Top 14 # Bài Tập Tiếng Anh Lớp 1 Học Kỳ 2 / 2023 Xem Nhiều Nhất, Mới Nhất 11/2022 # Top Trend | Lienminhchienthan.com

Bài Tập Ôn Thi Học Kỳ 2 Môn Tiếng Anh Lớp 6 / 2023

Đề cương ôn tập tiếng Anh lớp 6 học kì 2 năm 2019 – 2020

Đề cương ôn tập học kì 2 tiếng Anh 6

⇔ Tham khảo đề cương ôn tập Tiếng Anh 6 học kỳ 2 mới nhất: Đề cương ôn tập tiếng Anh lớp 6 học kì 2 năm 2019 – 2020

Rewrite the sentences.

1. What about having a picnic on Sunday?

Let’s …………………………………………………………………………………

2. How about taking some photos?

Why don’t we …………………………………………………………………….?

3. Let’s have some cold drinks.

How about ………………………………………………………………………..?

4. Why don’t we go to the post office?

What about ………………………………………………………………………?

5. Your hair is long.

You ………………………………………………………………………………

6. That boy’s legs are strong.

That boy …………………………………………………………………………

7. That child’s eyes are lovely.

That child …………………………………………………………………………

8. Their house is old.

They ………………………………………………………………………………

9. Her school bag is new.

She ………………………………………………………………………………

10. His test is awful.

He ………………………………………………………………………………

11. Her nose is small.

She ………………………………………………………………………………

12. How much is your book?

How much ………………………………………………………………………?

13. How much are two boxes of chocolates?

How much ………………………………………………………………………?

14. How much do cans of peas cost?

How much ………………………………………………………………………?

15. How much does the red box cost?

How much ………………………………………………………………………?

16. How is the weather in HCM city?

What …………………………………………………………………………….?

17. What is the weather like in Vietnam?

How ……………………………………………………………………………..?

18. How is the weather in Spring?

What ……………………………………………………………………………?

19. What food do you like best?

What is …………………………………………………………………………?

20. What sports does she like best?

What is …………………………………………………………………………?

21. He likes apples best.

His ………………………………………………………………………………

22. We like pink and blue best.

Pink and blue are ………………………………………………………………

23. What subject does he like best?

What is …………………………………………………………………………

24. They like badminton best.

Badminton is …………………………………………………………………

Supply the correct prepositions.

1. What are you going to do chúng tôi weekend?

2. What are we going to do chúng tôi vacation?

3. We are going …………………………..vacation.

4…………………………… Sunday mornings, we go fishing.

5…………………………… the morning, we often do morning exercises.

6. We are going to camp …………………………..three days.

7. What are you going to chúng tôi free time?

8. He is going to chúng tôi friend’s house…………………………..a week.

9. He is going to stay chúng tôi uncle and aunt.

10. We are going to stay …………………………..a hotel…………………………..Thanh Hoa.

11……………………………the winter, we usually play basketball.

12. What do you do chúng tôi spring?

13. What’s the weather like…………………………..March?

14. He wants strong boots because he often goes chúng tôi mountains

15. They sometimes go sailing chúng tôi fall.

16. She often goes swimming chúng tôi summer.

17. How often do you late…………………………..school?

18. How often do you help your chúng tôi housework?

19. We have Math, English and Music ………………………….. Tuesday and Thursday.

20. We are going to see a movie ………………………….. Sunday evening.

Choose the best answers.

1. Why don’t we go to Huong Pagoda. (That’s a good idea/ Yes, please/ Can I help you?/ Here you are)

2. Let’s go by minibus. (Yes, please/ No, thanks/ Here you are/ Yes. Good idea.)

3. How long are they going to stay? (Twice a month/ For a month/ Two kilometers)

4. How often does he go to the movies? (Twice a month/ For a month/ Two kilometers)

5. How far is it from your house to school? (Twice a month/ For a month/ Two kilometers)

6. Let’s go to the movies. (Yes. Good idea/ Yes,please/ Can I help you?/ Here you are)

Supply the correct forms of words

1. They are planing a …………………………………………vacation. (camp)

2. chúng tôi their kites. (usual)

3. We like outdoor …………………………………………. They are very exciting. (active)

4. My favorite sports chúng tôi playing badminton. (active)

5. …………………………………………, she’s going to Ha Long bay on her vacation. (Final)

6. He goes to the bookstore …………………………………………a week. (one)

7. We rarely bring a …………………………………………stove when going on a picnic. (camp)

8. We are going to take some………………………………………… (photo)

9. How many chúng tôi chocolates do you want? (box)

10. Are they hard …………………………………………? (farm)

11. He is a very good………………………………………… (swim)

12. Is this …………………………………………aunt? (they)

13. Are they bus …………………………………………? (drive)

14. …………………………………………teachers are very strict. (we)

15. Is this chúng tôi teacher? (you)

16. Are chúng tôi English teacher? (your)

17. We bring warm chúng tôi going on a picnic. (cloth)

18. My daughter likes eating …………………………………………. (sandwich)

Find mistakes

1. My aunt and uncle is flying to Paris tonight.

2. What are your favorite food?

3. Are there any meat to eat?

4. My mother need half a kilo of beef.

5. What are you study this semester?

6. They are an expensive pens.

7. The cheetah is the fast animal on land.

8. How often you go to the movie?

9. The students and their teacher is going to visit the art museum.

10. Why don’t Hana like her new roommate?

11. Mike is more short than I am.

12. We hardly never listen to the radio.

13. How much apples does your mother want?

14. Can you going to the store for me?

15. What is in the living room? Tom and Mary

16. Is Susan a best student in the class?

17. Mount Everest is the highest mountain than all.

18. This house has the beautifullest garden on our street.

19. My younger sister has full lips and small white tooths.

20. My younger sister likes to play swimming and jogging.

21. What’s the weather like in HCM city for the summer?

22. In the weekend, he often goes swimming.

23. They always taking food and water and a tent.

⇔ Tham khảo đề kiểm tra Tiếng Anh 6 có file nghe: Đề thi học kì 2 lớp 6 môn Tiếng Anh có file nghe năm học 2018 – 2019 HOT Bài 1. Chọn 1 từ trong số A, B, C hoặc D mà phần gạch chân có cách đọc khác so với các từ còn lại ở mỗi dòng. Bài 2. Chọn đáp án đúng nhất trong số A, B, C hoặc D để hoàn thành câu.

4. It is twelve o’clock now. We….. to have lunch.

A. want B. to want C. wanting D. are wanting

5. Do you like pop music ? -……

A. I would. B. Yes, a lot. C. No, I like it. D. Yes, we are.

6. Nam usually goes….. after school.

A. to fishing B. to home C. fishing D. home back

7. -A: I am very tired. – B:……

A. Me too. B. For me the same. C. Also me. D. I also.

8. -A: “….. do the Hoang Ha buses run?” – B: “Every twenty minutes every day”

A. How far B. What time C. How often D. How much

9. -A: “How big is Malaysia ?” – B: “It’s much….. than Singapore.”

A. big B. smaller C. smallest D. bigger

10. What time….. on television?

A. is the news B. are the news C. is news D. are news

11. My father is a good….. He works in a big restaurant.

A. doctor B. worker C. cooker D. cook

12……. do you get there? – We walk, of course.

A. Why B. What C. How by D. How

13. Excuse me, I’d like to…… this letter to the USA.

A. send B. mail C. post D. All A,B,C

14. My head hurts. I have an awful…….

A. toothache B. headache C. earache D. backache

15. There….. a lot of rain in summer in our country.

A. are B. be C. aren’t D. is

16. These are my notebooks, and those are…..

A. she B. her C. hers D. your’s

Bài 3. Tìm một lỗi sai trong số A, B, C hoặc D trong mỗi câu sau.

A B C D

A B C D

A B C D

A B C D

III. ĐỌC HIỂU -VIẾT Bài 1. Đọc kỹ đoạn văn sau và điền vào mỗi chỗ trống bằng một từ thích hợp.

I have a very close friend. Her name is Mai. She is eleven years old and she is in (21)….. six. She can speak English very well. She has English (22)….. Tuesday, Thursday and Friday. She (23)…..also plays the piano. In her room, there is a piano and some books. Every day she gets up at six. She has breakfast at six thirty and goes to school at a quarter to seven. She has her (24)…..from seven o’clock to eleven thirty. Then she goes home and has (25)….. at twelve o’clock. It’s three o’clock in the afternoon now and Nga is in her room. She is doing her homework.

Bài 2. Viết lại câu sao cho giữ nguyên nghĩa với câu cho trước.

26. She always cycles to work?

She always goes……………………………..

27. She likes noodles very much.

Her favorite……………………………….

28. What is the price of these apples?

How much………………………………..

29. The car is blue.

It is……………………………………

30. She is taller than her friend.

Of the two girls, she is…………………………..

Bài 1. Chọn 1 từ trong số A, B, C hoặc D mà phần gạch chân có cách đọc khác so với các từ còn lại ở mỗi dòng.

1 – D; 2 – D; 3 – D;

Bài 2. Chọn đáp án đúng nhất trong số A, B, C hoặc D để hoàn thành câu.

4 – A; 5 – B; 6 – C; 7 – A; 8 – B; 9 – D;

10 – A; 11 – D; 12 – D; 13 – A; 14 – B; 15 – A; 16 – C;

Bài 3. Tìm một lỗi sai trong số A, B, C hoặc D trong mỗi câu sau.

17 – A; 18 – B; 19 – B; 20 – D;

III. ĐỌC HIỂU -VIẾT Bài 1. Đọc kỹ đoạn văn sau và điền vào mỗi chỗ trống bằng một từ thích hợp.

21 – grade; 22 – on; 23 – up; 24 – class; 25 – lunch;

Bài 2. Viết lại câu sao cho giữ nguyên nghĩa với câu cho trước.

26 – She always goes to work by bike.

27 – Her favorite food is noodles.

28 – How much are these apples?

29 – It is blue car.

30 – Of the two girls, she is taller.

I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others. (1m) II. Choose the best answer to complete these sentences. (2m)

1. Hung is a……………….. He’s strong and heavy.

A. gymnast B. weight-lifter C. driver D. doctor

2. I like hot………………..

A. season B. weather C. activity D. class

3. What……………….. your father doing now? He is playing badminton.

A. is B. are C. do D. does

4………………… does your brother go fishing? He goes once a week.

A. How old B. How often C. How D. What

5. He……………….. goes fishing in the winter. It’s too cold.

A. often B. always C. usually D. never

6. What about……………….. by bike?

A. travel B. to travel C. traveling D. travels

7………………… place are Phuong and Mai going to visit first?

A. Where B. Which C. How D. How long

A. big B. noisy C. quiet D. small

III. Put the verbs into the correct form. (1,5m)

1. My school (have)……………………two floors.

2. Look! The plane (fly)…………..to the airport, it (land)…………………..

3. What about (visit)…………………………………..our parents?

4. We shouldn’t (throw)………trash on the street.

5. They (not go)………….swimming in the winter.

V. Read the passage carefully then choose the correct words to fill in the blanks. (1,5m) favorite does plays or but everyday

Miss Loan is our teacher. She teaches us English. She is tall and thin (1)………..she is not weak. She (2)…………….a lot of sports. Her (3)……………sport is aerobics. She (4)…………aerobics three times a week. She likes jogging, too. She jogs in a park near her house (5)……………In her free time she listens to music (6)…………..watches TV.

VI. Write the second sentence so that it has a similar meaning to the first. (2m)

1. There are a lot of flowers in my garden.

2. Ha Tinh is smaller than Nghe An.

3. Let’s go to Ha Long Bay next summer vacation.

4. I want some milk.

VII.Write a passage to describe your close friend. (1m) I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others. (1m)

1 – A; 2 – D; 3 – C; 4 – B;

II. Choose the best answer to complete these sentences. (2m)

1 – B; 2 – B; 3 – A; 4 – B; 5 – D; 6 – C; 7 – B; 8 – B;

III. Put the verbs into the correct form. (1,5m)

1 – has; 2 – is flying – is going to land;

3 – visiting; 4 – throw; 5 – don’t go;

IV. Make questions for the underlined parts or rearrange to complete these sentences. (1m)

1 – What do you usually on the weekends?

2 – Where are going to visit next summer?

3 – Tuan is the tallest in the class.

4 – What is the weather like in the spring?

V. Read the passage carefully then choose the correct words to fill in the blanks. (1,5m)

1 – but; 2 – plays; 3 – favorite; 4 – does; 5 – everyday; 6 – or;

VI. Write the second sentence so that it has a similar meaning to the first. (2m)

1 – My garden has a lot of flowers.

2 – Nghe An is bigger than Ha Tinh.

3 – What about going to Ha Long Bay next summer vacation?

4 – I’d like some milk.

Bài Tập Tiếng Anh Lớp 5 Học Kỳ 1 Có Đáp Án / 2023

Đề thi tiếng Anh lớp 5 học kì 1 có đáp án năm 2020

Đề thi học kì 1 tiếng Anh lớp 5 có đáp án

Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 5 học kì 1 có đáp án tổng hợp những dạng bài tập trắc nghiệm tiếng Anh 5 thường xuất hiện trong đề thi chính thức với nhiều dạng bài tập trắc nghiệm tiếng Anh lớp 5 chương trình mới khác nhau giúp các em học sinh lớp 5 làm quen với cấu trúc thi tiếng Anh của bộ GD&ĐT hiệu quả.

Ex 1. Read the passage and answer the questions.

Champa is a sun bear. She is 12 years old. Bears usually live in the forest but Champa lives in the bear center at Cat Tien National Park. The bear center has a swimming pool, climbing towers, and comfortable places for Champa to sleep, eat, and play. Some of Champa’s family members live there with her. There are some trees in the bear center and Champa loves to climb to the top of them.

Champa has big teeth but she mainly eats fruit. Champa’s favorite food is mangoes, but she also eats apples, nuts, eggs, and honey. The park keepers bring Champa and her family fruit to eat every day. Sun bears usually sleep during the day and wake up at night. Champa likes the park keepers and wakes up when she hears them bringing food in the evenings.

1. Where ………. she from? ( is / are )

2. I live…………….. 61 Hai Ba Trung Street. ( in /at )

3. ………… present did you give Mai? ( what / who)

4. What …………. she often do in the afternoon? ( do / does)

5. These flowers are ……….. you. ( for / on )

Ex 4: Circle the odd one out

Ex 3. Choose one word whose underlined part is pronounced differently. Identify A, B, C, or D.

1. A. headache B. sore eyes C. cold D. matter

2. A. bite B. accident C. drown D. scratch

3. A. cable TV B. fridge C. modern D. hi-fi stereo

4. A. foggy B. weather C. humid D. stormy

Ex 5: Match the sentences in column A with those in column B (Nối câu ở cột A với câu phù hợp ở cột B): A

5. A. car B. train C. scenery D. taxi

1. How can I get to the zoo?

2. Where is the cinema?

3. How did the accident happen?

4. What’s winter like in your country?

B

5. How did you get to your hometown?

a. It’s often cold.

b. Turn right. It’s on the next corner.

c. By plane.

d. I didn’t wear a helmet.

Ex 6: (2,5 points) Fill in the blank with one word provided (Điền một từ cho sẵn vào chỗ trống): take, do, many, will, does

e. You can go by bus.

1. What chúng tôi often do after school?

2. What ……….there be in your dream house? There will be a robot. I’ll use it to ……… the housework.

3. How long does it chúng tôi get there by train? Two hours.

Ex 7: Order the words (Xếp từ xáo trộn thành câu):

4. How ………seasons are there in your country?

1. get/ I/ can/ How/ zoo/ to/ the/ ?/

…………………………………………………………………………………………………..

2. shouldn’t/ water/ because/ have/ sore throat/ drink/ a/ You/ cold/ may/ you/ ./

…………………………………………………………………………………………………..

3. to/ got/ hometown/ I/ my/ motorbike/ by/ ./

…………………………………………………………………………………………………..

4. are/ in/ North/ there/ four/ Viet Nam/ seasons/ the/ of/ ./

……………………………………………………………………………………………………

5. must/ wait/ You/ light/ green/ the/ ./

Ex 8. Read and match.

…………………………………………………………………………………………………..

Ex 9. Read and choose True or False.

1. What are you reading?

a. They will go swimming.

2. What will they do on the beach?

b. No, she won’t.

3. What lesson do you have today?

c. I’m reading Thach Sanh.

4. Will she take part in Singing contest?

d. I have Science and P.E

Hi, I’m Jennie. Next Friday is my school Sports Day. I am going to play basketball with my classmate. Yesterday, my father helped me to practise in the basketball pitch. I hope my class will be a champion.

1. Next Monday is Jennie’s school Sports Day.

2. Jennie is going to play basketball.

3. Yesterday, her brother helped her to play basketball.

Ex 10. Put the words in the order.

4. Jennie hopes her class will be a champion.

1. Why/ learn/ you/ do/ English/ ?/

2. language/ what/ Lan/ foreign/ have/ school/ does/ at/ ?/

3. reading/ I/ English/ practise/ foreign/ by/ stories/ ./

Ex 1. Read the passage and answer the questions.

4. many/ do/ today/ How/ lessons/ you/ have/ ?/

1. She is 12 years old.

2. Bears usually live in the forest.

3. She lives in the bear center at Cat Tien National park.

4. It has a swimming pool, climbing towers, comfortable places for Champa to sleep, eat and play.

Ex 2. Read and complete the sentences.

5. Some of Champa’s family members live with her.

Ex 3. Choose one word whose underlined part is pronounced differently. Identify A, B, C, or D.

1. is; 2. at; 3. What; 4. does; 5. for;

Ex 4: Circle the odd one out

1. D; 2. B; 3. C; 4. D; 5. A;

1. A. headache B. sore eyes C. cold D. matter

2. A. bite B. accident C. drown D. scratch

3. A. cable TV B. fridge C. modern D. hi-fi stereo

4. A. foggy B. weather C. humid D. stormy

Ex 5: Match the sentences in column A with those in column B (Nối câu ở cột A với câu phù hợp ở cột B):

5. A. car B. train C. scenery D. Taxi

Ex 6: Fill in the blank with one word provided (Điền một từ cho sẵn vào chỗ trống): take, do, many, will, does

1-e 2-b 3-d 4-a 5-c

1. What … does chúng tôi often do after school?

2. What … will …..there be in your dream house? There will be a robot. I’ll use it to … do …. the housework.

3. How long does it … chúng tôi get there by train? Two hours.

Ex 7: Order the words (Xếp từ xáo trộn thành câu):

4. How … many …seasons are there in your country?

1. get/ I/ can/ How/ zoo/ to/ the/ ?/

How can I get to the zoo?

2. shouldn’t/ water/ because/ have/ sore throat/ drink/ a/ You/ cold/ may/ you/ ./

You shouldn’t drink cold water because you may have a sore throat.

3. to/ got/ hometown/ I/ my/ motorbike/ by/ ./

I got to my hometown by motorbike.

4. are/ in/ North/ there/ four/ Viet Nam/ seasons/ the/ of/ ./

There are four seasons in the North of Viet Nam.

5. must/ wait/ You/ light/ green/ the/ ./

Ex 8. Read and match.

You must wait the green light.

Ex 9. Read and choose True or False.

1 – c; 2 – a; 3 – d; 4 – b;

Ex 10. Put the words in the order.

1 – True; 2 – False; 3 – False; 4 – True;

1 – Why do you learn English?

2 – What foreign language does Lan have at school?

3 – I practise English by reading stories.

4 – How many lessons do you have today?

Bên cạnh nhóm học tập: Tài liệu tiếng Anh Tiểu học – nơi cung cấp rất nhiều tài liệu ôn tập tiếng Anh miễn phí dành cho học sinh tiểu học (7 – 11 tuổi), mời bạn đọc tham gia nhóm Tài liệu ôn tập lớp 5 để tham khảo chi tiết các tài liệu học tập lớp 5 các môn năm 2020 – 2021.

Luyện Thi Học Kỳ Với Các Bài Tập Tiếng Anh Tiểu Học Lớp 2 / 2023

Việc làm thành thạo các bài tập tiếng anh giúp bé trang bị được đầy đủ kiến thức tự tin hơn trong việc làm các bài kiểm tra trên lớp cũng như các bài kiểm tra học kỳ.

Tiếng anh lớp 2

Câu 1: Chọn các từ để điền vào chỗ trống hợp lý.

Mother, Daughter, sister, family, cat

Cold, Hungry, tired,sunny, duck

Rainy, head, mouth, Lip , Night, dog

……………Gia đình ……………….Môi

…………… nắng ………………..Mưa

……………. Mẹ chúng tôi gái

……………. Miệng …………………..Mệt

………………Lạnh chúng tôi mèo

………………… Con Vịt ……………… Chị gái

Câu 2: Hoàn thành các câu sau.

What is your name? My chúng tôi is …………………

Who is She? She is ….y S…ter.

This is my Da..ter

Câu 3:Nối từ tiếng Anh ở cột A với nghĩa tiếng Việt ở cột B

Câu 4: Đặt câu theo mẫu rồi dịch sang tiếng việt

What/name: What is your name : Tên bạn là gì ?

Kể từ ngày 01/01/2019, cộng đồng chia sẻ ngữ pháp và từ vựng tiếng Anh 247 phát triển thêm lĩnh vực đào tạo có tính phí. Chúng tôi xây dựng các lớp đào tạo tiếng Anh online 1 kèm 1 với đội ngũ hơn 200+ giáo viên. Chương trình đào tạo tập trung vào: Tiếng Anh giao tiếp cho người lớn và trẻ em, Tiếng Anh thương mại chuyên ngành, Tiếng Anh để đi phỏng vấn xin việc, Luyện Thi IELTS, TOEIC, TOEFL,..

🎯 Bài viết hữu ích cho bạn:

Giúp Bé Lớp 3 Ôn Tập Tiếng Anh Học Kỳ 1 / 2023

Nếu cha mẹ muốn trẻ em có thể ghi nhớ và củng cố những kiến thức đã từng học trong bất cứ bộ môn nào thì nên làm sưu tầm các bài tập và dạng đề thi khác biệt . Bài ôn tập tiếng Anh lớp 03 học kỳ 1 cho bé ở bên trong các bài tập ôn thi học kì môn tiếng Anh giúp bé có thể nâng cao và củng cố những kiến thức còn thiếu hoặc chưa nắm vững.

Với học trò tiểu học đã lên lớp 3 thì chắc hẳn bé cũng đã mấy năm làm quen với môn tiếng Anh, bài ôn tập tiếng Anh kiểm tra học kì 1 cũng đòi hỏi độ khó cao hơn. sau đây là bài tập tiếng Anh lớp 3 cơ bản mà chúng tôi sưu tầm dùng cho các bé ôn tập tiếng Anh học kỳ 1 tốt hơn, hi vọng sẽ giúp ích cho phụ huynh và cho trẻ.

Bài tập ôn môn tiếng Anh cho bé lớp 3 có đáp án

Các câu hỏi trong bài ôn tập tiếng Anh lớp 3 học kì 1 này hoàn toàn nằm trong chương trình học của học sinh tiểu học lớp 3 nên bố mẹ có thể bắt đầu cho bé ôn tập ngay từ những tuần trước nhất trong niên học . Bài ôn tập này bao gồm 5 câu hỏi khác nhau nhằm mục tiêu giúp bé tiếp cận kiểu bài từ khó đến dễ, tập dượt kĩ năng tư duy cơ bản một cách hoàn hảo . Trong bài tập có kéo theo đáp án để bé đối chiếu khi đã làm xong.

Bài tập 1: Chọn một từ khác với những từ còn lại trong mỗi loại.

Bài tập hai: Chọn một từ thích hợp để điền vào chỗ trống.

Bài tập 3: Nối h/ảnh với câu có nghĩa tương đồng và đọc to đáp án.

Bài tập 04: Đọc và hoàn tất những câu ở dưới đoạn văn.

Bài tập 5: sắp đặt câu sao cho đúng nghĩa.

Đáp án bài ôn tập tiếng Anh lớp 3 học kì 1

Tham khảo tại: chúng tôi