Đề Thi Giữa Kì 1 Lớp 2 Violet, Bộ Đề Ôn Tập Thi Giữa Học Kì 1 Môn Toán Lớp 2

--- Bài mới hơn ---

  • Kế Hoạch Học Kì I Môn Tiếng Việt Lớp 3
  • Học Toán Lớp 3 Online
  • Giáo Án Môn: Tiếng Việt – Lớp 4 Học Kì Ii – Trường Tiểu Học Nam Mỹ
  • Đề Kiểm Tra Định Kỳ Lần 1 Môn: Tiếng Việt Lớp 4
  • Download Đề Cương Ôn Tập Môn Tiếng Việt Lớp 4
  • Đề thi giữa học kì 2 lớp 1 Bộ đề kiểm tra giữa học kì 2 môn Toán lớp 1 bao gồm các đề luyện tập giúp các em học sinh học tốt toán lớp 1, nắm chắc kiến thức căn bản, đặt nền móng vững chắc cho các lớp về sau. Mời các em học sinh cùng tham khảo chi tiết. 1. Đề thi giữa học kì 2 lớp 1 được tải nhiều nhất Đề kiểm tra giữa học kì 2 lớp 1 năm 2022 -2019 Bộ đề kiểm tra giữa học kì 2 lớp 1 năm 2022 – 2022 18 đề thi giữa học kì 2 môn Tiếng Việt lớp 1 năm 2022 – 2022 Bộ đề kiểm tra giữa học kì 2 môn Tiếng Việt lớp 1 năm 2022 – 2022 Đề kiểm tra giữa học kì 2 môn Tiếng Việt lớp 1 năm 2022 – 2022 Bộ đề kiểm tra giữa học kì 2 môn Toán lớp 1 năm 2022 – 2022 Đề kiểm tra giữa học kì 2 môn Toán lớp 1 năm 2022 – 2022 2. Đề kiểm tra môn Toán số 1 Họ và tên học sinh: …………………………………………………………… Lớp: …………………………………………………………………………………………. Bài 1. (1 điểm) a. Viết theo mẫu: 25: hai mươi lăm 62: ………………………………… 36: ………………………………. 45: ………………………………… 91: ……………………………….

    Đề thi giữa kì 1 lớp 2 môn toán violet

    Đang xem: đề thi giữa kì 1 lớp 2 violet

    Viết sai mẫu chữ hoặc sai chính tả mỗi chữ: trừ 0, 5 điểm. Viết sạch, đẹp, đều nét (2 điểm).

    Viết bẩn, xấu, không đều nét mỗi chữ: trừ 0, 2 điểm. Làm đúng bài tập chính tả điền dấu thanh (2 điểm – đúng mỗi từ được 0, 5 điểm). Những chữ in nghiêng được điền dấu thanh đúng như sau: a) vẽ tranh b) sạch sẽ c) cửa sổ d) vững vàng. Làm đúng bài tập điền âm (2 điểm, đúng mỗi câu được 1 điểm). Bài tập làm đúng là: a) nghỉ ngơi b) ngẫm nghĩ. Nhấn Tải về để tải toàn bộ đề thi. Lượt tải: 10. 736 Lượt xem: 32. 140 Phát hành: Dung lượng: 172, 6 KB

    câu b HS viết được theo đúng yêu cầu từ 7 số được 0, 5 điểm. Câu 2, 4: Chọn, điền và làm mỗi phép tính đúng được 0, 5 điểm. câu 3: ghi đúng mỗi bài được 0, 25 đ Câu 5: Học sinh nêu được Có: 2 hình tứ giác (0. 5 đ) Có: 4 hình tam giác (0. 5 đ) Câu 6: Học sinh giải đúng mỗi bài được 1. 5 điểm Nêu câu giải đúng được 0, 5 điểm; viết phép tính và tính đúng được 0. 5 điểm; viết đáp số đúng được 0, 5 điểm. Số quả quýt có là: Cả hai lần bán là: 65 – 15 = 50 ( quả) 45 + 38 = 83 (kg) Đáp số: 50 quả quýt Đáp số: 83 kg gạo

    Đề thi thử mos

    Đề thi học kì 2 lớp 2 môn Toán, môn Tiếng Việt, môn Tiếng Anh Môn Toán Môn Tiếng Việt Môn Tiếng Anh Đề thi học kì 2 lớp 2 được tải nhiều nhất Bộ đề ôn tập học kì 2 môn Toán lớp 2 Bộ đề thi học kì 2 lớp 2 năm 2022 – 2022 theo Thông tư 22 Bộ đề thi học kì 2 môn Tiếng Việt lớp 2 theo Thông tư 22 Đề ôn tập học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 2 Đề thi học kì 2 lớp 2 năm 2022 Thư viện đề thi học kì 2 lớp 2 môn Toán violet và Tiếng Việt sẽ được cập nhật sớm nhất trong chuyên mục này. Mời các bạn cùng tải và tham khảo đề thi cuối học kì 2 lớp 2 môn Toán, đề thi cuối học kỳ 2 môn Tiếng Việt lớp 2 mà chúng tôi sưu tầm được.

    Bài 4: Quản lí ngân hàng câu hỏi và sinh đề có điều kiệnỞ,, chúng ta đã biết cách tạo một đề thi từ ngân hàng có sẵn hay tự nhập câu hỏi, tạo cây thư mục để chứa đề thi cho từng môn. Trong bài này chung ta tiếp tục tìm hiểu cách xây dựng và quản lý ngân hàng câu hỏi mà mình đã đưa lên và…

    Đề thi giữa kì 1 lớp 2 violet hair color

    (2đ) 80…… 60 70 – 20……. 40 50 – 20…. 30 60……. 30 + 20 Bài 6: Vẽ 3 điểm ở trong hình vuông, vẽ 2 điểm ở ngoài hình vuông. (0, 5đ) Bài 7: Tổ Một làm được 20 lá cờ, tổ Hai làm được 10 lá cờ. Hỏi cả hai tổ làm được tất cả bao nhiêu lá cờ? (1, 5đ) 4. Đề kiểm tra môn Toán số 3 Bài 1. Đúng ghi Đ, sai ghi S vào ô trống 3 điểm a) Số liền trước số 13 là 12 b) Số liền sau số 21 là 20 c) 87 gồm có 8 chục và 7 đơn vị d) 16 Đề kiểm tra giữa kì 1 2013-2014 môn Toán Lớp 2 – Tập đọc 2 – Trần Thanh Nhàn – Thư viện Đề thi & Kiểm traĐêm Lạnh Chùa Hoang (Trích Đoạn) – Minh Vương, Lệ Thủy – NhacCuaTuiĐề thi cambridge moversĐề thi giữa kì 1 lớp 2 violetVpn free tốc độ caoĐề thi giữa kì 1 lớp 2 môn toán violetNgữ pháp tiếng Hàn » Học tiếng Hàn Online, Update tháng 05, 2022Đề thi học kì 2 lớp 2Đề thi giữa kì 1 lớp 2 violet maQuang vinh sinh năm bao nhiêuTrần hạo nam người trong giang hồ phần 1Mì cay 7 cấp độ

    --- Bài cũ hơn ---

  • Khung Chương Trình Lớp 2.
  • Tiếng Việt Lớp 5 Trên Tiengviettieuhoc.vn
  • Khóa Học Lập Trình Game Unity 3D
  • #học Lập Trình Game Unity
  • Tuyển Sinh 2022 Đh Sư Phạm Kỹ Thuật Tp. Hcm Học Phí: Đại Học Hệ Đại Trà: 16,5 – 18,5 Triệu Đồng/năm
  • Đề Thi Học Kì I Môn Tiếng Anh Lớp 11

    --- Bài mới hơn ---

  • Bộ Đề Thi Học Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Có Đáp Án
  • Đề Thi Học Kỳ 1 Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Đề Cương Ôn Tập Ôn Tiếng Anh Lớp 11 Học Kì I
  • Đề Cương Ôn Tập Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Đề Thi Giữa Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Có File Nghe
  • Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to show the underlined part that needs correction.

    A. She had her bicycle to be repaired last week. B. She had her bicycle to repair last week.

    There is an alarming increase in population in this area

    A. How ptty you are in the new dress! B. What about the new dress?

    A. Thanks. How nice of you to say so B. Thank you. You really deserve it

    (A), the future population In the long run growth (B) of the world is difficulty (C) to pdict (D).

    Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word having the different stress pattern from the rest.

    Read the following passage and mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct word for each of the blanks.

    Nearly all people have a fear of examinations.

    Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions.

    What is life like for today’s students? As the university and college terms began, I talked to a few students about their lives.

    Sarah James is a second year biology student. “Money is a big problem.” said Sarah. “I can eat quite cheaply at the university, but I spend quite a lot on clothes, as I like to wear things that are in fashion.”

    Colin Peters, who is studying engineering, disagrees. “I don’t spend anything on clothes.” he said, “unless you count climbing boots. I’m very keen on climbing, and you do need special equipment, some of which is very expensive. Luckily, my parents gave me money for my birthday in November. Not much of my money goes on transport, because I have a bicycle.”

    Diana Bell is a first year fashion student. “I make all my own clothes. This should save me money, but in fact, the materials are very expensive. I don’t know how I would manage if I didn’t sell some of the dresses and hats I make to the other students. Everything is expensive,” she said “That includes the rent, food, transport and heating for the flat in winter.”

    A. his clothes and transport cost less B. he has generous parents who help him

    C. he doesn’t need to study very hard D. he is not a second year student

    --- Bài cũ hơn ---

  • Đề Thi Học Kỳ I
  • Đề Cương Ôn Thi Học Sinh Giỏi Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Đề Thi Hsg Anh 11
  • Đề Thi Giữa Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11 (Mới) Thpt Đa Phúc, Hà Nội Năm Học 2022
  • Mẫu Đề Thi Giữa Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11 Nhiều Trường
  • Đề Thi Giữa Học Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Năm 2022

    --- Bài mới hơn ---

  • Đề Thi Giữa Học Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Năm Học 2022
  • Đề Thi Kiểm Tra Giữa Kỳ Học Kì 1 Môn Tiếng Anh Lớp 11 Trường Thpt Ngô Quyền, Sở Gd&đt Hải Phòng 2022
  • Cách Học Giỏi Tất Cả Các Môn Dành Cho Teen Cấp Iii
  • Bộ Đề Thi Giữa Học Kỳ 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11 Có Đáp Án
  • Mẫu Đề Thi Giữa Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11 Nhiều Trường
  • Đề thi môn tiếng Anh lớp 11 giữa kì 1

    Đề kiểm tra môn tiếng Anh lớp 11 gồm những dạng bài tập tiếng Anh 11 thường xuất hiện trong đề thi giữa học kì 1 môn tiếng Anh lớp 11 mới như: Chọn đáp án đúng, Đọc đoạn văn tiếng Anh tìm trả lời đúng, Viết lại câu tiếng Anh sao cho nghĩa không thay đổi, … giúp các em học sinh lớp 11 cải thiện 4 kỹ năng tiếng Anh cơ bản hiệu quả. Mời thầy cô, quý phụ huynh và các em học sinh tham khảo, download tài liệu.

    A. off

    B. out

    C. up

    D. of

    A. watching

    B. to watch

    C. watch

    D. watched

    A. travel

    B. travelling

    C. travelled

    D. to travel

    A. has gone

    B. go

    C. goes

    D. had gone

    A. decoration

    B. anniversary

    C. cake

    D. clothes

    A. to take

    B. to be taking

    C. to be taken

    D. taking

    A. Yes, I’d love to

    B. No, I don’t like

    C. Yes, I do

    D. I’m glad you like it

    A. was happening

    B. happened

    C. to happen

    D. happening

    A. have already left

    B. had already left

    C. were already leaving

    D. already left

    A. ceremony

    B. memory

    C. honor

    C. READING (2.5p) Part 1. Choose the correct answer Part 2. Read the passage and choose the correct answer

    D. celebration

    PREPARING A DINNER PARTY

    Giving a dinner party is a wonderful way of entertain people. You can also make new friends and give others the chance to get to know each other better.

    It needs planning, though. First, make a guest list, with different kinds of people and a mixture of

    women and men. Don’t invite couples because they aren’t so much fun.

    When you know who can come, find out what they like to eat and drink. Note down any who are

    vegetarians, or who can’t eat or drink certain things for religious seasons.

    Then plan their menu. Include a first course, a choice of main courses and a dessert, plus lots of people’s favorite drinks.

    The next thing to do is the shopping. Make sure buy more than enough of everything, and that

    someone can help you carry it!

    On the day, start cooking early. Give people appetizers like Greek mezzo or Spanish tapas, so they don’t get hungry if they have to wait. Serve the delicious meal, sit down with your guests and have a good time – you’ve earned it!

    26. Which of the following is NOT mentioned as the purpose of giving a dinner party?

    A. to entertain people.

    B. to get people to know more about their host and hostess.

    C. to make new friends.

    D. to help people to know each other better.

    A. husbands and wives.

    B. those who are vegetarians.

    C. both women and men.

    D. those who can’t eat or drink certain things.

    A. a first course

    B. a supper

    C. a dessert

    D. main courses

    A. because the guests want to have a good time together

    B. because the guests like eating them

    C. because the guests want to eat them while having to wait

    D. because the guests may be hungry while having to wait

    30. What should you do while the guests are having their evening meal?

    A. Stand beside the guests without doing anything.

    B. Sit down with the guests to show your politeness.

    C. Sit down with the guests and have a good time.

    D. WRITING (2.5p) I. Rewrite the sentences without changing the meaning (0.5p)

    D. Only serve the guests with the food.

    31. The monitor told Judy to give him her homework.

    32. The children talked about their coming exam. (WH- question)

    33. They had a good meal and then went to dance.

    34. First she called her family and then she went to sleep.

    II. Imagine you are Minh. You are going to have a birthday party next weekend. In 80-100 words, write a letter to invite Jack, one of your classmates, to come to your party. Your letter should include the following information:

    Time and place of the party

    Food and drinks

    Activities

    --- Bài cũ hơn ---

  • Để Học Tốt Tiếng Anh Lớp 4 (Chương Trình Mới)
  • Top 30 Đề Kiểm Tra, Đề Thi Tiếng Anh Lớp 11 Mới Chọn Lọc, Có Đáp Án
  • Cấu Trúc Đề Thi Giải Toán Bằng Tiếng Anh Các Môn Toán, Lý, Hóa
  • Toàn Bộ Bài Tập Tiếng Anh Lớp 11 Học Kì 2
  • Đề Thi Hsg Lớp 11 Tỉnh Nghệ An 2022
  • Bộ Đề Thi Học Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Năm 2022

    --- Bài mới hơn ---

  • Phần Mềm Học Tiếng Anh Lớp 1 Hay Nhất (2020)
  • Top 3 Phần Mềm Học Tiếng Anh Hay Cho Các Bé Lớp 1
  • Đề Thi Olympic Tiếng Anh Lớp 7 Vòng 1
  • Tiếng Anh Lớp 4 Review 1
  • Review 1 Trang 36 Sgk Tiếng Anh 5 Mới
  • 11 Đề thi học kì 1 tiếng Anh 11 có đáp án

    Bộ đề thi học kì 1 tiếng Anh lớp 11 có đáp án với nhiều dạng bài tập trắc nghiệm tiếng Anh 11 mới khác nhau thường xuất hiện đề thi chính thức của bộ GD&ĐT như: Chọn từ có cách phát âm khác, Chọn đáp án đúng, Đọc đoạn văn trả lời câu hỏi, Sắp xếp những từ đã cho thành câu hoàn chỉnh, Viết lại câu sao cho nghĩa không thay đổi,… chúng tôi hy vọng rằng đây sẽ là nguồn tài liệu tiếng Anh hữu ích dành cho các em học sinh ôn thi tiếng Anh 11 cuối kì 1 hiệu quả và đạt kết quả như mong muốn.

    11 Đề thi tiếng Anh lớp 11 học kì 1 có đáp án

    Đề thi tiếng Anh 11 học kì 1 có đáp án – Đề số 1

    Identify the one underlined word or phrase – A, B, C or D – that must be Choose the word that has the underlined part pronounced differently from that of the others. From questions 4 to 6: Choose one word or phrase – (A, B, C or D) – that best completes the sentences from questions 7 to 22: changed for the sentence to be correct. From questions 1 to 3:

    Question 7: The psident expssed his deep over the bombing deaths.

    A. disappointment

    B. anxiety

    C. interest

    D. sadness

    A. have buckled

    B. had buckled

    C. will buckle

    D. was buckling

    A. participative

    B. participants

    C. participates

    D. participations

    A. nervously

    B. nerve

    C. nervous

    D. nervousness

    A. Teachers’ Day

    B. Mother’s Day

    C. Thanksgiving

    D. Independence Day

    A. Ø

    B. an

    C. a

    D. the

    A. to

    B. for

    C. of

    D. on

    A. Even though

    B. Since

    C. Only if

    D. Until

    A. has fallen

    B. had fallen

    C. have fallen

    D. fell

    A. not swim

    B. not to swim

    C. not swimming

    D. to not swim

    A. asking / helping

    B. asking / to help

    C. to ask/ helping

    D. to ask / to help

    A. before

    B. while

    C. after

    D. during

    A. would buy;

    B. would have bought

    C. will buy

    D. will have bought

    A. told

    B. said to me

    C. said

    D. says

    Question 21: Lan: What do you think of the General Knowledge Quiz?

    A. Yes, that’s right

    B. Oh, it’s great

    C. It’s not a good idea.

    D. Ok, I don’t agree

    Question 22: Lan : “I’ve passed my exam.”

    A. Good luck.

    B. That’s a good idea.

    Read the passage and choose the word (A, B , C or D) which best fits each gap of the passage from questions 23 to 27:

    C. It’s nice of you to say so.

    Read the passage carefully and choose the best answers to the questions from questions 28 to 32:

    D. Congratulations!

    Yet, for many, friendship is nothing more than the trust that someone or something will not harm them. Value that is found in friendships is often the result of a friend demonstrating on a consistent basis: the tendency to desire what is best for the other, sympathy and empathy, honesty, perhaps in situations where it may be difficult for others to speak the truth, especially in terms of pointing out the perceived faults of one’s counterpart mutual understanding.

    In a comparison of personal relationships, friendship is considered to be closer than association, although there is a range of degrees of intimacy in both friendships and associations. The study of friendship is included in sociology, anthropology, philosophy and zoology. Various theories of friendship have been proposed, among which are social psychology, social exchange theory, equity theory, relational dialectics and attachment styles.

    Question 28: What term is used to denote co-operative and supportive behaviour between people?

    A. Anthropology.

    B. Psychology

    C. Sociology.

    D. Friendship.

    Question 29: Which sentence is NOT true according to the 1 paragraph?

    A. They often demonstrate reciprocating and reflective behaviours.

    B. They will welcome each other’s company and expss loyalty towards each other.

    C. They seldom desire the best for their friends.

    D. Friends often engage in mutually helping behaviour.

    Question 30: What is closer, friendship or association?

    A. Association is considered to be closer than friendship.

    B. Association is considered to be as close as friendship.

    C. Both friendship and association are close.

    D. Friendship is considered to be closer than association.

    Question 31: What fields of study are about friendship?

    A. The tendency to desire what is best for the other, sympathy, empathy and honesty.

    B. Social psychology, social exchange theory, equity theory.

    C. Sociology, anthropology, philosophy and zoology.

    D. Mutual knowledge, esteem and affection.

    Question 32: What kind of things will friends share?

    A. Degrees of intimacy.

    Choose the word (A, B, C or D) that has stress pattern different from that of the other words from questions 33 to 34:

    B. Various theories of friendship.

    C. Enjoyable activities.

    D. The tendency to desire what is best for the other.

    Question 33: A. problem B. participate C. orphanage D. voluntary

    Question 35: ‘Could you please wait here until your name is called?’

    A. She reminded me to wait here until my name was called.

    C. She asked me to wait there until my name was called.

    D. She wanted to know if I could wait there until my name was called.

    Question 36: Build a sentence, using the words given:

    A. Will Tom work hard, he will pass the exam.

    B. Unless Tom works hard, he will pass the exam.

    C. If Tom doesn’t work hard, he will pass the exam.

    D. Should Tom work hard, he will pass the exam.

    A. would not sack

    to return/ John/ to/ next/ it/ day/ promised/ her/ the

    B. will not sack

    C. will not be sacked

    D. would not have been sacked

    Question 38: Rearrange the words given to make a complete sentence

    A. John promised returning it to her the next day.

    B. John promised return it to her to the next day.

    C. John promised to return it the next day to her.

    D. John promised to return it to her the next day.

    A. After entering the new school

    B. Upon entering into the new school

    C. When he had been entering the new school.

    D. Having entered his new school, it was found that

    Question 40: I first started to play the guitar when I was sixteen.

    A. I have played the guitar when I was sixteen.

    I/ VOCABULARY & GRAMMAR Choose the best answer.

    B. I have started the guitar when I was sixteen.

    C. I have started the guitar since I was sixteen.

    D. I have been playing the guitar since I was sixteen.

    Đề thi tiếng Anh học kì 1 lớp 11 có đáp án – Đề số 2

    1. Good friendship should be based on ………… respect , trust and understanding .

    a. loyal

    b. attractive

    c. suspicious

    d. mutual

    2. We must cooperate closely in order to finish the project on time .

    a. help b. work together c. agree d. assist

    3. The birthday marks the …………… in the life of a person , when he / she first came into being .

    a. labels

    b. milestones

    c. starting points

    d. symptoms

    4. The man expected ………………… a job in that company .

    a. to offer

    b. offering

    c. to be offered

    d. being offering

    5. chúng tôi his homework, Tom was allowed to go out with his friends .

    a. To do

    b. Had done

    c. Doing

    d. Having done

    6. We can’t grow enough food to chúng tôi increasing population .

    a. support

    b. supporter

    c. supportable

    d. supportive

    7. Mary should have apologized ……….being late this morning , but she didn’t .

    a. on

    b. for

    c. of

    d. about

    8. Western people are not used chúng tôi chopsticks .

    a. eat

    b. to eat

    c. to eating

    d. for eating

    9. chúng tôi the act of limiting the children born .

    a. Population

    b. Birth rate

    c. Birth control

    d. Under-population

    10. The policeman chúng tôi open his briefcase .

    a. made

    b. asked

    c. forced

    d. told

    11. Thanks to the …………. among producers , customers can buy goods with low prices .

    a. compete

    b. competitor

    c. completion

    d. competition

    12. – “I hear you have passed your exams . Congratulations !” ~ ” ………………”.

    a. Thank you!

    b. Congratulations!

    c. Not at all

    d. It’s my pleasure.

    a. takes

    b. took

    c. had taken

    d. would take

    14. ……………printing chúng tôi Chinese ?

    a. Did / invented

    b. Was / invented

    c. Was / inventing

    d. Were / invented

    II / ERROR IDENTIFICATION : Pick out the underlined part that needs correcting . III / READING: A – Choose the best answer to complete each space .

    a. struggle

    b. fight

    c. forget

    d. overcome

    I had an ……….(21) experience last year. When I ………..(22) to town in the south of France, a young man waved to me.

    I stopped and he asked me for a lift. As soon as he had got into the car, I said good morning to him ……….(23) French and he replied in the same language. ………….(24) of us spoke during the journey. I myself know a little of French . I had nearly approached the town when the young man suddenly said, very ………….(25), ” Do you speak English?” As I soon learnt, he was English himself.

    21. a. amuse b. amusing c. amused d. amusement

    B – Read the passage and choose the best answer for each question :

    22. a. was driving b. drove c. had been driving d. having driven

    23. a. with b. in c. on d. by

    24. a. Not b. Neither c. None c. All

    25. a. quick b. slow c. slowly d. slowness

    However, in some countries there is a negative population growth, especially in the Central and Eastern Europe, mainly due to low fertility rate ,and Southern Africa due to the high number of HIV – related deaths .Within the next decades, Japan and some countries in Western Europe are also expected to encounter a negative population growth due to sub-replacement fertility rates .

    Population growth which exceeds the carrying capacity of an area will result in overpopulation. On the contrary, such areas may be considered “under-populated” if the population is not large enough to maintain an economic system.

    Which sentence is NOT true?

    a. Most of the countries in the world are facing the problem of overpopulation

    b. Overpopulation is a state when the population growth exceeds the carrying capacity of an area

    c. The Green Revolution caused the population explosion in the 20th century.

    d. The 20th century had the highest population growth rate in the history.

    27. When is an area considered ” under-populated “?

    a. When its population is not big enough to maintain the economic system.

    b. When it has high number of HIV – related deaths.

    c. When its population is too poor.

    d. When it has high fertility rate.

    28. Which areas are expected to encounter a decrease in population growth in the next decades?

    a. Some countries in Central and Eastern Europe ,

    b. Japan

    c. Some countries in Western Europe ,

    d. B and C

    29. Negative population growth in Central and Eastern Europe is due to : ……………

    a. high fertility rate

    b. low fertility rate

    c. low death rate

    d. high number of HIV-related deaths .

    What does “fertility rate” mean?

    IV/ WRITING: Choose the sentence that has the same meaning as the root one:

    a. birth rate

    b. death rate

    c. growth rate

    d. marriage rate

    31. ” If I were you, I would travel to Paris by train,” Jane said.

    a. Jane said If she had been me, she would have traveled to Paris by train.

    b. Jane said If she were me, she would travel to Paris by train.

    d. B and C are correct.

    32. “Congratulations! You’ve won the scholarship ,” he said .

    a. He said that congratulations ! I had won the scholarship .

    b. He said I had won the scholarship and he congratulated .

    c. He congratulated me on having won the scholarship .

    d. He congratulated me of winning the scholarship .

    33. Tom did his homework and then he went to bed.

    a. After Tom had done his homework, he went to bed.

    b. Having done his homework, Tom went to bed .

    c. Doing his homework, Tom went to bed.

    d. A and B are correct.

    34. Let’s start our journey or we’ll be late.

    a. If we start our journey , we won’t be late.

    b. Unless we start our journey , we won’t be late.

    c. If we don’t start our journey , we’ll be late.

    d. We would be late if we didn’t start our journey.

    35. He dislikes people asking him about his job.

    V / PHONETICS : A- Choose a word whose underlined part is pronounced differently from the others: B – Choose a word whose stressed syllable is different from the others .

    a. Asking him about his job is disliked.

    b. He dislikes being asked about his job.

    c. His job is disliked asking about.

    d. People are disliked asking about his job.

    39. a. coordinate b. voluntary c. minority d. development

    40. a. assistance b. supporter c. vocation d. secretary

    Đề thi học kì 1 tiếng Anh lớp 11 có đáp án – Đề số 3

    Câu 1: ” Peter : ” Do you feel like going to the cinema this evening ?”

    Mary: “……………………………”

    A. I feel very bored B. You’re welcome

    C. I don’t agree.I’m afraid D. That would be great

    Câu 2: choose the underlined part that must be corrected

    They congratulated me on pass the final exam the day before.

    A. pass B. the day before C. congratulated D. on

    Câu 3: When it started to rain, she chúng tôi with me.

    A. had walking B. was walking C. walked D. is walking

    Câu 4: If you chúng tôi about the bad service, we …………there.

    A. hadn’t told/ would eat B. told/ would have eaten

    C. tell/ would eat D. hadn’t told/ would have eaten

    Câu 5: choose the underlined part that must be corrected

    He said that if he has more time, he would come to see us.

    A. said that B. has C. more time D. come to see

    Câu 6: The news made Nam surprised.

    A. The news is surprised. B. Nam was surprised with the news.

    C. Nam seemed to be surprised at the news. D. Nam made the news surprised.

    Câu 7: I thought I would get to the destination first, but he ……….before me.

    A. was arriving B. arrives C. had arrived D. arrived

    Câu 8: chúng tôi the rules, we started to play the game.

    A. Having learnt B. To have learnt C. To learn D. Learning

    Câu 9: All of my students looked forward to …………….. the result of the singing contest.

    A. hear B. hearing C. to be heard D. being hearing

    Câu 10: The man denied chúng tôi top secret document.

    A. to steal B. having stolen C. to be stolen D. having been stolen

    Câu 11: Mai Huong congratulated me chúng tôi exam with flying colors.

    A. of passing B. about passing C. on passing D. to pass

    Câu 12: The villagers are in danger ……………being killed by an earthquake.

    A. with B. of C. for D. on

    Câu 13: People call the 25th wedding anniversary the “………………anniversary.”

    A. happy B. silver C. golden D. special

    Câu 14: The bowl is empty now, but my children denied chúng tôi candies.

    A. to eat B. eating C. eat D. having eaten

    Câu 15: choose the underlined part that must be corrected

    they are looking forward to be received the psent from the council.

    A. be received B. from C. are looking forward D. to

    Câu 16: It is not easy to …………… our bad habits.

    A. overcome B. suffer C. take care D. spend

    Câu 17: If the ball chúng tôi line, that would have been the end of the game.

    A. would cross B. will cross C. had crossed D. crossed

    Câu 18: If George keeps studying as he has been, he’ll have no trouble in passing his exams.

    A. George has passed his exam.

    B. George has trouble in passing his exams

    C. George is studying hard to pass his exam.

    D. George will not pass his exam because he is not studying.

    Câu 19: Quy Nhon has become ……………..

    A. populous B. population C. popularity D. populating

    Câu 20: Choose the word which has the underlined part pronounced differently from the rest

    A. ridden B. given C. whiten D. risen

    Câu 21: Choose the word which has the underlined part pronounced differently from the rest

    A. strictly B. literacy C. policy D. social

    Câu 22: Choose the word which has the underlined part stressed differently from the rest

    A. enjoyment B. apologize

    C. remember

    D. difficulty

    Câu 23: You should discuss the problem chúng tôi parents before deciding.

    A. with

    B. for

    C. of

    D. to

    Câu 24: choose the underlined part that must be corrected

    After I had returned home from the school, I was pparing dinner.

    A. had returned

    B. from

    C. was pparing

    D. dinner

    Câu 25: Choose the word which has the underlined part stressed differently from the rest

    A. alone

    B. accept

    C. complain

    D. national

    Câu 26: They seemed chúng tôi I told them the news.

    A. surprising

    B. to surprise

    C. being surprising

    D. to be surprised

    Câu 27: you should realize the chúng tôi the important of having a healthy diet.

    A. unaware

    B. awareness

    C. awaring

    D. aware

    Câu 28: If someone knocked over a candle, it ………………a fire.

    A. started

    B. will start

    C. would have started

    D. would start

    Câu 29: the rain began to fall during my walk in the country.

    A. while I walked in the country, it had rained.

    B. While it was beginning to rain, I had walked in the country.

    C. While I was walking in the country, it began to rain.

    D. While it began to rain in the country, I was walking.

    Câu 30: He said, “I’m sorry I didn’t reply to the letter.”

    A. He apologized for not to reply to the letter.

    B. He apologized for not to replying to the letter.

    C. He apologized for didn’t reply to the letter.

    D. He apologized for not replying to the letter.

    Câu 31: Choose the word which has the underlined part pronounced differently from the rest

    A. turned

    B. noticed

    C. looked

    D. helped

    Câu 32: A “………………” B: “Oh, It’s great”

    Read the passage and answer the question 33 – 36.

    A. Would you like the English competition?

    B. What do you think of the English competition?

    C. What do you like about the English competition?

    D. How about the English competition ?

    Giving a dinner party is a wonderful way of entertain people. You can also make new friends and give others the chance to get to know each other better. It needs planning, though. First, make a guest list, with different kinds of people and a mixture of women and men. Don’t invite couples because they aren’t so much fun.

    When you know who can come, find out what they like to eat and drink. Note down any who are vegetarians, or who can’t eat or drink certain things for religious seasons. Then plan their menu. Include a first course, a choice of main courses and a dessert, plus lots of people’s favourite drinks. The next thing to do is the shopping. Make sure buy more than enough of everything, and that someone can help you carry it!

    On the day, start cooking early. Give people appetizers like Greek mezze or Spanish tapas, so they don’t get hungry if they have to wait. Serve the delicious meal, sit down with your guests and have a good time – you’ve earned it!

    Câu 33: Which of the following is NOT mentioned as the purpose of giving a dinner party?

    A. to get people to know more about their host and hostess.

    B. to help people to know each other better.

    C. to make new friends.

    D. to entertain people.

    Câu 34: When giving a dinner party, you should NOT invite …………………… .

    A. those who are vegetarians.

    B. husbands and wives.

    C. both women and men.

    D. those who can’t eat or drink certain things.

    Câu 35: According to the passage, starters should be served ………………………

    A. because the guests may be hungry while having to wait

    B. because the guests like eating them

    C. because the guests want to have a good time together

    D. because the guests want to eat them while having to wait

    Câu 36: What should you do while the guests are having their evening meal?

    Read the passage and fill the blanks 37 – 40.

    A. Sit down with the guests to show your politeness.

    B. Stand beside the guests without doing anything.

    C. Sit down with the guests and have a good time.

    D. Only serve the guests with the food.

    More and more young people are (37)…… voluntary work abroad. The wild variety of jobs and destinations available is making it an increasingly attractive option for those who have just left school and have a year free before university. Many choose to spend these twelve months working in poor countries. There they will earn little (38)…… no money. But they will be doing something useful – and enjoying the experience.

    The work may . (39)….. of helping the local communities, for example by helping to build new road or provide water supplies to isolated rural villages. Other projects may concentrate more on conservation or environmental protection. (40)…. … kind of job it is, it is certain to be challenging and worthwhile, and an experience that will never be forgotten.

    Câu 37: A. making B. getting C. taking D. doing

    Question 1: Choose a word in each line that has the underlined part pronounced differently from the rest: Question 2: choose a word in each line that has the different stress pattern.

    Câu 38: A. but B. and C. or D. with

    Câu 39: A. involve B. include C. contain D. consist

    Câu 40: A. What B. Whatever C. However D. Any

    Đề thi Anh 11 học kì 1 có đáp án – Đề số 4

    Question 3: Choose the best answer to fill in each gap to complete the sentences.

    5. A. floppy B. idol C. cotton D. decide

    6. A. extremely B. excited C. personal D. imagine

    7. A. sneaky B. notice C. open D. around

    8. A. birthday B. reply C. schoolbag D. money

    A. for

    B. to

    C. on

    D. into

    A. someone

    B. anyone

    C. everyone

    D. one

    11.The whole family usually try to get-together at Christmas.

    A. contact

    B. gather

    C. relate

    D.communicate

    A. special

    B. specially

    C. specialize

    D. specializing

    A. Yes, thanks

    B. No, please.

    C. Yes, please

    D. You are welcome

    A. waits

    B. waiting

    C. to wait

    D. wait

    A. thanked me for

    B. asked me to

    C. told me to thank

    D. said thank you me

    A. appointing

    B. to appoint

    C. being appointed

    D. to be appointed

    A. Thanksgiving

    B. Valentine’s Day

    C.Mid-Autumn Festival

    D.Tet holiday

    A. Look

    B. Being looked

    C. Looking

    D. To look

    A. mountain

    B. mountainous

    C. high

    D. low

    A.Modernization

    B.Literacy C.Pollution D.Overpopulation

    21. They …. on the street when it rained

    A. was walking B. walked

    C. walks D. were walking

    A. Thank you

    B. Coffee, please

    C. Yes, please

    D. No, I don’t

    A. participates

    B. participants

    C. participations

    D. participating

    24. I would like to take part in the competitions like these?

    A. contests

    B. rivals

    C. participation

    D. races

    A. to go

    B. going

    C. go

    D. goes

    A. to

    B. with

    C. about

    D. from

    A. passing

    B. for passing

    C. about passing

    D. on passing

    28. The lawn needs mowing again.

    A. repairing

    B. making

    C. bending

    D. cutting

    Question 4: There is a mistake in four underlined parts of each sentence. Find the mistake: Question5: Read the following passage then choose the word A,B,C or D that best fits each of the blank spaces.

    A. on

    B. from

    C. with

    D. by

    More and more young people are … (35) … voluntary work abroad. The wild variety of jobs and destinations available is making it an increasingly attractive option for those who have just left school and have a year free before university. Many choose to spend these twelve months working in poor countries. There they will earn little … (36) … no money. But they will be doing something useful – and enjoying the experience.

    The work may … (37) … of helping the local communities, for example by helping to build new road or provide water supplies to isolated rural villages. Other projects may concentrate more on conservation or environmental protection. … (38) … kind of job it is, it is certain to be … (39) … and worthwhile, and an experience that will never be forgotten.

    35.A. doing B. making C. taking D. getting

    Question 6: Read the following passage, then choose the item (A, B, C or D)that best answer each of the question about it:

    36. A. with B. but C. or D. and

    37.A. consist B. include C. contain D. involve

    38. A. Any B. What C. However D. Whatever

    39. A. challenging B. dangerous C. difficult D. attracted

    Every four years people all over the world watch the Olympic Games. It is a time for all kinds of people to unite in peace. Some of them join together to compete for gold medals. Millions of other people watch them on television.

    Why do we have the Olympic? How did they begin?

    The first Olympic Games were in Greece in 776 B.C. There was only one event. People ran a nice the length of the stadium. The Games lasted one day.

    Slowly people added more events. The Games were only for men, and women could not even watch them. Only Greeks competed. They came from all parts of the Greek world. The time of the Games way; a time of peace, and government let everyone travel safely. The winners became national heroes.

    The first modem Games were in 1896 in Athens. The Greeks built a new stadium for the competition. Athletes from several countries competed. Then there were Olympics every four years in different cities in Europe and the United States until 1952. After that they were in Melbourne, Tokyo, Mexico City, and Montreal besides in European cities. Each year there were athletes from more nations. The first Winter Olympics were in 1924. The athletes compete in skiing and other winter sports.

    40. How often do people all over the world watch the Olympic Games ?

    A.every 4 years

    B. 4 years

    C.2 years

    D. every 4 year

    41. Where were the cities where the Olympics were held between 1896 and 1952?

    A. In European and South American countries.

    B. In European countries only.

    C. In European countries and the United States.

    D. In Japan, Australia and North American and European countries

    42. How long after the founding of the modern Olympics were the Winter Olympics introduced?

    A. 20 years

    B. 24 years

    C. 28 years

    D. 32 years

    43. In what city were the 1952 Olympic Games held?

    A. New York

    B. Melbourne

    C. Moscow

    D. London

    44. Which sport is competed in the Winter Olympic?

    Question 7: Choose the sentence A, B, C or D which is closest meaning to the sentence above

    A. Running

    B. Skiing

    C. Horse racing

    D. Car racing

    45. “I didn’t break the mobile phone,” Lan said.

    A. Lan denied breaking the mobile phone.

    B. Lan admitted breaking the mobile phone.

    C. Lan pvented us from breaking the mobile phone

    D. Lan promised to break the mobile phone.

    46. “Let me pay for the coffee. I really want.”

    A. Jenny told me to pay for the coffee

    B. Jenny is asked to pay for the coffee

    C. Jenny insisted on paying for the coffee

    D. Jenny suggested paying for the coffee

    47. The bag was heavy, so we could not take it with us.

    A. If the bag was not heavy, we would take it with us.

    B. Unless the bag had not been heavy, we would have taken it with us.

    C. If had the bag not been heavy, we would have taken it with us.

    D. Had the bag not been heavy, we would have taken it with us

    48. “Why don’t you put a better lock on the door?” said John.

    A. John suggested to put a better lock on the door.

    B. John asked why not putting a better lock on the door.

    C. John suggested putting a better lock on the door.

    D. John made us put a better lock on the door.

    49. “If I were you, I wouldn’t buy that coat,” she said.

    A. She said if she were me, she wouldn’t buy that coat

    B. She said if I were you, she wouldn’t buy that coat.

    C. She said if she were me, I wouldn’t buy that coat

    D. She said if she were me, she wouldn’t buy this coat.

    50. “I’m sorry I have to leave so early,” he said.

    A. He apologized for having to leave early.

    B. He apologized to have to leave early.

    C. He apologized that he has to leave early.

    D. He apologized to have left early.

    Xem tiếp 7 Đề thi học kì 1 môn tiếng Anh lớp 11 có đáp án khác

    Mời quý thầy cô, các bậc phụ huynh tham gia nhóm Facebook: Tài liệu ôn tập lớp 11 để tham khảo chi tiết các tài liệu học tập lớp 11 các môn năm 2022 – 2022.

    --- Bài cũ hơn ---

  • Bài Nghe Tiếng Anh Lớp 10 Unit 11: National Parks
  • Unit 1 Lớp 11: Reading
  • Bộ Đề Thi Học Kì 1 Lớp 10 Môn Tiếng Anh Có Đáp Án Năm 2022
  • Bài Nghe Tiếng Anh Lớp 11 Unit 10: Nature In Danger
  • Bài Nghe Tiếng Anh Lớp 10 Unit 10: Conservation
  • Đề Thi Giữa Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Có File Nghe

    --- Bài mới hơn ---

  • Đề Thi Nói Tiếng Anh Lớp 11 Học Kì 2 Năm Học 2022
  • Từ Vựng, Ngữ Pháp Tiếng Anh 11 Học Kỳ Ii
  • Trắc Nghiệm Tiếng Anh Lớp 10 Học Kì 2 Năm 2013: Đề 19
  • Bộ Từ Vựng Tiếng Anh 11
  • Đề Thi Học Kì I Lớp 11 Năm Học 2022
  • Đề thi giữa học kì 1 môn tiếng Anh lớp 11

    I. SOUNDS. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others. (0.5pt)

    II. ERROR IDENTIFYING. Choose the one word or phrase (A, B, C or D) that would not be appropriate. (0.5pt)

    A. arrived

    B. his flat

    C. late.

    D. saw

    A. for

    B. ‘d better

    C. rainy

    D. saved

    III. READING 2. Read the passage and then choose the best answer A, B , C or D for the following questions. (1pt)

    Linda Shaw was about to have her evening meal with parents and grandmother when something rather frightening happened. The family had just sat down at a table in the dining room and had called Linda’s brother Tony to join them when three armed men went in. One of the men pointed a gun at them while another held a knife. The family were all terrified, except Tony, who was watching television so that he had no idea anything was wrong. The men began to put everything that was valuable into a large bag. While stealing things, they didn’t see Linda write the word “HELP” on the piece of paper. Linda dropped the paper out of the window on the street. Two passengers saw it and called the police. A few minutes later the police caught them. After they were being taken away. Tony was bewildered. He had been watching television throughout the whole incident.

    05. It can be inferred from the story that the men……..

    A. stole all the valuable things and left

    B. were successful in robbing

    C. were not caught

    D. weren’t able to steal anything

    06. Tony is Linda’s ……….

    A. father

    B. brother

    C. cousin

    D. grandfather

    07. The accident happened………

    A. while Linda and her family were sleeping.

    B. when Linda and her family were about to have an evening meal.

    C. while Linda and her family were having an evening meal.

    D. after Linda and her family had finished having an evening meal.

    08. While the men were stealing things, ……..

    A. Tony went out to phone the police.

    B. Linda was watching TV.

    C. Tony watched them and said nothing.

    D. Linda wrote the word “HELP” on the paper and dropped it out of the window.

    IV. LANGUAGE USE. Choose the answer that best fits each blank. (3.5pt)

    09. chúng tôi never helps others without thinking of his own benefit.

    A. unselfish

    B. selfishness

    C. selfish

    D. unselfishness

    10. I chúng tôi your party, but I wasn’t.

    A. to invite

    B. to be inviting

    C. inviting

    D. to be invited

    11. The 50th wedding chúng tôi “golden anniversary.”

    A. to be called

    B. to call

    C. is called

    D. being called

    12. I’d rather chúng tôi next trip to Sapa.

    A. joining

    B. joined

    C. to join

    D. join

    13. We……..lunch when we heard the news of the fire.

    A. have

    B. are having

    C. were having

    D. had

    14. She makes a fuss about anything she doesn’t like.

    A. feels excited

    B. feels sad

    C. complains noisily

    D. worries

    15. I think I hear chúng tôi window. Do you hear it too?

    A. opening

    B. opened

    C. opens

    D. to open

    16. Teenagers nowadays often imitate chúng tôi different ways.

    A. idols

    B. idiots

    C. ideas

    D. idioms

    17. When chúng tôi the station, the train………

    A. got – had left

    B. get – have left

    C. had got – left

    D. have got – leave

    18. ~ Nga: “Did you enjoy the party?” ~ Lien: “………. “

    A. We sang so loud.

    B. I gave her toys.

    C. I was served special dishes.

    D. Very much

    19. The children seem to be incapable…….working quietly themselves.

    A. at

    B. to

    C. of

    D. with

    20. Helen:”Congratulations!” ~ Jim: “……. , Helen.”

    A. Yes, I am

    B. You’re kidding

    C. Thank you

    D. That’s great!

    21. Nga and I were…….until she moved to a different school.

    A. friends

    B. friendship

    C. friend

    D. friendliness

    22. I suddenly remembered that chúng tôi keys.

    A. had forgotten

    B. forget

    C. have forgotten

    D. forgot

    V. WORD STRESS. Choose the word whose main stress is placed differently from that of the others. (0.5pt) VI. READING 1. Complete the following passage by choosing an appropriate word or phrase for each blank. (1.5pt)

    Well, before the fire, I was …(25)… I always complained to my mother about …(26)… small my room was, or how few clothes I had. Then the fire came and destroyed …(27)… we owned. But I slowly began to …(28)… that I didn’t really need my odd things. I just needed my family. After all, you can get new clothes any time, …(29)… a family can never be replaced. The fire took many things from me, but it …(30)… me to appciate my family more than things.

    VII. WRITING. Finish each of the following sentences in such a way that it means exactly the same as the sentence printed before it. (1.5 pt)

    31. They allowed him to go out until 10 p.m.

    They let ……………………………………………………………

    32. When we arrived, the party had come to an end.

    After ………………………………………………………………..

    VIII. LISTENING. Listen to an interview with Paloma and Juan. Tick ✓true. Cross X false. (1pt)

    34. Paloma and Juan’s teacher is organising the jumble sale.

    35. Paloma’s mother is going to make a cake for the jumble sale.

    36. Paloma is going to bring her old clothes to the jumble sale.

    37 Juan is also going to bring old things.

    38. Juan is going to paint a picture of a village.

    --- Bài cũ hơn ---

  • Đề Cương Ôn Tập Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Đề Cương Ôn Tập Ôn Tiếng Anh Lớp 11 Học Kì I
  • Đề Thi Học Kỳ 1 Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Bộ Đề Thi Học Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Có Đáp Án
  • Đề Thi Học Kì I Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Đề Thi Giữa Học Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Năm Học 2022

    --- Bài mới hơn ---

  • Đề Thi Kiểm Tra Giữa Kỳ Học Kì 1 Môn Tiếng Anh Lớp 11 Trường Thpt Ngô Quyền, Sở Gd&đt Hải Phòng 2022
  • Cách Học Giỏi Tất Cả Các Môn Dành Cho Teen Cấp Iii
  • Bộ Đề Thi Giữa Học Kỳ 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11 Có Đáp Án
  • Mẫu Đề Thi Giữa Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11 Nhiều Trường
  • Đề Thi Giữa Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11 (Mới) Thpt Đa Phúc, Hà Nội Năm Học 2022
  • Đề thi giữa học kì 1 lớp 11 môn Tiếng Anh năm học 2022 -2016 trường THPT Thống Nhất A.

    Thong Nhat A High School

    Code: ………..

    MID TERM TEST 11 YEAR 2022-2016 (Time allowed: 45 minutes) Đề chẵn: I. LISTENING (2 Ms): These people didn’t have a good vacation . What did they do ?Listen and cirle or mark the correct answer: II. LANGUAGE FOCUS (3 Ms): A. Pick out the word whose underlined part is pronounce differently from the others (1M):

    1. chúng tôi away

    B.stayed home

    2. A. went to Hawait

    B.went to Okinawa

    3. A. went away

    B.stayed home

    4. A. invited relatives to stay

    B.visited relatives

    5. A. went to the beach chúng tôi to the country

    6. chúng tôi skiing

    B.stayed home

    7. chúng tôi skiing

    B.stayed home

    8. chúng tôi to Las Vegas chúng tôi to Los Angeles

    B.Supply the correct word form (1M):

    Answer: 1……………..2…………….3……………..4……………….

    1. His strange look made the police………..(suspicion)
    2. Many people chúng tôi maintaining a long friendship. (capable)
    3. The VietNamese New Year‟s Day is the most important …….. festival of the year. (tradition)
    4. No one hates him because he is a (n)………person. (selfish)

    C.Find out an error (1M):

    Answer: 1……………..2…………….3……………..4……………….

    III. READING (2Ms): Read the passage and do the task below:

    1. Nam was the last student be interviewed this morning.

    A B C D

    2. I suddenly remembered not to turn off the gas stove.

    A B C D

    3. The children are not allowed stay up late

    A B C D

    4. By the time we got to the party, they were eating everything.

    A B C D

    A. Answer the following questions (1M):

    Having a best friend to confide in can bring a positive effect on our emotional health. An evening out with the closest friend may be the best guarantee of a good time. In fact, our best friend can

    pvent us from developing serious psychological problems, such as depssion and anxiety. We become friends with people who share common interests at school or through hobbies, for example.

    Best friendship evolves with time. We can not go out and pick our best friend. Best friends have usually known each other for years and stuck together through good and bad times.

    1. Why do we need to have a best friend to confide in?

    →………………………………………………………………………………………………

    2. What kind of people can we become friends with?

    →…………………………………………………………………………………………………

    3. How does best friendship evolve ?

    →…………………………………………………………………………………………………

    4. Can we go out and choose a good friend easily ?

    B.Fill in each blank with a right word (1M):

    →…………………………………………………………………………………………………

    I…(1)…. my flight over the telephone, so when we finally arrived, I had to rush to the reservation desk to pay ….(2)… my ticket. The woman at the desk told me that my name was not on the passenger list. It took me 15 minutes to realize that she had spelled my name ……(3)…… She gave me the ticket and told me I‟d better ……(4)….. in my luggage quickly or I‟d miss the flight. I was the last person to get on the plane.

    1. A. booked

    B.has booked

    C.books

    D.had booked

    2. A. in

    B.for

    C.about

    D.with

    3. A. incorrect

    B.incorrectly

    C.correct

    D.correctly

    4. A. to check

    B.checking

    C.check

    D.to be checked

    IV. LANGUAGE FUNCTION (1M):

    Answer: 1:………………..2:………………..3:………………..4:………………..

    1. David: ” What are you going to do ? ” – Peter: ” ……………….. .”

    A. I did my homework

    B.I‟m going to write a letter to my family

    C.I usually do it

    D.I got it

    2. – Nam: ” How often do you go to the supermarket ? ” – Lan: ” …………… .”

    A. Last week

    B.In a day

    C.Once a month

    D.For a month

    3. A: “Would you like to dance ? ” – B: “…………………..”

    A. Yes, I‟m ok

    B.Yes, we go

    C.Yes, I‟d love to

    D.No, of course

    4. A: “What size are you ?” – B: ” ……………. .”

    A. Five

    B.Very nice

    C.Yellow

    D.Good

    V. WRITING (2Ms): A. Rewrite the 2nd sentence so that it has the same meaning as the sentence printed before (1M):

    Answer: 1:…………………………2:………………..3:………………..4:……………..

    1. It took him an hour to drive to work

    →He spent……………………………………………………………………………………..

    2. The guests left and then we tidied the house.

    B.Use the given words to build the meaningful sentences (1M):

    →When……………………………………………………………………………………………..

    1. They/ not/ mind/ wait/ you/ there.

    →…………………………………………………………………………………………………

    2. While/ we/ talk,/ the phone/ suddenly/ring/ last night.

    →…………………………………………………………………………………………………

    -GOOD LUCK TO YOU!-

    KEY ANSWERS 11

    Đáp án đề thi giữa kì 1 tiếng anh lớp 11 năm học 2022 -2016

    II. LANGUAGE FOCUS (3Ms):

    1B 2A 3B 4B 5B 6A 7B 8A

    A. 1D 2A 3A 4A

    B. 1. Suspicious 2. Incapable 3. Traditional 4.Unselfish (selfishless)

    C. 1C 2B 3D 4D

    III. READING (2Ms):

    A.

    1. Because it can bring a positive effect on our emotional health.

    ( Or: Having a best friend to confide in can bring a positive effect on our emotional

    health.)

    2. We can become friends with people who share common interests at school or through

    hobbies.

    3. Best friendship evolves with time.

    4. No, we can‟t .

    IV. FUNCTION (1M): 1B 2C 3C 4A V. WRITING (2Ms):

    B. 1D 2B 3B 4C

    Rewrite the 2nd sentence so that it has the same meaning as the sentence printed before (2Ms):

    A.

    1. He spent an hour driving to work.

    2. When the guests had left, we tidied the house.

    B.

    1. They don‟t mind waiting for you there.

    2. While we were talking, the phone suddenly rang last night

    Tải về đề thi và đáp án thi giữa kì 1 tiếng anh 11: De thi giua hoc ki 1 lop 11 mon Anh_Dethikiemtra.com

    --- Bài cũ hơn ---

  • Đề Thi Giữa Học Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Năm 2022
  • Để Học Tốt Tiếng Anh Lớp 4 (Chương Trình Mới)
  • Top 30 Đề Kiểm Tra, Đề Thi Tiếng Anh Lớp 11 Mới Chọn Lọc, Có Đáp Án
  • Cấu Trúc Đề Thi Giải Toán Bằng Tiếng Anh Các Môn Toán, Lý, Hóa
  • Toàn Bộ Bài Tập Tiếng Anh Lớp 11 Học Kì 2
  • Bộ Đề Thi Học Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Có Đáp Án

    --- Bài mới hơn ---

  • Đề Thi Học Kỳ 1 Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Đề Cương Ôn Tập Ôn Tiếng Anh Lớp 11 Học Kì I
  • Đề Cương Ôn Tập Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Đề Thi Giữa Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Có File Nghe
  • Đề Thi Nói Tiếng Anh Lớp 11 Học Kì 2 Năm Học 2022
  • 2 Đề thi tiếng Anh học kì 1 lớp 11 năm 2022 có đáp án

    VnDoc.com xin giới thiệu đến các bạn 2 Đề thi học kì 1 lớp 11 môn Anh có đáp án được sưu tầm và đăng tải nhằm giúp các bạn có nguồn tài liệu hữu ích để thử sức và tập dượt, đánh giá năng lực cá nhân cũng như chuẩn bị các kĩ năng cần thiết cho kì thi học kì 1 sắp tới đây. Mời các bạn vào tham khảo.

    2 Đề thi tiếng Anh lớp 11 học kì 1 có đáp án

    Đề thi học kì 1 tiếng Anh 11 có đáp án – Đề số 1

    A. PHẦN TRẮC NGHIỆM (24 câu = 6 điểm) I. Choose one word whose underlined part is pronounced differently (1p). II. Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the underlined part that needs correction in each of the following questions (1p).

    3. She said that she will be here the next week. A B C D

    4. We were not inviting to their wedding anniversary last week. A B C D

    III. Choose from the four options given one best answer to complete each sentence. (2.75p).

    1. Lan: What do you think of the General Knowledge Quiz?

    A. Yes, that’s right

    B. Oh, it’s great

    C. It’s not a good idea.

    D. Ok, I don’t agree

    A. Good luck.

    B. That’s a good idea.

    C. It’s nice of you to say so.

    D. Congratulations

    A. from B. of C. for D. with

    A. wear B. to wear C. to be wearing D. wearing

    A. had I seen B. that I saw C. if had I seen D. if I had seen

    A. to be embarrassed B. embarrassing C. embarrass D. embarrassed

    A. repsentative B. student C. worker D. teacher

    A. buy B. bought C. to buy D. buying

    A. a B. the C. ø D. an

    A. Are you going for a walk? B. Did you go for a walk?

    C. Could you go for a walk? D. How about going for a walk?

    A. to tell B. tell C. telling D. told

    The Organisation for Educational Development co-operated with Spring School to set up English classes in 1998. Dance, theatre, singing and folk music classes were set up a year later. Children from these classes participate in fundraising performances. They raise money to continue their English and performance Arts classes.

    Spring School requires volunteers to help organize their fundraising dinner held annually in June. This is an exciting night in which children dance, sing and play music at one of the largest hotels in Ho Chi Minh City. They also need foreign volunteers to contact sponsors and help to expand the school activities. Volunteers are required from February until July to help organize these events.

    It is hope that more schools like Spring School will soon be found in other cities in Vietnam.

    1. What kind of Spring school?

    A. a primary school B. a formal school

    C. an informal school D. a secondary school

    2. When were dance, theatre, singing and folk music classes set up?

    A. In 1997 B. In 2000 C. In 1998 D. In 1999

    3. Why do children take part in fund- raising performances?

    A. Because they want to expand the school.

    B. Because they want to contact sponsors.

    C. Because they need money to continue their English and Arts classes.

    D. Because they like dancing.

    4. Where do children dance, sing and play music?

    A. At their School.

    B. At one of the largest hotels in Ho Chi Minh City.

    C. In Ha Noi.

    D. In the theatres.

    5. What is the aim of Spring School?

    A. It provides classes to volunteers in Ho Chi Minh City.

    C. The aim of this school is fundraising.

    D. The aim of this school is to raise fund.

    B. PHẦN TỰ LUẬN (11câu = 4 điểm) I . Put the verbs into correct forms (1,5p).

    1. He did not expect (invite)…………………………………….. to the party.

    2. (Fail) ………………………………….twice, he didn’t want to try again.

    3. They went home after they (finish) …………………..their work.

    4. (you/watch)…………………………….TV last night?

    5. The teacher congratulated me on (make) chúng tôi a clear speech.

    6. Mr Barron (study) ………………………………………. French since 2007.

    II. Rewrite the following sentences as suggested. (2,5p)

    1. “What is your hobby?” Hoa asked Nam.

    Hoa asked…………………………………………………………

    2. I don’t know her phone number, so I can’t call her now.

    If ………………………………………………………………………………

    3. I started working here 3 years ago.

    I have

    4. “I’m terribly sorry I’m late” said Flora.

    → Flora apologized ……………………………………………………………………………..

    5. The safeguard locked all the door. He left the office (perfect participle).

    → ……………………………………………………………….

    Đáp án Đề thi tiếng Anh 11 học kì 1 A. PHẦN TRẮC NGHIỆM: I. Choose one word whose underlined part is pronounced differently (1p).

    1. B – country

    2. C – volunteer

    3. D- chemist

    4. C – pens

    II. Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the underlined part that needs correction in each of the following questions (1p).

    1. C – like-liked

    2. C- to buy – buying

    3. B- will – would

    4. A – inviting – invited

    III. Choosefrom the four options given one best answer to complete each sentence. (2.75p).

    1. B

    2. D

    3. B

    4. B

    5. D

    6. B

    7. A

    8. D

    9. B

    10. D

    11. A

    IV. Read the passage carefully and then choose the correct answers( 1,25p).

    1. C

    2. D

    3. C

    4. B

    5. B

    B. PHẦN TỰ LUẬN (11câu = 4 điểm) I . Put the verbs into correct forms (1,5p).

    1. To be invited

    2. Having failed

    3. Had finished

    4. Did you watch

    5. Making/ having made

    6. Has studied/ has been studying.

    II. Rewrite the following sentences as suggested. (2,5p)

    1. Hoa asked Nam what his hobby was.

    2. If I knew her phone number, I could/would call her now.

    3. I have worked/have been working here for 3 years.

    4. Flora apologised for being late.

    5. Having locked all the door, the safeguard left the office.

    Đề thi học kì 1 tiếng Anh lớp 11 có đáp án – Đề số 2

    a. best friends

    b. neighbors

    c. acquaintances

    d. partners

    a. learn

    b. to learn

    c. learning

    d. having learnt

    a. to take

    b. taking

    c. than take

    d. to taking

    a. free

    b. voluntary

    c. charitable

    d. donated

    a. turned over

    b. put up

    c. carried out

    d. set in

    a. to do

    b. do

    c. doing

    d. done

    a. have/ go

    b. had/ had

    c. had/ had gone

    d. had had/ went

    a. have/ is ringing

    b. were having/ rang

    c. had had/ rang

    d. having/ ringing

    a. a

    b. an

    c. the

    d. no article

    a. to examine

    b. to be examined

    c. being examined

    d. being to examine

    a. being heard

    b. hearing

    c. to be heard

    d. being hearing

    a. Having thought

    b. I have thought

    c. I thought

    d. to have thought

    a. take

    b. to take

    c. having taken

    d. being taken

    a. Happy anniversary

    b. Happy New Year

    c. Congratulations

    d. Happy birthday to you

    a. knew

    b. had known

    c. know

    d. would have known

    Read the passage carefully, then choose the correct answer:

    In an early survey conducted in 1888, a billion and a half people inhabited the earth. Now, the population is about six billion and is growing fast. Even though the rate of growth has begun to slow down, most people believe the population size may be eight billion during the next several years.

    If we examine the amount of land available for this ever increasing population, we begin to see the problem. Not all land is useful to us because it cannot produce food. We can cut out about one fifth of it because it is covered by snow and ice. Then we can cut out another fifth because it is desert. Another fifth is mountains. The other fifth does not have enough soil for crops to grow because it is bare rock. Obviously, with so little land to support us, we should take great care not to reduce it any more or with the rapidly growing population we may sooner or later lack food to eat and place to live in.

    26. What is the main topic of the passage?

    a. The world’s population and the shortage of cultivated land.

    b. The growth of the world’s population.

    c. The necessity of reducing the rate of birth.

    d. The shortage of cultivated land.

    a. has stopped growing

    b. is still growing

    c. is decreasing rapidly

    d. stands at about eight billion

    a. can cultivate on all land.

    b. are not influenced by the land reduction

    c. can grow crops on bare rock

    d. should protect land

    29. Which of the following is closest in meaning to the word ‘bare’ in the second paragraph?

    a. hard

    b. empty

    c. treeless

    d. rough

    30. Which of the following sentences is not true according to the passage?

    a. Most of the world’s land are uncultivated.

    b. The rapid growth of population may lead to a shortage of land.

    c. Only one fifth of the world’s land is being cultivated.

    d. There has been a dramatic reduction of the birth rate.

    Rewrite the sentences using the given cues:

    31. ” If I were you, I wouldn’t buy this coat.”, She said to me. (Change into Reported speech)

    32. I don’t have enough free time, so I can’t go out with you. (Using Conditional sentence type 2)

    33. “I’m sorry I couldn’t come on Saturday, ” said Tom. (Change into Reported speech with gerund)

    34. After we had finished the first term, they went camping yesterday.

    (Using Having + V3/ed)

    35. Tom and Jerry haven’t talked to each other for 2 years.

    ⟹ The last time…………

    ĐÁP ÁN

    1 – b; 2 – d; 3 – c; 4 – b; 5 – a;

    6 – c; 7 – b; 8 – d; 9 – b; 10 – c;

    11 – a; 12 – d; 13 – b; 14 – a; 15 – b;

    16 – a; 17 – a; 18 – c; 19 – d; 20 – b;

    21 – C; 22 – C; 23 – D; 24 – A; 25 – B

    26 – b; 27 – b; 28 – d; 29 – c; 30 – d;

    31 – She told me if she were me, she wouldn’t buy that coat.

    32 – If I had enough free time, I could go out with you.

    33 – Tom apologized (to me) for not coming on Saturday.

    34 – Having finished the first term, they went camping yesterday.

    35 – The last time Tom and Jerry talked was 2 years ago.

    Mời quý thầy cô, các bậc phụ huynh tham gia nhóm Facebook: Tài liệu ôn tập lớp 11 để tham khảo chi tiết các tài liệu học tập lớp 11 các môn năm 2022 – 2022.

    --- Bài cũ hơn ---

  • Đề Thi Học Kì I Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Đề Thi Học Kỳ I
  • Đề Cương Ôn Thi Học Sinh Giỏi Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Đề Thi Hsg Anh 11
  • Đề Thi Giữa Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11 (Mới) Thpt Đa Phúc, Hà Nội Năm Học 2022
  • Đề Thi Tiếng Anh Lớp 6 Học Kì 1 (Đề Thi 2)

    --- Bài mới hơn ---

  • Ôn Lý Thuyết Bài Tập Hki Tiếng Anh 6 (With Key).doc
  • Ôn Tập Ngữ Pháp Hki Anh 6 Mới
  • Đề Thi Tiếng Anh Lớp 6 Học Kì 1 Năm 2022
  • Đề Thi Học Kì 1 Môn Tiếng Anh Lớp 5 Có File Nghe
  • Đề Cương Học Kì 1 Lớp 5 Môn Tiếng Anh Năm 2022 Có Đáp Án
  • Đề kiểm tra 2

    Sau khi làm xong bài tập ở mỗi bài, các em nhấp chuột vào Hiển thị đáp án để so sánh kết quả.

    Bài 1: Chọn từ thích hợp trong ngoặc để điền vào chỗ trống. ( 2 điểm)

    1. My apartment is .... the fifth floor. (at / from / in / on) 2. Is she .... grade seven? (in / at / to / behind) 3. Minh .... his face in the morning. (wash / washs / washes / watches) 4. Our class .... English on Wednesday. (have / is / has / does) 5. She does .... homework in the evening. (his / her / she / my) 6. Thu and Nga help .... mother after school. (her / she / their / they) 7. What .... do you go to school? (are / time / grade / city) At one o'clock. 8. .... is a lake near the hotel. (This/ There /That / He )

    Hiển thị đáp án

    1. on 2. in 3. washes 4. has 5. her 6. their 7. time 8. there

    Bài 2: Trả lời các câu hỏi sau. ( 2 điểm)

    1. What do you do every morning? 2. Do you have literature on Friday? 3. When do you have math? 4. Where is your school?

    Hiển thị đáp án

    1. Every morning, I get up at half past five. I brush my teetn, wash my face, get dreesed have breakfast and go to school. 2. Yes, I do. / No, I don't. 3. I have math on Monday and Thursday. 4. My school is on Nguyen Du street.

    Bài 3: Chuyển câu sang dạng nghi vấn. ( 2 điểm)

    1. Their house is next to a store. 2. Lan has history on Tuesday. 3. Ba watches television in the evening. 4. Your school is big.

    Hiển thị đáp án

    1. Is their house next to a store? 2. Does Lan have history on Tuesday? 3. Does Ba watch television in the evening? 4. Is your school big?

    Bài 4: Chọn câu trả lời thích hợp cho câu hỏi tương ứng. ( 2 điểm)

    1. What is behind her house? a.Thirty- six. 2. Does your friend listen to music? chúng tôi he does. 3. Do boys watch television? chúng tôi river. 4. How many classes are there in your school? d.No,they don't.

    Hiển thị đáp án

    Bài 5: Chọn từ đúng để hoàn tất bài hội thoại sau. ( 2 điểm)

    at to English What plays eats play do A: What does Minh .... after school? B: He .... his lunch. A: Does he .... games? B: Yes, he .... volleyball. A: .... does he do in the evening? B: He learns .... . A: What time does he go .... bed? B: He goes to bed .... ten o'clock.

    Hiển thị đáp án

    A: What does Minhdo after school? B: Heeats his lunch. A: Does heplay games? B: Yes, heplays volleyball. A:What does he do in the evening? B: He learnsEnglish. A: What time does he goto bed? B: He goes to bedat ten o'clock.

    Các

    --- Bài cũ hơn ---

  • Speaking Anh 6 Thi Diem Hki
  • Luyện Tập Với Đề Thi Tiếng Anh Lớp 6 Kỳ 1 Kèm Đáp Án Chuẩn
  • Bộ Đề Kiểm Tra 1 Tiết Học Kì 1 Môn Tiếng Anh Lớp 6 Năm 2022
  • Bộ Đề Kiểm Tra 1 Tiết Môn Tiếng Anh Lớp 6 Có Đáp Án
  • Đề Kiểm Tra 1 Tiết Môn Tiếng Anh Lớp 6 Lần 1 Năm 2022
  • Đề Thi Học Sinh Giỏi Tiếng Anh Lớp 5 Violet

    --- Bài mới hơn ---

  • Đề Kiểm Tra Tiếng Anh Lớp 4 Học Kỳ 2 Có File Nghe
  • Tiếng Anh 4 (Chính Thức). Đề Thi Học Kì 2
  • Đề Thi Cuối Kì I Tiếng Anh Lớp 4
  • Nhận Xét Cuối Năm Theo Tt 22
  • Hướng Dẫn Xin Học Bổng Tiếng Hoa Bộ Giáo Dục Đài Loan Tại Việt Nam
  • Những đề thi tiếng Anh lớp 5 về cơ bản đều là những nội dung học trong chương trình của các em. Tuy nhiên, với những đề thi học sinh giỏi tiếng Anh lớp 5 thì đây là những đề thi tiếng Anh lớp 5 nâng cao, vì vậy, các em nhất thiết phải nắm vững những kiến thức tiếng Anh đã được học trên lớp và những kiến thức tiếng Anh lớp 5 nâng cao.

    Đề thi học sinh giỏi tiếng Anh lớp 5 Violet

    1. A. Monday B.Sunday C.Friday D.today

    2. A.headache B.toothache C.matter D.fever

    3. chúng tôi B.weather chúng tôi D.warm

    4. chúng tôi chúng tôi chúng tôi D.The

    5. A.Subject B.English C.Science D.Music

    A.on chúng tôi chúng tôi D.under

    2.I don’t like Maths chúng tôi is difficult.

    A.and chúng tôi chúng tôi D.because

    3.What’s the matter…………you?

    A.in chúng tôi chúng tôi D.of

    4.Do you like English? Yes,I……….

    A.do chúng tôi chúng tôi D.don’t

    5.He chúng tôi school in the morning

    A.gos B.going chúng tôi chúng tôi go

    Hoàn thành đoạn văn sau bằng cách tìm một từ phù hợp điền vào mỗi chỗ trống.(10pts)

    Ba, Lan, and Hoa want to do some shopping. So they go to the (1)……………… . Next, they go to the post office because Ba wants some (2)……………….. Then they go to the bookstore (3)…………………. Lan wants some books and postcards. After that, they go to the foodstall because they (4)…………………. hungry. Finally, they go to the (5)………………… because they want to see a movie.

    Bài tập 2: Đọc đoạn văn sau và trả lời các câu hỏi phía dưới.( 10pts)

    Hi! This is my friend. His name is John. He is ten years old. He is a student at a primary school of Ha Noi. He lives in a small apartment in Ha Noi with his aunt and uncle. His apartment is near a zoo. So, He usually goes there on weekend. He likes monkeys best because they can swing. He studies many subjects at school, but he likes Maths best. His classes usually start at a quarter past seven.

    4. When does he usually go to the zoo?

    5. What is his favorite subject?

    Đáp án đề thi học sinh giỏi tiếng Anh lớp 5 Violet

    1.A 2.C 3.B 4.D 5A

    1.B 2.D 3.B 4.A 5.C

    Hoàn thành đoạn văn sau bằng cách tìm một từ phù hợp điền vào mỗi chỗ trống. (10 điểm)

    1. market/ supermarket 2. stamps 3. because

    4. are 5. cinema

    Đọc đoạn văn sau và trả lời các câu hỏi phía dưới. (10 điểm)

    2. He lives in a small apartment in Ha Noi.

    3. He lives with his aunt and uncle.

    4. He usually goes to the zoo on weekend.

    5. His favorite subject is Maths.

    --- Bài cũ hơn ---

  • Tải Ngữ Pháp Tiếng Anh Cho Lớp 4 Cho Máy Tính Pc Windows Phiên Bản
  • Cùng Bé Học Ngữ Pháp Tiếng Anh Lớp Bốn
  • Đề Thi Tiếng Anh Lớp 4 Học Kỳ 1 Cho Bé Học Tốt Tiếng Anh
  • Đề Thi Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 4 Năm 2014
  • Tổng Hợp Đề Thi Tiếng Anh Lớp 4 Kỳ I,ii
  • Đề Thi Học Kì I Lớp 11 Năm Học 2022

    --- Bài mới hơn ---

  • Đề Thi Học Kì 2 Tiếng Anh 11 Thí Điểm
  • Chọn Chương Trình Tiếng Anh Cho Con Vào Lớp 1
  • Bài Tập Trắc Nghiệm Tiếng Anh Lớp 12 Unit 1, 2, 3
  • Bộ Đề Thi Học Kì 1 Lớp 12 Môn Tiếng Anh Có Đáp Án
  • Bộ 15 Đề Thi Tiếng Anh Lớp 12 Học Kì 1 2022 Phần 1(Kèm Đáp Án)
  • ĐỀ KIỂM TRA HỌC KÌ I NĂM HỌC 2022-2018

    MÔN : TOÁN, Lớp 11

    Thời gian làm bài: 90 phút,không kể thời gian phát đề

    (35 câu trắc nghiệmvà 3 câu tự luận)

    Mã đề thi 137

    Họ, tên thí sinh:…………………………………………………………………..

    Số báo danh: ………………………………………………………………………

    I. PHẦN TRẮC NGHIỆM (7 điểm)

    Câu 1: Trong các dãy số sau, dãy số nào là dãy số tăng

    A. B. C. D.

    Câu 2: Với các chữ số 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6 , ta có thể lập được bao nhiêu số tự nhiên chẵn có 5 chữ số khác nhau?

    A. 1280 B. 1250 C. 1270 D. 1260

    Câu 3: Một ban chấp hành đoàn gồm 7 người, cần chọn 3 người vào ban thường vụ với các chức vụ : Bí thư, Phó bí thư, Ủy viên thì có bao nhiêu cách chọn?

    A. 120 B. 210 C. 35 D. 220

    Câu 4: Một hộp bóng đèn có 12 bóng, trong đó có 7 bóng tốt. Lấy ngẫu nhiên 3 bóng. Tính xác suất để lấy được ít nhất 2 bóng tốt.

    A. P = B. P = C. P = D. P =

    Câu 5: Cho hình chóp chúng tôi có đáy ABCD là hình bình hành tâm O. Gọi I là trung điểm của OC, gọi là mặt phẳng qua I và song song với SC, BD. Thiết diện của và hình chóp chúng tôi là hình gì?

    A. Tứ giác. B. Tam giác. C. Lục giác. D. Ngũ giác.

    Câu 6: Cho hàm số có đồ thị như hình vẽ. Tìm số nghiệm của phương trình với .

    Câu7: Cho 2 điểm A (1; 3 ) B( 4; – 1). Gọi A’, B’ là ảnh của A, B qua phép quay tâm O, góc quay Khi đó, độ dài đoạn A’B’ bằng

    A. 9 B. 5 C. D. 7

    Câu 8: Cho cấp số cộng có . Tìm u1 và d của cấp số cộng?

    A. B. C. D.

    Câu 9: Trên giá sách có 4 quyển sách Toán, 3 quyển sách Lý, 2 quyển sách Hóa. Lấy ngẫu nhiên 3 quyển sách . Tính xác suất để 3 quyển lấy ra thuộc 3 môn khác nhau.

    A. B. C. D.

    Câu 10: Hệ số của x5 trong khai triển (2x+3)8 là:

    A. B. C. D.

    Câu 11: Cho tứ diện ABCD. Gọi I,J lần lượt là trung điểm của AD và BC như hình vẽ. Giao tuyến của hai mặt phẳng (ADJ) và (BCI) là

    A. IP B. PQ

    C. PJ D. IJ

    Câu 12: Bạn Xuân có một cái lọ. Ngày thứ nhất bạn bỏ vào lọ 1 viên kẹo, ngày thứ hai bạn bỏ vào 2 viên kẹo, ngày thứ ba bạn bỏ vào 4 viên kẹo… Biết sau khi bỏ hết số kẹo ở ngày thứ 12 thì lọ đầy. Hỏi ở ngày thứ mấy, số kẹo trong lọ chiếm lọ?

    A. Ngày thứ 3 B. Ngày thứ 4 C. Ngày thứ 11 D. Ngày thứ 10

    Câu 13: Khẳng định nào sau đây là sai ?

    A. Hàm số y = tan2x – 2x là hàm số lẻ B. Hàm số là hàm số chẵn

    C. Hàm số y = sinx +1 là hàm số lẻ D. Hàm số y = tan2x. cot3x là hàm số chẵn

    Câu 14: Cho hình chóp tứ giác SABCD có đáy là hình bình hành tâm O. Tìm giao tuyến của hai mặt phẳng: (SAC) và (SBD)?

    A. SO B. SA C. AC D. BD

    Câu 15: Giải phương trình .

    A. n = 4 B. n = 2 C. n = 3 D. n = 5

    Câu 16: Cho dãy số có biểu diễn hình học như sau

    Công thức số hạng tổng quát của dãy số trên có thể là?

    A. B. C. D.

    Câu 17: Cho tam giác ABC có . Gọi A’, B’, C’ lần lượt là ảnh của A, B, C qua phép đối xứng qua trục hoành. Tìm tọa độ

    --- Bài cũ hơn ---

  • Bộ Từ Vựng Tiếng Anh 11
  • Trắc Nghiệm Tiếng Anh Lớp 10 Học Kì 2 Năm 2013: Đề 19
  • Từ Vựng, Ngữ Pháp Tiếng Anh 11 Học Kỳ Ii
  • Đề Thi Nói Tiếng Anh Lớp 11 Học Kì 2 Năm Học 2022
  • Đề Thi Giữa Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Có File Nghe
  • Web hay
  • Links hay
  • Push
  • Chủ đề top 10
  • Chủ đề top 20
  • Chủ đề top 30
  • Chủ đề top 40
  • Chủ đề top 50
  • Chủ đề top 60
  • Chủ đề top 70
  • Chủ đề top 80
  • Chủ đề top 90
  • Chủ đề top 100
  • Bài viết top 10
  • Bài viết top 20
  • Bài viết top 30
  • Bài viết top 40
  • Bài viết top 50
  • Bài viết top 60
  • Bài viết top 70
  • Bài viết top 80
  • Bài viết top 90
  • Bài viết top 100