Đề Thi Tiếng Anh Lớp 6 Học Kì 1 (Đề Thi 2)

--- Bài mới hơn ---

  • Ôn Lý Thuyết Bài Tập Hki Tiếng Anh 6 (With Key).doc
  • Ôn Tập Ngữ Pháp Hki Anh 6 Mới
  • Đề Thi Tiếng Anh Lớp 6 Học Kì 1 Năm 2022
  • Đề Thi Học Kì 1 Môn Tiếng Anh Lớp 5 Có File Nghe
  • Đề Cương Học Kì 1 Lớp 5 Môn Tiếng Anh Năm 2022 Có Đáp Án
  • Đề kiểm tra 2

    Sau khi làm xong bài tập ở mỗi bài, các em nhấp chuột vào Hiển thị đáp án để so sánh kết quả.

    Bài 1: Chọn từ thích hợp trong ngoặc để điền vào chỗ trống. ( 2 điểm)

    1. My apartment is .... the fifth floor. (at / from / in / on) 2. Is she .... grade seven? (in / at / to / behind) 3. Minh .... his face in the morning. (wash / washs / washes / watches) 4. Our class .... English on Wednesday. (have / is / has / does) 5. She does .... homework in the evening. (his / her / she / my) 6. Thu and Nga help .... mother after school. (her / she / their / they) 7. What .... do you go to school? (are / time / grade / city) At one o'clock. 8. .... is a lake near the hotel. (This/ There /That / He )

    Hiển thị đáp án

    1. on 2. in 3. washes 4. has 5. her 6. their 7. time 8. there

    Bài 2: Trả lời các câu hỏi sau. ( 2 điểm)

    1. What do you do every morning? 2. Do you have literature on Friday? 3. When do you have math? 4. Where is your school?

    Hiển thị đáp án

    1. Every morning, I get up at half past five. I brush my teetn, wash my face, get dreesed have breakfast and go to school. 2. Yes, I do. / No, I don't. 3. I have math on Monday and Thursday. 4. My school is on Nguyen Du street.

    Bài 3: Chuyển câu sang dạng nghi vấn. ( 2 điểm)

    1. Their house is next to a store. 2. Lan has history on Tuesday. 3. Ba watches television in the evening. 4. Your school is big.

    Hiển thị đáp án

    1. Is their house next to a store? 2. Does Lan have history on Tuesday? 3. Does Ba watch television in the evening? 4. Is your school big?

    Bài 4: Chọn câu trả lời thích hợp cho câu hỏi tương ứng. ( 2 điểm)

    1. What is behind her house? a.Thirty- six. 2. Does your friend listen to music? chúng tôi he does. 3. Do boys watch television? chúng tôi river. 4. How many classes are there in your school? d.No,they don't.

    Hiển thị đáp án

    Bài 5: Chọn từ đúng để hoàn tất bài hội thoại sau. ( 2 điểm)

    at to English What plays eats play do A: What does Minh .... after school? B: He .... his lunch. A: Does he .... games? B: Yes, he .... volleyball. A: .... does he do in the evening? B: He learns .... . A: What time does he go .... bed? B: He goes to bed .... ten o'clock.

    Hiển thị đáp án

    A: What does Minhdo after school? B: Heeats his lunch. A: Does heplay games? B: Yes, heplays volleyball. A:What does he do in the evening? B: He learnsEnglish. A: What time does he goto bed? B: He goes to bedat ten o'clock.

    Các

    --- Bài cũ hơn ---

  • Speaking Anh 6 Thi Diem Hki
  • Luyện Tập Với Đề Thi Tiếng Anh Lớp 6 Kỳ 1 Kèm Đáp Án Chuẩn
  • Bộ Đề Kiểm Tra 1 Tiết Học Kì 1 Môn Tiếng Anh Lớp 6 Năm 2022
  • Bộ Đề Kiểm Tra 1 Tiết Môn Tiếng Anh Lớp 6 Có Đáp Án
  • Đề Kiểm Tra 1 Tiết Môn Tiếng Anh Lớp 6 Lần 1 Năm 2022
  • Đề Thi Nói Tiếng Anh Lớp 6 Học Kì 1 Năm 2022

    --- Bài mới hơn ---

  • Đề Thi Nói Môn Tiếng Anh Lớp 6 Học Kì 1 Năm Học 2022
  • Đề Thi Tiếng Anh Lớp 6 Học Kì 1 Có File Nghe
  • Bộ Đề Thi Học Kì 1 Tiếng Anh Lớp 6 Có File Nghe Và Đáp Án
  • Đề Thi Tiếng Anh 6 Học Kì I ( Theo Chương Trình Thí Điểm Mới)
  • Tóm Tắt Ngữ Pháp Tiếng Anh Lớp 6 Học Kì 1 Tổng Hợp Kiến Thức Ngữ Pháp Tiếng Anh
  • * Tham khảo đề cương ôn tập Từ vựng – Ngữ pháp học kì 1 tiếng Anh 6 mới nhất có đáp án: – Đề cương ôn tập tiếng Anh lớp 6 học kì 1 có đáp án

    Đề cương thi nói tiếng Anh học kì 1 lớp 6

    Part I: Introduce about yourself.

    Talking about some personal information

    – Name

    – Age

    – Class/ School

    – Family members

    – Your hobby

    Good morning/afternoon, my dear teachers.

    My name is ………………………………………………… I am ………. years old and I am a student in class …….. in Vinh Thanh Town Secondary School. I am very sociable, humorous and helpful. My topic is number ……….., talk about………. Now I would like to start my topic.

    Hello every one!

    Today I would like to tell you about my dream school.

    My dream school is not very big but modern. It is in the countryside and it is a boarding school for boys and girls. There are 15 classes and 50 teachers. The teachers and students are very friendly and helpful. There is a swimming pool, a workshop, a lab, 2 computer rooms, a greenhouse and a library as well. there is also a big play ground for us to study PE and play sports. We can study in the morning and join the Music, Art, or Sport Clubs in the afternoon. There is no homework so we won’t worry about it anymore. THAT’S THE END OF MY TOPIC. THANKS FOR LISTENING

    Topic 2: Describing your school

    This is my school. Its name is Dich Vong Hau secondary school. It’s on Dich Vong Hau street. It’s very beautiful and big. There are twenty classrooms in my school. My school has two hundred fifty students and thirty five teachers. Student in my school are very good. They come from around Dich Vong district. Our teacher are friendly and kind. At school, I learn many subject such as: English, Math, Art ,… .I like English best because it’s very entertaining and important for my further education. At break time, I and my friends have a lot of funny activities such as skipping rope, playing hide-and-seek, and so on. Each day at school is a happy day. I love my school very much .

    I live in a small house with my family in the countryside. It looks quite old but I like it. There is a living room, a kitchen, a bath room and two bedrooms. In each room, there is an own unique design. In front of my house there is a small yard to grow vegetables and many type of flowers. I live here with my parents and my sister. I love my house because it is always fresh and comfortable.

    Miêu tả bạn thân bằng Tiếng Anh Write about your best friend

    Using the cues below:

    – Where is your neighbourhood? (in the city, near a city, in the country, in the mountain, etc.)

    – What can you see in your neighbourhood? (streets, houses, trees, hills, shopping centres, schools, a cinema, etc.)

    – What do the streets/ the houses/ the shops, etc. in your neighbourhood look like?

    – Do you like living in your neighbourhood? Why/ Why not?

    I live in Thanh Quoi village, in Vinh Thanh district. It is a small neighborhood. There are some good things and some bad things about living in my neighborhood. It is great to have outdoor activities because it has many rivers and large fields, and it has less traffic. There are some small shops near my house so it is convenient. there are a hospital, a post office, a small market, and two schools. Everyone here has a backyard and a front yard. I live to live here because the air is fresh, the people are very friendly and the food is fresh, too. It is also so quiet and peaceful so you can enjoy the beautiful scenery. But there are some bad things as well. There are not many entertainment places and it is too quiet. I hope in there future there will be some more places for entertainment. THAT’S THE END OF MY TOPIC. THANKS FOR LISTENING.

    Hello!

    Today I would like to tell you about the famous place I want to visit very much. It is Ha Long Bay, one of the most famous and beautiful natural wonders of the world. It is in Quang Ninh province in Vietnam. It is over 1.800 kilometres from Can Tho city. You can go there by train, bus or plane. Ha Long Bay is very beautiful and magnificent because it has over 900 islands with various sizes and shapes. when you go there, you can join the yatch trip to visit the beautiful islands around the bay. You can also go swimming, play beach games, enjoy fresh seafood and buy a lot of souvenirs for you friends and relatives. I hope we can go there one day. THAT’S THE END OF MY TOPIC. THANKS FOR LISTENING.

    Topic 6: Talk about Tet activities and traditions

    Tet is a traditional holiday of our country, Vietnam.

    It often begins in late-January and ends in early-February. With the meaning of seeing the old year off and welcoming the new year, Tet becomes a special occasion of reunion for Vietnamese families. At that time, all family members try to come back to their home and get together to make such pparations for Tet as buying new clothes and cleaning their house. A branch of apricot blossoms or a Kumquat tree is indispensable decoration for every family in these days. They seem like a fresh air to the house. We display a tray full of fruits and vases of flowers on the ancestral altar.

    Some typical Tet’s food are sweets, coconut jam, fruit candies, melon seeds, stew pork with eggs, and especially sticky rice cake. Tet meals are usually bigger and more delicious than our daily ones.

    On Tet holiday, people have many recreational activities. Young persons take part in the traditional games such as: tug of war, cooking rice, cock fighting, watching lion dance. Many people visit relatives to wish a happy new year. Adults will give lucky money to children. Woman like going to pagoda to wish good things for their family.

    In my opinion, I like cozy and fresh Tet atmosphere. All family members gather and talk about resolutions for a happy new year. I can hang out with my friend and don’t worry about anything

    ” Tet” holiday is always in Vietnamese’s heart.

    Bên cạnh việc tương tác với VnDoc qua fanpage VnDoc.com, mời bạn đọc tham gia nhóm học tập tiếng Anh lớp 6 cũng như tiếng Anh lớp 7 – 8 – 9 tại group trên facebook: Tiếng Anh THCS.

    --- Bài cũ hơn ---

  • Đề Thi Học Kì 1 Lớp 2 Môn Tiếng Anh
  • Lời Giải Đề Thi Tiếng Anh Lớp 4 Cuối Kỳ 1 Cho Bé
  • Đề Thi Giữa Học Kì 1 Lớp 4 Môn Tiếng Anh Năm 2022
  • Đề Cương Ôn Thi Học Kì 1 Lớp 4 Môn Tiếng Anh Năm 2022
  • Lời Giải Đề Thi Ôn Tập Tiếng Anh Lớp 4 Kì 1
  • Đề Thi Nói Môn Tiếng Anh Lớp 6 Học Kì 1 Năm Học 2022

    --- Bài mới hơn ---

  • Đề Thi Tiếng Anh Lớp 6 Học Kì 1 Có File Nghe
  • Bộ Đề Thi Học Kì 1 Tiếng Anh Lớp 6 Có File Nghe Và Đáp Án
  • Đề Thi Tiếng Anh 6 Học Kì I ( Theo Chương Trình Thí Điểm Mới)
  • Tóm Tắt Ngữ Pháp Tiếng Anh Lớp 6 Học Kì 1 Tổng Hợp Kiến Thức Ngữ Pháp Tiếng Anh
  • Đề Thi Giữa Học Kì 1 Môn Tiếng Anh Lớp 6 Phòng Gd&đt Bình Giang Có Đáp Án Năm 2022
  • * Tham khảo đề cương ôn tập Từ vựng – Ngữ pháp học kì 1 tiếng Anh 6 mới nhất có đáp án: – Đề cương ôn tập tiếng Anh lớp 6 học kì 1 có đáp án

    Đề cương thi nói tiếng Anh học kì 1 lớp 6

    • Part I: Introduce about yourself.
      • Topic 1: Talk about my dream school
      • Topic 2: Describing your school
      • Topic 3: Talk about my house
      • Topic 4: Talk about my best friend
      • Topic 4: Talk about my neighborhood
      • Topic 5: Talk about the place you want to visit
      • Topic 6: Talk about Tet activities and traditions

    Part I: Introduce about yourself.

    Talking about some personal information

    – Name

    – Age

    – Class/ School

    – Family members

    – Your hobby

    Good morning/afternoon, my dear teachers.

    My name is ………………………………………………… I am ………. years old and I am a student in class …….. in Vinh Thanh Town Secondary School. I am very sociable, humorous and helpful. My topic is number ……….., talk about………. Now I would like to start my topic.

    Hello every one!

    Today I would like to tell you about my dream school.

    My dream school is not very big but modern. It is in the countryside and it is a boarding school for boys and girls. There are 15 classes and 50 teachers. The teachers and students are very friendly and helpful. There is a swimming pool, a workshop, a lab, 2 computer rooms, a greenhouse and a library as well. there is also a big play ground for us to study PE and play sports. We can study in the morning and join the Music, Art, or Sport Clubs in the afternoon. There is no homework so we won’t worry about it anymore. THAT’S THE END OF MY TOPIC. THANKS FOR LISTENING

    Topic 2: Describing your school

    This is my school. Its name is Dich Vong Hau secondary school. It’s on Dich Vong Hau street. It’s very beautiful and big. There are twenty classrooms in my school. My school has two hundred fifty students and thirty five teachers. Student in my school are very good. They come from around Dich Vong district. Our teacher are friendly and kind. At school, I learn many subject such as: English, Math, Art ,… .I like English best because it’s very entertaining and important for my further education. At break time, I and my friends have a lot of funny activities such as skipping rope, playing hide-and-seek, and so on. Each day at school is a happy day. I love my school very much .

    Bài viết tiếng Anh về trường học

    I live in a small house in the countryside. It is a beautiful house with a front yard and a small garden full of vegetables and flowers. My house has four rooms: a living room, 2 bedrooms and a kitchen with the toilet. There is a smart TV, a sofa with 2 armchairs, a bookshelf and a cupboard in the living room. The kitchen is modern with a dishwasher, a washing machine, a fridge, a gas stove, a cooker and a microwave. I like the living room most because my family always get together in the evening after dinner. I love my house very much and want to live in my house forever. THAT’S THE END OF MY TOPIC. THANKS FOR LISTENING.

    I live in a small house with my family in the countryside. It looks quite old but I like it. There is a living room, a kitchen, a bath room and two bedrooms. In each room, there is an own unique design. In front of my house there is a small yard to grow vegetables and many type of flowers. I live here with my parents and my sister. I love my house because it is always fresh and comfortable.

    I have a lot of friends. Of all my friends, Truc Mai is the one I like to spend my time most. Truc Mai is 12 years old and studies in class 6A1 in Vinh Thanh Town secondary school. She lives with her parents and her elder sister, Huynh Mai. Truc Mai is tall and slim and has short black hair. She is generous, outgoing, helpful and confident. She often helps her friends and me to do the homework, so we love her very much. Y, Thu, Tuyen and Ty are her close friend. THAT’S THE END OF MY TOPIC. THANKS FOR LISTENING.

    Miêu tả bạn thân bằng Tiếng Anh

    Write about your best friend

    Using the cues below:

    – Where is your neighbourhood? (in the city, near a city, in the country, in the mountain, etc.)

    – What can you see in your neighbourhood? (streets, houses, trees, hills, shopping centres, schools, a cinema, etc.)

    – What do the streets/ the houses/ the shops, etc. in your neighbourhood look like?

    – Do you like living in your neighbourhood? Why/ Why not?

    I live in Thanh Quoi village, in Vinh Thanh district. It is a small neighborhood. There are some good things and some bad things about living in my neighborhood. It is great to have outdoor activities because it has many rivers and large fields, and it has less traffic. There are some small shops near my house so it is convenient. there are a hospital, a post office, a small market, and two schools. Everyone here has a backyard and a front yard. I live to live here because the air is fresh, the people are very friendly and the food is fresh, too. It is also so quiet and peaceful so you can enjoy the beautiful scenery. But there are some bad things as well. There are not many entertainment places and it is too quiet. I hope in there future there will be some more places for entertainment. THAT’S THE END OF MY TOPIC. THANKS FOR LISTENING.

    Topic 5: Talk about the place you want to visit

    Hello!

    Today I would like to tell you about the famous place I want to visit very much. It is Ha Long Bay, one of the most famous and beautiful natural wonders of the world. It is in Quang Ninh province in Vietnam. It is over 1.800 kilometres from Can Tho city. You can go there by train, bus or plane. Ha Long Bay is very beautiful and magnificent because it has over 900 islands with various sizes and shapes. when you go there, you can join the yatch trip to visit the beautiful islands around the bay. You can also go swimming, play beach games, enjoy fresh seafood and buy a lot of souvenirs for you friends and relatives. I hope we can go there one day. THAT’S THE END OF MY TOPIC. THANKS FOR LISTENING.

    Topic 6: Talk about Tet activities and traditions

    Tet is a traditional holiday of our country, Vietnam.

    It often begins in late-January and ends in early-February. With the meaning of seeing the old year off and welcoming the new year, Tet becomes a special occasion of reunion for Vietnamese families. At that time, all family members try to come back to their home and get together to make such pparations for Tet as buying new clothes and cleaning their house. A branch of apricot blossoms or a Kumquat tree is indispensable decoration for every family in these days. They seem like a fresh air to the house. We display a tray full of fruits and vases of flowers on the ancestral altar.

    Some typical Tet’s food are sweets, coconut jam, fruit candies, melon seeds, stew pork with eggs, and especially sticky rice cake. Tet meals are usually bigger and more delicious than our daily ones.

    On Tet holiday, people have many recreational activities. Young persons take part in the traditional games such as: tug of war, cooking rice, cock fighting, watching lion dance. Many people visit relatives to wish a happy new year. Adults will give lucky money to children. Woman like going to pagoda to wish good things for their family.

    In my opinion, I like cozy and fresh Tet atmosphere. All family members gather and talk about resolutions for a happy new year. I can hang out with my friend and don’t worry about anything

    ” Tet” holiday is always in Vietnamese’s heart.

    --- Bài cũ hơn ---

  • Đề Thi Nói Tiếng Anh Lớp 6 Học Kì 1 Năm 2022
  • Đề Thi Học Kì 1 Lớp 2 Môn Tiếng Anh
  • Lời Giải Đề Thi Tiếng Anh Lớp 4 Cuối Kỳ 1 Cho Bé
  • Đề Thi Giữa Học Kì 1 Lớp 4 Môn Tiếng Anh Năm 2022
  • Đề Cương Ôn Thi Học Kì 1 Lớp 4 Môn Tiếng Anh Năm 2022
  • Đề Thi Nói Tiếng Anh Lớp 8 Học Kì 2 Năm Học 2022

    --- Bài mới hơn ---

  • Bộ Đề Thi Học Kì 1 Lớp 8 Môn Tiếng Anh Có Đáp Án
  • Đề Kiểm Tra Học Kì 1 Lớp 8 Môn Tiếng Anh Năm 2014
  • Speaking Thi Diem 7 Hk 1
  • De Thi Noi Hk1 Lop 7 Thi Diem
  • Đề Cương Ôn Tập Học Kì 1 Lớp 7 (Thí Điểm) Môn Tiếng Anh Năm Học 2022
  • Hướng dẫn thi Speaking tiếng Anh học kì 2 lớp 8 có đáp án

    Speaking Topic For English 8 – 2nd Semester

    Part A: Personal Information

    Talk a little bit about yourself.

    (Học sinh tự nói ít nhất 4 câu về bản thân mình)

    – Name / middle name / family name.

    – Age.

    – Job.

    – Class / grade.

    – School

    -Home address.

    2. Which class are you in?

    3. Where do you live?

    4. What do you do in your free time?

    5. What do you think about the environmental problems now?

    6. Have you ever visited any English – speaking countries?

    7. Do you usually use mobile phone?

    8. What will happen if you spend much time using mobile phone?

    9. What should you do to protect environment?

    10. What appliances might you have in your future house?

    Part B. Talking about the given topic

    Topic 1: Talk about one kind of pollution.

    There are many causes that lead to water pollution in Viet Nam. One of the main causes is waste water coming from many factories and then being directly pulled out into the rivers, lakes or seas without any treatment because this is the most convenient way of dumping waste water. Industrial waste consists of some kind of chemical substance which is harmful for our life.

    Another cause of water pollution is the lack of awareness of citizens. Every day people generate a lot of garbage and they throw it directly into the rivers, ponds and so on.

    Topic 2: How to protect the environment?

    Nowadays our environment is polluted seriously so protecting our environment is our duty. For me we can protect our environment in the following ways.

    Firstly, we can use leaves to wrap food , reuse and recycle bottles and cans to reduce garbage

    Secondly, we shouldn’t throw trash onto the water to keep water cleaner put garbage bins around the school yard to pvent lazy students from throwing trash and to keep the schoolyard clean.

    Nextly, we should go to school or to work on foot or by bicycle to reduce exhaust fume to keep our air cleaner.

    In conclusion, it’s time for us to talk about environmental problem

    Topic 3: Talk about a natural disaster

    Typhoon is one of the natural phenomenon. The scientists can pdict when it happens. However , it sometimes happens suddenly so pparing well before the typhoon comes is very necessary and practical. For me the things we need to do before typhoon comes are.

    Firstly, we should buy some canned food and some candles and matches because when typhoon comes the market will be closed and no food will be available and there may be a power cut.

    Secondly, we should fill with buckets with water because when typhoon comes, the water pipes may be damaged.

    Nextly, we should fix the leak in the roof and tie the roof to the ground and pegs and ropes and check the windows and door latches because when typhoon comes it will be rainy and windy.

    In conclusion, pparing before the typhoon comes is our duty if we want to have a good life in areas where disasters often happen.

    Topic 4: How to reduce pollution at your school?

    There are many ways of protecting the environment at your school .

    Firstly, we should reduce and reuse the bottles, cans and plastic bags because they are hard to dissolve and we can save energy.

    Secondly, we should not throw trash on the water because the polluted water is harmful to people’s health and make fish die.

    Finally, we should go to school or go to work by bike or public transport to reduce exhaust fumes and save energy.

    In conclusion, protecting the environment means that we are improving the quality of our life.

    Topic 5: The importance of learning a new foreign language

    Nowadays, it is very important to learn a foreign language because of these reasons:First, learning a foreign language, English for example, helps us learn and get information about new things in the world. There are a lot of books written in English, French, Chinese…Second, it help us feel confident when we travel abroad. We can talk very easily with people in other countries and learn a lot from them. We can use the language to work and do business without an interpter.Finally, though a foreign language we learn we can learn more about the people of that country, we know a lot about their culture and society and customs and traditions. We can become friends of many people so our life is more chúng tôi short, when we know a foreign language we can open a new to our world. Because of the benefits of learning foreign languages, one should know at least one foreign language.

    Topic 6: Talk about a country/ city speaking English that you like

    Many famous places in the world I would like to visit, but the USA is favourite place to visit. Because following the reasons :

    First at all it is important for me when I am in a foreign country, to know about his history and culture. In DC I have the opportunity to learn about that in an exciting way; visiting historical sights, wonderful giant museums and interesting monuments. In addition there is a rich culture program offered to get a great view of the past and psent in USA. For example The Smithsonian Museums offer visitors 18 museums in Washington, DC. In some of them there are frequently artistic performances such as concerts, shows, theater, etc. I think there are plenty of sights filled with history, excitement and fun that I would enjoy.

    In the other hand Washington, DC is a city of colorful and perse neighborhoods, filled with shops and galleries, restaurants, urban parks and spectacular gardens. It is an opportunity to learn about different cultures. In addition, DC is home of international organizations and institutions, that work around the world. That makes DC interesting for me.

    In summary, the famous place that I would like to visit is Washington DC because of the historical sites that involve everyone in the history and culture of America and his persity that creates an amazing multicultural social environment.

    Nowadays, the mobile phone plays a major role in our lives, which brings many benefits to us but also contains some drawbacks. Both these sides will discussed in this essay.

    First of all, the mobile phone is considered the quickest means of communication in our daily life, we can contact easily with our friends and our relative wherever by calling or sending messages. Second, the mobile phone is also a means of entertainment for people. We can listen to music and play games on mobile phone. Moreover, by using the latest apps for smartphones , we can access to the internet to watch Film and check our profile in social networks and update our status wherever we are. Final, If we have a smartphone in hand, our studying becomes more effective such as look up dictionary, find out many source of reference on internet which is useful for studying.

    First, telephone user become addicted to their mobile phone if they are too depends on it.

    Moreover, the ability of human communication is limited if the mobile phone is more psent in some event such as class meetings, on the bus, in the park…some people only focus on their phone without communicating.

    Final, we shouldn’t use mobile phone while we are driving because it can lead traffic accidents.

    So we as a new generation, let us take an oath that we will use technology wisely as a means to progress and lead a healthy lifestyle. Thus we shall leave behind a better platform for the coming generations.

    Topic 9: The most useful machine in the twentieth century

    Among the most useful inventions in the last century; I find the computer the most important because of these reasons:- First, when the computer is connected to the Internet, it is a good way of learning and getting information. You can read newspapers on line and download lots of information from the web pages.Besides, you can learn online as well.- Second, computers is convenient because it helps you work faster by typing, printing document and storing data if you want.- Finally, computer is a good way to entertain with many kinds of games and entertainments. There are a lot of games and on line activities like forum or Facebook for you to share ideas and information with your friends. You can also listen to music or watch movies if you like. In short, computers are really useful and important to my life and my work.

    Bên cạnh việc tương tác với VnDoc qua fanpage VnDoc.com, mời bạn đọc tham gia nhóm học tập tiếng Anh lớp 8 cũng như tiếng Anh lớp 6 – 7 – 9 tại group trên facebook: Tiếng Anh THCS.

    --- Bài cũ hơn ---

  • Topic For Speaking English 9 Hot
  • Các Topic Thường Gặp Trong Đề Thi Tiếng Anh Lớp 9
  • Đề Thi Nói Tiếng Anh Lớp 7 Học Kì 1 Năm Học 2022
  • Topic Nói Tiếng Anh 8
  • Giải Đề Thi Kì 1 Tiếng Anh Lớp 9 Năm 2022
  • Đề Thi Nói Tiếng Anh Lớp 7 Học Kì 2 Năm Học 2022

    --- Bài mới hơn ---

  • 2 Đề Giữa Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 7 Khá Hay Có Đáp Án Năm 2022
  • Unit 2 Lớp 7: Skills 1
  • Unit 2 Lớp 7: Skills 2
  • Skills 1 Trang 22 Unit 2 Tiếng Anh 7 Mới
  • Skills 2 Tiếng Anh Lớp 6 Unit 10 Trang 45
  • Ôn thi học kì 2 lớp 7 môn Tiếng Anh có hướng dẫn chi tiết

    Second Semester Speaking Topics for Grade 7

    Part I. Introduce about yourself.

    Good morning/afternoon, my dear teachers.

    My name is ……………………………………… I am …………… years old and I am a student in class ………………………. in Dich Vong Hau Secondary School. I am very sociable, humorous and helpful. My topic is number 1, talk about………………………………………. Now I would like to start my topic.

    (sociable= outgoing: hòa đồng, humorous: vui tính, helpful: hay giúp ích, reserved=shy: e thẹn, active: năng động, careful: cẩn thận,…..)

    Part 2. Talking about the given topic.

    Unit 7 TRAFFIC

    1. What should you do to have traffic safety?

    There are some rules about road safety. It very important to obey these rules when you use the road. We should:

    – Always look carefully where you go

    – Use the pavement or footpath

    – Walk across the street at the zebra crossing

    – Wait for the traffic light to turn green before you cross the street.

    – Always fasten your seatbelt when you drive

    – Don’t drive if you feel tired or after you drink alcohol

    – Strictly obey traffic signals

    – Always wear a helmet when you ride a motorbike or electric bike

    – Give a signals before you turn left or right

    Always keep both hand on the handle bar

    2. When you are a road user, what should you NOT do?

    We shouldn’t talk and laugh loudly, look back, go in a red light…

    3. Should one drive after drinking alcohol? Why or why not?

    No, he/ she shouldn’t. Because it is very dangerous. He/ she may cause an accident

    4. Why should pedestrians wear light coloured clothes in the dark?

    – Because the other road users can see them clearly and avoid crashing into them.

    5. How do you go to school every day? 6. How far is it from your house to school?

    Unit 8: FILMS

    1. Do you like films? Yes, I enjoy watching films. When I want to relax, or have some fun, I like to watch movie. 2. What kind of films do you like best?

    My favorite kinds of films are action films, cartoon films, ………….

    3. How often do you watch films? ………………………………………………………………………………………………………… 4. Do you pfer to watch films in the cinema or at home? * I pfer to watch films at home, because the I can choose any movie I want to watch and I can pause it if I need to go get something.5. Can you talk about your favourite film?

    * I pfer to watch movies at the cinema, because then I get to see the movie on a big screen, with a better sound system. I think it makes the movie more impssive, you know.

    My favorite movie is cartoon “Tom and Jerry”. Tom is a cat with blue and white color. He keeps the house for a normal family and has a very free life. His job is chasing Jerry day by day. Jerry is a brown house mouse. He usually lives in the deep cave behind the wall. Although they hate each other so much and always find ways to hurt opponent but when Tom or Jerry falls into really dangerous situations, then both become another savior (vi cuu tinh). The film is an endless confrontation between Tom and Jerry, bring plenty of laughter for the audiences. I love this film because when I watch it I feel very glad, feeling like returned to childhood.

    THANKSGIVING

    UNIT 9 FESTIVALS

    Talk about the festival you know

    TET HOLIDAY FLOWER FESTIVAL

    Thanksgiving (also called Turkey Day) is a seasonal holiday held annually to give thanks to God for successful harvests. Thanksgiving is traditionally celebrated with a feast among family and friends. Not only adults but children take part in the food pparation.

    Traditional foods are turkey, gravy, sweet potatoes, cornbread, potatoes, and cranberry sauce. After the feast people often do some other activities. Some like to go for a walk. Some take naps. Others play board or card games together.. They volunteer to cook and serve food to homeless people, spend time with sick people in hospitals or help a needy family.

    What should we do to save energy?

    I used to attend the Tet holiday flower festival . It’s called Nguyen Hue Flower street festival. It is held in Nguyen Hue street in district 1, HCM city. It takes place every Tet Holiday for 1 week. It is celebrated by HCM People’s committee . They display and decorate the street with many kinds of flowers and lights. Many people come there to enjoy the beautiful flowers and take pictures.

    Unit 10 SOURCES OF ENERGY

    What means of transport will people travel in the future?

    Nowadays, energy is being run out more and more. We need to save energy because nobody of us can lives without energy. We have many ways to save energy in our home. One of those ways is using electricity, water and gas economically, we should turn off the light in room when we go out or in unnecessary situations, avoid wasting water, shut the kitchen stove when stop cooking. Besides, we should use the low light bulbs. We also can use public transport more often

    Talk about the problems of overpopulation and offer solution

    Unit 11 TRAVELLING IN THE FUTURE

    It is Solar-energy plane. It looks like a normal plane but it has the solar panel on the wings. The panel will catch the sun shine and create the electricity for the plane. It may be a great invention helping to create the energy and protect environment.

    It is flying car. It’s a kind of driverless car and airplane. It has many benefits. With its automated system, the car can avoid traffic. It drives at 300 kph. It has SSS, it’s a sky safety system, it will stop everyone from crashing and it will help them avoid traffic jam. It has four seats, so your family or friends can join the ride.

    It’s a flying motorbike. It looks like a normal motorbike, but it can fly without wings, it will use electricity transferred from solar energy. It can travel fast and work well in bad weather. I think it will be very useful and popular in the future.

    Overpopulation can lead to :

    – Overcrowding and poor quality housing in many large cities.

    – too many vehicles cause air pollution and noise

    – lack of employment, poverty, people have to live in slums, so they get a lot of disease

    – and overpopulation can create the homeless and hunger

    The Government Should

    – rising crime rate as poor living conditions

    – there is not always enough food and malnutrition, not enough fresh and clean water, not enough school for children

    – provide essential housing and healthcare for people

    – Raise an awareness of the problems of overpopulation.

    – Carry out population education program/family planning programs.

    – Create more jobs by building more factories in rural areas

    --- Bài cũ hơn ---

  • Bí Quyết Giúp Bé Học Tiếng Anh Lớp 2 Hiệu Quả Hơn
  • Tài Liệu Tiếng Anh Cho Trẻ Em Lớp 2: Cân Nhắc Và Lựa Chọn Cho Con Những Gì Tốt Nhất!
  • Giáo Trình Học Tiếng Anh Lớp 2
  • Gợi Ý 5 Quyển Sách Giải Tiếng Anh Lớp 7 Dành Cho Học Sinh
  • Giải Bài Tập Sgk Tiếng Anh Lớp 8 Chương Trình Mới Unit 4 A Closer Look 2, Communication
  • Đề Thi Nói Tiếng Anh Lớp 11 Học Kì 2 Năm Học 2022

    --- Bài mới hơn ---

  • Từ Vựng, Ngữ Pháp Tiếng Anh 11 Học Kỳ Ii
  • Trắc Nghiệm Tiếng Anh Lớp 10 Học Kì 2 Năm 2013: Đề 19
  • Bộ Từ Vựng Tiếng Anh 11
  • Đề Thi Học Kì I Lớp 11 Năm Học 2022
  • Đề Thi Học Kì 2 Tiếng Anh 11 Thí Điểm
  • Ôn thi học kì 2 lớp 7 môn Tiếng Anh có hướng dẫn chi tiết

    Speaking Topics for English 11 – Second Semester

    Part 1: Introduce yourself (0.5 point). Your talk should include the following points:

    – What’s your name?

    – How old are you?

    – Where do you live?

    – Say something about your family

    – What are your hobbies?

    – What do you plan to do in the future?

    – To ppare for your future, what will you do?

    Part 2: Choose one of the topic to talk about

    1. What are the problems of the nature nowadays? What can we do to solve the problems?

    3. If you have collected something, say about your collection. Your talk should include the following points:

    – What do you collect?

    – How do you collect them?

    – How do you classify them?

    – How do you keep them?

    – Why do you collect them?

    – What do you plan to do with your collection?

    4. Choose one of the events in the space exploration to talk about.(The first human flight into space, the first human flight to the moon etc.)

    5. Talk about a wonder of the world.

    HƯỚNG DẪN PART 2. TOPIC 1: NATURAL PROBLEMS

    – Such as: global warming, acid rain, air pollution, urban sprawl, waste disposal, ozone layer depletion, water pollution, climate change, …

    Example 1:

    I would like to talk about global warming. In my opinion, it is a big, if not the biggest, problem that we are facing nowadays. The main reason of global warming is the greenhouse effect … Nowadays people are producing excessive amounts of greenhouse gases, mostly by burning fossil fuels. These gases let sunlight in, which warms the Earth, and then block that heat from leaving… That breaks the delicate natural balance and causes our planet to warm… As global warming changes the climate on the whole planet, it affects all countries in the world and causes many serious problems… For example, global warming causes melting of glaciers, which in turn raises the sea-level… Eventually, coastal areas are flooding and agriculture is damaged unless appropriate measures are taken… As it is a worldwide problem, I think that only joint efforts will help us to overcome this issue.

    Example 2:

    It is regrettable that Hanoi, where I’m living, is negatively affected by pollution and the major environmental problems it is facing are water pollution, air pollution and noise pollution.

    In fact, pollution makes people here less healthy, and some even suffer from life-threatening diseases such as lung cancer, skin cancer, and so on. Therefore, the government must deal with this problem right away. Cutting down on vehicle use is the best way to reduce air pollution and noise pollution. We can do this by encouraging people to use public transportation. Besides, those who litter should pay a heavy fine. Finally, I think the best solution is to raise awareness and educate people to protect the environment.

    TOPIC 2: ENERGY RESOURSES

    – Such as: fossil fuel, wind energy, solar energy,

    Example: Solar Energy

    Pros:

    + one of the renewable energy

    + unlimited energy

    + extremely beneficial – not only for the environment but also financially speaking

    + It can be harnessed in all areas of the world and is available every day.

    + solar reduces carbon emissions and protects the environment

    + Reduces Electricity Bills

    + Solar energy can be used for perse purposes

    + Save money for maintenance costs

    Cons:

    + Use a lot of spaces

    + Truly depend on weather status

    + Solar panels don’t work for every type of roof

    TOPIC 3: COLLETION

    – Such as: doll collection, stamp collection, book collection,

    Example:

    The hobby I like most is collecting music of singers whom I like so much. I like studying English so I’m interested in US-UK songs, especially I have passion for Taylor Swift and her songs. I started listening her songs when I was a little girl. Whenever she pulishes new songs, I enjoy them and download them into my cellphone even a special folder and has about 30 songs, but i don’t buy any album of her. Listening her songs makes me relax after studying hard, makes friends and especially improve my pronunciation and vocabulary. Thus, I have listened country music at first and have translated it into Vietnamese because they were quite slow and quite easy to hear and understand them. Realizing its benifits, I will go on listening and developing my collection.

    Example 2:

    1-I have been collecting stamps since I was a child. I’ve found it quite interesting.

    2-There are a wide range of things people like to collect, ranging from stamps to cars ,based on

    their interests. But I think people often go to gather small things such as stamps and jewelleries.

    3-Most people collect for relaxation and enjoyment although many hope that they will discover

    rare things that will make them wealthy.

    4- If I were wealthy enough I would like to be an antique jewellery collector, as I think such stuff are priceless and someday you will probably to make a fortune.

    Example 3:

    During my school days i was very interested for collecting coins from different chúng tôi hobby was very enthusiastic when we know about the story behind the coins. I think people like to different types of items like stamps,coins and antiques like that. Because people want to improve the knowledge and also want to know the history of the different countries. Some people like to remember the memories for each object. It all depends on person’s ideas.

    Yes,i would like to collect different types currency notes around the chúng tôi gives knowledge about the purpose of the they printed and will know the history of the olden days.

    TOPIC 4: SPACE EXPLORATION

    – Such as: The first human flight into space, the first human flight to the moon (Neil Armstrong

    TOPIC 5: WONDER OF THE WORLD

    Such as: The Great Wall, Ha Long Bay, …

    Example:

    There are many natural wonders in Viet Nam like Paradise Cave, Perfume Pagoda, Cuc Phuong National Park,… but I like visiting Ha Long Bay best because of its attractive scenery, picturesque setting and touring experience.

    Ha Long Bay is one of seven natural wonders of the world. It’s located in the northeast of Viet Nam. In 1994 and 2000. Ha Long Bay was recognized by UNESCO as a World Heritage Site. Administratively, the bay belongs to Ha Long City, Cam Pha town and a part of Van Don District. It has 1969 islands and thousand of limestone karsts in various sizes and shapes, concentrated in 2 main zones: the southeast (belonging to Bai Tu Long Bay) and the southwest (belonging to Ha Long Bay). Many of them were acquired their names as a result of interptation of their unusual shapes such as Voi Islet, Ga Choi Islet, Mai Nha Islet. At the centre of the islands, there are wonderful caverns such as Thien Cung, Tam Cu, Dau Go, Sung Sot,… Coming here, you can have unforgettable experience with the peaceful nature, blue sky, white sands and tourist facilities as standardized hotels, restaurants,… Ha Long Bay is famous for its seafoods such as crabs, cuttles,…

    In short, tourists should visit Ha Long Bay. I feel comfortable and relax here. Touring experience is very good. Seafoods are delicious and at reasonable price. I love this place and I want to visit Ha Long Bay again.

    --- Bài cũ hơn ---

  • Đề Thi Giữa Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Có File Nghe
  • Đề Cương Ôn Tập Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Đề Cương Ôn Tập Ôn Tiếng Anh Lớp 11 Học Kì I
  • Đề Thi Học Kỳ 1 Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Bộ Đề Thi Học Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Có Đáp Án
  • Đề Cương Tiếng Anh Lớp 6 Học Kì 2

    --- Bài mới hơn ---

  • Đề Cương Ôn Tập Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 6
  • Tổng Hợp Toàn Bộ Ngữ Pháp Tiếng Anh Lớp 6
  • Anh 6 Đề Cương Ôn Tập Hk2 (Thuy1718)
  • Đề Cương Học Kì 2 Tiếng Anh 6
  • Tổng Hợp Đề Thi Giữa Học Kì 2 Lớp 6 Môn Tiếng Anh Năm 2022
  • Tiếng Anh Lớp 6 Đề Cương, Đề Cương Tiếng Anh, Tiếng Anh Lớp 5 Đề Cương, Đề Cương ôn Tập Học Kì 1 Tiếng Anh 9, Đề Cương Tiếng Anh Là Gì, Đề Cương ôn Tập Môn Tiếng Anh Lớp 6, Đề Cương Tiếng Anh Lớp 7 Học Kì 1, Đề Cương ôn Tập Tiếng Anh Lớp 3 Hk2, Đề Cương Tiếng Anh Lớp 6 Học Kì 2, Đề Cương Tiếng Anh Lớp 11 Lên Lớp 12, Đề Cương Tiếng Anh Lớp 6 Học Kì 1, Đề Cương Tiếng Anh Lớp 6, Đề Cương Tiếng Anh 4, Đề Cương ôn Tập Môn Tiếng Việt Lớp 5, Đề Cương ôn Tập Olympic Tiếng Anh Lớp 5, Đề Cương ôn Tập Tiếng Anh 6 Thí Điểm, Đề Cương Từ Vựng Tiếng Anh, Đề Cương ôn Tập Tiếng Anh Lớp 6 Thí Điểm, Đề Cương ôn Tập Tiếng Việt Lớp 4 Học Kỳ 2, Đề Cương ôn Tập Tiếng Việt Lớp 5, Từ Đề Cương Trong Tiếng Anh, Đề Cương ôn Tập Phần Tiếng Việt Lớp 9, Đề Cương Phần Tiếng Việt Lớp 8 Hk2, Đề Cương ôn Tập Phần Tiếng Việt Lớp 8 Hk1, Đề Cương ôn Tập Phần Tiếng Việt Lớp 8, Đề Cương ôn Tập Phần Tiếng Việt Lớp 7 Hk2, Đề Cương Học Kì 1 Môn Tiếng Anh Lớp 7 Chương Trình Mới, Đề Cương ôn Tập Phần Tiếng Việt Lớp 7, Đề Cương Ngữ Pháp Tiếng Việt, Đề Cương Chi Tiết Học Phần Tiếng Anh, Bản Thảo Cương Mục Tiếng Việt, Bản Thảo Cương Mục Tiếng Việt Pdf, Đề Cương Từ Vựng Học Tiếng Việt, Đề Cương Thực Tập Bằng Tiếng Anh, Đề Cương Môn Tiếng Việt Thực Hành, Đề Cương ôn Lịch Sử 1ý Thuyết Các Thì Trong Tiếng Anh, Đề Cương ôn Tập Tiếng Anh Kì 2 Lớp 6 Có Đáp Án, Bộ Tiêu Chí Tăng Cường Tiếng Việt, Giáo Trình Tiếng Anh Tăng Cường, Đề Cương Từ Vựng Ngữ Nghĩa Tiếng Việt, Giáo Trình Tiếng Anh Tăng Cường Lớp 6, Đề Cương Phương Pháp Dạy Học Tiếng Việt ở Tiểu Học, Củng Cố Và Tăng Cường Giáo Dục Tiếng Nhật, Đề Cương Chi Tiết Học Phần: Vật Lý Đại Cương Vật Lý Đại Cương, Đề Cương ôn Thi Trắc Nghiệm Môn Pháp Luật Đại Cương, Truyện Ngôn Tình Nữ Cường Nam Cường Hiện Đại, Đề Cương ôn Tập Pháp Luật Đại Cương 2022, Đề Cương ôn Tập Pháp Luật Đại Cương 2022, Cương Lĩnh Và Luận Cương Chính Trị, Đề Cương Pháp Luật Đại Cương Hust, Cương Lĩnh Khác Luận Cương, Đề Cương ôn Tập Pháp Luật Đại Cương, Đề Cương ôn Tập Pháp Luật Đại Cương Có Đáp án, Cương Lĩnh Và Luận Cương Là Gì, Đề Cương Trắc Nghiệm Môn Xã Hội Học Đại Cương, Cương Lĩnh Và Luận Cương, Đề Cương Vật Lý Đại Cương 3 Bách Khoa, Đề Cương Chi Tiết Giáo Dục Học Đại Cương, Đề Cương Pháp Luật Đại Cương Tmu, Đề Cương Pháp Luật Đại Cương Neu, Đề Cương Pháp Luật Đại Cương Ftu, Đề Cương Pháp Luật Đại Cương, Đề Cương Pháp Luật Đại Cương Ajc, Đề Cương 37 Câu Hỏi ôn Tập Xã Hội Học Đại Cương Có Đáp án – Phần 2, Đề Cương Xã Hội Học Đại Cương Ussh, Đề Cương Môn Kinh Tế Học Đại Cương, Đề Cương Môn Nhân Học Đại Cương, Đề Cương Di Truyền Học Đại Cương, Cương Lĩnh 2011 So Với Cương Lĩnh 1991, Tìm Hiểu Về Cưỡng Chế Hành Chính Và Biện Pháp Cưỡng Chế Hành Chính, Cẩm Nang Vàng Tri Thức Toán Tiếng Viêt, Tiếng Anh Của Nhà Xuất Bản Quốc Gia, Những Tương Đồng Và Khác Biệt Của Từ Láy Trong Tiếng Việt Và Tiếng Hàn, Sách Cẩm Nang Vàng Tri Thức Toán, Tiếng Viêt, Tiếng Anh, Cẩm Nang Vàng Tri Thức Toán Tiếng Việt Tiếng Anh Đõ Thị Thu Thủy, Cẩm Nang Vàng Tri Thức Toán Tiếng Việt Tiếng Anh Của Nhà Xuất Bản Giáo Dục Và Đại Học Sư Phạm, Nguyễn Huy Kỷ 2004 Ngữ Điệu Tiếng Anh Đối Với Người Việt Nói Tiếng Anh Luan An Tien Si Ngon Ngu, Cương Lĩnh Và Các Cương Lĩnh Của Đảng, Lợi Thế Trong Việc Học Tiếng Việt Của Người Biết Tiếng Hoa, Cẩm Nang Vàng Tri Thức Toán -tiếng Anh – Tiếng Việt, Cam Nang Vanh Tri Thuc Toan Tieng Viet Tieng Anh, Cẩm Nang Vàng Tri Thức Toán Tiếng Việt Tiếng Anh, Nguyễn Huy Kỷ 2004 Ngữ Điệu Tiếng Anh Đối Với Người Việt Nói Tiếng Anh, Họ Và Tên Ncs: Nguyễn Huy Kỷ Tên Đề Tài Luận án: Ngữ Điệu Tiếng Anh Đối Với Người Việt Nói Tiếng An, Họ Và Tên Ncs: Nguyễn Huy Kỷ Tên Đề Tài Luận án: Ngữ Điệu Tiếng Anh Đối Với Người Việt Nói Tiếng An, Họ Và Tên Ncs: Nguyễn Huy Kỷ Tên Đề Tài Luận án: Ngữ Điệu Tiếng Anh Đối Với Người Việt Nói Tiếng An, Mẫu Hợp Đồng Tư Vấn Xây Dựng Bằng Tiếng Anh Tiếng Nhật, So Sánh Trợ Động Từ Tiếng Việt Và Tiếng Trung, Tiếng Anh Lớp 5 Phát Triển Năng Lực Lớp 5 Tập 1 Tiếng Việt, Đáp án Bài Tập Tiếng Anh 9 Lưu Hoằng Trí Tieng Anh 7 Thí Điểm Minh Phạmhoa, Lớp Từ Xưng Hô Trong Tiếng êĐê (Đối Chiếu Với Tiếng Việt), Một Số Kết Quả Đối Chiếu Ngữ âm Giữa Tiếng Hàn Và Tiếng Việt, Dịch Tiếng Anh Sang Tiếng Việt, 7 Cuốn Sách Học Từ Vựng Tiếng Anh Nổi Tiếng, Sach Giao Vien Tieng Tieng Anh Lop 10 Tap 2, Ngu Dieu Tieng Anh Doi Voi Nguoi Viet Noi Tieng Anh, So Sánh Ngữ âm Tiếng Hán Và Tiếng Việt, Từ Vựng Tiếng Hàn Thi Topik 3 Tieng Han, Tiếng Anh Chuyên Ngành Tiếng Anh Là Gì, Dap An 121 Bai Tap Tieng Anh Lop 6 Thi Diembai Tap Tieng Anh 7 Thi Diem, So Sánh Tiếng Việt Và Tiếng Hán,

    Tiếng Anh Lớp 6 Đề Cương, Đề Cương Tiếng Anh, Tiếng Anh Lớp 5 Đề Cương, Đề Cương ôn Tập Học Kì 1 Tiếng Anh 9, Đề Cương Tiếng Anh Là Gì, Đề Cương ôn Tập Môn Tiếng Anh Lớp 6, Đề Cương Tiếng Anh Lớp 7 Học Kì 1, Đề Cương ôn Tập Tiếng Anh Lớp 3 Hk2, Đề Cương Tiếng Anh Lớp 6 Học Kì 2, Đề Cương Tiếng Anh Lớp 11 Lên Lớp 12, Đề Cương Tiếng Anh Lớp 6 Học Kì 1, Đề Cương Tiếng Anh Lớp 6, Đề Cương Tiếng Anh 4, Đề Cương ôn Tập Môn Tiếng Việt Lớp 5, Đề Cương ôn Tập Olympic Tiếng Anh Lớp 5, Đề Cương ôn Tập Tiếng Anh 6 Thí Điểm, Đề Cương Từ Vựng Tiếng Anh, Đề Cương ôn Tập Tiếng Anh Lớp 6 Thí Điểm, Đề Cương ôn Tập Tiếng Việt Lớp 4 Học Kỳ 2, Đề Cương ôn Tập Tiếng Việt Lớp 5, Từ Đề Cương Trong Tiếng Anh, Đề Cương ôn Tập Phần Tiếng Việt Lớp 9, Đề Cương Phần Tiếng Việt Lớp 8 Hk2, Đề Cương ôn Tập Phần Tiếng Việt Lớp 8 Hk1, Đề Cương ôn Tập Phần Tiếng Việt Lớp 8, Đề Cương ôn Tập Phần Tiếng Việt Lớp 7 Hk2, Đề Cương Học Kì 1 Môn Tiếng Anh Lớp 7 Chương Trình Mới, Đề Cương ôn Tập Phần Tiếng Việt Lớp 7, Đề Cương Ngữ Pháp Tiếng Việt, Đề Cương Chi Tiết Học Phần Tiếng Anh, Bản Thảo Cương Mục Tiếng Việt, Bản Thảo Cương Mục Tiếng Việt Pdf, Đề Cương Từ Vựng Học Tiếng Việt, Đề Cương Thực Tập Bằng Tiếng Anh, Đề Cương Môn Tiếng Việt Thực Hành, Đề Cương ôn Lịch Sử 1ý Thuyết Các Thì Trong Tiếng Anh, Đề Cương ôn Tập Tiếng Anh Kì 2 Lớp 6 Có Đáp Án, Bộ Tiêu Chí Tăng Cường Tiếng Việt, Giáo Trình Tiếng Anh Tăng Cường, Đề Cương Từ Vựng Ngữ Nghĩa Tiếng Việt, Giáo Trình Tiếng Anh Tăng Cường Lớp 6, Đề Cương Phương Pháp Dạy Học Tiếng Việt ở Tiểu Học, Củng Cố Và Tăng Cường Giáo Dục Tiếng Nhật, Đề Cương Chi Tiết Học Phần: Vật Lý Đại Cương Vật Lý Đại Cương, Đề Cương ôn Thi Trắc Nghiệm Môn Pháp Luật Đại Cương, Truyện Ngôn Tình Nữ Cường Nam Cường Hiện Đại, Đề Cương ôn Tập Pháp Luật Đại Cương 2022, Đề Cương ôn Tập Pháp Luật Đại Cương 2022, Cương Lĩnh Và Luận Cương Chính Trị, Đề Cương Pháp Luật Đại Cương Hust,

    --- Bài cũ hơn ---

  • Hướng Dẫn Thi Nói Lớp 6 (Thí Điểm)
  • Dạy Kèm Tiếng Anh Lớp 6 Tại Nhà Nha Trang
  • Cách Dạy Toán Lớp 6 Dể Dàng
  • Gia Sư Dạy Anh Văn Lớp 6 Tại Nhà Giỏi Chuyên Môn Uy Tín Tại Tp.hcm.
  • Phương Pháp Học Tập Môn Anh Văn Lớp 6
  • Bài Tập Ôn Thi Học Kỳ 2 Môn Tiếng Anh Lớp 6

    --- Bài mới hơn ---

  • Bài Tập Ôn Tập Học Kì 2 Lớp 6 Môn Tiếng Anh Chương Trình Thí Điểm
  • Bài Nghe Tiếng Anh Lớp 6 Unit 4 Big Or Small
  • Bài Tập Tiếng Anh Lớp 6 Có Đáp Án
  • Unit 8 Lớp 6: Looking Back
  • Đề Kscl Môn Tiếng Anh Lớp 6 (Chương Trình Mới Và Chương Trình Cũ)
  • Đề cương ôn tập tiếng Anh lớp 6 học kì 2 năm 2022 – 2022

    Đề cương ôn tập học kì 2 tiếng Anh 6

    ⇔ Tham khảo đề cương ôn tập Tiếng Anh 6 học kỳ 2 mới nhất: Đề cương ôn tập tiếng Anh lớp 6 học kì 2 năm 2022 – 2022

    Rewrite the sentences.

    1. What about having a picnic on Sunday?

    Let’s …………………………………………………………………………………

    2. How about taking some photos?

    Why don’t we …………………………………………………………………….?

    3. Let’s have some cold drinks.

    How about ………………………………………………………………………..?

    4. Why don’t we go to the post office?

    What about ………………………………………………………………………?

    5. Your hair is long.

    You ………………………………………………………………………………

    6. That boy’s legs are strong.

    That boy …………………………………………………………………………

    7. That child’s eyes are lovely.

    That child …………………………………………………………………………

    8. Their house is old.

    They ………………………………………………………………………………

    9. Her school bag is new.

    She ………………………………………………………………………………

    10. His test is awful.

    He ………………………………………………………………………………

    11. Her nose is small.

    She ………………………………………………………………………………

    12. How much is your book?

    How much ………………………………………………………………………?

    13. How much are two boxes of chocolates?

    How much ………………………………………………………………………?

    14. How much do cans of peas cost?

    How much ………………………………………………………………………?

    15. How much does the red box cost?

    How much ………………………………………………………………………?

    16. How is the weather in HCM city?

    What …………………………………………………………………………….?

    17. What is the weather like in Vietnam?

    How ……………………………………………………………………………..?

    18. How is the weather in Spring?

    What ……………………………………………………………………………?

    19. What food do you like best?

    What is …………………………………………………………………………?

    20. What sports does she like best?

    What is …………………………………………………………………………?

    21. He likes apples best.

    His ………………………………………………………………………………

    22. We like pink and blue best.

    Pink and blue are ………………………………………………………………

    23. What subject does he like best?

    What is …………………………………………………………………………

    24. They like badminton best.

    Badminton is …………………………………………………………………

    Supply the correct ppositions.

    1. What are you going to do chúng tôi weekend?

    2. What are we going to do chúng tôi vacation?

    3. We are going …………………………..vacation.

    4…………………………… Sunday mornings, we go fishing.

    5…………………………… the morning, we often do morning exercises.

    6. We are going to camp …………………………..three days.

    7. What are you going to chúng tôi free time?

    8. He is going to chúng tôi friend’s house…………………………..a week.

    9. He is going to stay chúng tôi uncle and aunt.

    10. We are going to stay …………………………..a hotel…………………………..Thanh Hoa.

    11……………………………the winter, we usually play basketball.

    12. What do you do chúng tôi spring?

    13. What’s the weather like…………………………..March?

    14. He wants strong boots because he often goes chúng tôi mountains

    15. They sometimes go sailing chúng tôi fall.

    16. She often goes swimming chúng tôi summer.

    17. How often do you late…………………………..school?

    18. How often do you help your chúng tôi housework?

    19. We have Math, English and Music ………………………….. Tuesday and Thursday.

    20. We are going to see a movie ………………………….. Sunday evening.

    Choose the best answers.

    1. Why don’t we go to Huong Pagoda. (That’s a good idea/ Yes, please/ Can I help you?/ Here you are)

    2. Let’s go by minibus. (Yes, please/ No, thanks/ Here you are/ Yes. Good idea.)

    3. How long are they going to stay? (Twice a month/ For a month/ Two kilometers)

    4. How often does he go to the movies? (Twice a month/ For a month/ Two kilometers)

    5. How far is it from your house to school? (Twice a month/ For a month/ Two kilometers)

    6. Let’s go to the movies. (Yes. Good idea/ Yes,please/ Can I help you?/ Here you are)

    Supply the correct forms of words

    1. They are planing a …………………………………………vacation. (camp)

    2. chúng tôi their kites. (usual)

    3. We like outdoor …………………………………………. They are very exciting. (active)

    4. My favorite sports chúng tôi playing badminton. (active)

    5. …………………………………………, she’s going to Ha Long bay on her vacation. (Final)

    6. He goes to the bookstore …………………………………………a week. (one)

    7. We rarely bring a …………………………………………stove when going on a picnic. (camp)

    8. We are going to take some………………………………………… (photo)

    9. How many chúng tôi chocolates do you want? (box)

    10. Are they hard …………………………………………? (farm)

    11. He is a very good………………………………………… (swim)

    12. Is this …………………………………………aunt? (they)

    13. Are they bus …………………………………………? (drive)

    14. …………………………………………teachers are very strict. (we)

    15. Is this chúng tôi teacher? (you)

    16. Are chúng tôi English teacher? (your)

    17. We bring warm chúng tôi going on a picnic. (cloth)

    18. My daughter likes eating …………………………………………. (sandwich)

    Find mistakes

    1. My aunt and uncle is flying to Paris tonight.

    2. What are your favorite food?

    3. Are there any meat to eat?

    4. My mother need half a kilo of beef.

    5. What are you study this semester?

    6. They are an expensive pens.

    7. The cheetah is the fast animal on land.

    8. How often you go to the movie?

    9. The students and their teacher is going to visit the art museum.

    10. Why don’t Hana like her new roommate?

    11. Mike is more short than I am.

    12. We hardly never listen to the radio.

    13. How much apples does your mother want?

    14. Can you going to the store for me?

    15. What is in the living room? Tom and Mary

    16. Is Susan a best student in the class?

    17. Mount Everest is the highest mountain than all.

    18. This house has the beautifullest garden on our street.

    19. My younger sister has full lips and small white tooths.

    20. My younger sister likes to play swimming and jogging.

    21. What’s the weather like in HCM city for the summer?

    22. In the weekend, he often goes swimming.

    23. They always taking food and water and a tent.

    ⇔ Tham khảo đề kiểm tra Tiếng Anh 6 có file nghe: Đề thi học kì 2 lớp 6 môn Tiếng Anh có file nghe năm học 2022 – 2022 HOT Bài 1. Chọn 1 từ trong số A, B, C hoặc D mà phần gạch chân có cách đọc khác so với các từ còn lại ở mỗi dòng. Bài 2. Chọn đáp án đúng nhất trong số A, B, C hoặc D để hoàn thành câu.

    4. It is twelve o’clock now. We….. to have lunch.

    A. want B. to want C. wanting D. are wanting

    5. Do you like pop music ? -……

    A. I would. B. Yes, a lot. C. No, I like it. D. Yes, we are.

    6. Nam usually goes….. after school.

    A. to fishing B. to home C. fishing D. home back

    7. -A: I am very tired. – B:……

    A. Me too. B. For me the same. C. Also me. D. I also.

    8. -A: “….. do the Hoang Ha buses run?” – B: “Every twenty minutes every day”

    A. How far B. What time C. How often D. How much

    9. -A: “How big is Malaysia ?” – B: “It’s much….. than Singapore.”

    A. big B. smaller C. smallest D. bigger

    10. What time….. on television?

    A. is the news B. are the news C. is news D. are news

    11. My father is a good….. He works in a big restaurant.

    A. doctor B. worker C. cooker D. cook

    12……. do you get there? – We walk, of course.

    A. Why B. What C. How by D. How

    13. Excuse me, I’d like to…… this letter to the USA.

    A. send B. mail C. post D. All A,B,C

    14. My head hurts. I have an awful…….

    A. toothache B. headache C. earache D. backache

    15. There….. a lot of rain in summer in our country.

    A. are B. be C. aren’t D. is

    16. These are my notebooks, and those are…..

    A. she B. her C. hers D. your’s

    Bài 3. Tìm một lỗi sai trong số A, B, C hoặc D trong mỗi câu sau.

    A B C D

    A B C D

    A B C D

    A B C D

    III. ĐỌC HIỂU -VIẾT Bài 1. Đọc kỹ đoạn văn sau và điền vào mỗi chỗ trống bằng một từ thích hợp.

    I have a very close friend. Her name is Mai. She is eleven years old and she is in (21)….. six. She can speak English very well. She has English (22)….. Tuesday, Thursday and Friday. She (23)…..also plays the piano. In her room, there is a piano and some books. Every day she gets up at six. She has breakfast at six thirty and goes to school at a quarter to seven. She has her (24)…..from seven o’clock to eleven thirty. Then she goes home and has (25)….. at twelve o’clock. It’s three o’clock in the afternoon now and Nga is in her room. She is doing her homework.

    Bài 2. Viết lại câu sao cho giữ nguyên nghĩa với câu cho trước.

    26. She always cycles to work?

    She always goes……………………………..

    27. She likes noodles very much.

    Her favorite……………………………….

    28. What is the price of these apples?

    How much………………………………..

    29. The car is blue.

    It is……………………………………

    30. She is taller than her friend.

    Of the two girls, she is…………………………..

    Bài 1. Chọn 1 từ trong số A, B, C hoặc D mà phần gạch chân có cách đọc khác so với các từ còn lại ở mỗi dòng.

    1 – D; 2 – D; 3 – D;

    Bài 2. Chọn đáp án đúng nhất trong số A, B, C hoặc D để hoàn thành câu.

    4 – A; 5 – B; 6 – C; 7 – A; 8 – B; 9 – D;

    10 – A; 11 – D; 12 – D; 13 – A; 14 – B; 15 – A; 16 – C;

    Bài 3. Tìm một lỗi sai trong số A, B, C hoặc D trong mỗi câu sau.

    17 – A; 18 – B; 19 – B; 20 – D;

    III. ĐỌC HIỂU -VIẾT Bài 1. Đọc kỹ đoạn văn sau và điền vào mỗi chỗ trống bằng một từ thích hợp.

    21 – grade; 22 – on; 23 – up; 24 – class; 25 – lunch;

    Bài 2. Viết lại câu sao cho giữ nguyên nghĩa với câu cho trước.

    26 – She always goes to work by bike.

    27 – Her favorite food is noodles.

    28 – How much are these apples?

    29 – It is blue car.

    30 – Of the two girls, she is taller.

    I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others. (1m) II. Choose the best answer to complete these sentences. (2m)

    1. Hung is a……………….. He’s strong and heavy.

    A. gymnast B. weight-lifter C. driver D. doctor

    2. I like hot………………..

    A. season B. weather C. activity D. class

    3. What……………….. your father doing now? He is playing badminton.

    A. is B. are C. do D. does

    4………………… does your brother go fishing? He goes once a week.

    A. How old B. How often C. How D. What

    5. He……………….. goes fishing in the winter. It’s too cold.

    A. often B. always C. usually D. never

    6. What about……………….. by bike?

    A. travel B. to travel C. traveling D. travels

    7………………… place are Phuong and Mai going to visit first?

    A. Where B. Which C. How D. How long

    A. big B. noisy C. quiet D. small

    III. Put the verbs into the correct form. (1,5m)

    1. My school (have)……………………two floors.

    2. Look! The plane (fly)…………..to the airport, it (land)…………………..

    3. What about (visit)…………………………………..our parents?

    4. We shouldn’t (throw)………trash on the street.

    5. They (not go)………….swimming in the winter.

    V. Read the passage carefully then choose the correct words to fill in the blanks. (1,5m) favorite does plays or but everyday

    Miss Loan is our teacher. She teaches us English. She is tall and thin (1)………..she is not weak. She (2)…………….a lot of sports. Her (3)……………sport is aerobics. She (4)…………aerobics three times a week. She likes jogging, too. She jogs in a park near her house (5)……………In her free time she listens to music (6)…………..watches TV.

    VI. Write the second sentence so that it has a similar meaning to the first. (2m)

    1. There are a lot of flowers in my garden.

    2. Ha Tinh is smaller than Nghe An.

    3. Let’s go to Ha Long Bay next summer vacation.

    4. I want some milk.

    VII.Write a passage to describe your close friend. (1m) I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others. (1m)

    1 – A; 2 – D; 3 – C; 4 – B;

    II. Choose the best answer to complete these sentences. (2m)

    1 – B; 2 – B; 3 – A; 4 – B; 5 – D; 6 – C; 7 – B; 8 – B;

    III. Put the verbs into the correct form. (1,5m)

    1 – has; 2 – is flying – is going to land;

    3 – visiting; 4 – throw; 5 – don’t go;

    IV. Make questions for the underlined parts or rearrange to complete these sentences. (1m)

    1 – What do you usually on the weekends?

    2 – Where are going to visit next summer?

    3 – Tuan is the tallest in the class.

    4 – What is the weather like in the spring?

    V. Read the passage carefully then choose the correct words to fill in the blanks. (1,5m)

    1 – but; 2 – plays; 3 – favorite; 4 – does; 5 – everyday; 6 – or;

    VI. Write the second sentence so that it has a similar meaning to the first. (2m)

    1 – My garden has a lot of flowers.

    2 – Nghe An is bigger than Ha Tinh.

    3 – What about going to Ha Long Bay next summer vacation?

    4 – I’d like some milk.

    --- Bài cũ hơn ---

  • Mở Cổng Học Trực Tuyến Miễn Phí Cho Học Sinh
  • 3 Phần Mềm Học Tiếng Anh Online Miễn Phí, Tốt Nhất 2022
  • 10 Website Học Tiếng Anh Chuyên Ngành Kế Toán Giúp Bạn Tiến Xa Trong Sự Nghiệp
  • Khóa Học Tiếng Anh Chuyên Ngành Kế Toán
  • 6 Website Giúp Bạn Cải Thiện Trình Độ Tiếng Anh Kế Toán Đáng Kể
  • Ngữ Pháp Tiếng Anh Lớp 6 Học Kì 2

    --- Bài mới hơn ---

  • Topics Speaking Ta6 Thi Diem
  • Speaking English 6 For The First
  • Trọn Bộ Ngữ Pháp Tiếng Anh Lớp 6 Cả Năm
  • Đề Thi Học Kì 2 Lớp 6 Môn Tiếng Anh Thí Điểm Có File Nghe + Đáp Án
  • Top 40 Đề Kiểm Tra, Đề Thi Tin Học Lớp 6 Có Đáp Án
  • Ngữ Pháp Và Giải Thích Ngữ Pháp Tiếng Anh Cơ Bản Và Nâng Cao, Ngữ Pháp Và Giải Thích Ngữ Pháp Tiếng Anh Cơ Bản Và Nâng Cao 20/80, Ngữ Pháp Và Giải Thích Ngữ Pháp Tiếng Anh Cơ Bản Và Nâng Cao 20/80 (tập 1), Ngữ Pháp Và Giải Thích Ngữ Pháp Tiếng Anh Cơ Bản Và Nâng Cao 20/80 (tập 2) Pdf, Ngữ Pháp Và Giải Thích Ngữ Pháp Tiếng Anh Vũ Mai Phương, Ngữ Pháp Và Giải Thích Ngữ Pháp Tiếng Anh Cơ Bản Và Nâng Cao 20/80 (tập 1) Pdf, Lý Luận Và Phương Pháp Dạy Học Bộ Môn Tiếng Pháp, Ngữ Pháp Và Giải Thích Ngữ Pháp Tiếng Anh, Ngữ Pháp Tiếng Hàn, Ngữ Pháp Quá Khứ Tiếng Hàn, Tiếng Pháp 12, Sgk Tiếng Pháp 6, Ngữ Pháp Để Tiếng Hàn, Ngữ Pháp Tiếng ê Đê, Sgk Tieng Phap Lop 1, Tiếng Anh Lớp 6 Ngữ Pháp, Tiếng Anh Lớp 7 Ngữ Pháp, Tiếng Phap, Ngữ Pháp ôn Thi Vào Lớp 10 Môn Tiếng Anh, Ngữ Pháp Tiếng Anh Lớp 6, Tieng Phap Lop 6, Tiếng Pháp Cơ Bản, Tiếng Pháp 6 Pdf, Tiếng Pháp 6, Tiếng Pháp 10 – Sgv, Tiếng Pháp 8, Tiếng Pháp 8 Pdf, Sổ Tay Ngữ Pháp Tiếng Anh, Ngữ Pháp Sơ Cấp Tiếng Hàn, Tiếng Pháp 10, Ngữ Pháp Tiếng Anh 7 Học Kì 2, Ngữ Pháp Tiếng Anh 9, Ngữ Pháp Tiếng Anh Cấp 2, Ngữ Pháp Tiếng Anh Lớp 6 Học Kì 2, Ngữ Pháp Tiếng Anh Lớp 6 Cơ Bản, Ngữ Pháp Tiếng Anh Lớp 3, Ngữ Pháp Tiếng Anh Lớp 4, Ngữ Pháp Để Nói Tiếng Anh, Ngữ Pháp Tiếng Anh 7, Ngữ Pháp 12 Thì Tiếng Anh, Ngữ Pháp Tiếng Anh, Ngữ Pháp Tiếng Anh 6, Ngữ Pháp Tiếng Anh Lớp 9, Ngữ Pháp Tiếng Anh Lớp 8, Ngữ Pháp Bài 16 Tiếng Anh 11, Tiếng Anh 8 Ngữ Pháp, Ngữ Pháp Tiếng Anh Lớp 7 Học Kì 2, Ngữ Pháp Tiếng Anh Lớp 5, Sgk Tiếng Pháp Lớp 12, Ngu Phap Can Ban Tieng Anh, Bài Tập Ngữ Pháp Tiếng Anh Lớp 6, ôn Tập Ngữ Pháp Tiếng Anh, Ngữ Pháp Cơ Bản Tiếng Hàn, Ngữ Pháp Cao Cấp Tiếng Hàn, Bai Tap Tieng Phap 6, Sgk Tiếng Pháp 12, Bài Tập Ngữ Pháp Tiếng Hàn Pdf, ôn Tập Ngữ Pháp Tiếng Anh Lớp 9, Ngữ Pháp Lớp 8 Tiếng Anh, Ngữ Pháp Và Bài Tập Tiếng Anh, Ngữ Pháp Tiếng Anh Cơ Bản, Ngữ Pháp ôn Thi Đại Học Tiếng Anh, Bài Tập Ngữ Pháp Tiếng Anh Cơ Bản, ôn Ngữ Pháp Tiếng Anh Lớp 7, Xem Ngữ Pháp Tiếng Anh, Sgk Tiếng Pháp Lớp 6, Bài Tập Ngữ Pháp Tiếng Anh, ôn Ngữ Pháp Tiếng Anh Cơ Bản, On Ngữ Pháp Tiếng Anh, Sach Ngu Phap Tieng Anh 7, Tả Nhà Bằng Tiếng Pháp, Mẫu Thư Cảm ơn Bằng Tiếng Pháp, Toan Tieng Phap, Mẫu Cv Bằng Tiếng Pháp, Ngữ Pháp Tiếng Anh Của Xuân Bá, Tài Liệu ôn Tập Ngữ Pháp Tiếng Anh Cơ Bản, Văn Bản Pháp Luật Tiếng Anh Là Gì, Tài Liệu ôn Tập Ngữ Pháp Tiếng Anh, Ngữ Pháp N4 Tiếng Việt, Sổ Tay Ngữ Pháp Tiếng Nhật, Bài Kiểm Tra Ngữ Pháp Tiếng Anh, Tài Liệu Ngữ Pháp Tiếng Anh, Ngữ Pháp Bài 1 Tiếng Nhật, Ngữ Pháp Bài 11 Tiếng Nhật, Mẫu Thư Bằng Tiếng Pháp, Ngữ Pháp Bài 14 Tiếng Nhật, Bài Thi Delf B2 Tiếng Pháp, Sổ Tay Ngữ Pháp Tiếng Anh Bùi Văn Vinh Pdf, Sách Tiếng Pháp Lớp 5, Mẫu Thư Mời Bằng Tiếng Pháp, Văn Bản Pháp Luật Tiếng Anh, Toan Tieng Phap Lop 6, Văn Phạm Tiếng Pháp Pdf, Sách Tiếng Pháp Lớp 6 Pdf, Sách Tiếng Pháp Lớp 6 , ôn Ngữ Pháp Tiếng Anh Thi Toeic, Xem Ngữ Pháp Tiếng Nhật, Ngữ Pháp ôn Thi Tốt Nghiệp Tiếng Anh, Ngữ Pháp Phát âm Tiếng Anh, Bài Luận Mẫu Tiếng Pháp,

    Ngữ Pháp Và Giải Thích Ngữ Pháp Tiếng Anh Cơ Bản Và Nâng Cao, Ngữ Pháp Và Giải Thích Ngữ Pháp Tiếng Anh Cơ Bản Và Nâng Cao 20/80, Ngữ Pháp Và Giải Thích Ngữ Pháp Tiếng Anh Cơ Bản Và Nâng Cao 20/80 (tập 1), Ngữ Pháp Và Giải Thích Ngữ Pháp Tiếng Anh Cơ Bản Và Nâng Cao 20/80 (tập 2) Pdf, Ngữ Pháp Và Giải Thích Ngữ Pháp Tiếng Anh Vũ Mai Phương, Ngữ Pháp Và Giải Thích Ngữ Pháp Tiếng Anh Cơ Bản Và Nâng Cao 20/80 (tập 1) Pdf, Lý Luận Và Phương Pháp Dạy Học Bộ Môn Tiếng Pháp, Ngữ Pháp Và Giải Thích Ngữ Pháp Tiếng Anh, Ngữ Pháp Tiếng Hàn, Ngữ Pháp Quá Khứ Tiếng Hàn, Tiếng Pháp 12, Sgk Tiếng Pháp 6, Ngữ Pháp Để Tiếng Hàn, Ngữ Pháp Tiếng ê Đê, Sgk Tieng Phap Lop 1, Tiếng Anh Lớp 6 Ngữ Pháp, Tiếng Anh Lớp 7 Ngữ Pháp, Tiếng Phap, Ngữ Pháp ôn Thi Vào Lớp 10 Môn Tiếng Anh, Ngữ Pháp Tiếng Anh Lớp 6, Tieng Phap Lop 6, Tiếng Pháp Cơ Bản, Tiếng Pháp 6 Pdf, Tiếng Pháp 6, Tiếng Pháp 10 – Sgv, Tiếng Pháp 8, Tiếng Pháp 8 Pdf, Sổ Tay Ngữ Pháp Tiếng Anh, Ngữ Pháp Sơ Cấp Tiếng Hàn, Tiếng Pháp 10, Ngữ Pháp Tiếng Anh 7 Học Kì 2, Ngữ Pháp Tiếng Anh 9, Ngữ Pháp Tiếng Anh Cấp 2, Ngữ Pháp Tiếng Anh Lớp 6 Học Kì 2, Ngữ Pháp Tiếng Anh Lớp 6 Cơ Bản, Ngữ Pháp Tiếng Anh Lớp 3, Ngữ Pháp Tiếng Anh Lớp 4, Ngữ Pháp Để Nói Tiếng Anh, Ngữ Pháp Tiếng Anh 7, Ngữ Pháp 12 Thì Tiếng Anh, Ngữ Pháp Tiếng Anh, Ngữ Pháp Tiếng Anh 6, Ngữ Pháp Tiếng Anh Lớp 9, Ngữ Pháp Tiếng Anh Lớp 8, Ngữ Pháp Bài 16 Tiếng Anh 11, Tiếng Anh 8 Ngữ Pháp, Ngữ Pháp Tiếng Anh Lớp 7 Học Kì 2, Ngữ Pháp Tiếng Anh Lớp 5, Sgk Tiếng Pháp Lớp 12, Ngu Phap Can Ban Tieng Anh,

    --- Bài cũ hơn ---

  • Bộ Đề Thi Văn Lớp 6 Học Kì 2 Năm 2022 Có Đáp Án
  • Luyện Nghe Tiếng Anh Lớp 6 Hk2
  • Đề Kiểm Tra Giữa Hk2 Môn Tiếng Anh Lớp 6 Có Đáp Án
  • Giáo Án Tiếng Anh Lớp 6 Đủ Cả Năm
  • Đề Giữa Học Kì 2 Môn Anh 6 Của Phòng Gd & Đt Bình Giang 2022 Có Đáp Án
  • Đề Cương Ôn Thi Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 6 Chương Trình Mới

    --- Bài mới hơn ---

  • Hệ Thống Hóa Từ Vựng Tiếng Anh Theo Chủ Điểm Cho Học Sinh Lớp 6 Sang Kien Kinh Nghiem Doc
  • Giải Sách Bài Tập Tiếng Anh Lớp 6 Unit 2
  • Giải Sách Giáo Khoa Tiếng Anh Lớp 6 Unit 2
  • Gia Sư Tiếng Pháp Cho Học Sinh Tiểu Học Các Lớp 1,2,3,4,5 Tại Nhà Ở Hà Nội Cam Kết Chất Lượng Tốt
  • Điểm Tên Những Trường Tiểu Học Tư Thục “hot” Nhất Ở Hà Nội Lại Có Mức Học Phí Vừa Phải, Phụ Huynh Tranh Nhau Suất Học Cho Con
  • Đề cương ôn thi học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 6 chương trình mới là tài liệu ôn thi học kì 2 hữu ích dành cho các em học sinh lớp 6.

    Tổng hợp đề thi học kì 2 môn Tiếng Anh lớp 6 năm 2022 được tải nhiều nhất

    Ôn thi HK2 môn Tiếng Anh lớp 6

    I. Choose the correct answer to each of the following.

    1. At the weekend we can play a…… of badminton or join in a football match.

    A. sport B. game C. match

    2. Football is an…………. game.

    A. outdoor B. indoor C. inpidual

    3. Kien is not very…………… He never plays games.

    A. sport B. sporting C. sporty

    4. Thanh likes………. weather because he can go swimming.

    A. hot B. cold C. rainy

    5. Vietnamese students play different sports and games…… the break time.

    A. in B. on C. during

    6. As it doesn’t snow in Viet Nam, we can not……….. skiing.

    A. play B. go C. do

    7. Many girls and women…… aerobics to keep fit.

    A. play B. go C. do

    8. It’s very…………… to swim there. The water is healthy polluted

    A. safe B. unsafe C. unpopular

    9…………….do you to the gym? – By bus.

    A. What B. How C. Why

    10. What is your favorite…………? I like swimming.

    A. subject B. game C. sport

    II. Choose the correct answer to each of the following.

    1. My brother likes watching TV……….. I like going out.

    A. and B. but C. or D. so

    2. I want to work in television industry,… I am working hard.

    A because B. although C. so D. and

    3. They cancelled their picnic……….. the weather was bad.

    A. because B. when C. but D. or

    4………… the programme is late, we will wait to watch it.

    A. because B. although C. when D. so

    5. You can watch Harry Potter on chúng tôi can read it.

    A. So B. when C. but D. or

    V. Rewrite the sentences below, using the psent perfect.

    1. They (never eat)…………………. Mexican food.

    2. Hoa (walk)…………… in the rain many times. She loves it.

    3. I (never see)…………….. such a big flower.

    4. we (not visit)……………….. Nha Trang.

    5. I (read)……………… that novel three times.

    6. He (never meet)……………… her before.

    7. The zoo isn’t far from here. I (walk)………. there three times.

    8/ If we (not economise)…………………….on electricity there will be power cuts.

    9. I hope he (finish)……..his homework before we (get)…………………back.

    10/ If we sit too far away from the screen I (no be)………….able to see the film.

    11/ Listen to those people! What language they (speak)……………….?

    12/ Where you (come)…………………….from in Finland?

    -I (come)………….from Helinki. But I (not live)………………………there since I was ten years old.

    13/ Look at the sky!. It (rain)……………………………………….

    VII. Put the verbs in brackets in the correct tense form

    So you ask me if (1. see)…………….. that movie about Ha Noi, I (2. see)…………… it many times. In face I (3. visit)………………………. Ha Noi three times. I like it so much that I always want to go back. I (4. meet)…………………….many amazing people there. Some of them (5. become)…………………… my good friends. I (6. eat)…………………. Ha Noi pho, (7. drink)………………. Ha Noi coffee and (8. walk)………….. on those streets soakes with hoa sua.

    I (9.do)………… some shopping in its lively old Quarter, and (10. watch)……………. the sun setting on beautiful West lake.

    VIII. Put the verbs in brackets in the correct form

    1. The olympic Games (be)………… held once every four years.

    2. The first olympic games (take)……….. place in Greece in 776

    3. People (start)…………. to use computer about 50 years ago.

    4. What ‘s that noise?

    – The children (play)…………… tug of war.

    5. What………. you (do)………….. last weekend?

    – I (cycle)……………… round the lake with my friends.. Then I (watch)………..TV in the afternoon.

    X. Choose A, B, or C to fill in the passage.

    Most children love (1)… activities. They play football, go skateboarding or go (2) in countries with snow like (3)…children go to the mountains with their parents to go skiing. They can make a (4). in the playground in front of their house. When the weather is bad, they can stay at home and watch interesting (5)……… on TV.

    1. A. outdoor B. indoor C. school D. at home

    2. A. tennis B. swimming C. karate D. judo

    3. A. Sweden B. Paris C. Bangkok D. England

    4. A. snowman B. postman C. sportsman D. swimmer

    5. A. channels B. viewers C. programmes D.weatherman

    Q: rewite:

    1. Our sources of energy will soon end if we don’t try to save them.

    Unless………………………………………………………………………………………………………..

    2. Barbare plays chess better than Mike.

    Mike doesn’t……………………………………………………………………………………………..

    1, Despite the silly story, many people enjoyed the film (although)

    ……………………………………………………………………………………………………………………………..

    2, Although the ticket price was high, many people went to see that film. (However)

    ……………………………………………………………………………………………………………………………..

    3, He performs very well, although he is young (Despite)

    ……………………………………………………………………………………………………………………………..

    4, It was a comedy, but I didn’t find it funny at all. (In spite of)

    ……………………………………………………………………………………………………………………………..

    1, The film was so boring. However, Jack saw it from beginning to end. (but)

    ……………………………………………………………………………………………………………………………..

    2, In spite of having a happy ending, the film begins with a terrible disaster.(although)

    ……………………………………………………………………………………………………………………………..

    3, Although the film was a bit frightening, I really enjoyed it. (Despite)

    ……………………………………………………………………………………………………………………………..

    4, He is young, but he performs very well. (In spite of)

    ……………………………………………………………………………………………………………………………..

    XI. Read and complete. Use the worlds in the box

    Her often from favorite French likes

    I have two friends. They are Mary and Paul.

    Mary is……… England. She is English. Paul is from France. He is…………. They are both eleven.

    Mary………… studying mathematics. She often listen to music in……… free time.

    Paul likes studying English. He does not like listening to music. He……….. plays sports in his free time. His………… sport is football.

    XII. Put a word in each gap in the following postcard.

    Judy 20 Hi Nick,

    Hue is great city. The (1)…………… is fine. It’s sunny all time. The food is cheap and (2)………..

    The (3)………………. here are friendly and hospitable. The hotel where we’re staying is small (4)…………… comfortable. Yesterday we visted the historic moments. Tomorrow we are…(5)………on a trip along the Huong river.

    You must visit city someday. You ‘ll love it. Bye for now!. Cheers, Mi

    XIII. Read the postcard and answer the questions

    September 6th

    Dear grandpa and grand ma,

    Stockholm is fantastic! The weather has been perfect. It is sunny! The hotel and the food are ok. We had “fika” in a cafe in the Old Town. The Royal Palace is too beautiful for words! Swedish art and design is amazing! Phuc loves it! Mum and Dad have rented bikes. Tomorrow we’re cycling around to discover the city,

    Wish you were here!

    Love, Hanh Mai

    1.What city is Mai in?…………………………………………………………………………………….

    2.Who is with her?…………………………………………………………………………………..

    3.What has the weather been like?

    --- Bài cũ hơn ---

  • Giảm Tải Tiếng Anh 6: Học Sinh Cần Học Và Ôn Tập Học Kì Ii Như Thế Nào?
  • Đề Cương Ôn Tập Học Kì 2 Tiếng Anh Lớp 6 Chương Trình Thí Điểm Năm Học 2022
  • Đề Ôn Tập Thi Giữa Kì 2 Môn Toán, Tiếng Anh Lớp 6 Năm 2022
  • Đề Cương Ôn Thi Học Kỳ 1 Môn Tiếng Anh Lớp 6
  • Nhiều Từ Mới Tiếng Anh Lớp 6 Unit Hai Cho Trẻ Học Tiếng Anh
  • Web hay
  • Links hay
  • Push
  • Chủ đề top 10
  • Chủ đề top 20
  • Chủ đề top 30
  • Chủ đề top 40
  • Chủ đề top 50
  • Chủ đề top 60
  • Chủ đề top 70
  • Chủ đề top 80
  • Chủ đề top 90
  • Chủ đề top 100
  • Bài viết top 10
  • Bài viết top 20
  • Bài viết top 30
  • Bài viết top 40
  • Bài viết top 50
  • Bài viết top 60
  • Bài viết top 70
  • Bài viết top 80
  • Bài viết top 90
  • Bài viết top 100