Bộ Đề Thi Học Kì 1 Môn Tiếng Anh Lớp 7

--- Bài mới hơn ---

  • Đề Thi Học Kì 1 Tiếng Anh Lớp 8 Có File Nghe Năm 2022
  • Đề Kiểm Tra Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 8 Có File Nghe Và Đáp Án
  • 40 Đề Thi Học Kì 1 Lớp 9 Môn Văn
  • Đề Thi Học Kì 1 Môn Tiếng Anh Lớp 7 Trường Thcs Đông Bình, Vĩnh Long Năm 2022
  • Bộ Đề Thi Học Kì 1 Lớp 9 Môn Tiếng Anh Năm 2022
  • Nhằm giúp các em học sinh có tài liệu ôn thi học kì 1 lớp 7 năm 2022 sắp tới đây, TimDapAngiới thiệu Bộ đề kiểm tra học kì 1 với đầy đủ các môn, sẽ là tài liệu hữu ích cho thầy cô tham khảo ra đề và các em học sinh ôn tập, chuẩn bị kiến thức cho kì thi chính thức đạt kết quả cao. Chúc các em học tốt.

    Đề tiếng anh lớp 7 học kì 1 có đáp án – Đề số 1

    II. Choose the word whose underlined part is pronounced differently. Question 11. Question 12. Question 13. III. Choose the odd one out. Question 14.

    A. friend

    B. parent

    C. uncle

    D. aunt

    Question 15.

    A. small

    B. big

    C. old

    D. meet

    Question 16.

    A. school

    B. classmate

    C. theater

    D. market

    A. capitals

    B. markets

    C. schools

    D. hospitals

    Question 18. we are helping the poor people in the remote areas.

    A. faraway

    B. nearby

    C. small

    D. difficult

    A. mountain

    B. urban

    C. mountainous

    D. suburb

    A. voluntarily

    B. volunteer

    C. voluntary

    D. volunteerism

    A. elderly

    B. homeless

    C. rich

    D. sick

    A. in

    B. of

    C. from

    D. at

    A. in

    B. to

    C. for

    D. with

    A. of

    B. in

    C. about

    D. to

    A. to

    B. for

    C. on

    D. from

    A. on

    B. of

    C. about

    D. to

    V. Read the text and choose the correct answer A, B, C, or D for each of the gaps.

    EARTHWATCH

    Question 27.

    A. a

    B. the

    C. an

    D. some

    Question 28.

    A. to

    B. for

    C. at

    D. on

    Question 29.

    A. studying

    B. studied

    C. study

    D. to study

    Question 30.

    A. to join

    B. join

    C. joining

    D. joined

    Question 31.

    A. on

    B. in

    C. at

    D. under

    Question 32.

    A. see

    B. saw

    C. seeing

    D. to see

    Question 33.

    A. enjoyed

    B. enjoy

    C. enjoying

    D. to enjoy

    Question 34.

    A. much

    B. far

    C. many

    D. long

    Question 35.

    A. in

    B. on

    C. to

    D. above

    Question 36.

    A. at

    B. in

    C. of

    D. about

    VI. Choose the best sentence that can be made from the cues given.

    Question 37. I / not / visited / museum / three months.

    A. I haven’t visited the museum three months ago.

    B. I haven’t visited the museum for three months.

    C. I didn’t visited the museum for three months.

    D. I haven’t visited the museum three months ago.

    Question 38. Ms Linda / beautiful photos / few days ago.

    A. Ms Linda took many beautiful photos a few days ago.

    B. Ms Linda took much beautiful photos a few days ago.

    C. Ms Linda took many beautiful photos few days ago.

    D. Ms Linda took much beautiful photos few days ago.

    Question 39. The students / arrived / because / traffic jam.

    A. The students arrived late because the traffic jam.

    B. The students arrived late because of the traffic jam.

    C. The students arrived lately because the traffic jam.

    D. The students arrived lately because of the traffic jam.

    Question 40. I / eat / fruits / because / they / green.

    A. I can’t eat these fruits because of they are green.

    B. I can’t eat this fruits because of they are green.

    C. I can’t eat these fruits because they are green.

    D. I can’t eat this fruits because they are green.

    Đáp án Đề thi tiếng Anh lớp 7 học kì 1

    Question 1. simple

    Question 2. early

    Question 3. duties

    Question 4. brush

    Question 5. health

    Question 6. physical

    Question 7. field

    Question 8. pure

    Question 9. refreshed

    Question 10. prayer

    Đề thi học kì 1 tiếng Anh lớp 7 có đáp án – Đề 2

    a. math b. music c. chemistry d. geography

    a. at b. in c. on d. to

    a. more b. most c. the most d. the more

    a. go to b. go c. going d. is going

    a. at b. with c. on d. very

    a. long b. longer c. most long d. longest

    a. get b. to get c. getting d. gets

    a. How often b. What c. What time d. Which

    a. thinking b. answer c. good idea d. question

    a. 20-minutes break b. 20-minute breaks

    c. 20-minute break d. 20-minutes breaks

    a. same b. different c. like d. as

    a. indoor b. indoors c. outdoor d. outdoors

    IV. Put the passage with the words given in the box (1.5pts)

    (lasts/ uniform/ Vietnamese/ two/ recess/ some)

    School in Viet Nam are different from school in the USA. (1) ………………. students always wear school (2)…………………. There are no lessons on Sunday. Classes start at 7 o’clock each morning and end at 11.30 . Students have (3)………………….. breaks each morning. At (4)……………….., students often go to the canteen and buy (5)…………………things to eat or drink. Our school year (6)………………. for ten months from August to May.

    V. Read the passage , then answer the questions. (1.5pts)

    Lan’s classes all start at 8:00 a.m, so she gets up at 7:00. She eats a quick breakfast and takes the bus to her school. In the afternoon, she has a job at the library. She usually studies in the evening. She works at the library on Saturdays, too.

    She usually stays up late every evening. She usually goes to bed at 11:30 and on Sundays she sleeps until noon.

    Questions

    1. How does she go to school?

    2. Where does she work?

    3. How many days a week does she work?

    4. Does she go to bed early?

    5. Why does she stay up late?

    VI. Rewrite the sentences. (2pts)

    1. Should we go to the movie?

    Let’s ……………………………………………………………………………………………

    2. Mr John is going to visit his grandparents tonight.

    Mr John will …………………………………………………………………………………………

    3. We have a break that lasts thirty minutes.

    We have a …………………………………………………………………………………………

    4. I like English best of all the subjects.

    English ………………………

    VII. Complete the sentences. (0.5pt)

    1. Let’s/ go/ cafeteria/ and/ get/ cold drink.

    ………………………………………………………………………

    2. Marry/ learn/ play/ piano/ every afternoon.

    ……………………………………………………………………

    Đáp án Đề thi học kì 1 tiếng Anh lớp 7

    I.

    1. C 2. B

    II.

    1.d 2. c 3. c 4. b 5. a 6. d

    7. b 8. c 9. c 10. b 11. b 12. b

    III.

    1. action

    2. interesting

    IV.

    1. Vietnamese

    2. uniform

    3. two

    4. recess

    5. some

    6. lasts

    v.

    1.She goes to school by bus

    2.She works at the library.

    3.She works three days a week.

    4.No,she doesn’t

    5.Because of her homework.

    VI.

    1. Let’s go to the movie.

    2. Mr. John will visit his grandparents tonight.

    3. We have a thirty-minute break.

    4. English is the subject I like best.

    Hoặc: English is my favorite subject.

    VII.

    1. Let’s go to the cafeteria and get a cold drink.

    2. Marry learns how to play the piano every afternoon.

    Đề thi tiếng Anh học kì 1 lớp 7 có đáp án – Đề số 3

    A. to do

    B. do

    C. doing

    D. will do

    A. used to

    B. uses to

    C. gets used to

    D. gets use to

    A. bowl of soup

    B. bowls of soup

    C. bowl of soups

    D. bowls of soups

    A. mechanic

    B. reporter

    C. nurse

    D. journalist

    A. book

    B. pictures

    C. flowers

    D. films

    V. Reorder the words and phrases to make correct sentences.

    Question 26. to work / by bus / Mrs Hoang / every day. / goes

    Question 27. new house / How / is / his old / from / different / one? / Minh’s

    Question 28. misses / because / Nguyet / she / is / her parents. / unhappy

    Question 29. Does / in / a lot of / have / her town?/ Nhung / friends

    Question 30. and / It’s / going to / we are / for lunch. / the room / twelve o’clock

    Question 31.

    A. her

    B. she’s

    C. hers

    D. and

    Question 32.

    A. so

    B. too

    C. either

    D. and

    Question 33.

    A. relax

    B. relaxs

    C. relaxes

    D. relaxing

    Question 34.

    A. not goes

    B. isn’t go

    C. don’t go

    D. doesn’t go

    Question 35.

    A. listen

    B. hear

    C. listen to

    D. hear to

    Question 36.

    A. shop

    B. to shop

    C. shopping

    D. shops

    Question 37.

    A. to

    B. for

    C. of

    D. with

    Question 38.

    A. until

    B. to

    C. from

    D. on

    Question 39.

    A. child

    B. childs

    C. children

    D. childrens

    Question 40.

    A. and

    B. because

    C. or

    D. but

    Đáp án Đề thi tiếng học kì 1 lớp 7 năm 2022

    Question 1. cycling

    Question 2. energy

    Question 3. muscles

    Question 5. weight

    Question 6. painful

    Question 7. exercises

    Question 8. build

    Question 9. damage

    Question 10. times

    Question 26. Mrs Hoang goes to work by bus everyday.

    Question 27. How is Minh’s new house different from his old one?

    Question 28. Nguyet is unhappy because she misses her parents.

    Question 29. Does Nhung have a lot of friends in her town?

    Question 30. It’s twelve o’clock and we are going to the room for lunch.

    Đề thi học kì 1 tiếng Anh 7 có đáp án – Đề số 4

    I. Listen to the following weather foreII. Circle the word that is pronounced differently from the others in a row. III. Circle the best option (A,B,C and D) to complete the sentences. cast and decide whether the following statements are true (T) or false (F).

    Question 1. Tonight will be cold.

    Question 2. It will rain a little bit in the North.

    Question 3. The night will be windy.

    Question 4. Tomorrow will be rainy.

    Question 5. The maximum temperature tomorrow will be 20 degrees.

    Question 6. The evening will be cooler.

    Question 7. The temperature in the evening will be 5 degrees.

    Question 8. It is a good evening for a barbecue.

    A. half a dozen of

    B. half a dozen

    C.half of dozen

    D. dozen

    A. and

    B. but

    C. or

    D. however

    A. actress

    B. acting

    C. actor

    D. action

    A. applauded

    B. screamed

    C. smiled

    D. raised

    A. to take part in

    B. taking part in

    C. take part in

    D. to taking part in

    A. Because

    B. However

    C. Although

    D. So

    A. to

    B. as

    C. from

    D. with

    A. is finishing

    B. finished

    C. has finished

    D. will finish

    A. hard

    B. easily

    C. interesting

    D. rare

    Question 23. A: “Would you like to go shopping with me tonight, John?”

    A. Come on

    B. It’s a piece of cake

    IV. Put a word from the box in each gap to complete the following passage. pick / artists’ / crowd / are / along / draw / unless / get

    C. Let’s me see

    V. Read the passage and decide whether the following statements are true (T) or false (F).

    D. It’s not my thing

    Vietnamese people often have three meals a day – breakfast , lunch and dinner. People in the countryside usually have rice with meat or fish and vegetables for breakfast but people in the cities often have light breakfast with a bowl of Pho or instant noodles or sticky rice berofe going to work . For lunch , they often have rice, meat , fish and vegetables. People in the countryside often have lunch at home but people in the cities often have lunch at the canteens or at the food stalls. Most people ppare their dinner at home . They eat many kinds of meat , seafood,fish, fresh vegetables and rice. Many people say dinner is the main and the best meal of the day.

    Question 37. How/do/ in/ drink/the/ water/ morning/ much/ you/ everyday/?/

    Question 38. It/ keep/ easy/ to get/ flu/ so/ should/ try/ more/ we/ is/ to/ clean.

    Question 39. Beat/together/and/ with/ the eggs/ flour, and milk/ sugars/./

    Question 40. Community/ do/ What/ you/ service/ about/ know/?/

    Đáp án đề thi học kì 1 tiếng Anh 7

    Question 24. draw

    Question 25. are

    Question 26. artists’

    Question 27. pick

    Question 28. unless

    Question 29. crowd

    Question 30. along

    Question 37. How much water do you drink in the morning everyday?

    Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions. Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word that differs from the other three in the position of primary stress in each of the following questions. Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions.

    Question 38. It is easy to get flu so we should try more to keep clean.

    Question 39. Beat the eggs together with sugar and flour, and milk.

    Question 40. What do you know about Community service?

    Đề thi tiếng Anh 7 học kì 1 có đáp án – Đề số 5

    5: There …………….bottles of mineral water in the fridge.

    A. aren’t some

    B. are any

    C .are some

    D.is some

    6: I haven’t got……………..bread left for breakfast.

    A. some

    B. any

    C. a

    D. an

    7: I like beef noodle soup and my friends do,………..

    Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word(s) CLOSEST in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

    A. too

    B. so

    C. either

    D. neither

    8: The themes of the puppet shows are rural.

    Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

    A. events

    B. psented

    C. from the city

    D. from the countryside

    9: These oranges are so sour that we can’t eat

    Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the underlined part that needs correction in each of the following questions.

    A. bitter

    B.sweet

    C. salty

    Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct word or phrase that best fits each of the numbers blanks.

    D. spicy

    10: My mother doesn’t like (A) horror films (B), and my sister (C) doesn’t too (D).

    11: How many (A) rice do you need (B)? – Two kilos (C) of (D) rice

    12: My shirt is (A) the same size (B) with (C) yours (D).

    People in my village love good food and they often eat three meals a day – breakfast, lunch and dinner. At about seven in the morning, they usually have a light breakfast with (13)……… Pho or eel soup with (14)………… toast. Sometimes they have a bowl of instant noodles or (15)…………… sticky rice before going to work. Lunch often starts at about 11.30, and most of them have lunch at home. They often have rice, fish, meat, and vegetables for lunch. Dinner often starts at about 8.00 in the evening. It is the main meal of the day. People in my city often have rice with a lot of fresh vegetables and a lot of seafood or various kinds of meat. Then, they often have some fruit and (16)…………….. green tea. I think food in my city is wonderful. It is light and full of fresh vegetables. It’s healthy and tasty, too.

    Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions.

    13: A. a bottle of B. a kilo of C. a bowl of D. a piece of

    14: A. . a bowl of B. some slices of C. a bar of D. a bottle of

    15: A. a bottle of B. a piece of C. a glass of D. a plate of

    16: A. a glass of B.a piece of C. a kilo of D. a bowl of

    Charlie Chaplin was an English actor, director, producer, and composer. He is known as the most creative person of the silent -film era. Charlie Chaplin’s portray of the tramp won the hearts of people all over the world.

    Chaplin was born in London on the 16th of April , 1889. He spent his childhood in poverty and hardship. In 1910 , he began to perform pantomime in the United States. He first appeared on screen in 1914. He created his world -famous character, the Tramp, and he played this classic role in more than 70 films during his career. He also composed background music for most of his films. In 1972 Chaplin received an Honorary Academy Award for the ” the incalculable effect he has had in making motion pictures the art form of this century. Chaplin died on the 25th of December, 1977, at his home in Switzerland

    17:What did Charlie Chaplin work as?

    A. an actor

    B. a director

    C. a composer

    D. all are correct

    18: When was he born ?

    A. the sixteenth of April,1889

    B. April 16th, 1910

    C. the 16th of April,1914

    D. December 25th,1977

    19: In about how many films did he play the Tramp?

    A. seventeen

    B. seventy

    C. twenty five

    D. sixteen

    20: Which of the following is not True

    Use the correct form of verbs

    A. He started appearing in films in 1914

    B. He was famous for his character ” the tramp”

    C. He was a famous artist

    D. He died in Switzerland

    21. chúng tôi (go)………… out last night?

    22. Mai and Phong (not/meet)……………………each other since they moved to Ha Noi.

    Finish each of the following sentences as direction. Write your answers on your answer sheet.

    23.Lan( meet)…………………….her old friend yesterday.

    24.We( learn)…………………….English since 2014.

    25.My family( visit)……………………Da Lat next summer.

    26.She ( live)…………here for 14 years.

    27. Her book is not the same as mine. (different from)

    Her book is…………………………………………………………………..

    28. My father doesn’t like playing board games. My sister doesn’t playing board games. (EITHER )

    My father……………………………………………………

    29. Nam is a better painter than Lan.(as………..as)

    Lan can’t……………………………………………………………………

    30. He was lazy, so he didn’t pass the exam (Combine the sentences, using “Because”)

    – …………………………………….

    31. year/ provided/ for/ Last/ we/ classes/ evening/ poor children. (Rearrange the words in the correct order)

    32. The last time I saw him was 10 years ago. (Rewrite the sentence without changing the meaning)

    Đáp án Đề thi tiếng Anh 7 học kì 1 Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.

    33. I find watching television interesting.

    Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word that differs from the other three in the position of primary stress in each of the following questions.

    → I think…………………………………………………

    Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions.

    34. Hung started collecting stamps and coins in 2010.

    Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word(s) CLOSEST in meaning to the underlinded word(s) in each of the following questions.

    → Hung has …………………………………………………

    Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to the underlinded word(s) in each of the following questions.

    1 – C; 2 – B;

    Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the underlined part that needs correction in each of the following questions.

    3 – D; 4 – C;

    Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct word or phrase that best fits each of the numbers blanks.

    5 – C; 6 – B; 7 – A;

    Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions.

    8 – D;

    Use the correct form of verbs

    9 – B;

    10 – D; 11 – A; 12 – C;

    13 – C; 14 – B; 15 – D; 16 – A;

    17 – D; 18 – A; 19 – B; 20 – C

    21 – Did you go; 22 – haven’t met; 23 – met;

    24 – have learnt; 25 – will visit/ is going to visit; 26 – has been living;

    Finish each of the following sentences as direction. Write your answers on your answer sheet.

    27 – Her book is different from mine.

    28 – My father does’t like playing boarding games. My sister doesn’t, either.

    29 – Lan can’t paint as well as Nam.

    30 – Because he was lazy, he didn’t pass the exam.

    31 – Last year we provided evening classes for poor children.

    I. Find the word which has a different sound in the part underlined. II. Find the odd one out A, B, C or D. III. Choose the correct answer.

    32 – I haven’t seen him for ten years.

    33 – I think watching television is interesting.

    34 – Hung has collected stamps and coins since 2010.

    Bài kiểm tra tiếng Anh lớp 7 học kì 1 có đáp án – Đề số 6

    A. do

    B. have done

    C. make

    D. has been

    A. be

    B. are

    C. have been

    D. has been

    A. and

    B. or

    C. but

    D. so

    A. more

    B. less

    C. most

    D. the most

    A. do

    B. does

    C. make

    D. makes

    A. rise

    B. raise

    C. get

    D. own

    A. spend

    B. spending

    C. take

    D. taking

    A. and

    B. but

    C. so

    D. because

    A. benefit

    B. benefits

    D. good luck

    IV. Put the verbs in brackets in the correct tense form.

    A. do

    B. make

    C. brin

    V.Read the following passage carefully, and then answer the questions.

    D. take

    We send young people of different nationalities on expeditions around the world. Our volunteers get the chance to work with local people to learn about different cultures.

    There are ten expeditions every year. Each expedition lasts for ten weeks and takes 150 volunteers. They go to countries such as Chile, Namibia, Mongolia and Viet Nam. Some of our volunteers work with local people to provide facilities, for example, building schools. Others work in national parks or help scientists to do environmental research.

    1.Who goes on the expeditions?

    ……………………………………………………………………………

    2.How many .expeditions are there every year?

    ……………………………………………………………………………

    3.How long does each expedition last?

    ……………………………………………………………………………

    VI.Make up sentences using the words and phrases given.

    4.What do the volunteers help scientists?

    ……………………………………………………………………………

    5.Which language must we know to become a volunteer?

    ……………………………………………………………………………

    1. I / not / know / why / she / collect / pens /.

    …………………………………………………………………………………………..

    2. In / future / I / travel / around / Viet Nam /.

    …………………………………………………………………………………………..

    3. Minh / think / skating / more / interesting / playing / board games /.

    ………………………………………………………………………………………..

    VII. Arrange these words to make meaningful sentences.

    4. Listen / music / in / free / time / is / my / favorite / hobby /.

    …………………………………………………………………………………………..

    5. My / sister / and / I / share / same / hobby / . / We / often / go / fish / weekends /.

    …………………………………………………………………………………………..

    Đáp án bài kiểm tra tiếng Anh lớp 7 học kì 1 ĐÁP ÁN

    1. you/ have/ finished/ homework/ your/ yet?

    ……………………………………………………………………………..

    2.printer/ under/ this/ guarantee/ is.

    ………………………………………………….

      Find the word which has a different sound in the part underlined.

    1 – B; 2 – A; 3 – C;

    1 – C; 2 – D; 3 – B; 4 – A;

    III. Choose the correct answer.

    V.Read the following passage carefully, and then answer the questions.

    1 – B; 2 – D; 3 – B; 4 – A; 5 – B;

    6 – B; 7 – B; 8 – D; 9 – B; 10 – B;

      Put the verbs in brackets in the correct tense form.

    1 – Do you think; 2 – is; 3 – gives;

    1 – young people of different nationalities

    VI.Make up sentences using the words and phrases given.

    2 – Ten expeditions.

    3 – It lasts for ten weeks.

    4 – To do environmental research.

    5 – English.

    1 – I don’t know why she collects/ is collecnt pens.

    VII. Arrange these words to make meaningful sentences.

    2 – In the future I will travel around Viet Nam.

    3 – Minh thinks skating is more interesting than playing board games.

    4 – Listening to music in my free time is my favorite hobby.

    5 – My sister and I share the same hobby. We often go fishing at weekends.

    1 – Have you finished your homework yet?

    2 – This printer is under guarantee.

    --- Bài cũ hơn ---

  • Đề Thi Học Kì 1 Lớp 7 Môn Tiếng Anh Có File Nghe Và Đáp Án Năm Học
  • Đề Cương Ôn Tập Học Kì 1 Lớp 7 (Thí Điểm) Môn Tiếng Anh Năm Học 2022
  • De Thi Noi Hk1 Lop 7 Thi Diem
  • Speaking Thi Diem 7 Hk 1
  • Đề Kiểm Tra Học Kì 1 Lớp 8 Môn Tiếng Anh Năm 2014
  • Đề Thi Nói Tiếng Anh Lớp 7 Học Kì 1 Năm 2022

    --- Bài mới hơn ---

  • Đề Thi Nói Tiếng Anh Lớp 8 Học Kì 1 Năm 2022
  • Tổng Hợp Toàn Bộ Từ Vựng Và Ngữ Pháp Tiếng Anh Lớp 12
  • Tóm Tắt Ngữ Pháp Tiếng Anh Lớp 12
  • Big 4 Bộ Đề Tự Kiểm Tra 4 Kỹ Năng Nghe
  • Bộ Đề Bồi Dưỡng Học Sinh Giỏi Tiếng Anh Toàn Diện Lớp 3
  • Topic nói học kì 1 tiếng Anh lớp 7 kèm hướng dẫn

    Part I: Giới thiệu bản thân – Introduce about yourself

    Talking about some personal information

    – Name

    – Age

    – Class/ School

    – Family members

    – Your leisure activities

    Good morning/ afternoon, my dear teachers/ examiners.

    – My full name is ………………………………………………… I am 14 years old and I am a student in class 8… in ………….. Secondary School. In my free time, I like listening to English music, reading books and chatting online with my friends.

    – My topic is number ……….., talking about………. Now I would like to start my topic.

    Topic 1: Talk about your favorite hobby

    Using the below cues:

    – Name of the hobby.

    – When you started it.

    – Who do you share it with.

    – How you do this hobby.

    – Feelings about the hobby.

    I have many hobbies such as reading, traveling, playing sports, watching TV, swimming… But I like reading books best. I often reading books whenever and wherever I can. For examples at weekends, on holidays or before going to bed…

    When I was a kid, my mother used to tell me a story before I went to bed. The stories were so interesting that always felt they weren’t enough. So I began to read books by myself.

    I always lose myself in the interesting stories. I enjoy reading very much, because books bring me a colourful and limitless world. In the past years, most of my knowledge has been obtained from books. Books can also teach me how to be a good person. Books even can solve many problems for me. I will read more good books to improve myself.

    Reading has become a part of my life. Everyday, I spend some time reading books, newspapers and magazines. I have great fun in reading. I love reading!!

    Using the below cues:

    – What this activity is

    – When you do it

    – How long you do it every day/How often you do it.

    Staying healthy is the most important in our life. There are a lot of activities for us to stay healthy. For me, I usually swim in the river in front of my house. I often swim with my father every afternoon .I swim about 2 hours every day. Swimming help me relax after working hard and it also helps me have a good heathy. I like swimming very much because I want to be a swimmer.

    Now I would like to tell you something about my health. I am modern child and like many other children, I don’t have good health. I eat a lot of fast food and drink too much soft drink every day. I usually play computer games and get online to chat with friends very often. I don’t join outdoor activities so I am getting fat day by day. I think it is time to pay attention on my health. I should do more exercise and take outdoor activities to improve my health. I should also eat more fruit, vegetables and eat less junk food. besides I have to play less computer games and shorten my online time. I think I will have a good health in the future. That’s the end of my topic. Thanks for listening.

    Topic 3: Talk about how to contribute to community activities

    What do the people in your local community need? What can you do to help?

    • Talk something about the people in your local community (life, need…)
    • Talk about 3 or 4 volunteer activities you or your friends can do to help them
    • Talk about your feelings and future

    Now I would like to tell you about my local community. I live in An Thanh Village. It is not a very rich neighborhood, so there are a lot of poor people who need to be helped. They live in very old houses and don’t have enough food to eat and don’t have enough warm clothes to wear. They have to work hard to earn only a little money a day. Their life is so pity, so their children can’t go to school. My friends and I have made a plan to raise money for those poor people. We are collecting old clothes for them, too. Besides, we also give lessons to the poor children 3 times a week and at weekend. We hope to help them overcome such hard periods and they will be able to have a better life in the future. That’s the end of my topic. Thanks for listening.

    Topic 4: Talk about music and arts

    How can music and art help you at school and in your life?

    • Talk about the importance of music and art in your life.
    • Talk about 3 or 4 things music and art helping you
    • Your feelings and future

    Hi! Everybody. Many people listen to music and see art every day. I do too because music and art play an important role in our life. Art makes this world look more beautiful and music can heal our soul and make us happier. When you have trouble in your live or work, just listen to your favorite songs and watch something beautiful around us and then you will feel better and can overcome difficulties more easily. Even when you are lonely, music and art can be good friends of you. That’s why we all love music and art.That’s the end of my topic. Thanks for listening.

    Topic 5: Talk about your favorite food or drink and how to make it

    • Name your favorite food or drink.
    • Talk about the appearance , taste and ingredients
    • How to make it.
    • Your feelings and future

    Hi! Everybody. What kinds of foods do you like? My favourite food is Pho. Pho is the most popular food among the population and it plays an importance thing in the spirit of Vietnamese people, especially the people who live in Ha Noi. Anyone feels hungry in a short time in the morning can also enjoy a bowl of hot and spicy Pho to fill their empty stomach. Have many Pho but there are two main kind of Pho: Pho with beef and Pho with chicken. The ingredients of Pho are rice noodles and broth which is generally made by simmering bones, fried steak charred onion and spices, it takes several hours to ppare. When people eat Pho they can add some kind of thing such as chilli, pepper,…I love Pho very much so I can eat it everyday without boring. I’m sure that you do it, too. Wherever in Vietnam, Pho is special food. That’s the end of my topic. Thanks for listening.

    Write a paragraph about popular foods or drinks in your neighbourhood

    Topic 6: Talk about a historic place you have known

    • Talk about the name, address and surroundings
    • Talk about its history
    • Talk about facilities or scenery in it
    • Your feelings and future

    Now I would like to talk about Long Tuyen village.

    This is an old village in the south of Can Tho City, including Binh Thuy, An Thoi, Long Tuyen and Long Hoa . The village is a destination that attracts many tourists not only because of its beautifully natural scenery, but also the cultural relics that remains after hundreds of years. The architecture and culture in Long Tuyen is very unique because it is the combination of various cultures from Western to Eastern, including Chinese, French, American, Cham and Japanese. This place also possesses six of 18 national relics in Can Tho, including famous locations such as Binh Thuy Temple, Nam Nha Pagoda or Binh Thuy Old House. Moreover, the Ky Yen Festival takes place here. It can be said that Long Tuy village is a rare destination that contains various typical characteristics of the culture in this region, and for sure it is a pity if you miss this destination in your travel. That’s the end of my topic. Thanks for listening.

    Topic 7: Tell about a famous person

    • Who this person is.
    • How you know about this person.
    • What this person is famous for.
    • Why you are interested in this person.

    --- Bài cũ hơn ---

  • Các Bài Nghe Tiếng Anh Lớp 11 Ban Cơ Bản
  • 5 Phần Mềm Học Tiếng Anh Lớp 1 Miễn Phí Hay Nhất
  • Giải Đáp “tiếng Anh Lớp 10 Học Gì?”
  • Chửi Bậy Chửi Thề Tiếng Hàn Từ A Đến Z (Có Phiên Âm Đọc)
  • Bảng Chữ Cái Tiếng Hàn Từ A Đến Z
  • Đề Thi Nói Tiếng Anh Lớp 7 Học Kì 1 Năm Học 2022

    --- Bài mới hơn ---

  • Các Topic Thường Gặp Trong Đề Thi Tiếng Anh Lớp 9
  • Topic For Speaking English 9 Hot
  • Đề Thi Nói Tiếng Anh Lớp 8 Học Kì 2 Năm Học 2022
  • Bộ Đề Thi Học Kì 1 Lớp 8 Môn Tiếng Anh Có Đáp Án
  • Đề Kiểm Tra Học Kì 1 Lớp 8 Môn Tiếng Anh Năm 2014
  • Topic nói học kì 1 tiếng Anh lớp 7 kèm hướng dẫn

    • Part I: Giới thiệu bản thân – Introduce about yourself
      • Topic 1: Talk about your favorite hobby
      • Topic 2: Describe something that you do to stay healthy
      • Topic 3: Talk about how to contribute to community activities
      • Topic 4: Talk about music and arts
      • Topic 5: Talk about your favorite food or drink and how to make it
      • Topic 6: Talk about a historic place you have known
      • Topic 7: Tell about a famous person

    Part I: Giới thiệu bản thân – Introduce about yourself

    Talking about some personal information

    – Name

    – Age

    – Class/ School

    – Family members

    – Your leisure activities

    Good morning/ afternoon, my dear teachers/ examiners.

    – My full name is ………………………………………………… I am 14 years old and I am a student in class 8… in ………….. Secondary School. In my free time, I like listening to English music, reading books and chatting online with my friends.

    – My topic is number ……….., talking about………. Now I would like to start my topic.

    Topic 1: Talk about your favorite hobby

    Using the below cues:

    – Name of the hobby.

    – When you started it.

    – Who do you share it with.

    – How you do this hobby.

    – Feelings about the hobby.

    I have many hobbies such as reading, traveling, playing sports, watching TV, swimming… But I like reading books best. I often reading books whenever and wherever I can. For examples at weekends, on holidays or before going to bed…

    When I was a kid, my mother used to tell me a story before I went to bed. The stories were so interesting that always felt they weren’t enough. So I began to read books by myself.

    I always lose myself in the interesting stories. I enjoy reading very much, because books bring me a colourful and limitless world. In the past years, most of my knowledge has been obtained from books. Books can also teach me how to be a good person. Books even can solve many problems for me. I will read more good books to improve myself.

    Reading has become a part of my life. Everyday, I spend some time reading books, newspapers and magazines. I have great fun in reading. I love reading!!

    Topic 2: Describe something that you do to stay healthy

    Using the below cues:

    – What this activity is

    – When you do it

    – How long you do it every day/How often you do it.

    Staying healthy is the most important in our life. There are a lot of activities for us to stay healthy. For me, I usually swim in the river in front of my house. I often swim with my father every afternoon .I swim about 2 hours every day. Swimming help me relax after working hard and it also helps me have a good heathy. I like swimming very much because I want to be a swimmer.

    Now I would like to tell you something about my health. I am modern child and like many other children, I don’t have good health. I eat a lot of fast food and drink too much soft drink every day. I usually play computer games and get online to chat with friends very often. I don’t join outdoor activities so I am getting fat day by day. I think it is time to pay attention on my health. I should do more exercise and take outdoor activities to improve my health. I should also eat more fruit, vegetables and eat less junk food. besides I have to play less computer games and shorten my online time. I think I will have a good health in the future. That’s the end of my topic. Thanks for listening.

    Topic 3: Talk about how to contribute to community activities

    What do the people in your local community need? What can you do to help?

    • Talk something about the people in your local community (life, need…)
    • Talk about 3 or 4 volunteer activities you or your friends can do to help them
    • Talk about your feelings and future

    Now I would like to tell you about my local community. I live in An Thanh Village. It is not a very rich neighborhood, so there are a lot of poor people who need to be helped. They live in very old houses and don’t have enough food to eat and don’t have enough warm clothes to wear. They have to work hard to earn only a little money a day. Their life is so pity, so their children can’t go to school. My friends and I have made a plan to raise money for those poor people. We are collecting old clothes for them, too. Besides, we also give lessons to the poor children 3 times a week and at weekend. We hope to help them overcome such hard periods and they will be able to have a better life in the future. That’s the end of my topic. Thanks for listening.

    Topic 4: Talk about music and arts

    How can music and art help you at school and in your life?

    • Talk about the importance of music and art in your life.
    • Talk about 3 or 4 things music and art helping you
    • Your feelings and future

    Hi! Everybody. Many people listen to music and see art every day. I do too because music and art play an important role in our life. Art makes this world look more beautiful and music can heal our soul and make us happier. When you have trouble in your live or work, just listen to your favorite songs and watch something beautiful around us and then you will feel better and can overcome difficulties more easily. Even when you are lonely, music and art can be good friends of you. That’s why we all love music and art.That’s the end of my topic. Thanks for listening.

    Topic 5: Talk about your favorite food or drink and how to make it

    • Name your favorite food or drink.
    • Talk about the appearance , taste and ingredients
    • How to make it.
    • Your feelings and future

    Hi! Everybody. What kinds of foods do you like? My favourite food is Pho. Pho is the most popular food among the population and it plays an importance thing in the spirit of Vietnamese people, especially the people who live in Ha Noi. Anyone feels hungry in a short time in the morning can also enjoy a bowl of hot and spicy Pho to fill their empty stomach. Have many Pho but there are two main kind of Pho: Pho with beef and Pho with chicken. The ingredients of Pho are rice noodles and broth which is generally made by simmering bones, fried steak charred onion and spices, it takes several hours to ppare. When people eat Pho they can add some kind of thing such as chilli, pepper,…I love Pho very much so I can eat it everyday without boring. I’m sure that you do it, too. Wherever in Vietnam, Pho is special food. That’s the end of my topic. Thanks for listening.

    Write a paragraph about popular foods or drinks in your neighbourhood

    Topic 6: Talk about a historic place you have known

    • Talk about the name, address and surroundings
    • Talk about its history
    • Talk about facilities or scenery in it
    • Your feelings and future

    Now I would like to talk about Long Tuyen village.

    This is an old village in the south of Can Tho City, including Binh Thuy, An Thoi, Long Tuyen and Long Hoa . The village is a destination that attracts many tourists not only because of its beautifully natural scenery, but also the cultural relics that remains after hundreds of years. The architecture and culture in Long Tuyen is very unique because it is the combination of various cultures from Western to Eastern, including Chinese, French, American, Cham and Japanese. This place also possesses six of 18 national relics in Can Tho, including famous locations such as Binh Thuy Temple, Nam Nha Pagoda or Binh Thuy Old House. Moreover, the Ky Yen Festival takes place here. It can be said that Long Tuy village is a rare destination that contains various typical characteristics of the culture in this region, and for sure it is a pity if you miss this destination in your travel. That’s the end of my topic. Thanks for listening.

    Topic 7: Tell about a famous person

    • Who this person is.
    • How you know about this person.
    • What this person is famous for.
    • Why you are interested in this person.

    --- Bài cũ hơn ---

  • Topic Nói Tiếng Anh 8
  • Giải Đề Thi Kì 1 Tiếng Anh Lớp 9 Năm 2022
  • Top 30 Đề Kiểm Tra, Đề Thi Tiếng Anh Lớp 9 Mới Chọn Lọc, Có Đáp Án
  • Đề Thi Học Kì 1 Tiếng Anh Lớp 9 Năm 2022 Trường Thcs Quách Xuân Kỳ
  • 6 Đề Thi Học Kì 1 Lớp 9 Môn Tiếng Anh Năm 2022
  • Đề Thi Giữa Học Kì 1 Lớp 7 Môn Tiếng Anh (Cũ Và Mới) Có Đáp Án

    --- Bài mới hơn ---

  • Bài Tập Cuối Tuần Tiếng Anh Lớp 7
  • Unit 1 Lớp 7: Communication
  • Tiếng Anh Lớp 7 Unit 1 Communication
  • Ứng Dụng Học Tiếng Anh Lớp 7 Unit 2
  • Giải Bài Tập Sgk Tiếng Anh Lớp 7 Chương Trình Mới Unit 4: Communication, Skills 1 Để Học Tốt Tiếng
  • Đề thi kiểm tra giữa học kì 1 lớp 7 môn Tiếng Anh (chương trình Cũ và chương trình mới) có đáp án của phòng GD&ĐT huyện Bình Giang. ĐỀ THI GIỮA KÌ I MÔN: TIẾNG ANH LỚP 7 Năm học 2014- 2022 Thời gian làm bài: 45 phút

    Đề thi giữa kì 1 theo chương trình tiếng Anh 7 cũ.

    A. LISTENING

    I. Listen and choose the best answer marked A, B, C or D for each question. (1.25 pts)

    1. What is Lucy’s surname ?

    A.More

    B.Moor

    C.Morre

    D.Moore

    2. What class is she in?

    A. 1A

    B.1B

    C.1C

    D.1D

    3. How old id she?

    A.13

    B.11

    C.10

    D.12

    4. What does the man ask Lucy for?

    A. her address

    B.her photo

    C.her phone number

    D.her date of birth

    5. What does the man give Lucy?

    A. a book

    B.a picture

    C.a school library card

    D.a schoolbag

    II.Read the passage carefully then answer the questions below. (1.5 pts) Questions:

    My name is Nam. I am 12 years old. I am a student at Nguyen Du school. I live with my parents and my elder sister. My father is a farmer. He has an interesting farm and grows vegetables, raises cattle on the farm in the countryside. My mother is a teacher. She is always busy at school. My elder sister, Mai is a nurse, she works at a local hospital. I love my family very much. In our free time, we often visit my grandparents in Ho Chi Minh City.

    There’s a new student in class 7

    C.His name is Nguyen Minh Trung. He is from Da Nang and his parents still live there. In Ho Chi Minh City, he lives with his grandparents at 26 Nguyen Trai Street. His new school is not far from their house – about one kilometer, so he goes to school by bike. There are a lot of students in his new school. But he doesn’t have any friends. He misses his parents, his sister and his friends in Da Nang, so he is unhappy.

      Who does Trung live with in Ho Chi Minh City ?

    →………………………………………………………………………………………

      How far is it from his house to school ?

    D.WRITING I. Write the second sentence so that it has a similar meaning to the first one. (1.5 pts)

    →………………………………………………………………………………………

    → ………………………………………………………………………………………

      What’s your date of birth?

    → When’s ………………………………

    II. Complete sentences from the words/phrases given. (1.0 pt)

      The break lasts thirty minutes.

    → It’s a ………………………………..

    ĐÁP ÁN VÀ HƯỚNG DẪN CHẤM ĐỀ THI A. LISTENING: (Tỉ lệ 25%) GIỮA KÌ 1 MÔN: TIẾNG ANH LỚP 7 Năm học 2014- 2022

    B.PHONETICS + LANGUAGE FOCUS + LANGUAGE FUNCTION (Tỉ lệ 25%)

    → What ………………………………!

      Minh/ go swimming/ every afternoon.

    C.READING (Tỉ lệ 25%)

    →……………………………………

      They/ play/ tennis/ at the moment.

    →…………………………………….

    D.WRITING: (Tỉ lệ 25%)

    I. Listen and choose the best answer marked A, B, C or D for each question. (5 items x 0,25 = 1.25 pts)

    II. Listen to the conversation and decide whether the following statements are True (T) or False (F). (5 items x 0,25 = 1.25 pts)

    I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently. (5 items x 0,1 = 0,5 pt)

    II. Choose the best option marked A, B, C or D to complete each sentence. (4 items x 0,25 = 1,0 pt)

    III. Match a question in column A to a suitable answer in column B. (4 items x 0,25 = 1,0 pt)

    I. Read the text/passage carefully then decide whether the following statements are true (T) or false (F). (4 items x 0,25 = 1,0 pt)

    ===========The end ============

    II. Read the passage carefully then answer the questions below. (3 items x 0,5 = 1,5 pts)

    A. LISTENING

    1. He lives with his grandparents in Ho Chi Minh City.
    2. It’s about one kilometer.
    3. Because he misses his parents, his sister and his friends in Da Nang.

    II. Listen to Jack and Naomi. Are the statements below true (T) or false (F)? Check (T or F) in the boxes. (1.25 pts) B. I/ Circle the word that has the underlined part pronounced differently from the others. (0.5 pt) PHONETICS +

    C.READING I. Read and fill in the blanks with ONE word given in the box. There is one Extra word you don’t need to use. (1.0 pt) LANGUAGE FOCUS + LANGUAGE FUNCTION My Favourite Hobby

    I. Write the second sentence so that it has a similar meaning to the first one. (3 items x 0,5 = 1,5 pts)

    1. When’s your birthday?

    2. It’s a thirty-minute break.

    II.Read the following passages and answer the questions below. (1.5 pts)

    3. What a beautiful car!

    Watercolor paintings

    II. Complete sentences from the words/phrases given. (2 items x 0,5 = 1,0 pt)

    Sketch: (Tranh phác họa)

    1. Minh goes swimming every afternoon.
    2. They are playing tennis at the moment.

    Portrait: (Tranh chân dung)

    Đề thi giữa kì 1 theo chương trình tiếng Anh 7 mới.

    I. Listen and circle the best answer for the following questions as you hear. (1.25 pts)

    1. How was Melissa’s weekend?

    A. It’s terrible.

    B.It’s very good.

    C.It’s OK.

    2. What did she do on Saturday night?

    A. She went out.

    B.She stayed at home.

    C.She visited her friend.

    3. Who did she go to the cinema with?

    A. With her sisters.

    B.With her boyfriend.

    C.With some friends.

    4. What was the film like?

    A. It was so boring

    B.It was really good.

    C.It was not very good.

    5. What did she do on Sunday?

    A. Stayed at home and watched TV

    B.Slept in until 10 a.m.

    C.Did gardening with her mom.

    hobby improve when writes because difficult

    I read at least one hour every day. I read books by myself. I usually read it at home. I wish I could read different kinds of books because it might be very challenging.

    D.WRITING I. Combine each pair of the following sentences into one, using the suggested conjunctions in the brackets. (1.5 pts)

    Oil painting:

    Since the 18th century, under the impact of society, culture, and technology, oil painting has undergone dramatic changes. They are rebellious but passionate, and prosperous.

    Watercolor paintings are considered a unique way to creatively repsent dreams, illusions, emotions, and bright feelings using water-soluble pigments.

    Van Gogh did not begin painting until his late twenties. He produced more than 2,000 artworks, consisting of around 900 paintings and 1,100 sketches.

    The Mona Lisa is a famous 16th-century portrait by Leonardo da Vinci. The true identity of the woman pictured in the portrait remains unknown, despite intensive researchs by art historians.

      What kind of painting is rebellious?

      Who was famous for Sketch?

      When did Leonardo da Vinci draw the portrait ‘ The Mona Lisa”?

      Mr. Hai usually has stomach problems. He eats dinner very close to the bedtime. (so)

      My dad has a lot of carved eggs. He has never sold any of them. (but)

      You will get a breathing problem. Clean your bed room more regularly. (or)

    D.WRITING

    1. Rearrange the jumbled words to make meaningful sentences.(1.0 pt)
    2. It/ be/ good idea/ eat/ diferrent/ kind/ fruit/ vegetable/ every day.
      My brother/ not like/ ice-skating/ because/ think/ it/ dangerous.

    I. Listen and circle the best answer for the following questions as you hear.

    (5 items x 0,25 = 1.25 pts)

    II. Listen to Jack and Naomi. Are the statements below true (T) or false (F)? Check (T or F) in the boxes. (5 items x 0,25 = 1.25 pts)

    III. PHONETICS + LANGUAGE FOCUS + LANGUAGE FUNCTION (Tỉ lệ 25%)

    I/ Circle the word that has the underlined part pronounced differently from the others.) (5 items x 0,1 = 0,5 pt)

    II/ Choose the best answer to complete the sentences. (8 items x 0,25 =2,0 pts)

    I. Read and fill in the blanks with ONE word given in the box. There is one Extra word you don’t need to use. (5 items x 0,2 = 1,0 pt)

    II. Read the following passages and answer the questions below. (1.5 pts)

    1. It is Oil painting.
    2. Van Gogh was famous for it.
    3. He painted it in the sixteenth century.

    I. Combine each pair of the following sentences into one, using the conjunctions in brackets. (3 items x 0,5 =1.5 pts)

    1. Mr. Hai eats dinner very close to the bedtime, so he usually has stomach problems.
    2. My dad has a lot of carved eggs, but he has never sold any of them.
    3. Clean your bed room more regularly or you will get a breathing problem.

    II. Rearrange the jumbled words to make meaningful sentences. (2 items x 0,5 =1.0 pt)

    1. It’s a good idea to eat diferrent kinds of fruit and vegetables every day.
    2. My brother doesn’t like ice-skating because he thinks it is dangerous.

    --- Bài cũ hơn ---

  • Bộ Đề Thi Tiếng Anh 7 Học Kì 1 Chương Trình Mới Năm 2022
  • Giải Bài Tập Sgk Tiếng Anh Lớp 7 Unit 3: At Home Để Học Tốt Tiếng Anh Lớp 7 Bài 3
  • Unit 1. My Hobbies. Lesson 2. A Closer Look 1
  • Unit 10 Lớp 7: A Closer Look 1
  • Chữa Bài Tập Tiếng Anh Lớp 7 Unit 3 A Closer Look 2
  • Đề Thi Tiếng Anh Lớp 6 Học Kì 1 (Đề Thi 2)

    --- Bài mới hơn ---

  • Ôn Lý Thuyết Bài Tập Hki Tiếng Anh 6 (With Key).doc
  • Ôn Tập Ngữ Pháp Hki Anh 6 Mới
  • Đề Thi Tiếng Anh Lớp 6 Học Kì 1 Năm 2022
  • Đề Thi Học Kì 1 Môn Tiếng Anh Lớp 5 Có File Nghe
  • Đề Cương Học Kì 1 Lớp 5 Môn Tiếng Anh Năm 2022 Có Đáp Án
  • Đề kiểm tra 2

    Sau khi làm xong bài tập ở mỗi bài, các em nhấp chuột vào Hiển thị đáp án để so sánh kết quả.

    Bài 1: Chọn từ thích hợp trong ngoặc để điền vào chỗ trống. ( 2 điểm)

    1. My apartment is .... the fifth floor. (at / from / in / on) 2. Is she .... grade seven? (in / at / to / behind) 3. Minh .... his face in the morning. (wash / washs / washes / watches) 4. Our class .... English on Wednesday. (have / is / has / does) 5. She does .... homework in the evening. (his / her / she / my) 6. Thu and Nga help .... mother after school. (her / she / their / they) 7. What .... do you go to school? (are / time / grade / city) At one o'clock. 8. .... is a lake near the hotel. (This/ There /That / He )

    Hiển thị đáp án

    1. on 2. in 3. washes 4. has 5. her 6. their 7. time 8. there

    Bài 2: Trả lời các câu hỏi sau. ( 2 điểm)

    1. What do you do every morning? 2. Do you have literature on Friday? 3. When do you have math? 4. Where is your school?

    Hiển thị đáp án

    1. Every morning, I get up at half past five. I brush my teetn, wash my face, get dreesed have breakfast and go to school. 2. Yes, I do. / No, I don't. 3. I have math on Monday and Thursday. 4. My school is on Nguyen Du street.

    Bài 3: Chuyển câu sang dạng nghi vấn. ( 2 điểm)

    1. Their house is next to a store. 2. Lan has history on Tuesday. 3. Ba watches television in the evening. 4. Your school is big.

    Hiển thị đáp án

    1. Is their house next to a store? 2. Does Lan have history on Tuesday? 3. Does Ba watch television in the evening? 4. Is your school big?

    Bài 4: Chọn câu trả lời thích hợp cho câu hỏi tương ứng. ( 2 điểm)

    1. What is behind her house? a.Thirty- six. 2. Does your friend listen to music? chúng tôi he does. 3. Do boys watch television? chúng tôi river. 4. How many classes are there in your school? d.No,they don't.

    Hiển thị đáp án

    Bài 5: Chọn từ đúng để hoàn tất bài hội thoại sau. ( 2 điểm)

    at to English What plays eats play do A: What does Minh .... after school? B: He .... his lunch. A: Does he .... games? B: Yes, he .... volleyball. A: .... does he do in the evening? B: He learns .... . A: What time does he go .... bed? B: He goes to bed .... ten o'clock.

    Hiển thị đáp án

    A: What does Minhdo after school? B: Heeats his lunch. A: Does heplay games? B: Yes, heplays volleyball. A:What does he do in the evening? B: He learnsEnglish. A: What time does he goto bed? B: He goes to bedat ten o'clock.

    Các

    --- Bài cũ hơn ---

  • Speaking Anh 6 Thi Diem Hki
  • Luyện Tập Với Đề Thi Tiếng Anh Lớp 6 Kỳ 1 Kèm Đáp Án Chuẩn
  • Bộ Đề Kiểm Tra 1 Tiết Học Kì 1 Môn Tiếng Anh Lớp 6 Năm 2022
  • Bộ Đề Kiểm Tra 1 Tiết Môn Tiếng Anh Lớp 6 Có Đáp Án
  • Đề Kiểm Tra 1 Tiết Môn Tiếng Anh Lớp 6 Lần 1 Năm 2022
  • Bộ Đề Thi Tiếng Anh 7 Học Kì 1 Chương Trình Mới Năm 2022

    --- Bài mới hơn ---

  • Đề Thi Giữa Học Kì 1 Lớp 7 Môn Tiếng Anh (Cũ Và Mới) Có Đáp Án
  • Bài Tập Cuối Tuần Tiếng Anh Lớp 7
  • Unit 1 Lớp 7: Communication
  • Tiếng Anh Lớp 7 Unit 1 Communication
  • Ứng Dụng Học Tiếng Anh Lớp 7 Unit 2
  • 3 Đề thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng Anh có đáp án

    Đề ôn thi học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 7 năm học 2022 – 2022 có đáp án nằm trong bộ đề thi học kì 1 lớp 7 do chúng tôi sưu tầm và đăng tải. Đề thi tiếng Anh lớp 7 học kì 1 có đáp án với nhiều dạng bài tập tiếng Anh lớp 7 chương trình mới hay giúp các em học sinh luyện tập các kĩ năng quan trọng, chuẩn bị cho kì thi học kì 1 sắp tới. Mời các em tải về để xem toàn bộ đề và đáp án của đề thi.

    3 Đề thi tiếng Anh lớp 7 hk1 có đáp án

    Đề thi học kì 1 lớp 7 môn Tiếng Anh có đáp án – Đề 1

    . Question II: Choose the best option to complete the following sentences. Find the word which has different sound in the part underlined.

    1. I have known chúng tôi years.

    A. with

    B. for

    C. since

    D. in

    2. He ……… many old books for 5 years.

    A. recycled

    B. is recycling

    C. has recycled

    D. will recycle

    3. To ppare for the new year, I ……………… my house again since last month .

    A. paint

    B. painted

    C. have painted

    D. has painted

    4. They chúng tôi used plastic bottles with water several times yesterday.

    A. washed

    B. is washed

    C. are washed

    D. were washed

    5. It is dangerous …………. quickly.

    6. I like chúng tôi my friends in my free time.

    Question III. Give the correct form of the following verbs:

    A. talk

    B. talking

    C. talked

    D. to talking

    Question V. Read the passage and answer the questions

    Nick has a lot of hobbies. He plays chess at school . After dinner, he goes(1)…………..a walk and he listens to music every evening in his chúng tôi loves sports. He plays football after school. On Saturdays, Nick and his friends go (2)…………………. On Sundays, they (3)………….. basketball in the park. On Sunday evenings, they (4)………………..watch a film.

    Everyone suffers from the common cold at some time or other. It isn’t a serious illness but people spend a lot of money on medicine. The medicine can only relieve the symptoms. That is, it can make you cough less, make you feel better, and stop your nose running for a while. So far, there is no cure for the common cold and no medicine to pvent it. People also drink a lot of hot water with sugar, lemon juice. It helps provide them with a lot of vitamin C.

    1. Is common cold a serious illness?………………………………………………………………..

    2.What can the medicine help with the common cold?

    …………………………………………………………………………………………………………….

    3.Why is hot water with sugar and lemon juice useful?

    Question VI. Finish each of the following sentences as direction. Write your answers on your answer sheet. (1 point)

    …………………………………………………………………………………….

    Question 1: Her book is not the same as mine. (different from)

    Her book is…………………………………………………………………..

    Question 2 :. She doesn’t love to play the violin,he doesn’t love to play the violin (neither)

    She doesn’t love……………………………………………………………………………………………

    Question 3: The listening exercise is more difficult than the reading exercise.(not as………..as)

    Question VII. Write a paragraph about popular foods or drinks in your hometown, using the given questions below as prompts (1 points) (about 70 words)

    The reading exercise ……………………………………………………………………

    a. What is the popular dish in your hometown?

    b. What special ingredients are found in the dish?

    c. How is this dish cooked?

    Đáp án Đề thi học kì 1 lớp 7 môn tiếng Anh Question I Question II

    d. How do you feel about the dish?

    Question III

    6.B

    1. riding

    2. went

    3. have lived

    Question IV:

    4. takes

    1.for

    2.swimming

    3.play

    4.sometimes

    Question V. Answer the following questions:

    1. No, it isn’t

    2. The medicine can only relieve the symptoms.

    Question VI

    3. Because It helps provide them with a lot of vitamin C.

    1. Her book is different from mine.

    2. She doesn’t love to play the violin,neither does he

    3 The reading exercise is not as difficult as the listening exercise.

    I. Choose the best answer by circling A, B, C or D:

    Đề thi học kì 1 tiếng Anh 7 thí điểm có đáp án – Đề 2

    1. What are you doing with all that ingredients, Giang?

    – I am trying my best to…………..a kind of traditional food.

    A. cook

    B. play

    C. lend

    D. agree

    2. Mozart was one of the chúng tôi classical music.

    A. actors

    B. composers

    C. artists

    D. makers

    3. His daughter wants to become a chúng tôi she has no talent at all.

    A. act

    B. actor

    C. actress

    D. action

    4. I haven’t got…….bread left for lunch

    A. a

    B. an

    C. some

    D. any

    5.- I don’t like the newest song of Son Tung

    – I don’t like it ,…………..

    A. too

    B. so

    C. either

    D. neither

    6. Turn the TV off. The show is…………………

    A. exciting

    B. peaceful

    C. tiring

    D. boring

    7. I do not have …….oranges, but I have ….apples.

    A. any/ any

    B. some / any

    C. any / some

    D. any / somes

    8. Mozart was one of the chúng tôi classical music.

    A. actors

    B. composers

    C. artists

    D. makers

    9. His daughter wants to become a chúng tôi she has no talent at all.

    A. act

    B. actor

    C. actress

    D. action

    10. chúng tôi is there in the fridge?

    A. How often

    B. How many

    C. How much

    D. How far

    11. Last year, Phuc participated in …..funds for street children.

    A. raising

    B. making

    C. gathering

    II. Complete these sentences using the provided words:

    D. taking

    1. My hobby / collect glass bottles.

    2. I / start / my hobby / when / twelve / years old.

    3. I often / share / my hobby / my mother.

    4. I / feel / happy / when / look at / beautiful flower vases made from them.

    5. I / continue / my hobby / future / because / it / help save the environment.

    6.Tuan / find / play / table tennis / interesting / because / he / can / play / best friends.

    7.They / visited / Ho Chi Minh City / so far.

    8.Lan / like / talk / to / her friends / her free time.

    II.

    I. 1. A 2. B 3. C 4. D 5. C 6. D 7. C 8. B 9. C 10. C 11. A

    1. My hobby is collecting glass bottles

    2. I started my hobby when I was twelve years old.

    3. I often share my hobby with my mother.

    4. I feel happy when I look at the beautiful flower vases made from them.

    5. I will continue my hobby in the future because it helps save the environment.

    6. Tuan finds playing table tennis interesting because he can play with his best friends.

    7. They have visited Ho Chi Minh City so far.

    8. Lan likes talking to her friends in her free time.

    I. Choose the best answer by circling A, B, C or D:

    Đề ôn tập tiếng Anh lớp 7 học kì 1 có đáp án – Đề 3

    A. No, thanks

    B. Yes, please

    C. I like to do nothing

    D. Orange juice, please

    A. listen

    B. listens

    C. listening

    D. listened

    A. because

    B. and

    C. so

    D. but

    A. flu

    B. sunburn

    C. spots

    D. stomachache

    A. more

    B. less

    C. much

    D. fewer

    6. I …………… playing board games interesting because I can play them with my friends.

    A. find

    B. think

    C. say

    D. tell

    7. -” Would you like me to turn off your computer?

    A. No, thanks

    B. Yes, please

    C. Don’t do it

    D. Of course

    A. collecting things.

    B. playing sports

    C. dancing

    D. board games

    9. I …………….. Nha Trang when I was a child.

    A. visit

    B. visited

    C. will visit

    D. have visited

    10. He …………… to the USA so far.

    A. is

    B. was

    C. will be

    D. has been

    11. Americans eat a lot of junk food, chúng tôi food causes obesity.

    A. but

    B. and

    C. so

    D. because

    12. Tim: I feel itchy and my nose is running. Doctor: ………………………..

    A. Wash your hair more.

    B. I think you have the flu.

    C. Drink more water. Eat less meat

    D. I think you have a stomachache.

    13. Pick out the word whose main stress is placed differently from the others.

    A. allergy

    B. headache

    C. temperature

    D. obesity

    14. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others.

    A. cold

    B. curly

    C. ocean

    II. Choose the best answer to complete the passage:

    D. clothes

    Headache is a very common disease. The symptoms (1)…….. a headache are various. People may (2)……….. pains only one side of the head. Sometimes when the pain goes away, the head is sore. People have a headache (3) …………. they work too hard or they are too nervous about something. (4)……….. can help cure the disease but people usually have to do more than taking tablets. They can pvent headaches by changing their diets or their (5)…………… or simply by going to bed.

    A. on

    B. in

    C. of

    D. at

    2.

    A. be

    B. have

    C. happen

    D. take

    3.

    A. when

    B. but

    C. so

    D. and

    4. A. Medicine

    B. Doctor

    C. Sport

    D. Fruit

    5. A. life

    B. lifestyles

    C. hobbies

    III. Complete each sentence so it means the same as the sentence above.

    D. working

    1. I didn’t go to school because I was sick.

    2. It will be good if you eat less meat and more vegetables.

    3. He likes playing computer games in his free time.

    4. I am interested in watching TV in the evening.

    5. I think that learning English is important.

    6. My brother enjoys coffee very much.

    7. What is the price of a plate of fried rice?

    8. This food has some meat and tofu.

    9. Chicken is my sister’s favorite food. (likes)

    10. There is sugar in many kinds of food. (have)

    V. Use the words given to write a paragraph about Kien’s hobby.

    Huong / be/ student/ class 7A/ Quang Trung school. Collect glass bottles/ be/ one of /favorite hobbies. She / start / hobby / when / ten years old. She often / share / hobby / sister. She /find/ hobby /interesting / useful. She/ feel /happy / when / look at / beautiful flower vases/ make/ them. She / continue / hobby / future / because it / help/ save/ environment.

    VI. Read and fill in the blanks with ONE word given in the box. hobby/ improve /when/ taught/ writes/ because/ ending /might/ myself/ cultures

    Kien /be/ student / class 7B / Le Loi school. Play football /be /one of / favorite hobbies. He /start/ hobby /when / six years old. He often /share/ hobby / his friends. He /find/ hobby /interesting / relaxing. He /feel/ healthier /when /play football /every day. He / continue / hobby / future because it /help// keep fit.

    1. D 2. C 3. C 4. B 5. B 6. A 7. A 8. D

    II. Choose the best answer to complete the passage:

    9. B 10. D 11. A 12. B 13.D 14.C

    III. Complete each sentence so it means the same as the sentence above.

    1 – C; 2 – B; 3 – A; 4 – A; 5 – B;

    1. I was sick, so I didn’t go to school.

    2. You should eat less meat and more vegetables.

    3. His hobby is playing computer games.

    4. I enjoy watching TV in the evening.

    5. I find learning English important

    6. Coffee is my brother’s favorite drink.

    7. How much is a plate….. (does a plate … cost)?

    8. There is some meat and tofu in this food.

    9. My sister likes chicken very much.

    IV. Use the words given to write a paragraph about Huong’s hobby.

    10. Many kinds of food have sugar.

    V. Use the words given to write a paragraph about Kien’s hobby.

    Huong is a student in class 7A at Quang Trung school. Collecting glass bottles is one of her favorite hobbies. She started her hobby when she was 10 years old. She often shares her/ the hobby with her sister. She finds her hobby interesting and useful. She feels happy when she looks at beautiful flower vases made from them. She will continue her hobby in the future because it helps save the environment.

    VI. Read and fill in the blanks with ONE word given in the box.

    Kien is a student in class 7B at Le Loi school. Playing football is one of his favorite hobbies. He started his hobby when she was 6 years old. He often shares his/ the hobby with his friends. He finds his hobby interesting and relaxing. He feels healthier when he plays football every day. He will continue his hobby in the future because it helps him keep fit.

    1. hobby 2. when 3. taught 4. ending 5. because

    6. writes 7.improve 8.cultures 9. myself 10.might

    --- Bài cũ hơn ---

  • Giải Bài Tập Sgk Tiếng Anh Lớp 7 Unit 3: At Home Để Học Tốt Tiếng Anh Lớp 7 Bài 3
  • Unit 1. My Hobbies. Lesson 2. A Closer Look 1
  • Unit 10 Lớp 7: A Closer Look 1
  • Chữa Bài Tập Tiếng Anh Lớp 7 Unit 3 A Closer Look 2
  • Giải Bài Tập Sgk Tiếng Anh Lớp 7 Chương Trình Mới Unit 10 Getting Started, A Closer Look 1, A Closer
  • Đề Cương Ôn Thi Học Kì 1 Lớp 7 Môn Tiếng Anh Năm 2022

    --- Bài mới hơn ---

  • A Closer Look 1 Tiếng Anh Lớp 6 Unit 10 Trang 40
  • Bài Nghe Tiếng Anh Lớp 10 Unit 10: Conservation
  • Bài Nghe Tiếng Anh Lớp 11 Unit 10: Nature In Danger
  • Bộ Đề Thi Học Kì 1 Lớp 10 Môn Tiếng Anh Có Đáp Án Năm 2022
  • Unit 1 Lớp 11: Reading
  • Đề cương tiếng Anh lớp 7 học kì 1 – Lý thuyết & Bài tập

    VnDoc.com xin giới thiệu đến các bạn Đề cương ôn thi học kỳ 1 lớp 7 môn Tiếng Anh với lý thuyết và nhiều dạng bài tập khác nhau, các bạn hãy tham khảo và ôn luyện Tiếng Anh lớp 7 một cách hiệu quả nhất để đạt điểm số cao trong những bài kiểm tra Tiếng Anh sắp tới.

    Nhằm giúp các em học sinh lớp 7 ôn thi học kì 1 hiệu quả, VnDoc đăng tải bộ đề cương ôn thi học kì 1 với đầy đủ các môn học giúp hệ thống toàn bộ những kiến thức trọng tâm được học trong kì 1 kèm các bài tập vận dụng cho các em ôn luyện, từ đó có sự chuẩn bị tốt nhất cho kì thi học kì 1 sắp tới. Chúc các em học tốt.

    Đề cương ôn tập tiếng Anh lớp 7 học kì 1

    I. Lý thuyết Ngữ pháp tiếng Anh học kì 1 lớp 7

    1. Các thì trong Tiếng Anh

    1.1. The simple psent tense: (Thì hiện tại đơn) a. To be: am/ is/ are:

    (+) S + am/ is/ are …

    Ex: She (be) …is…… a student.

    (-) S + am/ is/ are + not…

    (?) Am/ Is/ Are + S + …

    (+) S + V s/ es …

    Ex: He (go) chúng tôi … to school every day

    (-) S + do/ does + not + verb- inf.

    Ex: I do not go to school./ He does not go to school.

    (?) Do/ Does + S + Verb (bare – inf ) …?.

    Ex: Do you go to school?/ Does he go to school?

      Trong câu thường có các trạng từ: always , usually , often , sometimes , never , every …

    1.2. The psent progressive tense (Thì Hiện tại tiếp diễn)

    (+) S + am/ is/ are + V – ing …

    (-) S + am/ is/ are + not + V – ing …

    (?) Am/ Is/ Are + S + V – ing …?.

      Thường có các trạng từ ở cuối câu: Now, at psent, at the moment, right now, at this time …và Look!, Listen!, Be careful!, Be quite!, …..ở đầu câu.

    1.3. The simple future tense (Thì tương lai đơn)

    (+) S + will/ shall + V (bare – inf) …

    (-) S + won’t/ shan’t + V (bare – inf) …

    (?) Will/ Shall + S + V (bare – inf)…?.

    Yes, S + will/ shall. No, S + won’t/ shan’t.

    – Thường có các trạng từ: soon, tomorrow, tonight, next week / month / year … one day, …

    2. Comparative of adjectives (so sánh của tính từ) 2.1. Comparative: (so sánh hơn)

    – Short adjs: Adj.- er + than

    – Long adjs: More + adj. + than

    2.2. Superlatives: (so sánh nhất )

    – Short adjs: The + adj + est …

    – Long adjs: The most + adj…

    3. Exclamatory sentence (câu cảm thán)

    + What + a/ an + adj + sing. Noun !

    Ex: This room is very dirty à What a dirty room !

    + What + adj + plural N ! ( danh từ số nhiều )

    Ex: The pictures are very beautiful à What beautiful pictures !

    + What + adj + uncount N ! (danh từ không đếm được)

    Ex: The milk is sour àWhat sour milk !

    – Bỏ “very , too, so, fairly, extremtly, quite” nếu có.

    4. Hỏi và trả lời về khoảng cách:

    Q: How far is it from…… to…?

    A: It’s ( about ) + khoảng cách.

    5. Hỏi và trả lời về phương tiện:

    How + do/ does + S + V (bare – inf)…?.

    S + V +… + by + phương tiện/ (on foot)

    6. Hỏi và trả lời về nơi chốn:

    Where + do/ does + S + V (bare – inf)…?.

    S + V +…+ nơi chốn.

    7. Hỏi và trả lời về lý do:

    Why + do/ does + S + V (bare – inf)…?.

    S + V +… because + S + V + lý do.

    8. Hỏi và trả lời về tính thường xuyên:

    How often + do/ does + S + V – inf…?

    9. Hỏi và trả lời về thời gian:

    * Hỏi giờ: What time is it ? = What ‘s the time ?.

    * Hỏi giờ của các hành động What time + do/ does + S + V – inf…?

    S + V(s/es) + at + giờ.

    10. Hỏi và trả lời về số lượng:

    Q1: How many + N s + do/ does + S + V- inf…?.

    Q2: How many + N s + are there +………… -?

    A: There is/ are + số đếm + N(s)

    S + V + số đếm + N(s)

    11. Hỏi và trả lời về đồ vật, nghề nghìệp, môn học, trò chơi:

    What (subject/ class/ sport/…) + do/ does + S + V…?

    S + V…

    12. Hỏi và trả lời về giá cả:

    How much + do/ does + N(s) + cost ? = How much + is it ?/ How much are they ?

    N(s) + cost(s) + số tiền = It is + giá tiền/ They are + giá tiền

    13. Hỏi về thời gian:

    When + do/ does + S + V ( bare – inf )…?

    S + V(s/es) +… (on + thứ/ in + tháng , năm)

    14. Trạng từ thường diễn:

    always, usually, often, sometimes never… đứng trước động từ thương, đứng sau động từ tobe

    15. Would you like + to – inf/ Noun…? 16. Is there a/ an…? Are there any…? 17. Prepositions: under, near, next to, behind, between, opposite, in front of… 18. What about/ How about + V – ing…? = Why don’t we +V-inf…? 19. Let’s + V-inf ? = Shall we + V- inf….? 20. I’d like + to – inf = I want + to – inf… 21. Enjoy + V- ing = Like + V- ing/ to- inf… 22. Should + V- inf. = Ought to + V- inf 23. Tính từ ghép (Coumpound adjectives):

    Number + sing. N = Compound adjective.

    24. Comparison of Nouns (so sánh của danh từ)

    ­

    • So sánh nhiều hơn của danh từ đếm được : S1+ V(s/es) + more + Ns + than + S2
    • So sánh nhiều hơn của danh từ không đếm được: S +V(s/es) + more + uncount.N+ than+S2
    • So sánh ít hơn của danh từ đếm được : S + V(s/es) + fewer + N s + than + S2
    • So sánh ít hơn của danh từ không đếm được: S + V(s/es) + less + N + than + S2.

    ­

    Ex: He works 72 hours a week. His wife works 56 hours a week.

    He works more hours than his wife.

    His wife works fewer hours than he.

    Ex: I drink two cups of tea. Lan drinks three cups of tea a day.

    I drink less tea than Lan.

    Lan drinks more tea than I

    – Phrases : on the left/ right, in the middle, different from, interested in, at the back of, on the shelves, on the racks, be good at, learn about

    II. Bài tập ôn tập tiếng Anh lớp 7 học kì 1

    a. he

    b. our

    c. she

    d. them

    a. so

    b. too

    c. but

    d. and

    a. The smaller

    b. smaller

    c. the smallest

    d. smallest

    a. in

    b. on

    c. at

    d. from

    a. How far

    b. How hight

    c. How long

    d. How

    a. watchs

    b. watches

    c. watching

    d. watch

    a. some

    b. many

    c. lots

    d. lot

    a. doesn’t

    b. don’t

    c. have not

    d. has not

    a. in

    b. with

    c. at

    d. to

    a. What

    b. Where

    c. Who

    d. Which

    a. What

    b. Where

    c. How

    d. Who

    a. your

    b. you

    c. yours

    d. our

    a. May 25

    b. 25th May

    c. May 25th

    a. birthday

    b. day of birth

    c. date of birth

    d. day

    a. No, he won’t

    b. No, he doesn’t

    c. No, he isn’t

    d. No, he don’t

    a. to meet

    b. meet

    c. meeting

    d. meets

    a. Would

    b. Will

    c. What

    d. Are

    a. in

    b. on

    c. at

    d. to

    a. family name

    b. middle name

    c. full name

    d. Ø

    a. finish/start

    b. start/finish

    c. stars/finishes

    d. starting/finishing

    a. an

    b. the

    c. a

    d. Ø

    a. any

    b. some

    c. man

    d. much

    a. a

    b. an

    c. any

    d. some

    a. interesting

    b. favorite

    c. beautiful

    d. like

    a. journalist

    b. teacher

    c. artist

    d. muscian

    a. to

    b. in

    c. at

    d. on

    a. raise/grows

    b. raise/grow

    c. grows/raises

    d. raising/growing

    a. work

    b.woking

    c. works

    d. worked

    a. find

    b. finding

    c. finds

    d. to find

    a. cheap

    b. expensive

    c. bigger

    d. cheaper

    a. brush

    b. brushs

    c. brushes

    d. brushing

    a. What time

    b. What

    c. When

    d. How

    a. at

    b. from

    c. with

    d. to

    a. When

    b. What time

    c. How long

    d. How

    a. a

    b. an

    c. the

    d. Ø

    a. employers

    b. employees

    c. employments

    d. employs

    a. wear

    b. wearing

    c. don’t wear

    d. wears

    a. bookshop

    b. library

    c. canteen

    d. laboratory

    a. dictionary

    b. novel

    c. scientific book

    d. reference book

    a. read

    c. to read

    d. reading

    II. Find out and cirle the mistake of the following sentences III. A. B. C. Match up the two halves tin column A and column B Match the job with the people who do IV. Supply the correct form of the verbs in the brackets Match the questions with the answers

    In literature

    In home economics

    In history

    In geography

    I study the world, its rivers and muontain ranger

    I study the past and how the world change

    I read a book and write about what I read

    I learn to cook and what our bodies need

    1. Hoa (have)……….. a lot of friends in Hue

    2. Nam and Trang always (visit)………………… their grandparents on Sundays.

    3. My father (listen) ………………. to the radio every morning.

    4. The children (like)……………… with her parents

    5. She (not live)……………. with her parents.

    6. Nga (talk) …………….. to her friends now

    7. They (come) ………………… here tomorrow morning

    8. We (visit)……………………. Huong Pagoda next month

    9. She (be) ………………… 14 on her next birthday.

    10. My brother (go)……………. swimming every day.

    11. Let’s (meet)………………. in front of the museum.

    12. We often (play) ………………….. tennis in the afternoon.

    13. Lan (invite) ……………………. all her friends to her birthday party.

    14. Our friend (come) …………………… here soon.

    15. My father never (drink) ………………… beer.

    16. I usually (go) ………… to the school by bike but tomorrow I (go) ………… to the school by bus.

    17. Listen! The girl (play) …………………… the piano.

    18. I (be) …………………… rich someday.

    V. DO AS DIRECTED: A. Change these sentences into exclamatory sentences.

    19. She (buy)……………………. some books for her son.

    20. Hurry up! We (wait)……………………… for you.

    1. This is a very comfortable room

    2. There are modern computers

    3. She is an intelligent girl

    4. That student is excillen

    5. He’s very friendly.

    6. This book is very interesting

    7. That bicycle is old

    8. This cake is very decious

    9. They are expensive dresses

    B. Supply the correct from of the adjectives in parentheses, add “than” where possible.

    10. It is a good diswasher

    1.The weather gets (hot) today.

    2. This ruler is (long) that one

    3. She is (intelligent) in our class

    4. These rooms are (large) those ones

    5. Ho Chi Minh city is (big) Ha Noi

    6. Who is (tall) person in your family?

    7. Among cars, trains and planes, buses are (slow) means of transport.

    8. Motorbike are (fast) bikes.

    C.Complete the second sentence so that it has the same meaning as the first one :

    9. What is (long) river in Viet Nam?

    10. Winter is (cold) season.

    1. Why don’t we go to the beach ?.

    2. Nam will visit his parents tonight .

    3. Tim’s father has more vacations than Hoa’s father.

    4. We will have a vacation that lasts for three months.

    5. He likes to drink tea after meals.

    6. Let’s talk about this film .

    7.You should wash your hands before meals .

    8. What does your father do ?.

    9. This is a really delicious dinner .

    10. These books are so interesting .

    11. This new refrigerator is bigger than the old one .

    12. The table is in front of the chair .

    13. I like pink and white .

    14. The weather is so nice today.

    VI. Read the paragraph and answer the questions below :

    15.Where does he live ?

    A.

    Lan’s mother is a teacher. She teaches math at a high school. She works eighteen hours a week. She also has a lot of work to do at home such as making paper, pparing for the new lessons etc… She cooks very well. She also plays badminton in her free time.

    Choose True (T) or False (F):

    a.Lan’s mother is a teacher.

    b.She teaches history at a high school.

    c. She also has a lot of work to do at home.

    d.She cooks very well.

    Questions :

    a.What does Lan’s mother do ?

    b.Where does she work ?

    c.How many hours a week does she work ?

    d.Does she do a lot of work at home ?

    e.What does she do in her free time ?

    B.

    Hoa’s father, Mr Tuan is a farmer. He usually starts work at six in the morning and finishes at six in the afternoon. From about nine in the morning until four in the afternoon, Mr Tuan works in the fields with his chúng tôi grow some rice, but their crop is vegetables. From 12 to 1 o’clock Mr Tuan rests and eats lunch. At four in the afternoon they come back home. Mr Tuan feeds the animals again, then he cleans the buffalo shed and the chicken coop.

    Choose True (T) or False (F):

    a.Mr Tuan is not a farmer.

    b.He usually starts work at six in the morning.

    c.Mr Tuan and his brother grow some rice and vegetables in the fields.

    d. he cleans the buffalo shed and the chicken coop in the afternoon .

    Questions :

    a. What does Mr Tuan do ?

    b. What does Mr Tuan do from nine in the morning until in the afternoon ?

    c. Who does he work with ?

    d. What do they grow ?

    e. What is their main crop ?

    f. What does Mr Tuan do from 12 to 1 o’clock ?

    g. What time do they come back ?

    f. What time does his work usually finish ?

    C.

    Complete the passage with the words in the box. Then answer the questions :

    week – finish – grade – computer

    Mai is a student at Quang Trung school. She is in (1) ………….7. She goes to school six days a (2) ……. from Monday to Saturday. Classes always begin at seven o’clock and (3)……….at a quarter past eleven.Today, Mai has four classes: English , geography , computer science and math. Mai is interested in (4)……….., so her favorite subject is computer science. She thinks geography is difficult and so is English. Mai’s last lesson is physics. In physics, she does some experiments.

    Choose True (T) or False (F):

    A. Mai is not a student at Quang Trung school.

    B. She doesn’t go to school six days a week.

    C. She thinks geography is difficult and so is English.

    D. She does some experiments in physics.

    Questions :

    A. What school does Mai go to ?

    B. Which grade is she in?

    C. How many subjects does Mai have today ? What are they?

    D. How often does she go to school?

    VII. Give the comparative or superlative form of the adjectives in brackets :

    E. What time do classes start / finish?

    F. Which subject does Mai like best?

    1. This is ( expensive ) ……………apartment in the town .

    2. My bicycle is old now . I need a ( good ) chúng tôi .

    3. There are 4 people in my family . My brother is ( tall) …………..

    4. Where does he work ?. He works in ( large ) ……..hospital in the city .

    5. Nam runs fast . Ba runs ( fast )……….

    6. This exercise is ( easy) chúng tôi the book .

    7. Tom has ( many ) ……… books than his brother .

    8. Ba is the ( good ) ….student in our class .

    9. Which of those two gardens is ( nice ) ……….?.

    VIII. Put the words into the correct order to make sentences :

    10.Why do you stop working in that factory?

    – Because I want to find a ( good ) chúng tôi .

    1. where / you / is / show / the / could / me / bank ?

    2. mail / some / need / overseas / stamps / I / for .

    3. she / to / like / buy / would / postcards / some .

    4. take / how long / it / to / Ha Noi / does / get / to / plane / by ?

    5. China / much / it / to / a / How / send / postcard / to / is ?

    6. takes / two / to / Hai Phong / coach / it / us / hours / go / by / to

    7. the / on / right / railway station / the / is .

    --- Bài cũ hơn ---

  • Đổi Mới Sách Giáo Khoa Lớp 1 Năm Học 2022
  • Bộ Đề Thi Học Kì 1 Lớp 6 Năm 2022
  • List Các Đầu Sách Tiếng Anh Lớp 1 Giúp Bé Tự Học Tại Nhà
  • Tặng Lớp Học Tiếng Anh Miễn Phí Cho Học Sinh Tiểu Học
  • Tiếng Anh Lớp 6 Unit 1 Looking Back Sgk Mới
  • Bộ 6 Đề Thi Học Kì 1 Lớp 7 Môn Tiếng Anh Năm 2022

    --- Bài mới hơn ---

  • Bộ Đề Thi Học Kì 1 Môn Tiếng Anh Lớp 7 Tphcm Qua Các Năm Có Đáp Án Chi Tiết
  • Tự Học Phát Âm Tiếng Anh Điêu Luyện Hơn Qua Bài Hát
  • Nhớ 12 Thì Ngữ Pháp Tiếng Anh Siêu Tốc Bằng Sơ Đồ Tư Duy
  • Review Cuốn Sách Mind Map English Grammar
  • Phương Pháp Học Lịch Sử Bằng Sơ Đồ Tư Duy
  • 6 Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 7 học kì 1 có đáp án

    Nhằm giúp các em học sinh có tài liệu ôn thi học kì 1 lớp 7 năm 2022 sắp tới đây, VnDoc giới thiệu Bộ đề kiểm tra học kì 1 với đầy đủ các môn, sẽ là tài liệu hữu ích cho thầy cô tham khảo ra đề và các em học sinh ôn tập, chuẩn bị kiến thức cho kì thi chính thức đạt kết quả cao. Chúc các em học tốt.

    Đề tiếng anh lớp 7 học kì 1 có đáp án – Đề số 1

    II. Choose the word whose underlined part is pronounced differently. Question 11. Question 12. Question 13. III. Choose the odd one out. Question 14.

    A. friend

    B. parent

    C. uncle

    D. aunt

    Question 15.

    A. small

    B. big

    C. old

    D. meet

    Question 16.

    A. school

    B. classmate

    C. theater

    D. market

    A. capitals

    B. markets

    C. schools

    D. hospitals

    Question 18. we are helping the poor people in the remote areas.

    A. faraway

    B. nearby

    C. small

    D. difficult

    A. mountain

    B. urban

    C. mountainous

    D. suburb

    A. voluntarily

    B. volunteer

    C. voluntary

    D. volunteerism

    A. elderly

    B. homeless

    C. rich

    D. sick

    A. in

    B. of

    C. from

    D. at

    A. in

    B. to

    C. for

    D. with

    A. of

    B. in

    C. about

    D. to

    A. to

    B. for

    C. on

    D. from

    A. on

    B. of

    C. about

    D. to

    V. Read the text and choose the correct answer A, B, C, or D for each of the gaps.

    EARTHWATCH

    Question 27.

    A. a

    B. the

    C. an

    D. some

    Question 28.

    A. to

    B. for

    C. at

    D. on

    Question 29.

    A. studying

    B. studied

    C. study

    D. to study

    Question 30.

    A. to join

    B. join

    C. joining

    D. joined

    Question 31.

    A. on

    B. in

    C. at

    D. under

    Question 32.

    A. see

    B. saw

    C. seeing

    D. to see

    Question 33.

    A. enjoyed

    B. enjoy

    C. enjoying

    D. to enjoy

    Question 34.

    A. much

    B. far

    C. many

    D. long

    Question 35.

    A. in

    B. on

    C. to

    D. above

    Question 36.

    A. at

    B. in

    C. of

    D. about

    VI. Choose the best sentence that can be made from the cues given.

    Question 37. I / not / visited / museum / three months.

    A. I haven’t visited the museum three months ago.

    B. I haven’t visited the museum for three months.

    C. I didn’t visited the museum for three months.

    D. I haven’t visited the museum three months ago.

    Question 38. Ms Linda / beautiful photos / few days ago.

    A. Ms Linda took many beautiful photos a few days ago.

    B. Ms Linda took much beautiful photos a few days ago.

    C. Ms Linda took many beautiful photos few days ago.

    D. Ms Linda took much beautiful photos few days ago.

    Question 39. The students / arrived / because / traffic jam.

    A. The students arrived late because the traffic jam.

    B. The students arrived late because of the traffic jam.

    C. The students arrived lately because the traffic jam.

    D. The students arrived lately because of the traffic jam.

    Question 40. I / eat / fruits / because / they / green.

    A. I can’t eat these fruits because of they are green.

    B. I can’t eat this fruits because of they are green.

    C. I can’t eat these fruits because they are green.

    D. I can’t eat this fruits because they are green.

    Đáp án Đề thi tiếng Anh lớp 7 học kì 1

    Question 1. simple

    Question 2. early

    Question 3. duties

    Question 4. brush

    Question 5. health

    Question 6. physical

    Question 7. field

    Question 8. pure

    Question 9. refreshed

    Question 10. prayer

    Đề thi học kì 1 tiếng Anh lớp 7 có đáp án – Đề 2

    a. math b. music c. chemistry d. geography

    a. at b. in c. on d. to

    a. more b. most c. the most d. the more

    a. go to b. go c. going d. is going

    a. at b. with c. on d. very

    a. long b. longer c. most long d. longest

    a. get b. to get c. getting d. gets

    a. How often b. What c. What time d. Which

    a. thinking b. answer c. good idea d. question

    a. 20-minutes break b. 20-minute breaks

    c. 20-minute break d. 20-minutes breaks

    a. same b. different c. like d. as

    a. indoor b. indoors c. outdoor d. outdoors

    IV. Put the passage with the words given in the box (1.5pts)

    (lasts/ uniform/ Vietnamese/ two/ recess/ some)

    School in Viet Nam are different from school in the USA. (1) ………………. students always wear school (2)…………………. There are no lessons on Sunday. Classes start at 7 o’clock each morning and end at 11.30 . Students have (3)………………….. breaks each morning. At (4)……………….., students often go to the canteen and buy (5)…………………things to eat or drink. Our school year (6)………………. for ten months from August to May.

    V. Read the passage , then answer the questions. (1.5pts)

    Lan’s classes all start at 8:00 a.m, so she gets up at 7:00. She eats a quick breakfast and takes the bus to her school. In the afternoon, she has a job at the library. She usually studies in the evening. She works at the library on Saturdays, too.

    She usually stays up late every evening. She usually goes to bed at 11:30 and on Sundays she sleeps until noon.

    Questions

    1. How does she go to school?

    2. Where does she work?

    3. How many days a week does she work?

    4. Does she go to bed early?

    5. Why does she stay up late?

    VI. Rewrite the sentences. (2pts)

    1. Should we go to the movie?

    Let’s ……………………………………………………………………………………………

    2. Mr John is going to visit his grandparents tonight.

    Mr John will …………………………………………………………………………………………

    3. We have a break that lasts thirty minutes.

    We have a …………………………………………………………………………………………

    4. I like English best of all the subjects.

    English ………………………

    VII. Complete the sentences. (0.5pt)

    1. Let’s/ go/ cafeteria/ and/ get/ cold drink.

    ………………………………………………………………………

    2. Marry/ learn/ play/ piano/ every afternoon.

    ……………………………………………………………………

    Đáp án Đề thi học kì 1 tiếng Anh lớp 7

    I.

    1. C 2. B

    II.

    1.d 2. c 3. c 4. b 5. a 6. d

    7. b 8. c 9. c 10. b 11. b 12. b

    III.

    1. action

    2. interesting

    IV.

    1. Vietnamese

    2. uniform

    3. two

    4. recess

    5. some

    6. lasts

    v.

    1.She goes to school by bus

    2.She works at the library.

    3.She works three days a week.

    4.No,she doesn’t

    5.Because of her homework.

    VI.

    1. Let’s go to the movie.

    2. Mr. John will visit his grandparents tonight.

    3. We have a thirty-minute break.

    4. English is the subject I like best.

    Hoặc: English is my favorite subject.

    VII.

    1. Let’s go to the cafeteria and get a cold drink.

    2. Marry learns how to play the piano every afternoon.

    Đề thi tiếng Anh học kì 1 lớp 7 có đáp án – Đề số 3

    A. to do

    B. do

    C. doing

    D. will do

    A. used to

    B. uses to

    C. gets used to

    D. gets use to

    A. bowl of soup

    B. bowls of soup

    C. bowl of soups

    D. bowls of soups

    A. mechanic

    B. reporter

    C. nurse

    D. journalist

    A. book

    B. pictures

    C. flowers

    D. films

    V. Reorder the words and phrases to make correct sentences.

    Question 26. to work / by bus / Mrs Hoang / every day. / goes

    Question 27. new house / How / is / his old / from / different / one? / Minh’s

    Question 28. misses / because / Nguyet / she / is / her parents. / unhappy

    Question 29. Does / in / a lot of / have / her town?/ Nhung / friends

    Question 30. and / It’s / going to / we are / for lunch. / the room / twelve o’clock

    Question 31.

    A. her

    B. she’s

    C. hers

    D. and

    Question 32.

    A. so

    B. too

    C. either

    D. and

    Question 33.

    A. relax

    B. relaxs

    C. relaxes

    D. relaxing

    Question 34.

    A. not goes

    B. isn’t go

    C. don’t go

    D. doesn’t go

    Question 35.

    A. listen

    B. hear

    C. listen to

    D. hear to

    Question 36.

    A. shop

    B. to shop

    C. shopping

    D. shops

    Question 37.

    A. to

    B. for

    C. of

    D. with

    Question 38.

    A. until

    B. to

    C. from

    D. on

    Question 39.

    A. child

    B. childs

    C. children

    D. childrens

    Question 40.

    A. and

    B. because

    C. or

    D. but

    Đáp án Đề thi tiếng học kì 1 lớp 7 năm 2022

    Question 1. cycling

    Question 2. energy

    Question 3. muscles

    Question 5. weight

    Question 6. painful

    Question 7. exercises

    Question 8. build

    Question 9. damage

    Question 10. times

    Question 26. Mrs Hoang goes to work by bus everyday.

    Question 27. How is Minh’s new house different from his old one?

    Question 28. Nguyet is unhappy because she misses her parents.

    Question 29. Does Nhung have a lot of friends in her town?

    Question 30. It’s twelve o’clock and we are going to the room for lunch.

    Đề thi học kì 1 tiếng Anh 7 có đáp án – Đề số 4

    I. Listen to the following weather foreII. Circle the word that is pronounced differently from the others in a row. III. Circle the best option (A,B,C and D) to complete the sentences. cast and decide whether the following statements are true (T) or false (F).

    Question 1. Tonight will be cold.

    Question 2. It will rain a little bit in the North.

    Question 3. The night will be windy.

    Question 4. Tomorrow will be rainy.

    Question 5. The maximum temperature tomorrow will be 20 degrees.

    Question 6. The evening will be cooler.

    Question 7. The temperature in the evening will be 5 degrees.

    Question 8. It is a good evening for a barbecue.

    A. half a dozen of

    B. half a dozen

    C.half of dozen

    D. dozen

    A. and

    B. but

    C. or

    D. however

    A. actress

    B. acting

    C. actor

    D. action

    A. applauded

    B. screamed

    C. smiled

    D. raised

    A. to take part in

    B. taking part in

    C. take part in

    D. to taking part in

    A. Because

    B. However

    C. Although

    D. So

    A. to

    B. as

    C. from

    D. with

    A. is finishing

    B. finished

    C. has finished

    D. will finish

    A. hard

    B. easily

    C. interesting

    D. rare

    Question 23. A: “Would you like to go shopping with me tonight, John?”

    A. Come on

    B. It’s a piece of cake

    IV. Put a word from the box in each gap to complete the following passage. pick / artists’ / crowd / are / along / draw / unless / get

    C. Let’s me see

    V. Read the passage and decide whether the following statements are true (T) or false (F).

    D. It’s not my thing

    Vietnamese people often have three meals a day – breakfast , lunch and dinner. People in the countryside usually have rice with meat or fish and vegetables for breakfast but people in the cities often have light breakfast with a bowl of Pho or instant noodles or sticky rice berofe going to work . For lunch , they often have rice, meat , fish and vegetables. People in the countryside often have lunch at home but people in the cities often have lunch at the canteens or at the food stalls. Most people ppare their dinner at home . They eat many kinds of meat , seafood,fish, fresh vegetables and rice. Many people say dinner is the main and the best meal of the day.

    Question 37. How/do/ in/ drink/the/ water/ morning/ much/ you/ everyday/?/

    Question 38. It/ keep/ easy/ to get/ flu/ so/ should/ try/ more/ we/ is/ to/ clean.

    Question 39. Beat/together/and/ with/ the eggs/ flour, and milk/ sugars/./

    Question 40. Community/ do/ What/ you/ service/ about/ know/?/

    Đáp án đề thi học kì 1 tiếng Anh 7

    Question 24. draw

    Question 25. are

    Question 26. artists’

    Question 27. pick

    Question 28. unless

    Question 29. crowd

    Question 30. along

    Question 37. How much water do you drink in the morning everyday?

    Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions. Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word that differs from the other three in the position of primary stress in each of the following questions. Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions.

    Question 38. It is easy to get flu so we should try more to keep clean.

    Question 39. Beat the eggs together with sugar and flour, and milk.

    Question 40. What do you know about Community service?

    Đề thi tiếng Anh 7 học kì 1 có đáp án – Đề số 5

    5: There …………….bottles of mineral water in the fridge.

    A. aren’t some

    B. are any

    C .are some

    D.is some

    6: I haven’t got……………..bread left for breakfast.

    A. some

    B. any

    C. a

    D. an

    7: I like beef noodle soup and my friends do,………..

    Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word(s) CLOSEST in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

    A. too

    B. so

    C. either

    D. neither

    8: The themes of the puppet shows are rural.

    Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

    A. events

    B. psented

    C. from the city

    D. from the countryside

    9: These oranges are so sour that we can’t eat

    Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the underlined part that needs correction in each of the following questions.

    A. bitter

    B.sweet

    C. salty

    Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct word or phrase that best fits each of the numbers blanks.

    D. spicy

    10: My mother doesn’t like (A) horror films (B), and my sister (C) doesn’t too (D).

    11: How many (A) rice do you need (B)? – Two kilos (C) of (D) rice

    12: My shirt is (A) the same size (B) with (C) yours (D).

    People in my village love good food and they often eat three meals a day – breakfast, lunch and dinner. At about seven in the morning, they usually have a light breakfast with (13)……… Pho or eel soup with (14)………… toast. Sometimes they have a bowl of instant noodles or (15)…………… sticky rice before going to work. Lunch often starts at about 11.30, and most of them have lunch at home. They often have rice, fish, meat, and vegetables for lunch. Dinner often starts at about 8.00 in the evening. It is the main meal of the day. People in my city often have rice with a lot of fresh vegetables and a lot of seafood or various kinds of meat. Then, they often have some fruit and (16)…………….. green tea. I think food in my city is wonderful. It is light and full of fresh vegetables. It’s healthy and tasty, too.

    Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions.

    13: A. a bottle of B. a kilo of C. a bowl of D. a piece of

    14: A. . a bowl of B. some slices of C. a bar of D. a bottle of

    15: A. a bottle of B. a piece of C. a glass of D. a plate of

    16: A. a glass of B.a piece of C. a kilo of D. a bowl of

    Charlie Chaplin was an English actor, director, producer, and composer. He is known as the most creative person of the silent -film era. Charlie Chaplin’s portray of the tramp won the hearts of people all over the world.

    Chaplin was born in London on the 16th of April , 1889. He spent his childhood in poverty and hardship. In 1910 , he began to perform pantomime in the United States. He first appeared on screen in 1914. He created his world -famous character, the Tramp, and he played this classic role in more than 70 films during his career. He also composed background music for most of his films. In 1972 Chaplin received an Honorary Academy Award for the ” the incalculable effect he has had in making motion pictures the art form of this century. Chaplin died on the 25th of December, 1977, at his home in Switzerland

    17:What did Charlie Chaplin work as?

    A. an actor

    B. a director

    C. a composer

    D. all are correct

    18: When was he born ?

    A. the sixteenth of April,1889

    B. April 16th, 1910

    C. the 16th of April,1914

    D. December 25th,1977

    19: In about how many films did he play the Tramp?

    A. seventeen

    B. seventy

    C. twenty five

    D. sixteen

    20: Which of the following is not True

    Use the correct form of verbs

    A. He started appearing in films in 1914

    B. He was famous for his character ” the tramp”

    C. He was a famous artist

    D. He died in Switzerland

    21. chúng tôi (go)………… out last night?

    22. Mai and Phong (not/meet)……………………each other since they moved to Ha Noi.

    Finish each of the following sentences as direction. Write your answers on your answer sheet.

    23.Lan( meet)…………………….her old friend yesterday.

    24.We( learn)…………………….English since 2014.

    25.My family( visit)……………………Da Lat next summer.

    26.She ( live)…………here for 14 years.

    27. Her book is not the same as mine. (different from)

    Her book is…………………………………………………………………..

    28. My father doesn’t like playing board games. My sister doesn’t playing board games. (EITHER )

    My father……………………………………………………

    29. Nam is a better painter than Lan.(as………..as)

    Lan can’t……………………………………………………………………

    30. He was lazy, so he didn’t pass the exam (Combine the sentences, using “Because”)

    – …………………………………….

    31. year/ provided/ for/ Last/ we/ classes/ evening/ poor children. (Rearrange the words in the correct order)

    32. The last time I saw him was 10 years ago. (Rewrite the sentence without changing the meaning)

    Đáp án Đề thi tiếng Anh 7 học kì 1 Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.

    33. I find watching television interesting.

    Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word that differs from the other three in the position of primary stress in each of the following questions.

    → I think…………………………………………………

    Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions.

    34. Hung started collecting stamps and coins in 2010.

    Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word(s) CLOSEST in meaning to the underlinded word(s) in each of the following questions.

    → Hung has …………………………………………………

    Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to the underlinded word(s) in each of the following questions.

    1 – C; 2 – B;

    Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the underlined part that needs correction in each of the following questions.

    3 – D; 4 – C;

    Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct word or phrase that best fits each of the numbers blanks.

    5 – C; 6 – B; 7 – A;

    Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions.

    8 – D;

    Use the correct form of verbs

    9 – B;

    10 – D; 11 – A; 12 – C;

    13 – C; 14 – B; 15 – D; 16 – A;

    17 – D; 18 – A; 19 – B; 20 – C

    21 – Did you go; 22 – haven’t met; 23 – met;

    24 – have learnt; 25 – will visit/ is going to visit; 26 – has been living;

    Finish each of the following sentences as direction. Write your answers on your answer sheet.

    27 – Her book is different from mine.

    28 – My father does’t like playing boarding games. My sister doesn’t, either.

    29 – Lan can’t paint as well as Nam.

    30 – Because he was lazy, he didn’t pass the exam.

    31 – Last year we provided evening classes for poor children.

    I. Find the word which has a different sound in the part underlined. II. Find the odd one out A, B, C or D. III. Choose the correct answer.

    32 – I haven’t seen him for ten years.

    33 – I think watching television is interesting.

    34 – Hung has collected stamps and coins since 2010.

    Bài kiểm tra tiếng Anh lớp 7 học kì 1 có đáp án – Đề số 6

    A. do

    B. have done

    C. make

    D. has been

    A. be

    B. are

    C. have been

    D. has been

    A. and

    B. or

    C. but

    D. so

    A. more

    B. less

    C. most

    D. the most

    A. do

    B. does

    C. make

    D. makes

    A. rise

    B. raise

    C. get

    D. own

    A. spend

    B. spending

    C. take

    D. taking

    A. and

    B. but

    C. so

    D. because

    A. benefit

    B. benefits

    D. good luck

    IV. Put the verbs in brackets in the correct tense form.

    A. do

    B. make

    C. brin

    V.Read the following passage carefully, and then answer the questions.

    D. take

    We send young people of different nationalities on expeditions around the world. Our volunteers get the chance to work with local people to learn about different cultures.

    There are ten expeditions every year. Each expedition lasts for ten weeks and takes 150 volunteers. They go to countries such as Chile, Namibia, Mongolia and Viet Nam. Some of our volunteers work with local people to provide facilities, for example, building schools. Others work in national parks or help scientists to do environmental research.

    1.Who goes on the expeditions?

    ……………………………………………………………………………

    2.How many .expeditions are there every year?

    ……………………………………………………………………………

    3.How long does each expedition last?

    ……………………………………………………………………………

    VI.Make up sentences using the words and phrases given.

    4.What do the volunteers help scientists?

    ……………………………………………………………………………

    5.Which language must we know to become a volunteer?

    ……………………………………………………………………………

    1. I / not / know / why / she / collect / pens /.

    …………………………………………………………………………………………..

    2. In / future / I / travel / around / Viet Nam /.

    …………………………………………………………………………………………..

    3. Minh / think / skating / more / interesting / playing / board games /.

    ………………………………………………………………………………………..

    VII. Arrange these words to make meaningful sentences.

    4. Listen / music / in / free / time / is / my / favorite / hobby /.

    …………………………………………………………………………………………..

    5. My / sister / and / I / share / same / hobby / . / We / often / go / fish / weekends /.

    …………………………………………………………………………………………..

    Đáp án bài kiểm tra tiếng Anh lớp 7 học kì 1 ĐÁP ÁN

    1. you/ have/ finished/ homework/ your/ yet?

    ……………………………………………………………………………..

    2.printer/ under/ this/ guarantee/ is.

    ………………………………………………….

      Find the word which has a different sound in the part underlined.

    1 – B; 2 – A; 3 – C;

    1 – C; 2 – D; 3 – B; 4 – A;

    III. Choose the correct answer.

    V.Read the following passage carefully, and then answer the questions.

    1 – B; 2 – D; 3 – B; 4 – A; 5 – B;

    6 – B; 7 – B; 8 – D; 9 – B; 10 – B;

      Put the verbs in brackets in the correct tense form.

    1 – Do you think; 2 – is; 3 – gives;

    1 – young people of different nationalities

    VI.Make up sentences using the words and phrases given.

    2 – Ten expeditions.

    3 – It lasts for ten weeks.

    4 – To do environmental research.

    5 – English.

    1 – I don’t know why she collects/ is collecnt pens.

    VII. Arrange these words to make meaningful sentences.

    2 – In the future I will travel around Viet Nam.

    3 – Minh thinks skating is more interesting than playing board games.

    4 – Listening to music in my free time is my favorite hobby.

    5 – My sister and I share the same hobby. We often go fishing at weekends.

    1 – Have you finished your homework yet?

    2 – This printer is under guarantee.

    --- Bài cũ hơn ---

  • Bài Ôn Tập Môn Tiếng Anh Lớp 5 Kì 1 Có Đáp Án
  • Bỏ Túi 500 Từ Vựng Tiếng Anh Thông Dụng Nhất
  • Học Từ Vựng Tiếng Anh Thông Dụng
  • Cách Học , Đọc , Phiên Âm , Phát Âm Bảng Chữ Cái Tiếng Anh.
  • Học Bảng Chữ Cái Tiếng Anh Nhớ Nhanh, Dễ Như Ăn Kẹo
  • Đề Thi Học Kì 1

    --- Bài mới hơn ---

  • Đề Thi Học Kỳ 1 Tiếng Anh 7
  • Từ Vựng Tiếng Anh Lớp 7(Full)
  • Tổng Hợp Từ Vựng Lớp 7 (Vocabulary)
  • Từ Vựng Tiếng Anh Lớp 7 Units 1
  • Đỗ Chuyên Anh Rồi Thì Nên Học Gì?
  • SỞ GIÁO DỤC VÀ ĐÀO TẠO KIỂM TRA HỌC KÌ I NĂM HỌC 2022-2018

    BÌNH DƯƠNG Môn: Tiếng Anh – Lớp 7

    Thời gian làm bài: 60 phút

    (không kể thời gian phát đề và nghe)

    Học sinh làm bài trực tiếp trên đề thi

    Mã đề 101

    A. LISTENING (1.5ms)

    I. Listen to these people talking about what they usually do in their free time. Write the activity and how often they do it in the blanks. Follow the examples.(1m)

    Example:

    2. Free time activity:

    3. Free time activity:

    1. Free time activity:

    studying Japanese

    How often?

    How often?

    How often?

    once a week

    4.Free time activity:

    How often?

    How often?

    How often?

    12:00

    4

    finishes school

    10:00 p.m

    PRONUNCIATION (0.5m)

    Pick out the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others. (0.25 m)

    1. A. pastime B. campaign C. anniversary D. celebration

    Pick out the word whose main stressed syllable differently from that of the others. (0.25m)

    2. A. volunteer B. teenager C. holiday D. uniform

    C. VOCABULARY AND GRAMMAR

    III. Choose the most appropriate word or phrase to fill in each blank. (2.5 ms)

    3. ………………………. milk does she want? – A little.

    A. How many B. How much C. How often D. How long

    4. In Physics, we chúng tôi things work.

    A. at B. about C. on D. in

    5. Catherine is English and……………………….

    A. so am I. B. I am too. C. so do I. D. A & B are correct.

    6. I`ll soon have a……………………….

    A. 2-week holiday B. 2-weeks holiday

    C. 2- week holidays D. 2-weeks holidays

    7. A holiday by the sea chúng tôi a holiday in the mountains.

    A. good B. best C. better D. the best

    8. There are……………………….expensive new flats next to the river.

    A. some B. little C. much D. any

    9. If you want to find the meaning of new words, you can use a……………………….

    A. picture book B. story C. dictionary D. workbook

    10. Most of the children enjoy……………………….Cartoon Network channel.

    A. watch B. to watch C. are watching D. watching

    11. Fanners have……………………….vacations than students.

    A. few B. fewer C. a few D. more fewer

    12. Thank you for all your help!

    A. Not at all B. It was nothing. C. My pleasure D. All are correct.

    1.

    2.

    3.

    4.

    5.

    6.

    7.

    8.

    9.

    10.

    11.

    12.

    D. READING

    IV. Read the text and do the tasks below.

    LINSAY, 13: What I really like about school is being with my friends during the breaks. But classes are fun and interesting too. For example, Music isn’t difficult at all. I just don’t like French so much because I don’t understand it.

    I’m very keen on sports too – I`m part of the school’s basketball team. I started playing three years ago. Of course there are things I don’t like. Some rules are very strict: we can’t take our mobiles to school. I think we could take them to class if they were switched off.

    STEVE, 12: Every morning when I wake up I feel bad, because I must go to school. Lessons are boring and I can`t concentrate in class. My classmates are always talking. And some students call me names just because I’m very short. I also hate it when teachers give me lots of homework.

    I never have lunch at school. It`s a good thing that I don’t have classes in the afternoon because the food is horrible.

    ADAM, 14: The best thing about my school is our school library. There is an area where you can just

    --- Bài cũ hơn ---

  • Đề Thi Học Kì Ii Môn Tiếng Anh 7
  • Đề Thi Tiếng Anh Lớp 7 Hk Ii
  • Đề Thi Hsg Lớp 7
  • Skkn: Rèn Phát Âm Tiếng Anh Cho Học Sinh Lớp 7
  • Bài Tập Tiếng Anh Lớp 7 (Phát Âm)
  • Đề Thi Học Kì 1 Lớp 2 Môn Tiếng Anh

    --- Bài mới hơn ---

  • Đề Thi Nói Tiếng Anh Lớp 6 Học Kì 1 Năm 2022
  • Đề Thi Nói Môn Tiếng Anh Lớp 6 Học Kì 1 Năm Học 2022
  • Đề Thi Tiếng Anh Lớp 6 Học Kì 1 Có File Nghe
  • Bộ Đề Thi Học Kì 1 Tiếng Anh Lớp 6 Có File Nghe Và Đáp Án
  • Đề Thi Tiếng Anh 6 Học Kì I ( Theo Chương Trình Thí Điểm Mới)
  • 3 Đề thi tiếng Anh lớp 2 học kỳ 1 có đáp án

    • Bộ đề thi tiếng Anh lớp 2 học kì 1 sách i-Learn Smart Start có đáp án
    • Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 2 học kì 1 có đáp án – Đề số 1
    • Đề thi học kì 1 tiếng Anh lớp 2 có đáp án – Đề số 2
    • Đề thi tiếng Anh học kì 1 lớp 2 có đáp án – Đề số 3

    Bộ đề thi tiếng Anh lớp 2 học kì 1 sách i-Learn Smart Start có đáp án

    Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 2 học kì 1 có đáp án – Đề số 1

    II. Match the questions with tIII. IV. Rearrange the words to make a sentence. Complete the sentence he responses.

    Example: a/ this/ What/ is/? What is this?

    A/ pen /is/ This. This is a pen.

    b/ is/ that/ What/? ………………………………………….

    is/ that/ a/ ruler/. …………………………………………

    c/ it/ Is/ pencil case/ a/? ……………………………………….

    Yes/ is/ it. à…………………………………………………….

    d/ book/ Is/ it/ a? ………………………………………………

    isn’t/ No/ it. à……………………………………………….

    e/ Is/ this/ rubber/ a?……………………………………………….

    ĐÁP ÁN I. Write a or an

    No/ isn’t/ it. ……………………………………………….

    f/ this/ Is/ an/ umbrella? ……………………………………………….

    is/ it/ Yes. ……………………………………………….

    1 – D; 2 – C; 3 – B; 4 – E; 5 – A;

    b – Yes, it is.

    c – Yes, it is.

    d – Is it a notebook?

    b – What is that?

    That is a ruler.

    c – Is it a pencil case?

    Yes, it is.

    d – Is it a book?

    Bài 1. Nối Bài 2. Điền từ thích hợp Bài 3: Điền chữ cái còn thiếu vào chỗ trống sau: Bài 4: Nhìn tranh viết thành câu hoàn chỉnh: Bài 5: Chọn từ có cách phát âm khác: ĐÁP ÁN Bài 1. Nối Bài 2. Điền từ thích hợp

    No, it isn’t.

    e – Is this a rubber?

    No, it isn’t.

    f – Is this an umbrella?

    Bài 3: Điền chữ cái còn thiếu vào chỗ trống sau

    Yes, it is.

    Đề thi học kì 1 tiếng Anh lớp 2 có đáp án – Đề số 2

    1 – teeth

    2 – train

    3 – swan

    Bài 4: Nhìn tranh viết thành câu hoàn chỉnh:

    4 – crown

    1 – flower

    2 – house

    3 – tractor

    Bài 5: Chọn từ có cách phát âm khác:

    4 – sing

    5 – grapes

    1 – I like chocolate.

    2 – This is my father.

    3 – My mother is a good cook.

    4 – I can see a star.

    I. Điền các cặp chữ cái sau vào đúng vị trí để được từ đúng với tranh. II. Nối từ với tranh tương ứng. (3đ) III. Khoanh tròn từ khác loại. (4đ) IV. Đọc và hoàn thành các câu sau, dựa vào tranh gợi ý. (1đ) ĐÁP ÁN I. Điền các cặp chữ cái sau vào đúng vị trí để được từ đúng với tranh.

    1 – star

    II. Nối từ với tranh tương ứng. (3đ) III. Khoanh tròn từ khác loại. (4đ)

    2 – park

    IV. Đọc và hoàn thành các câu sau, dựa vào tranh gợi ý. (1đ)

    3 – swim

    4 – train

    5 – climb

    Đề thi tiếng Anh học kì 1 lớp 2 có đáp án – Đề số 3

    1 – sing; 2 – chips; 3 – grapes; 4 – clean

    1 – rain; 2 – dress; 3 – ball; 4 – grapes

    1 – I like chicken

    2 – She has a new dress.

    --- Bài cũ hơn ---

  • Lời Giải Đề Thi Tiếng Anh Lớp 4 Cuối Kỳ 1 Cho Bé
  • Đề Thi Giữa Học Kì 1 Lớp 4 Môn Tiếng Anh Năm 2022
  • Đề Cương Ôn Thi Học Kì 1 Lớp 4 Môn Tiếng Anh Năm 2022
  • Lời Giải Đề Thi Ôn Tập Tiếng Anh Lớp 4 Kì 1
  • Cách Dạy Từ Vựng Tiếng Anh Cho Bé Lớp 1, Lớp 2, Lớp 3
  • Web hay
  • Links hay
  • Guest-posts
  • Push
  • Chủ đề top 10
  • Chủ đề top 20
  • Chủ đề top 30
  • Chủ đề top 40
  • Chủ đề top 50
  • Chủ đề top 60
  • Chủ đề top 70
  • Chủ đề top 80
  • Chủ đề top 90
  • Chủ đề top 100
  • Bài viết top 10
  • Bài viết top 20
  • Bài viết top 30
  • Bài viết top 40
  • Bài viết top 50
  • Bài viết top 60
  • Bài viết top 70
  • Bài viết top 80
  • Bài viết top 90
  • Bài viết top 100
  • Chủ đề top 10
  • Chủ đề top 20
  • Chủ đề top 30
  • Chủ đề top 40
  • Chủ đề top 50
  • Chủ đề top 60
  • Chủ đề top 70
  • Chủ đề top 80
  • Chủ đề top 90
  • Chủ đề top 100
  • Bài viết top 10
  • Bài viết top 20
  • Bài viết top 30
  • Bài viết top 40
  • Bài viết top 50
  • Bài viết top 60
  • Bài viết top 70
  • Bài viết top 80
  • Bài viết top 90
  • Bài viết top 100