Xem Nhiều 12/2022 #️ Đề Thi Tiếng Anh Thpt Quốc Gia Năm 2022 (Mã Đề 401) / 2023 # Top 14 Trend | Lienminhchienthan.com

Xem Nhiều 12/2022 # Đề Thi Tiếng Anh Thpt Quốc Gia Năm 2022 (Mã Đề 401) / 2023 # Top 14 Trend

Cập nhật thông tin chi tiết về Đề Thi Tiếng Anh Thpt Quốc Gia Năm 2022 (Mã Đề 401) / 2023 mới nhất trên website Lienminhchienthan.com. Hy vọng nội dung bài viết sẽ đáp ứng được nhu cầu của bạn, chúng tôi sẽ thường xuyên cập nhật mới nội dung để bạn nhận được thông tin nhanh chóng và chính xác nhất.

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the sentence that best completes each of the following exchanges.

Question 1: Silas is talking to his roommate, Salah, about the Olympic Games.

– Silas: “Do you think our country can host the Olympic Games some day in the future?”

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word(s) CLOSEST in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

Question 3: Thanks to highly sophisticated technology, scientists have made many important discoveries in different fields

Question 4: It is firmly believed that books are a primary means for disseminating knowledge and information.

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

Question 5: With price increases on most necessities, many people have to tighten their belt for fear of getting into financial difficulties.

Question 6: Today the number of start-ups in Vietnam is mounting as the government has created favourable conditions for them to develop their business.

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.

Question 7:

Question 8:

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word that differs from the other three in the position of primary stress in each of the following questions.

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions.

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the underlined part that needs correction in each of the following questions.

Question 23: It (A) concerns many sociologists that inadequate (B) parents skills may lead to an increase in the number of (C) incidents of (D) juvenile delinquency.

Question 24: It is (A) the ASEAN Para Games that (B) disabled athletes have (C) have an opportunity to their talents and efforts (D) recognised.

Question 25: Teenagers (A) is greatly influenced (B) by not only their (C) parents but also their (D) peers.

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the sentence that is closest in meaning to each of the following questions.

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the sentence that best combines each pair of sentences in the following questions.

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct word or phrase that best fits each of the numbered blanks from 31 to 35.

(Adapted from “The Official Cambridge Guide to IELTS” by Pauline Cullen, Amanda French and Vanessa Jakeman)

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions from 36 to 42.

A letter of application is a sales letter in which you are both salesperson and product, for the purpose of an application is to attract an employer’s attention and persuade him or her to grant you an interview. To do this, the letter presents what you can offer the employer, rather than what you want from the job.

Like a résumé, the letter of application is a sample of your work and an opportunity to demonstrate your skills and personality. If is written with flair and understanding and prepared with professional care, it is likely to be very effective. While the résumé must be factual, objective, and brief, the letter is your chance to interpret and expand. It should state explicitly how your background relates to the specific job, and it should emphasise your strongest and most relevant characteristics.

The letter should demonstrate that you know both yourself and the company. The letter of application must communicate your ambition and enthusiasm. Yet it must be modest. It should be neither aggressive nor compliant: neither pat yourself on the back nor ask for sympathy. It should never express dissatisfaction with the present or former job or employer. And you should avoid discussing your reasons for leaving your last job.

(Adapted from “Select Readings – Intermediate” by Linda Lee and Erik Gundersen)

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions from 43 to 50.

Henry is the undisputed star of Dronfield School near Sheffield. Whatever the achievements of other members of the comprehensive school, it is Henry, with his soulful eyes and glossy hair, who has hogged the limelight, appearing on television in Britain and abroad. Yet despite all the public adulation, Henry stirs up no envy or resentment among the 2000 students – in fact, they all adore him. The dog, who first arrived six months ago, is a super dog, who has improved students’ behaviour and encouraged more students to focus on their academic achievement.

Andrew Wainwright, a student at Dronfield School, says there is something magical and calming about being able to interact with Henry during his time at the school’s catch-up classes, and that if he falls behind, that opportunity will be denied. Even doubting staff have finally been won round. Perhaps that is because Henry, who lies on the floor during staff meetings, has also had a calming effect on them.

It was Andrew’s teacher, Wendy Brown and the school counsellor, Julie Smart, who first proposed buying a school dog. “Julie and I were talking one day about how looking after dogs can positively affect children’s conduct,” says Brown. “We did some research and discovered that the presence of pets has been shown to be therapeutic. A number of studies have shown that animals improve recovery after surgery or illness and have a calming influence on people in a lot of settings. Some of my kids can be a handful and some of the children Julie counsels have terrible problems.”

Could the school dog become a craze? Other schools such as the Mulberry Bush, a primary school for children with behavioural problems, have stepped forward to point out they already have one. Rosie Johnston, a Mulberry staff member has been bringing her golden retriever, Muskoka, into school for three years. Apart from being a calming influence, Muskoka even plays his part in literacy lessons. Children at the school can be too shy to read to adults so they read to Muskoka. “Their anxiety about mispronouncing something or getting the words in the wrong order is reduced when they read to him,” says Johnston.

Psychologist Dr Deborah Wells from Queen’s University Belfast specialises in animal-human interaction. She believes that the underlying key to the Henry effect is that dogs offer unconditional love and that cheers up adults and children and helps with self-esteem. But traditionalist Chris Woodhead, the former chief inspector of schools says, “I don’t see why a teacher cannot create a positive learning environment through the subject they teach and their personality. Dogs strike me as a bit of a publicity stunt. It’s the kind of sentimental story journalists love.” Despite this sentiment, Henry remains as popular as ever.

(Adapted from “Ready for Advanced” by Roy Norris and Amanda French with Miles Hordern)

Đề Thi Tiếng Anh Thpt Quốc Gia Năm 2022 (Mã Đề 403) / 2023

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.

Question 1:

Question 2:

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word that differs from the other three in the position of primary stress in each of the following questions.

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

Question 5: Judy has just won a full scholarship to one of the most prestigious universities in the country; she must beon cloud nine now.

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word(s) CLOSEST in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the sentence that best completes each of the following exchanges.

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions.

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct word or phrase that best fits each of the numbered blanks from 23 to 27.

(Adapted from “Skillful Reading & Writing 4” by Mike Boyle and Lindsay Warwick)

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions from 28 to 34.

Body language is a vital form of communication. In fact, it is believed that the various forms of body language contribute about 70 percent to our comprehension. It is important to note, however, that body language varies in different cultures. Take for example, eye movement. In the USA a child is expected to look directly at a parent or teacher who is scolding him/her. In other cultures the opposite is true. Looking directly at a teacher or parent in such a situation is considered a sign of disrespect.

Another form of body language that is used differently, depending on the culture, is distance. In North America people don’t generally stand as close to each other as in South America. Two North Americans who don’t know each other well will keep a distance of four feet between them, whereas South Americans in the same situation will stand two to three feet apart. North Americans will stand closer than two feet apart only if they are having a confidential conversation or if there is intimacy between them.

Gestures are often used to communicate. We point a finger, raise an eyebrow, wave an arm – or move any other part of the body – to show what we want to say. However, this does not mean that people all over the world use the same gestures to express the same meanings. Very often we find that the same gestures can communicate different meanings, depending on the country. An example of a gesture that could be misinterpreted is sticking out the tongue. In many cultures it is a sign of making a mistake, but in some places it communicates ridicule. intimacy misinterpreted it.

The dangers of misunderstanding one another are great. Obviously, it is not enough to learn the language of another culture. You must also learn its non-verbal signals if you want to communicate successfully.

(Adapted from “Reading Academic English” by Judy Rapoport, Ronit Broder and Sarah Feingold)

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions from 35 to 42.

Green builders try to make use of recycled materials, which means less waste in dumps. Also, they reduce environmental impact by reducing the energy requirements of a building. One way is to provide an alternative, non-polluting source of energy. First, with solar panels, it is possible to produce electricity from the rays of the sun. Once installed, they provide energy at no they cost and with no pollution.

Another solution is to reduce the amount of energy required in a building. It is possible to cut electricity use noticeably by improving natural lighting and installing low-energy light bulbs. To reduce the amount of fuel needed for heating or cooling, builders also add insulation to the walls so that the building stays warmer in winter and cooler in summer.

In other parts of the world, several large-scale projects have recently been developed according to green building principles. One of these is in Vauban, Germany, in an area that was once the site of army housing. The site has been completely rebuilt with houses requiring 30 percent less energy than conventional ones. These houses, heated by special non-polluting systems, are also equipped with solar panels.

A larger project is under way in China. The first phase of this project will include houses for 400 families built with solar power, non-polluting bricks, and recycled wall insulation. In a second phase, entire neighborhoods in six cities will be built. If all goes well, the Chinese government plans to copy these ideas in new neighborhoods across China.

Green building ideas, on a small or large scale, are spreading. Individuals, companies, and governments are beginning to see their benefits. Not only are they environmentally friendly, green buildings improve living and working conditions and also save money in the long run.

(Adapted from “Advanced Reading Power” by Beatrice S. Mikulecky and Linda Jeffries)

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the sentence that is closest in meaning to each of the following questions

Question 45: She wasn’t early enough to catch the bus.

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the underlined part that needs correction in each of the following questions.

Question 46: They have carried out (A) exhausting research (B) intothe effects of smartphones on schoolchildren’s (C) behaviour and their (D) academic performance.

Question 48: It is (A) the night of 5 November that people (B) in Britain light bonfires and have (C) fireworks as a (D) national tradition.

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the sentence that best combines each pair of sentences in the following questions.

Đề Thi Thử Thpt Quốc Gia Môn Tiếng Anh Năm 2022 / 2023

Đề thi THPT Quốc gia 2020 môn Anh có đáp án

Đề ôn thi THPTQG 2020 môn Tiếng Anh có đáp án

Đề luyện thi THPT Quốc Gia môn tiếng Anh 2020 có đáp án gồm 50 câu trắc nghiệm tiếng Anh được biên tập dưới nhiều dạng bài tập tiếng Anh 12 mới thường xuất hiện trong cấu trúc đề thi tốt nghiệp THPT Quốc Gia 2020 môn Anh giúp các em học sinh lớp 12 nâng cao những kỹ năng làm bài thi hiệu quả. Hy vọng rằng đây sẽ là tài liệu ôn thi tiếng Anh tốt nghiệp THPTQG năm 2020 hiệu quả dành cho các em học sinh tham khảo, download!

Ngoài ra, mời bạn đọc tham khảo bộ đề thi thử tốt nghiệp THPT Quốc Gia môn tiếng Anh mới nhất được biên tập bám sát theo cấu trúc đề thi minh họa lần 2 môn tiếng Anh 2020 và lượng kiến thức gói gọn trong chương trình tinh giản của bộ Giáo dục & Đào tạo duới đây:

A. along

B. up

C. away

D. on

A. gazed

B. stared

C. glanced

D. glared

A. saw

B. see

C. had seen

D. have seen

A. hardly

B. nearly

C. almost

D. simply

A. not involved

B. were not involved

C. will not be involved

D. wouldn’t be involved

A. the

B. what

C. which

D. those

A. disgrace

B. shame

C. dishonor

D. pity

A. are taken

B. were taken

C. should be taken

D. should have been taken

A. don’t you

B. won’t you

C. will you

D. do you

A. had owned

B. have owned

C. were owning

D. owned

A. electrician

B. electricity

C. electric

D. electrical

A. two times as much

B. much twice

C. twice as much

D. as much twice

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word that differs from the other three in the position of the primary stress in each of the following questions. Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions. Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word(s) CLOSEST in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

Question 17: Because the jury had reached , the judge called for a retrial.

A. reduction

B. disagreement

C. impasse

D. verdict

Question 18: His personality made him top salesperson in the company.

A. explosive

B. charming

C. tenable

D. persistent

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

Question 19: Not only was John very , but he rarely spoke out his own thoughts as well.

A. understanding

B. fresh

C. indiscreet

D. insubordinate

Question 20: That was electrifying news to all of the company’s staff.

A. comforting

B. shocking

C. astounding

D. boring

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the underlined part that needs correction in each of the following questions.

Question 21: It is recommended (A) that each person drinks (B) 2 liters of (C) water a (D) day.

Question 22: One of (A) the largest oceans (B) in the world (C) is Atlantic Ocean (D).

Question 23: Human body (A) does not stay at alike (B) temperature from (C) the morning till (D) the end of the day.

Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the most suitable response to complete each of the following exchanges.

Question 24: Mason: “In my opinion, horror films are really exciting.” – Lydia: ” _”

A. You shouldn’t have said that.

B. What an opinion!

C. There’s no doubt about that.

D. I don’t think so, either.

Question 25: Stephen: “It’s been a difficult time, but I think everything is over now.”

A. I’m afraid not.

B. I hope so.

C. Good luck with that!

D. Yes, I can’t agree less.

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the sentence that best combines each pair of sentences in the following questions.

Question 26: My father regrets taking up smoking. He can’t give it up now.

A. My father regrets having taken up smoking because he’s not able to give it up now.

B. My father wishes he hadn’t taken up smoking since he can’t cut down on it now.

C. My father can’t give up smoking now and feels regret about it.

D. Regretful as my father is, there might be a chance for him to stop smoking.

Question 27: Strip mining is one of the cheapest methods of mining. It is controversial because it harms the environment.

A. Strip mining, which is among the cheapest methods of mining, is controversial because it jeopardizes the environment.

B. Strip mining is one of the cheapest methods of mining, which is controversial because it does harm to the environment.

C. However harmful to the environment it is, strip mining is one of the cheapest methods of mining.

D. Strip mining is not the cheapest methods of mining, but it is controversial because it harms the environment.

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the sentence that is closest in meaning to each of the following questions.

Question 28: Because they made too many mistakes, they failed in the exam.

A. They made very many mistakes that they failed in the exam.

B. They made too many mistakes that them to failed in the exam.

C. They made so many mistakes that they failed in the exam.

D. They made such many mistakes that they failed in the exam.

Question 29: No matter how hard I tried, I couldn’t open the door.

A. It was difficult for me to open the door.

B. I tried hard to open the door.

C. I could open the door easily.

D. Try as hard as I might, I couldn’t open the door.

Question 30: Flooding in this region was the result of heavy rain.

A. Heavy rain caused flooding in this region.

B. Flooding in this region was the cause of the heavy rain.

C. Heavy rain resulted from flooding in this region.

D. Because of flooding in this region, there was heavy rain.

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct word or phrase that best fits each of the numbered blanks.

Traditionally in America, helping the poor was a matter for private charities or local governments. Arriving immigrants depended mainly on predecessors from their homeland to help them start a new life. In the late 19th and early 20th centuries, several European nations instituted public-welfare programs. But such a movement was slow to take hold in the United States because the rapid pace of industrialization and the ready availability of farmland seemed to confirm the belief that anyone who was willing to work could find a job.

Most of the programs started during the Depression era were temporary relief measures, but one of the programs Social Security – has become an American institution. Paid for by deductions from the paychecks of working people, Social Security ensures that retired persons receive a modest monthly income and also provides unemployment insurance, disability insurance, and other assistance to those who need it. Social Security payments to retired persons can start at age 62, but many wait until age 65, when the payments are slightly higher. Recently, there has been concern that the Social Security fund may not have enough money to fulfill its obligations in the 21st century, when the population of elderly Americans is expected to increase dramatically. Policy makers have proposed various ways to make up the anticipated deficit, but a long-term solution is still being debated.

In the years since Roosevelt, other American presidents have established assistance programs. These include Medicaid and Medicare; food stamps, certificates that people can use to purchase food; and public housing which is built at federal expense and made available to persons on low incomes.

Needy Americans can also turn to sources other than the government for help. A broad spectrum of private charities and voluntary organizations is available. Volunteerism is on the rise in the United States, especially among retired persons. It is estimated that almost 50 percent of Americans over age 18 do volunteer work, and nearly 75 percent of U.S. households contribute money to charity.

A. industrialization

B. population

C. urbanization

D. modernization

Question 37: The Social Security program has become possible thanks to .

A. enforcement laws

B. deductions from wages

C. donations from companies

D. people’s willingness to work

Question 38: Most of the public assistance programs after the severe economic crisis.

A. were introduced into institutions

B. did not become institutionalized

C. functioned truthfully in institutions

D. did not work in institutions

Question 39: American on low incomes can seek help from .

A. non-governmental agencies

B. governmental agencies

C. federal government

D. state government

A. executed

B. introduced

C. studied

D. enforced

Question 41: That Social Security payments will be a burden comes from the concern that .

A. the program discourages working people

B. younger people don’t want to work

C. elderly people ask for more money

D. the number of elderly people is growing

A. only charity organizations

B. volunteer organizations

C. the people who came earlier

D. the US government organization

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct word or phrase that best fits each of the numbered blanks.

According to the best evidence gathered by space probes and astronomers, Mars is an inhospitable planet, more similar to Earth’s Moon than to Earth itself – a dry, stark, seemingly lifeless world. Mars’ air pressure is equal to Earth’s at an altitude of 100,000 feet. The air is 95 percent carbon dioxide.

Mars has no ozone layer to screen out the sun’s lethal radiation. Daytime temperatures may reach above freezing, but because the planet is blanketed by the mere wisp of an atmosphere, the heat radiates back into space. Even at the equator, the temperature drops to -50C (-60F) at night. Today there is no liquid water, although valleys and channels on the surface show evidence of having been carved by running water. The polar ice caps are made of frozen water and carbon dioxide, and water may be frozen in the ground as permafrost.

Despite these difficult conditions, certain scientists believe that there is a possibility of transforming Mars into a more Earth-like planet. Nuclear reactors might be used to melt frozen gases and eventually build up the atmosphere. This in turn could create a “greenhouse effect” that would stop heat from radiating back into space.

Liquid water could be thawed to from a polar ocean. Once enough ice has melted, suitable plants could be introduced to build up the level of oxygen in the atmosphere so that, in time, the planet would support animal life from Earth and even permanent human colonies. “This was once thought to be so far in the future as to be irrelevant,” said Christopher McKay, a research scientist at NASA. “But now it’s starting to look practical. We could begin work in four or five decades.”The idea of “terraforming” Mars, as enthusiasts call it, has its roots in science fiction. But as researchers develop a more profound understanding of how Earth’s ecology supports life, they have begun to see how it may be possible to create similar conditions on Mars. Don’t plan on homesteading on Mars any time soon, though. The process could take hundreds or even thousands of years to complete and the cost would be staggering.

Question 43: The word ” there” in bold in paragraph 1 refers to _.

A. the Earth’s Moon

B. Mars

C. outer space

D. a point 100 miles above the Earth

Question 44: Which of the following does the author NOT list as a characteristic of the planet Mars that would make colonization difficult?

A. There is little liquid water.

B. The sun’s rays are deadly.

C. Daytime temperatures are dangerously high.

D. Night time temperatures are extremely low.

A. the direct result of nuclear reactions

B. the cause of low temperatures on Mars

C. caused by the introduction of green plants

D. a possible means of warming Mars

Question 46: According to Christopher McKay, the possibility of transforming Mars

A. could only occur in science fiction stories

B. will not begin for hundreds, even thousands of years

C. is completely impractical

D. could be started in forty to fifty years

A. the science of astronomy

B. data from space probes

C. a knowledge of Earth’s ecology

D. science fiction stories

A. oxygen

B. carbon dioxide

C. ozone

D. water vapor

A. generous

B. uninhabitable

C. hostile

D. green

Question 50: What is the main idea of the passage?

A. The possibility of changing the Martian environment

B. The challenge of interplanetary travel

C. The need to study the Martian ecology

1. C; 2. C; 3. C; 4. A; 5. B; 6. B; 7. D; 8. B; 9. C; 10. A;

11. D; 12. C; 13. C; 14. A; 15. A; 16. A ;17. C; 18. D; 19. D; 20. D;

21. B; 22. D; 23. B;. 24. C; 25. B; 26. A; 27. A; 28. C; 29. D; 30. A;

31. A; 32. B; 33. C; 34. B; 35. A; 36. A; 37. B; 38. B; 39. A; 40. B;

41. D; 42. C; 43. B; 44. C; 45. D; 46. D; 47. C; 48. B; 49. B; 50. A;

Bộ đề thi thử THPT Quốc Gia các môn có đáp án

Bộ đề thi tham khảo tốt nghiệp THPT 2020 các môn khác nhau được chúng tôi biên tập giống với cấu trúc đề thi minh họa 2020 lần 2 của bộ Giáo dục & Đào tạo.

Đề Thi Tiếng Nhật Thpt Quốc Gia 2022 / 2023

Đề thi Tiếng Nhật THPT quốc gia 2018 là đề thi chính thức môn Tiếng Nhật, một trong 14 môn thi từ Bộ Giáo Dục & Đào Tạo trong kỳ thi tốt nghiệp THPT quốc gia 2018 và kỳ thi tuyển sinh đại học 2018-2019 diễn ra từ ngày 25 đến ngày 27/6.

Học sinh học chương trình Giáo dục thường xuyên sẽ dự thi bắt buộc 3 bài là Toán, Ngữ văn và một trong hai môn Khoa học tự nhiên hoặc Khoa học xã hội. Phạm vi ra đề nằm trong chương trình lớp 12 và 11, chủ yếu là 12. Đề thi được dự đoán có tính phân hóa cao hơn. Bài thi Ngữ văn sẽ thi theo hình thức tự luận với 120 phút, các bài thi còn lại sẽ thi theo hình thức trắc nghiệm khách quan, trong đó bài thi Toán có thời gian 90 phút, Ngoại ngữ 60 phút. Các bài thi tổ hợp có tổng thời gian 150 phút, mỗi môn thành phần trong bài thi có thời gian là 50 phút

Chi tiết Đề thi Tiếng Nhật THPT quốc gia 2018

Đề thi chính thức THPT quốc gia 2018

+ Đề thi chính thức THPT quốc gia 2018 toán hoc

+ Đề thi chính thức THPT quốc gia 2018 ngữ văn

+ Đề thi chính thức THPT quốc gia 2018 vật lí

+ Đề thi chính thức THPT quốc gia 2018 hóa học

+ Đề thi chính thức THPT quốc gia 2018 sinh học

+ Đề thi chính thức THPT quốc gia 2018 lịch sử

+ Đề thi chính thức THPT quốc gia 2018 địa lí

+ Đề thi chính thức THPT quốc gia 2018 giáo dục công dân (gdcd)

+ Đề thi chính thức THPT quốc gia 2018 tiếng anh

+ Đề thi chính thức THPT quốc gia 2018 tiếng pháp

+ Đề thi chính thức THPT quốc gia 2018 tiếng trung

+ Đề thi chính thức THPT quốc gia 2018 tiếng nhật

+ Đề thi chính thức THPT quốc gia 2018 tiếng nga

+ Đề thi chính thức THPT quốc gia 2018 tiếng đức

Đề thi chính thức THPT quốc gia 2017

Đề thi chính thức THPT quốc gia 2016

Phản hồi

Phản hồi

Bạn đang xem bài viết Đề Thi Tiếng Anh Thpt Quốc Gia Năm 2022 (Mã Đề 401) / 2023 trên website Lienminhchienthan.com. Hy vọng những thông tin mà chúng tôi đã chia sẻ là hữu ích với bạn. Nếu nội dung hay, ý nghĩa bạn hãy chia sẻ với bạn bè của mình và luôn theo dõi, ủng hộ chúng tôi để cập nhật những thông tin mới nhất. Chúc bạn một ngày tốt lành!