than take

    d. to taking

    a. free

    b. voluntary

    c. charitable

    d. donated

    a. turned over

    b. put up

    c. carried out

    d. set in

    a. to do

    b. do

    c. doing

    d. done

    a. have/ go

    b. had/ had

    c. had/ had gone

    d. had had/ went

    a. have/ is ringing

    b. were having/ rang

    c. had had/ rang

    d. having/ ringing

    a. a

    b. an

    c. the

    d. no article

    a. to examine

    b. to be examined

    c. being examined

    d. being to examine

    a. being heard

    b. hearing

    c. to be heard

    d. being hearing

    a. Having thought

    b. I have thought

    c. I thought

    d. to have thought

    a. take

    b. to take

    c. having taken

    d. being taken

    a. Happy anniversary

    b. Happy New Year

    c. Congratulations

    d. Happy birthday to you

    a. knew

    b. had known

    c. know

    d. would have known

    Read the passage carefully, then choose the correct answer:

    In an early survey conducted in 1888, a billion and a half people inhabited the earth. Now, the population is about six billion and is growing fast. Even though the rate of growth has begun to slow down, most people believe the population size may be eight billion during the next several years.

    If we examine the amount of land available for this ever increasing population, we begin to see the problem. Not all land is useful to us because it cannot produce food. We can cut out about one fifth of it because it is covered by snow and ice. Then we can cut out another fifth because it is desert. Another fifth is mountains. The other fifth does not have enough soil for crops to grow because it is bare rock. Obviously, with so little land to support us, we should take great care not to reduce it any more or with the rapidly growing population we may sooner or later lack food to eat and place to live in.

    26. What is the main topic of the passage?

    a. The world’s population and the shortage of cultivated land.

    b. The growth of the world’s population.

    c. The necessity of reducing the rate of birth.

    d. The shortage of cultivated land.

    a. has stopped growing

    b. is still growing

    c. is decreasing rapidly

    d. stands at about eight billion

    a. can cultivate on all land.

    b. are not influenced by the land reduction

    c. can grow crops on bare rock

    d. should protect land

    29. Which of the following is closest in meaning to the word ‘bare’ in the second paragraph?

    a. hard

    b. empty

    c. treeless

    d. rough

    30. Which of the following sentences is not true according to the passage?

    a. Most of the world’s land are uncultivated.

    b. The rapid growth of population may lead to a shortage of land.

    c. Only one fifth of the world’s land is being cultivated.

    d. There has been a dramatic reduction of the birth rate.

    Rewrite the sentences using the given cues:

    31. ” If I were you, I wouldn’t buy this coat.”, She said to me. (Change into Reported speech)

    32. I don’t have enough free time, so I can’t go out with you. (Using Conditional sentence type 2)

    33. “I’m sorry I couldn’t come on Saturday, ” said Tom. (Change into Reported speech with gerund)

    34. After we had finished the first term, they went camping yesterday.

    (Using Having + V3/ed)

    35. Tom and Jerry haven’t talked to each other for 2 years.

    ⟹ The last time…………

    ĐÁP ÁN

    1 – b; 2 – d; 3 – c; 4 – b; 5 – a;

    6 – c; 7 – b; 8 – d; 9 – b; 10 – c;

    11 – a; 12 – d; 13 – b; 14 – a; 15 – b;

    16 – a; 17 – a; 18 – c; 19 – d; 20 – b;

    21 – C; 22 – C; 23 – D; 24 – A; 25 – B

    26 – b; 27 – b; 28 – d; 29 – c; 30 – d;

    31 – She told me if she were me, she wouldn’t buy that coat.

    32 – If I had enough free time, I could go out with you.

    33 – Tom apologized (to me) for not coming on Saturday.

    34 – Having finished the first term, they went camping yesterday.

    35 – The last time Tom and Jerry talked was 2 years ago.

    Mời quý thầy cô, các bậc phụ huynh tham gia nhóm Facebook: Tài liệu ôn tập lớp 11 để tham khảo chi tiết các tài liệu học tập lớp 11 các môn năm 2022 – 2022.

    --- Bài cũ hơn ---

  • Đề Thi Học Kì I Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Đề Thi Học Kỳ I
  • Đề Cương Ôn Thi Học Sinh Giỏi Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Đề Thi Hsg Anh 11
  • Đề Thi Giữa Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11 (Mới) Thpt Đa Phúc, Hà Nội Năm Học 2022
  • Đề Thi Học Kỳ 1 Môn Tiếng Anh Lớp 11

    --- Bài mới hơn ---

  • Đề Cương Ôn Tập Ôn Tiếng Anh Lớp 11 Học Kì I
  • Đề Cương Ôn Tập Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Đề Thi Giữa Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Có File Nghe
  • Đề Thi Nói Tiếng Anh Lớp 11 Học Kì 2 Năm Học 2022
  • Từ Vựng, Ngữ Pháp Tiếng Anh 11 Học Kỳ Ii
  • Đề thi học kỳ 1 môn Tiếng Anh lớp 11 trường THPT Lương Ngọc Quyến, Thái Nguyên năm 2022 2022 có đáp án là tài liệu hữu ích cho các em ôn thi học kỳ.

    A. washed B. washing C. had washed D. was washing

    A. constance B. constancy C. selfish D. selfishness

    A. had been B. was C. is D. has been

    A. listening B. to listen C. listened D. listen

    A. meet/ see B. meeting/ seeing C. meeting/ to see D. to meet/ see

    A. try catch B. to try catching C. trying to catch D. tried caught

    A. is B. was C. had been D. had

    A. memory B. memorize C. memorial D. memorable

    A. person B. personality C. personal D. people

    A. No, not much B. yes, please

    C. yes, here you are D. it’s not my name

    A. taking B. be taken C. being taken D. tobe taken

    A. for B. about C. with D. on

    A B C D

    A B C D

    A B C D

    A B C D

    Giving a dinner party is a wonderful way of entertain people. You can also make new friends and give others the chance to get to know each other better. It needs planning, though. First, make a guest list, with different kinds of people and a mixture of women and men. Don’t invite couples because they aren’t so much fun.

    When you know who can come, find out what they like to eat and drink. Note down any who are vegetarians, or who can’t eat or drink certain things for religious seasons.

    Then plan their menu. Include a first course, a choice of main courses and a dessert, plus lots of people’s favourite drinks. The next thing to do is the shopping. Make sure buy more than enough of everything, and that someone can help you carry it!

    On the day, start cooking early. Give people appetizers like Greek mezze or Spanish tapas, so they don’t get hungry if they have to wait. Serve the delicious meal, sit down with your guests and have a good time – you’ve earned it!

    C. to get people to know more about their host and hostess.

    D. to help people to know each other better.

    A. husbands and wives. B. those who are vegetarians.

    C. both women and men. D. those who can’t eat or drink certain things.

    A. a first course B. a supper

    C. a dessert D. main courses

    A. because the guests want to have a good time together

    B. because the guests like eating them

    C. because the guests want to eat them while having to wait

    D. because the guests may be hungry while having to wait

    A. Stand beside the guests without doing anything.

    B. Sit down with the guests and have a good time.

    C. Sit down with the guests to show your politeness.

    D. Only serve the guests with the food.

    32. Peter apologized for not going to Brenda’s birthday party.

    Peter apologized to Brenda for not going to her birthday party.

    33. After we had walked for three hours, we reached the top of the hill.

    34. He suggested waiting for the bus.

    Những tin mới hơn

    Những tin cũ hơn

    --- Bài cũ hơn ---

  • Bộ Đề Thi Học Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Có Đáp Án
  • Đề Thi Học Kì I Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Đề Thi Học Kỳ I
  • Đề Cương Ôn Thi Học Sinh Giỏi Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Đề Thi Hsg Anh 11
  • Đề Thi Học Kì 1 Lớp 3 Môn Tiếng Việt 2022 Đề Số 11 Có Đáp Án

    --- Bài mới hơn ---

  • Tổng Hợp Kiến Thức Tiếng Việt Lớp 3
  • Hướng Dẫn Cách Học Và Soạn Bài
  • Hướng Dẫn Cách Học Và Soạn Bài Tiếng Việt Lớp 3
  • Giải Cùng Em Học Tiếng Việt Lớp 3
  • Học Giải Cùng Em Học Tiếng Việt Lớp 3 Tập 2
  • Nhằm giúp các em chuẩn bị cho bài thi cuối kì sắp tới đồng thời giúp các bậc phụ huynh có thêm tài liệu hữu ích để dạy và học cùng con ở nhà, Đọc tài liệu đã sưu tầm và tổng hợp đề thi học kì 1 lớp 3 Tiếng Việt năm 2022 đề số 11 kèm đáp án và hướng dẫn giải chi tiết. Mời các em cùng phụ huynh tham khảo.

    Đề thi Tiếng Việt lớp 3 học kỳ 1 năm học 2022-2021 số 11

    Đề thi học kì 1 lớp 3 Tiếng Việt – Đề số 11

    A. Kiểm tra đọc ( 10 điểm)

    1. Kiểm tra đọc thành tiếng ( 4 điểm)

    2. Kiểm tra đọc hiểu kết hợp kiểm tra từ và câu ( 6 điểm)( Thời gian: 35 phút)

    Đọc bài sau và trả lời câu hỏi:

    BÀI HỌC CỦA GÀ CON

    Một hôm, Vịt con và Gà con đang chơi trốn tìm trong rừng, bỗng nhiên có một con Cáo xuất hiện. Nhìn thấy Cáo, Vịt con sợ quá khóc ầm lên. Gà con thấy thế vội bỏ mặc Vịt con, bay lên cành cây để trốn. Chú giả vờ không nghe, không thấy Vịt con đang hoảng hốt kêu cứu.

    Cáo đã đến rất gần, Vịt con sợ quá, quên mất bên cạnh mình có một hồ nước, chú vội vàng nằm giả vờ chết. Cáo vốn không thích ăn thịt chết, nó lại gần Vịt, ngửi vài cái rồi bỏ đi.

    Gà con đậu trên cây cao thấy Cảo bỏ đi, liền ngảy xuống. Ai dè “tùm” một tiếng, Gà con rơi thẳng xuống nước, cậu chới với kêu:

    – “Cứu tôi với, tôi không biết bơi!”

    Vịt con nghe tiếng kêu, không ngần ngại lao xuống cứu Gà con lên bò. Rũ bộ lông ướt sũng, Gà con xấu hổ nói:

    – Cậu hãy tha lỗi cho tớ, sau này nhất định tớ sẽ không bao giờ bỏ rơi cậu nữa.

    (Theo Những câu chuyện về tình bạn)

    1. Khi thấy Vịt con kêu khóc, Gà con đã làm gì? ( M1- 0.5)

    Khoanh tròn vào chữ cái trước ý trả lời đúng:

    A. Gà con sợ quá khóc ầm lên.

    B. Gà con vội vàng nằm giả vờ chết.

    C. Gà con bay lên cành cây để trốn, bỏ mặc Vịt con.

    2. Trong lúc nguy hiểm, Vịt con đã làm gì để thoát thân? (M1- 0.5)

    Khoanh tròn vào chữ cái trước ý trả lời đúng:

    A. Vịt con hoảng hốt kêu cứu.

    B. Vịt con vội vàng nằm giả vờ chết.

    C. Vịt con nhảy xuống hồ nước ngay bên cạnh.

    3. Theo em, cuối cùng Gà con đã rút ra được bài học gì? (M2- 0.5)

    ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

    4. Vì sao Gà con cảm thấy xấu hổ? ( M2- 0.5)

    Khoanh tròn vào chữ cái trước ý trả lời đúng:

    A. Vì Gà con ân hận trót đối xử không tốt với Vịt con.

    B. Vì Gà con thấy Vịt con bơi giỏi.

    C. Vì Vịt con tốt bụng, đã cứu giúp Gà con khi Gà con gặp nạn.

    5. Em có suy nghĩ gì về hành động và việc làm của Vịt con? (M3- 1)

    Hãy viết 1- 2 câu nêu suy nghĩ của em.

    ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

    6. Em rút ra bài học gì cho mình từ câu chuyện trên? ( M4- 1)

    ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

    7. Hãy viết tìm 1 câu trong bài nói về Vịt con có sử dụng hình ảnh nhân hóa theo mẫu ” Ai làm gì?” .( 0.5)

    ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

    8. Tìm và gạch chân dưới các từ chỉ hoạt động, trạng thái có trong câu văn sau: (M2- 0.5)

    Gà con đậu trên cây thấy Cáo bỏ đi, liền nhảy xuống.

    – Cậu đừng nói thế chúng mình là bạn mà

    B. Kiểm tra viết (10 điểm)

    1. Chính tả nghe- viết ( 4 điểm ) ( 15 phút)

    Mùa thu trong trẻo

    Trong hồ rộng, sen đang lụi tàn. Những chiếc lá to như cái sàng màu xanh sẫm đã quăn mép, khô dần. Họa hoằn mới còn vài lá non xanh, nho nhỏ mọc xòe trên mặt nước. Gương sen to bằng miệng bát con, nghiêng nghiêng như muốn soi chân trời. Tiếng cuốc kêu thưa thớt trong các lùm cây lau sậy ven hồ. Dường như chúng mỏi miệng sau một mùa hè kêu ra rả và bây giờ muốn nghỉ ngơi cho lại sức…

    Nguyễn Văn Chương

    2. Tập làm văn ( 6 điểm) ( 25 phút)

    Viết một bức thư gửi cho một người bạn nước ngoài giới thiệu về vẻ đẹp của đất nước ta

    Đáp án đề thi học kì 1 lớp 3 Tiếng Việt đề số 11

    A. Kiểm tra đọc ( 10 điểm)

    1. Khi thấy Vịt con kêu khóc, Gà con đã làm gì?

    C. Gà con bay lên cành cây để trốn, bỏ mặc Vịt con.

    2. Trong lúc nguy hiểm, Vịt con đã làm gì để thoát thân?

    B. Vịt con vội vàng nằm giả vờ chết.

    3. Theo em, cuối cùng Gà con đã rút ra được bài học gì? (M2- 0.5)

    Phải giúp đỡ bạn bè khi gặp nạn

    4. Vì sao Gà con cảm thấy xấu hổ?

    C. Vì Vịt con tốt bụng, đã cứu giúp Gà con khi Gà con gặp nạn.

    5. Em có suy nghĩ gì về hành động và việc làm của Vịt con?

    Vịt con tốt bụng và thông minh đã cứu Gà con khi gặp nạn. Vịt con không giận vì Gà con đã bỏ mặc mình.

    6. Em rút ra bài học gì cho mình từ câu chuyện trên?

    Cần phải giúp đỡ bạn bè, không bỏ mặc bạn bè lúc hoạn nạn

    7. Hãy viết tìm 1 câu trong bài nói về Vịt con có sử dụng hình ảnh nhân hóa theo mẫu ” Ai làm gì?”

    Gà con thấy thế vội bỏ mặc Vịt con, bay lên cành cây để trốn.

    – Cậu đừng nói thế, chúng mình là bạn mà.

    B. Kiểm tra viết:

    Viết một bức thư gửi cho một người bạn nước ngoài giới thiệu về vẻ đẹp của đất nước ta

    Hà Nội, ngày ….. tháng …. năm….

    La – na thân mến!

    Bạn của cậu.

    ***************

    --- Bài cũ hơn ---

  • Kế Hoạch Bài Học Tuần 20 Tiếng Việt Lớp 3
  • Tổng Hợp Bài Soạn Tiếng Việt Lớp 3 Cả Năm Học
  • Ôn Tập Giữa Học Kì 1 Tiếng Việt Lớp 3: Tiết 7 + 8
  • Đề Kiểm Tra Cuối Tuần 6 Tiếng Việt Lớp 3
  • Bài Tập Tiếng Việt Lớp 3
  • Đề Thi Học Kì 1 Lớp 2 Môn Tiếng Anh

    --- Bài mới hơn ---

  • Đề Thi Nói Tiếng Anh Lớp 6 Học Kì 1 Năm 2022
  • Đề Thi Nói Môn Tiếng Anh Lớp 6 Học Kì 1 Năm Học 2022
  • Đề Thi Tiếng Anh Lớp 6 Học Kì 1 Có File Nghe
  • Bộ Đề Thi Học Kì 1 Tiếng Anh Lớp 6 Có File Nghe Và Đáp Án
  • Đề Thi Tiếng Anh 6 Học Kì I ( Theo Chương Trình Thí Điểm Mới)
  • 3 Đề thi tiếng Anh lớp 2 học kỳ 1 có đáp án

    • Bộ đề thi tiếng Anh lớp 2 học kì 1 sách i-Learn Smart Start có đáp án
    • Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 2 học kì 1 có đáp án – Đề số 1
    • Đề thi học kì 1 tiếng Anh lớp 2 có đáp án – Đề số 2
    • Đề thi tiếng Anh học kì 1 lớp 2 có đáp án – Đề số 3

    Bộ đề thi tiếng Anh lớp 2 học kì 1 sách i-Learn Smart Start có đáp án

    Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 2 học kì 1 có đáp án – Đề số 1

    II. Match the questions with tIII. IV. Rearrange the words to make a sentence. Complete the sentence he responses.

    Example: a/ this/ What/ is/? What is this?

    A/ pen /is/ This. This is a pen.

    b/ is/ that/ What/? ………………………………………….

    is/ that/ a/ ruler/. …………………………………………

    c/ it/ Is/ pencil case/ a/? ……………………………………….

    Yes/ is/ it. à…………………………………………………….

    d/ book/ Is/ it/ a? ………………………………………………

    isn’t/ No/ it. à……………………………………………….

    e/ Is/ this/ rubber/ a?……………………………………………….

    ĐÁP ÁN I. Write a or an

    No/ isn’t/ it. ……………………………………………….

    f/ this/ Is/ an/ umbrella? ……………………………………………….

    is/ it/ Yes. ……………………………………………….

    1 – D; 2 – C; 3 – B; 4 – E; 5 – A;

    b – Yes, it is.

    c – Yes, it is.

    d – Is it a notebook?

    b – What is that?

    That is a ruler.

    c – Is it a pencil case?

    Yes, it is.

    d – Is it a book?

    Bài 1. Nối Bài 2. Điền từ thích hợp Bài 3: Điền chữ cái còn thiếu vào chỗ trống sau: Bài 4: Nhìn tranh viết thành câu hoàn chỉnh: Bài 5: Chọn từ có cách phát âm khác: ĐÁP ÁN Bài 1. Nối Bài 2. Điền từ thích hợp

    No, it isn’t.

    e – Is this a rubber?

    No, it isn’t.

    f – Is this an umbrella?

    Bài 3: Điền chữ cái còn thiếu vào chỗ trống sau

    Yes, it is.

    Đề thi học kì 1 tiếng Anh lớp 2 có đáp án – Đề số 2

    1 – teeth

    2 – train

    3 – swan

    Bài 4: Nhìn tranh viết thành câu hoàn chỉnh:

    4 – crown

    1 – flower

    2 – house

    3 – tractor

    Bài 5: Chọn từ có cách phát âm khác:

    4 – sing

    5 – grapes

    1 – I like chocolate.

    2 – This is my father.

    3 – My mother is a good cook.

    4 – I can see a star.

    I. Điền các cặp chữ cái sau vào đúng vị trí để được từ đúng với tranh. II. Nối từ với tranh tương ứng. (3đ) III. Khoanh tròn từ khác loại. (4đ) IV. Đọc và hoàn thành các câu sau, dựa vào tranh gợi ý. (1đ) ĐÁP ÁN I. Điền các cặp chữ cái sau vào đúng vị trí để được từ đúng với tranh.

    1 – star

    II. Nối từ với tranh tương ứng. (3đ) III. Khoanh tròn từ khác loại. (4đ)

    2 – park

    IV. Đọc và hoàn thành các câu sau, dựa vào tranh gợi ý. (1đ)

    3 – swim

    4 – train

    5 – climb

    Đề thi tiếng Anh học kì 1 lớp 2 có đáp án – Đề số 3

    1 – sing; 2 – chips; 3 – grapes; 4 – clean

    1 – rain; 2 – dress; 3 – ball; 4 – grapes

    1 – I like chicken

    2 – She has a new dress.

    --- Bài cũ hơn ---

  • Lời Giải Đề Thi Tiếng Anh Lớp 4 Cuối Kỳ 1 Cho Bé
  • Đề Thi Giữa Học Kì 1 Lớp 4 Môn Tiếng Anh Năm 2022
  • Đề Cương Ôn Thi Học Kì 1 Lớp 4 Môn Tiếng Anh Năm 2022
  • Lời Giải Đề Thi Ôn Tập Tiếng Anh Lớp 4 Kì 1
  • Cách Dạy Từ Vựng Tiếng Anh Cho Bé Lớp 1, Lớp 2, Lớp 3
  • Bộ Đề Thi Học Kì 1 Môn Tiếng Anh Lớp 7

    --- Bài mới hơn ---

  • Đề Thi Học Kì 1 Tiếng Anh Lớp 8 Có File Nghe Năm 2022
  • Đề Kiểm Tra Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 8 Có File Nghe Và Đáp Án
  • 40 Đề Thi Học Kì 1 Lớp 9 Môn Văn
  • Đề Thi Học Kì 1 Môn Tiếng Anh Lớp 7 Trường Thcs Đông Bình, Vĩnh Long Năm 2022
  • Bộ Đề Thi Học Kì 1 Lớp 9 Môn Tiếng Anh Năm 2022
  • Nhằm giúp các em học sinh có tài liệu ôn thi học kì 1 lớp 7 năm 2022 sắp tới đây, TimDapAngiới thiệu Bộ đề kiểm tra học kì 1 với đầy đủ các môn, sẽ là tài liệu hữu ích cho thầy cô tham khảo ra đề và các em học sinh ôn tập, chuẩn bị kiến thức cho kì thi chính thức đạt kết quả cao. Chúc các em học tốt.

    Đề tiếng anh lớp 7 học kì 1 có đáp án – Đề số 1

    II. Choose the word whose underlined part is pronounced differently. Question 11. Question 12. Question 13. III. Choose the odd one out. Question 14.

    A. friend

    B. parent

    C. uncle

    D. aunt

    Question 15.

    A. small

    B. big

    C. old

    D. meet

    Question 16.

    A. school

    B. classmate

    C. theater

    D. market

    A. capitals

    B. markets

    C. schools

    D. hospitals

    Question 18. we are helping the poor people in the remote areas.

    A. faraway

    B. nearby

    C. small

    D. difficult

    A. mountain

    B. urban

    C. mountainous

    D. suburb

    A. voluntarily

    B. volunteer

    C. voluntary

    D. volunteerism

    A. elderly

    B. homeless

    C. rich

    D. sick

    A. in

    B. of

    C. from

    D. at

    A. in

    B. to

    C. for

    D. with

    A. of

    B. in

    C. about

    D. to

    A. to

    B. for

    C. on

    D. from

    A. on

    B. of

    C. about

    D. to

    V. Read the text and choose the correct answer A, B, C, or D for each of the gaps.

    EARTHWATCH

    Question 27.

    A. a

    B. the

    C. an

    D. some

    Question 28.

    A. to

    B. for

    C. at

    D. on

    Question 29.

    A. studying

    B. studied

    C. study

    D. to study

    Question 30.

    A. to join

    B. join

    C. joining

    D. joined

    Question 31.

    A. on

    B. in

    C. at

    D. under

    Question 32.

    A. see

    B. saw

    C. seeing

    D. to see

    Question 33.

    A. enjoyed

    B. enjoy

    C. enjoying

    D. to enjoy

    Question 34.

    A. much

    B. far

    C. many

    D. long

    Question 35.

    A. in

    B. on

    C. to

    D. above

    Question 36.

    A. at

    B. in

    C. of

    D. about

    VI. Choose the best sentence that can be made from the cues given.

    Question 37. I / not / visited / museum / three months.

    A. I haven’t visited the museum three months ago.

    B. I haven’t visited the museum for three months.

    C. I didn’t visited the museum for three months.

    D. I haven’t visited the museum three months ago.

    Question 38. Ms Linda / beautiful photos / few days ago.

    A. Ms Linda took many beautiful photos a few days ago.

    B. Ms Linda took much beautiful photos a few days ago.

    C. Ms Linda took many beautiful photos few days ago.

    D. Ms Linda took much beautiful photos few days ago.

    Question 39. The students / arrived / because / traffic jam.

    A. The students arrived late because the traffic jam.

    B. The students arrived late because of the traffic jam.

    C. The students arrived lately because the traffic jam.

    D. The students arrived lately because of the traffic jam.

    Question 40. I / eat / fruits / because / they / green.

    A. I can’t eat these fruits because of they are green.

    B. I can’t eat this fruits because of they are green.

    C. I can’t eat these fruits because they are green.

    D. I can’t eat this fruits because they are green.

    Đáp án Đề thi tiếng Anh lớp 7 học kì 1

    Question 1. simple

    Question 2. early

    Question 3. duties

    Question 4. brush

    Question 5. health

    Question 6. physical

    Question 7. field

    Question 8. pure

    Question 9. refreshed

    Question 10. prayer

    Đề thi học kì 1 tiếng Anh lớp 7 có đáp án – Đề 2

    a. math b. music c. chemistry d. geography

    a. at b. in c. on d. to

    a. more b. most c. the most d. the more

    a. go to b. go c. going d. is going

    a. at b. with c. on d. very

    a. long b. longer c. most long d. longest

    a. get b. to get c. getting d. gets

    a. How often b. What c. What time d. Which

    a. thinking b. answer c. good idea d. question

    a. 20-minutes break b. 20-minute breaks

    c. 20-minute break d. 20-minutes breaks

    a. same b. different c. like d. as

    a. indoor b. indoors c. outdoor d. outdoors

    IV. Put the passage with the words given in the box (1.5pts)

    (lasts/ uniform/ Vietnamese/ two/ recess/ some)

    School in Viet Nam are different from school in the USA. (1) ………………. students always wear school (2)…………………. There are no lessons on Sunday. Classes start at 7 o’clock each morning and end at 11.30 . Students have (3)………………….. breaks each morning. At (4)……………….., students often go to the canteen and buy (5)…………………things to eat or drink. Our school year (6)………………. for ten months from August to May.

    V. Read the passage , then answer the questions. (1.5pts)

    Lan’s classes all start at 8:00 a.m, so she gets up at 7:00. She eats a quick breakfast and takes the bus to her school. In the afternoon, she has a job at the library. She usually studies in the evening. She works at the library on Saturdays, too.

    She usually stays up late every evening. She usually goes to bed at 11:30 and on Sundays she sleeps until noon.

    Questions

    1. How does she go to school?

    2. Where does she work?

    3. How many days a week does she work?

    4. Does she go to bed early?

    5. Why does she stay up late?

    VI. Rewrite the sentences. (2pts)

    1. Should we go to the movie?

    Let’s ……………………………………………………………………………………………

    2. Mr John is going to visit his grandparents tonight.

    Mr John will …………………………………………………………………………………………

    3. We have a break that lasts thirty minutes.

    We have a …………………………………………………………………………………………

    4. I like English best of all the subjects.

    English ………………………

    VII. Complete the sentences. (0.5pt)

    1. Let’s/ go/ cafeteria/ and/ get/ cold drink.

    ………………………………………………………………………

    2. Marry/ learn/ play/ piano/ every afternoon.

    ……………………………………………………………………

    Đáp án Đề thi học kì 1 tiếng Anh lớp 7

    I.

    1. C 2. B

    II.

    1.d 2. c 3. c 4. b 5. a 6. d

    7. b 8. c 9. c 10. b 11. b 12. b

    III.

    1. action

    2. interesting

    IV.

    1. Vietnamese

    2. uniform

    3. two

    4. recess

    5. some

    6. lasts

    v.

    1.She goes to school by bus

    2.She works at the library.

    3.She works three days a week.

    4.No,she doesn’t

    5.Because of her homework.

    VI.

    1. Let’s go to the movie.

    2. Mr. John will visit his grandparents tonight.

    3. We have a thirty-minute break.

    4. English is the subject I like best.

    Hoặc: English is my favorite subject.

    VII.

    1. Let’s go to the cafeteria and get a cold drink.

    2. Marry learns how to play the piano every afternoon.

    Đề thi tiếng Anh học kì 1 lớp 7 có đáp án – Đề số 3

    A. to do

    B. do

    C. doing

    D. will do

    A. used to

    B. uses to

    C. gets used to

    D. gets use to

    A. bowl of soup

    B. bowls of soup

    C. bowl of soups

    D. bowls of soups

    A. mechanic

    B. reporter

    C. nurse

    D. journalist

    A. book

    B. pictures

    C. flowers

    D. films

    V. Reorder the words and phrases to make correct sentences.

    Question 26. to work / by bus / Mrs Hoang / every day. / goes

    Question 27. new house / How / is / his old / from / different / one? / Minh’s

    Question 28. misses / because / Nguyet / she / is / her parents. / unhappy

    Question 29. Does / in / a lot of / have / her town?/ Nhung / friends

    Question 30. and / It’s / going to / we are / for lunch. / the room / twelve o’clock

    Question 31.

    A. her

    B. she’s

    C. hers

    D. and

    Question 32.

    A. so

    B. too

    C. either

    D. and

    Question 33.

    A. relax

    B. relaxs

    C. relaxes

    D. relaxing

    Question 34.

    A. not goes

    B. isn’t go

    C. don’t go

    D. doesn’t go

    Question 35.

    A. listen

    B. hear

    C. listen to

    D. hear to

    Question 36.

    A. shop

    B. to shop

    C. shopping

    D. shops

    Question 37.

    A. to

    B. for

    C. of

    D. with

    Question 38.

    A. until

    B. to

    C. from

    D. on

    Question 39.

    A. child

    B. childs

    C. children

    D. childrens

    Question 40.

    A. and

    B. because

    C. or

    D. but

    Đáp án Đề thi tiếng học kì 1 lớp 7 năm 2022

    Question 1. cycling

    Question 2. energy

    Question 3. muscles

    Question 5. weight

    Question 6. painful

    Question 7. exercises

    Question 8. build

    Question 9. damage

    Question 10. times

    Question 26. Mrs Hoang goes to work by bus everyday.

    Question 27. How is Minh’s new house different from his old one?

    Question 28. Nguyet is unhappy because she misses her parents.

    Question 29. Does Nhung have a lot of friends in her town?

    Question 30. It’s twelve o’clock and we are going to the room for lunch.

    Đề thi học kì 1 tiếng Anh 7 có đáp án – Đề số 4

    I. Listen to the following weather foreII. Circle the word that is pronounced differently from the others in a row. III. Circle the best option (A,B,C and D) to complete the sentences. cast and decide whether the following statements are true (T) or false (F).

    Question 1. Tonight will be cold.

    Question 2. It will rain a little bit in the North.

    Question 3. The night will be windy.

    Question 4. Tomorrow will be rainy.

    Question 5. The maximum temperature tomorrow will be 20 degrees.

    Question 6. The evening will be cooler.

    Question 7. The temperature in the evening will be 5 degrees.

    Question 8. It is a good evening for a barbecue.

    A. half a dozen of

    B. half a dozen

    C.half of dozen

    D. dozen

    A. and

    B. but

    C. or

    D. however

    A. actress

    B. acting

    C. actor

    D. action

    A. applauded

    B. screamed

    C. smiled

    D. raised

    A. to take part in

    B. taking part in

    C. take part in

    D. to taking part in

    A. Because

    B. However

    C. Although

    D. So

    A. to

    B. as

    C. from

    D. with

    A. is finishing

    B. finished

    C. has finished

    D. will finish

    A. hard

    B. easily

    C. interesting

    D. rare

    Question 23. A: “Would you like to go shopping with me tonight, John?”

    A. Come on

    B. It’s a piece of cake

    IV. Put a word from the box in each gap to complete the following passage. pick / artists’ / crowd / are / along / draw / unless / get

    C. Let’s me see

    V. Read the passage and decide whether the following statements are true (T) or false (F).

    D. It’s not my thing

    Vietnamese people often have three meals a day – breakfast , lunch and dinner. People in the countryside usually have rice with meat or fish and vegetables for breakfast but people in the cities often have light breakfast with a bowl of Pho or instant noodles or sticky rice berofe going to work . For lunch , they often have rice, meat , fish and vegetables. People in the countryside often have lunch at home but people in the cities often have lunch at the canteens or at the food stalls. Most people ppare their dinner at home . They eat many kinds of meat , seafood,fish, fresh vegetables and rice. Many people say dinner is the main and the best meal of the day.

    Question 37. How/do/ in/ drink/the/ water/ morning/ much/ you/ everyday/?/

    Question 38. It/ keep/ easy/ to get/ flu/ so/ should/ try/ more/ we/ is/ to/ clean.

    Question 39. Beat/together/and/ with/ the eggs/ flour, and milk/ sugars/./

    Question 40. Community/ do/ What/ you/ service/ about/ know/?/

    Đáp án đề thi học kì 1 tiếng Anh 7

    Question 24. draw

    Question 25. are

    Question 26. artists’

    Question 27. pick

    Question 28. unless

    Question 29. crowd

    Question 30. along

    Question 37. How much water do you drink in the morning everyday?

    Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions. Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word that differs from the other three in the position of primary stress in each of the following questions. Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions.

    Question 38. It is easy to get flu so we should try more to keep clean.

    Question 39. Beat the eggs together with sugar and flour, and milk.

    Question 40. What do you know about Community service?

    Đề thi tiếng Anh 7 học kì 1 có đáp án – Đề số 5

    5: There …………….bottles of mineral water in the fridge.

    A. aren’t some

    B. are any

    C .are some

    D.is some

    6: I haven’t got……………..bread left for breakfast.

    A. some

    B. any

    C. a

    D. an

    7: I like beef noodle soup and my friends do,………..

    Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word(s) CLOSEST in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

    A. too

    B. so

    C. either

    D. neither

    8: The themes of the puppet shows are rural.

    Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

    A. events

    B. psented

    C. from the city

    D. from the countryside

    9: These oranges are so sour that we can’t eat

    Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the underlined part that needs correction in each of the following questions.

    A. bitter

    B.sweet

    C. salty

    Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct word or phrase that best fits each of the numbers blanks.

    D. spicy

    10: My mother doesn’t like (A) horror films (B), and my sister (C) doesn’t too (D).

    11: How many (A) rice do you need (B)? – Two kilos (C) of (D) rice

    12: My shirt is (A) the same size (B) with (C) yours (D).

    People in my village love good food and they often eat three meals a day – breakfast, lunch and dinner. At about seven in the morning, they usually have a light breakfast with (13)……… Pho or eel soup with (14)………… toast. Sometimes they have a bowl of instant noodles or (15)…………… sticky rice before going to work. Lunch often starts at about 11.30, and most of them have lunch at home. They often have rice, fish, meat, and vegetables for lunch. Dinner often starts at about 8.00 in the evening. It is the main meal of the day. People in my city often have rice with a lot of fresh vegetables and a lot of seafood or various kinds of meat. Then, they often have some fruit and (16)…………….. green tea. I think food in my city is wonderful. It is light and full of fresh vegetables. It’s healthy and tasty, too.

    Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions.

    13: A. a bottle of B. a kilo of C. a bowl of D. a piece of

    14: A. . a bowl of B. some slices of C. a bar of D. a bottle of

    15: A. a bottle of B. a piece of C. a glass of D. a plate of

    16: A. a glass of B.a piece of C. a kilo of D. a bowl of

    Charlie Chaplin was an English actor, director, producer, and composer. He is known as the most creative person of the silent -film era. Charlie Chaplin’s portray of the tramp won the hearts of people all over the world.

    Chaplin was born in London on the 16th of April , 1889. He spent his childhood in poverty and hardship. In 1910 , he began to perform pantomime in the United States. He first appeared on screen in 1914. He created his world -famous character, the Tramp, and he played this classic role in more than 70 films during his career. He also composed background music for most of his films. In 1972 Chaplin received an Honorary Academy Award for the ” the incalculable effect he has had in making motion pictures the art form of this century. Chaplin died on the 25th of December, 1977, at his home in Switzerland

    17:What did Charlie Chaplin work as?

    A. an actor

    B. a director

    C. a composer

    D. all are correct

    18: When was he born ?

    A. the sixteenth of April,1889

    B. April 16th, 1910

    C. the 16th of April,1914

    D. December 25th,1977

    19: In about how many films did he play the Tramp?

    A. seventeen

    B. seventy

    C. twenty five

    D. sixteen

    20: Which of the following is not True

    Use the correct form of verbs

    A. He started appearing in films in 1914

    B. He was famous for his character ” the tramp”

    C. He was a famous artist

    D. He died in Switzerland

    21. chúng tôi (go)………… out last night?

    22. Mai and Phong (not/meet)……………………each other since they moved to Ha Noi.

    Finish each of the following sentences as direction. Write your answers on your answer sheet.

    23.Lan( meet)…………………….her old friend yesterday.

    24.We( learn)…………………….English since 2014.

    25.My family( visit)……………………Da Lat next summer.

    26.She ( live)…………here for 14 years.

    27. Her book is not the same as mine. (different from)

    Her book is…………………………………………………………………..

    28. My father doesn’t like playing board games. My sister doesn’t playing board games. (EITHER )

    My father……………………………………………………

    29. Nam is a better painter than Lan.(as………..as)

    Lan can’t……………………………………………………………………

    30. He was lazy, so he didn’t pass the exam (Combine the sentences, using “Because”)

    – …………………………………….

    31. year/ provided/ for/ Last/ we/ classes/ evening/ poor children. (Rearrange the words in the correct order)

    32. The last time I saw him was 10 years ago. (Rewrite the sentence without changing the meaning)

    Đáp án Đề thi tiếng Anh 7 học kì 1 Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.

    33. I find watching television interesting.

    Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word that differs from the other three in the position of primary stress in each of the following questions.

    → I think…………………………………………………

    Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions.

    34. Hung started collecting stamps and coins in 2010.

    Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word(s) CLOSEST in meaning to the underlinded word(s) in each of the following questions.

    → Hung has …………………………………………………

    Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to the underlinded word(s) in each of the following questions.

    1 – C; 2 – B;

    Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the underlined part that needs correction in each of the following questions.

    3 – D; 4 – C;

    Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct word or phrase that best fits each of the numbers blanks.

    5 – C; 6 – B; 7 – A;

    Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions.

    8 – D;

    Use the correct form of verbs

    9 – B;

    10 – D; 11 – A; 12 – C;

    13 – C; 14 – B; 15 – D; 16 – A;

    17 – D; 18 – A; 19 – B; 20 – C

    21 – Did you go; 22 – haven’t met; 23 – met;

    24 – have learnt; 25 – will visit/ is going to visit; 26 – has been living;

    Finish each of the following sentences as direction. Write your answers on your answer sheet.

    27 – Her book is different from mine.

    28 – My father does’t like playing boarding games. My sister doesn’t, either.

    29 – Lan can’t paint as well as Nam.

    30 – Because he was lazy, he didn’t pass the exam.

    31 – Last year we provided evening classes for poor children.

    I. Find the word which has a different sound in the part underlined. II. Find the odd one out A, B, C or D. III. Choose the correct answer.

    32 – I haven’t seen him for ten years.

    33 – I think watching television is interesting.

    34 – Hung has collected stamps and coins since 2010.

    Bài kiểm tra tiếng Anh lớp 7 học kì 1 có đáp án – Đề số 6

    A. do

    B. have done

    C. make

    D. has been

    A. be

    B. are

    C. have been

    D. has been

    A. and

    B. or

    C. but

    D. so

    A. more

    B. less

    C. most

    D. the most

    A. do

    B. does

    C. make

    D. makes

    A. rise

    B. raise

    C. get

    D. own

    A. spend

    B. spending

    C. take

    D. taking

    A. and

    B. but

    C. so

    D. because

    A. benefit

    B. benefits

    D. good luck

    IV. Put the verbs in brackets in the correct tense form.

    A. do

    B. make

    C. brin

    V.Read the following passage carefully, and then answer the questions.

    D. take

    We send young people of different nationalities on expeditions around the world. Our volunteers get the chance to work with local people to learn about different cultures.

    There are ten expeditions every year. Each expedition lasts for ten weeks and takes 150 volunteers. They go to countries such as Chile, Namibia, Mongolia and Viet Nam. Some of our volunteers work with local people to provide facilities, for example, building schools. Others work in national parks or help scientists to do environmental research.

    1.Who goes on the expeditions?

    ……………………………………………………………………………

    2.How many .expeditions are there every year?

    ……………………………………………………………………………

    3.How long does each expedition last?

    ……………………………………………………………………………

    VI.Make up sentences using the words and phrases given.

    4.What do the volunteers help scientists?

    ……………………………………………………………………………

    5.Which language must we know to become a volunteer?

    ……………………………………………………………………………

    1. I / not / know / why / she / collect / pens /.

    …………………………………………………………………………………………..

    2. In / future / I / travel / around / Viet Nam /.

    …………………………………………………………………………………………..

    3. Minh / think / skating / more / interesting / playing / board games /.

    ………………………………………………………………………………………..

    VII. Arrange these words to make meaningful sentences.

    4. Listen / music / in / free / time / is / my / favorite / hobby /.

    …………………………………………………………………………………………..

    5. My / sister / and / I / share / same / hobby / . / We / often / go / fish / weekends /.

    …………………………………………………………………………………………..

    Đáp án bài kiểm tra tiếng Anh lớp 7 học kì 1 ĐÁP ÁN

    1. you/ have/ finished/ homework/ your/ yet?

    ……………………………………………………………………………..

    2.printer/ under/ this/ guarantee/ is.

    ………………………………………………….

      Find the word which has a different sound in the part underlined.

    1 – B; 2 – A; 3 – C;

    1 – C; 2 – D; 3 – B; 4 – A;

    III. Choose the correct answer.

    V.Read the following passage carefully, and then answer the questions.

    1 – B; 2 – D; 3 – B; 4 – A; 5 – B;

    6 – B; 7 – B; 8 – D; 9 – B; 10 – B;

      Put the verbs in brackets in the correct tense form.

    1 – Do you think; 2 – is; 3 – gives;

    1 – young people of different nationalities

    VI.Make up sentences using the words and phrases given.

    2 – Ten expeditions.

    3 – It lasts for ten weeks.

    4 – To do environmental research.

    5 – English.

    1 – I don’t know why she collects/ is collecnt pens.

    VII. Arrange these words to make meaningful sentences.

    2 – In the future I will travel around Viet Nam.

    3 – Minh thinks skating is more interesting than playing board games.

    4 – Listening to music in my free time is my favorite hobby.

    5 – My sister and I share the same hobby. We often go fishing at weekends.

    1 – Have you finished your homework yet?

    2 – This printer is under guarantee.

    --- Bài cũ hơn ---

  • Đề Thi Học Kì 1 Lớp 7 Môn Tiếng Anh Có File Nghe Và Đáp Án Năm Học
  • Đề Cương Ôn Tập Học Kì 1 Lớp 7 (Thí Điểm) Môn Tiếng Anh Năm Học 2022
  • De Thi Noi Hk1 Lop 7 Thi Diem
  • Speaking Thi Diem 7 Hk 1
  • Đề Kiểm Tra Học Kì 1 Lớp 8 Môn Tiếng Anh Năm 2014
  • Web hay
  • Links hay
  • Push
  • Chủ đề top 10
  • Chủ đề top 20
  • Chủ đề top 30
  • Chủ đề top 40
  • Chủ đề top 50
  • Chủ đề top 60
  • Chủ đề top 70
  • Chủ đề top 80
  • Chủ đề top 90
  • Chủ đề top 100
  • Bài viết top 10
  • Bài viết top 20
  • Bài viết top 30
  • Bài viết top 40
  • Bài viết top 50
  • Bài viết top 60
  • Bài viết top 70
  • Bài viết top 80
  • Bài viết top 90
  • Bài viết top 100