Xem Nhiều 5/2022 # Bộ Đề Thi Học Sinh Giỏi Cấp Tỉnh Môn Tiếng Anh Lớp 12 Có Đáp Án # Top Trend

Xem 12,969

Cập nhật thông tin chi tiết về Bộ Đề Thi Học Sinh Giỏi Cấp Tỉnh Môn Tiếng Anh Lớp 12 Có Đáp Án mới nhất ngày 26/05/2022 trên website Lienminhchienthan.com. Hy vọng nội dung bài viết sẽ đáp ứng được nhu cầu của bạn, chúng tôi sẽ thường xuyên cập nhật mới nội dung để bạn nhận được thông tin nhanh chóng và chính xác nhất. Cho đến thời điểm hiện tại, bài viết này đã đạt được 12,969 lượt xem.

--- Bài mới hơn ---

  • Giải Bài Tập Sgk Tiếng Anh Lớp 12 Chương Trình Mới Unit 10: Lifelong Learning
  • 4 Cách Để Học Giỏi Tiếng Anh Ngoài Trường Lớp
  • Đề Thi Tiếng Anh Lớp 12 Học Kì 1 Sở Gd&đt Thành Phố Đà Nẵng
  • Top 30 Đề Kiểm Tra, Đề Thi Tiếng Anh Lớp 12 Chọn Lọc, Có Đáp Án
  • 12 Đề Thi Học Kì 1 Lớp 12 Môn Tiếng Anh Có Đáp Án (Bản Word)
  • Đề thi HSG lớp 12 môn Tiếng Anh có đáp án

    Bộ đề thi học sinh giỏi cấp tỉnh môn Tiếng Anh lớp 12 có đáp án

    Với mong muốn giúp các em có thêm tài liệu tham khảo, chúng tôi giới thiệu Bộ đề thi học sinh giỏi cấp tỉnh môn Tiếng Anh lớp 12 có đáp án. Qua đây, các em sẽ có dịp làm quen với cấu trúc đề, biết các nội dung, kiến thức chủ yếu mà các năm trước hay ra. Từ đó biết cách ôn tập và làm đề thi để đạt kết quả tốt nhất.

    Đề thi học sinh giỏi Quốc gia THPT môn Tiếng Anh lớp 12 năm 2022 Đề thi chọn HSG cấp trường môn Tiếng Anh lớp 12 trường THPT Lý Thái Tổ, Bắc Ninh năm học 2022 – 2022 có đáp án Đề thi chọn HSG cấp trường môn Tiếng Anh THPT Nguyễn Huệ, Thừa Thiên Huế năm học 2022 – 2022 có đáp án Tuyển tập đề thi học sinh giỏi môn Tiếng Anh lớp 12 (các tỉnh thành trên cả nước) CÓ ĐÁP ÁN

    Đề thi chọn học sinh giỏi cấp tỉnh môn Tiếng Anh lớp 12 Chuyên Sở GD-ĐT Bắc Ninh

    PART ONE: PHONETICS: (10pts) I. Choose the word with the underlined part pronounced differently from that of the others (5pts) II. Choose the word whose stress pattern is different from that of the other three (5pts)

    6. A. mischievous B. miscellaneous C. intimacy D. veterinary

    7. A. infamous B. inventory C. negligence D. congenial

    8. A. impotent B. ignorant C. admirable D. affidavit

    9. A. primate B. asset C. innate D. pface

    10. A. monetary B. paralysis C. protagonist D. analogous

    A. dedicated B. devoted C. committed D. compulsive

    A. fast B speedy C. quick D. sudden

    A. immediately B. directly C. instantaneously D. quite

    A. cooperation B. association C. league D. conjunction

    A. run a stroke of luck B. get a better luck

    C. be down on your luck D. take pot luck

    A. in the woods B. on the grapevine C. under your feet D. on the olive branch

    A. with respect to B. in respect for C. as for D. as against

    A. put down B. turned over C. passed away D. taken out

    A. in B. on C. at D. for

    A. returns B. emerges C. sprouts D. springs

    A. pinpoint B. dock C. regurgitate D. revise

    A. counterfeit B. fake C. camouflaged D. fraudulent

    A. is of crass stupidity/ grueling B. is no mean feat/ grinding

    C. goes against the grain/ abject D. dwindles away to nothing/ extreme

    A. hammered away at B. jabbered about

    C. slaved away D. squirreled away

    A. shambles B. rumpus C. chaos D. fracas

    A. exemplary B. excruciating C. expeditious D. explicit

    A. collusion B. equilibrium C. collision D. incubation

    A. weighted B. tipped C. balanced D. overturned

    A. betrays B. bestows C. besets D. bemoans

    A. lowbrow B. highbrow C. dearly D. impenetrable

    IV. Identify 10 errors in the following passage and correct them (20pts)

    Human memory, formerly believed to be rather inefficient, is really more sophisticated than that of a computer. Researchers approaching the problem from a variation of viewpoints have all concluded that there is a great deal more storing in our minds than has been generally supposed. Dr. Wilder Penfield, a Canadian neurosurgery, proved that by stimulating their brains electrically, he can elicit the total recall of specific events in his subjects’ lives. Even dreams and another minor events supposedly forgotten for many years suddenly emerged in details. Although the physical basic for memory is not yet understood, one theory is how the fantastic capacity for storage in the brain is the result of an almost unlimited combination of interconnections between brain cell, stimulated by patterns of activity. Repeated references with the same information support recall. In other word, improved performance is the result of strengthening the chemical bonds in the memory.

    Đề thi chọn học sinh giỏi cấp tỉnh môn Tiếng Anh lớp 12 Sở GD-ĐT Thanh Hóa

    PART A: PHONETICS (5pts) Question I: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the rest in the same line. (2pts) Question II: Find the word with the stress pattern different from that of the other three words in each question. (3pts)

    3. A. passion B. encourage C. occasion D. depend

    4. A. participant B. publicity C. competitive D. Inpidual

    5. A. limitation B. documentary C. government D. interactive

    PART B: VOCABULARY AND GRAMMAR (45pts) Question I: Choose the most suitable word or phrase to complete each sentence. (15pts)

    6. …………..1915 that the cinema really became an industry.

    A. It is not until B. It was not until C. Not until D. Until in

    A. you to offer B. you are offering C. your offering D. that you offer

    A. a B. an C. the D. Ø

    9. – Daisy: “What a lovely house you have!” – Mary: “………….”

    A. Lovely, I think so B. No problem

    C. Of course not, it’s not costly D. Thank you. Hope you will drop in

    A. more than three times C. more three times than

    B. three times as much as D. as much three times as

    A. German lovely old glasses B. German old lovely glasses

    C. lovely old German glasses D. old lovely German glasses

    A. restoration B. pservation C. conservation D. Refurbishment

    A. beyond B. over C. above D. Onto

    A. contrary B. contrast C. opposition D. opponent

    15. You had your house decorated, ………….. ?

    A. hadn’t you B. didn’t you C. weren’t you D. haven’t you

    16. A part – time job gives me the freedom to ………… my own interests.

    A. pursue B. chase C. seek D. catch

    17. The type of plant and animal life living in and around a pond depends on the soil of the pond, ………….., and the pond’s location.

    A. what the quality of the water is B. how is the water quality

    C. the quality of water D. what is the water quality

    A. In view of B. As a result of C. Thanks to D. Despite

    A. Plants are grown B. Plants grown

    C. Plants that grow D. To grow plants

    A. What the Moon chúng tôi Moon which

    C. When the Moon D. That the Moon

    ANSWER KEYS

    A- ĐÁP ÁN PART A: PHONETICS (5 điểm – Mỗi câu đúng 1 điểm)

    1.D 2.A 3.A 4.D 5.C

    PART B: VOCABULARY & GRAMMAR (45 điểm – Mỗi câu đúng 1 điểm) Question I.

    6.B 7.C 8.B 9.D 10.B

    11.C 12.A 13.C 14.A 15.B

    16.A 17.C 18.C 19.B 20.D

    Question II. Question III Question IV PART C: READING COMPREHENSION (30 pts) (Mỗi câu đúng 1 điểm) Question I

    --- Bài cũ hơn ---

  • Bộ Đề Thi Học Kì 1 Môn Tiếng Anh Lớp 12 Năm Học 2022
  • Bộ Đề Thi Học Kì 1 Môn Tiếng Anh Lớp 12 Trường Thpt Đoàn Thượng, Hải Dương Có Đáp Án
  • Bộ 15 Đề Thi Tiếng Anh Lớp 12 Học Kì 1 2022 Phần 1(Kèm Đáp Án)
  • Bộ Đề Thi Học Kì 1 Lớp 12 Môn Tiếng Anh Có Đáp Án
  • Bài Tập Trắc Nghiệm Tiếng Anh Lớp 12 Unit 1, 2, 3
  • Bạn đang xem bài viết Bộ Đề Thi Học Sinh Giỏi Cấp Tỉnh Môn Tiếng Anh Lớp 12 Có Đáp Án trên website Lienminhchienthan.com. Hy vọng những thông tin mà chúng tôi đã chia sẻ là hữu ích với bạn. Nếu nội dung hay, ý nghĩa bạn hãy chia sẻ với bạn bè của mình và luôn theo dõi, ủng hộ chúng tôi để cập nhật những thông tin mới nhất. Chúc bạn một ngày tốt lành!

  • Web hay
  • Links hay
  • Push
  • Chủ đề top 10
  • Chủ đề top 20
  • Chủ đề top 30
  • Chủ đề top 40
  • Chủ đề top 50
  • Chủ đề top 60
  • Chủ đề top 70
  • Chủ đề top 80
  • Chủ đề top 90
  • Chủ đề top 100
  • Bài viết top 10
  • Bài viết top 20
  • Bài viết top 30
  • Bài viết top 40
  • Bài viết top 50
  • Bài viết top 60
  • Bài viết top 70
  • Bài viết top 80
  • Bài viết top 90
  • Bài viết top 100