Xem Nhiều 9/2021 # Đề Thi Tiếng Anh Lớp 12 Học Kì 1 Sở Gd&đt Thành Phố Đà Nẵng # Top Trend

Xem 99

Cập nhật thông tin chi tiết về Đề Thi Tiếng Anh Lớp 12 Học Kì 1 Sở Gd&đt Thành Phố Đà Nẵng mới nhất ngày 29/09/2021 trên website Lienminhchienthan.com. Hy vọng nội dung bài viết sẽ đáp ứng được nhu cầu của bạn, chúng tôi sẽ thường xuyên cập nhật mới nội dung để bạn nhận được thông tin nhanh chóng và chính xác nhất. Cho đến thời điểm hiện tại, bài viết này đã đạt được 99 lượt xem.

--- Bài mới hơn ---

  • Top 30 Đề Kiểm Tra, Đề Thi Tiếng Anh Lớp 12 Chọn Lọc, Có Đáp Án
  • 12 Đề Thi Học Kì 1 Lớp 12 Môn Tiếng Anh Có Đáp Án (Bản Word)
  • Video Từ Vựng Tiếng Anh Lớp 12
  • Đề Thi Giữa Học Kì 1 Môn Tiếng Anh Lớp 12 Trường Thpt Thuận Thành 3, Bắc Ninh Có Đáp Án
  • Đề Thi Giữa Học Kì 1 Môn Tiếng Anh Lớp 12 Trường Thpt Minh Phú Số 1
  • Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 12 học kì 1 năm 2021 có đáp án

    Đề thi học kì 1 tiếng Anh lớp 12 có đáp án

    A. Certainly, I would

    B. Yes, I’d love to

    C. No, I wouldn’t

    D. I don’t mind

    A. No, thanks

    B. That’s all right

    C. Yes, you’re right

    D. With pleasure

    A. an

    B. a

    C. the

    D. Ø

    A. with

    B. of

    C. for

    D. on

    A. on

    B. with

    C. by

    D. to

    A. effective

    B. effectively

    C. effectiveness

    D. effect

    A. linked

    B. related

    C. applied

    D. sent

    A. actions

    B. ways

    C. attitudes

    D. manners

    A. obliged

    B. willing

    C. forced

    D. honest

    A. interview

    B. to interview

    C. interviewing

    D. interviewed

    A. well-built

    B. well-ppared

    C. well-paid

    D. well-behaved

    Question 16. Choose the phrase CLOSEST in meaning to the underlined phrase.

    Don’t let him persuade you. You should stand your ground.

    A. stand on your own feet

    B. be brave

    C. be calm

    D. not change your mind

    A. that

    B. whose

    C. who

    D. which

    A. had danced

    B. were dancing

    C. danced

    D. was dancing

    A. had arrived

    B. was arriving

    C. would arrive

    D. has arrived

    A. When

    B. Since

    C. Unless

    D. If

    A. who

    B. if

    C. what

    D. why

    A. was changed

    B. were changed

    C. changed

    D. change

    A. attracted

    B. contributed

    C. attended

    D. interested

    A. pide

    B. distribute

    C. share

    D. give

    Choose the underlined part that needs correction.

    Question 25. (A) Waiting (B) for the bus, we saw Hung (C) go with a ptty girl and talking (D) cheerfully.

    Question 26. Jane (A) phoned for an ambulance and (B) the police, (C) but they arrived (D) lately.

    Question 27. Before bridges (A) were built, (B) all transport across major rivers in the US (C) were by (D) ferryboat.

    the sentence that is closest in meaning to the original one.

    Question 28. She did not study hard enough to win the scholarship.

    A. Winning the scholarship did not make her study harder.

    B. She studied hard but she couldn’t win the scholarship.

    C. It was very hard for her to win the scholarship.

    D. She could have won the scholarship if she had studied harder.

    Question 29. “I didn’t take your computer,” he said to me.

    A. He doubted whether he’d taken my computer.

    B. He suggested he had taken my computer.

    C. He denied having taken my computer.

    D. He didn’t want to take my computer.

    Question 30. He doesn’t find it hard to work the night shift now.

    A. He pfers working the night shift to the day one.

    B. He used to work during the day.

    C. He has got used to working the night shift now.

    D. He doesn’t have to work hard at night now.

    Read the following passage and choose the best answer to each of the questions from 36 to 40.

    There is always conflict between people because we have different needs and wants. For example, you may want to see an action movie but your significant other wants to see a comedy or you may pfer eating at a Mexican restaurant while your spouse wants Chinese. However, you have known each other well for years and will work it out.

    In the workplace, there is always conflict as well but it’s usually more difficult to resolve than with personal relationships. There are differences between workers, between workers and supervisors, between departments, between companies, between companies and their customers, between companies and their governing bodies. These relationships are usually not as deep or trusting as personal ones making resolving disputes more difficult and challenging.

    Interestingly, most workplace conflict is totally unnecessary because it is usually the result of simple misunderstandings, miscommunications or small differences that could be easily resolved if the truly knew each other’s motivations. Unfortunately, at work there is rarely the opportunity to develop deep personal relationships and when you add the complexity of cross-cultural differences and the gulf can seem insurmountable. Culture brings unique perspectives on deadlines, conflict resolution, speaking one’s mind, working as a team and much more.

    However, with a little training and education people will recognize that they have a lot more in common than they have differences. When cross-cultural conflict is resolved and employees with perse backgrounds and skills start to work together, the potential and promise of persity in the workplace can be fully realized.

    A. favorite movies

    B. favorite foods

    C. needs and wants

    D. insights and ideas

    Question 37. Which of the following is NOT mentioned as a cause of conflict at workplaces?

    A. simple misunderstandings

    B. small differences

    C. miscommunications

    D. deep personal relationships

    A. bosses

    B. managers

    C. employees

    D. colleagues

    A. too much to be calculated

    B. too great to be overcome

    C. too big to be measured

    D. too many to be counted

    A. training and education

    B. realizing the potential of persity

    C. working with one another

    D. keeping promise with each other

    ĐÁP ÁN Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others.

    1 – A; 2 – D;

    Choose the word that has a different stress pattern.

    3 – A; 4 – A;

    Choose the best answer to each of the following questions or do as directed.

    5 – D; 6 – B; 7 – D; 8 – A; 9 – A; 10 – B;

    11 – A; 12 – D; 13 – B; 14 – D; 15 – C;

    16 – D; 17 – C; 18 – D; 19 – A; 20 – B;

    21 – C; 22 – B; 23 – A; 24 – C;

    Choose the underlined part that needs correction.

    25 – C; 26 – D; 27 – C;

    Choose the sentence that is closest in meaning to the original one.

    28 – D; 29 – C; 30 – C;

    Read the following passage and choose the best answer for each of the blanks from 31 to 35.

    31 – C; 32 – D; 33 – C; 34 – C; 35 – A;

    Read the following passage and choose the best answer to each of the questions from 36 to 40.

    36 – C; 37 – D; 38 – D; 39 – B; 40 – A;

    Mời quý thầy cô, các bậc phụ huynh tham gia nhóm Facebook: Tài liệu ôn tập lớp 12 để tham khảo chi tiết các tài liệu học tập lớp 12 các môn năm 2021 – 2021.

    --- Bài cũ hơn ---

  • 4 Cách Để Học Giỏi Tiếng Anh Ngoài Trường Lớp
  • Giải Bài Tập Sgk Tiếng Anh Lớp 12 Chương Trình Mới Unit 10: Lifelong Learning
  • Bộ Đề Thi Học Sinh Giỏi Cấp Tỉnh Môn Tiếng Anh Lớp 12 Có Đáp Án
  • Bộ Đề Thi Học Kì 1 Môn Tiếng Anh Lớp 12 Năm Học 2021
  • Bộ Đề Thi Học Kì 1 Môn Tiếng Anh Lớp 12 Trường Thpt Đoàn Thượng, Hải Dương Có Đáp Án
  • Bạn đang xem bài viết Đề Thi Tiếng Anh Lớp 12 Học Kì 1 Sở Gd&đt Thành Phố Đà Nẵng trên website Lienminhchienthan.com. Hy vọng những thông tin mà chúng tôi đã chia sẻ là hữu ích với bạn. Nếu nội dung hay, ý nghĩa bạn hãy chia sẻ với bạn bè của mình và luôn theo dõi, ủng hộ chúng tôi để cập nhật những thông tin mới nhất. Chúc bạn một ngày tốt lành!

  • Web hay