Xem Nhiều 5/2022 # Bộ Đề Thi Học Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Có Đáp Án # Top Trend

Xem 11,187

Cập nhật thông tin chi tiết về Bộ Đề Thi Học Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Có Đáp Án mới nhất ngày 17/05/2022 trên website Lienminhchienthan.com. Hy vọng nội dung bài viết sẽ đáp ứng được nhu cầu của bạn, chúng tôi sẽ thường xuyên cập nhật mới nội dung để bạn nhận được thông tin nhanh chóng và chính xác nhất. Cho đến thời điểm hiện tại, bài viết này đã đạt được 11,187 lượt xem.

--- Bài mới hơn ---

  • Đề Thi Học Kỳ 1 Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Đề Cương Ôn Tập Ôn Tiếng Anh Lớp 11 Học Kì I
  • Đề Cương Ôn Tập Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Đề Thi Giữa Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Có File Nghe
  • Đề Thi Nói Tiếng Anh Lớp 11 Học Kì 2 Năm Học 2022
  • 2 Đề thi tiếng Anh học kì 1 lớp 11 năm 2022 có đáp án

    VnDoc.com xin giới thiệu đến các bạn 2 Đề thi học kì 1 lớp 11 môn Anh có đáp án được sưu tầm và đăng tải nhằm giúp các bạn có nguồn tài liệu hữu ích để thử sức và tập dượt, đánh giá năng lực cá nhân cũng như chuẩn bị các kĩ năng cần thiết cho kì thi học kì 1 sắp tới đây. Mời các bạn vào tham khảo.

    2 Đề thi tiếng Anh lớp 11 học kì 1 có đáp án

    Đề thi học kì 1 tiếng Anh 11 có đáp án – Đề số 1

    A. PHẦN TRẮC NGHIỆM (24 câu = 6 điểm) I. Choose one word whose underlined part is pronounced differently (1p). II. Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the underlined part that needs correction in each of the following questions (1p).

    3. She said that she will be here the next week. A B C D

    4. We were not inviting to their wedding anniversary last week. A B C D

    III. Choose from the four options given one best answer to complete each sentence. (2.75p).

    1. Lan: What do you think of the General Knowledge Quiz?

    A. Yes, that’s right

    B. Oh, it’s great

    C. It’s not a good idea.

    D. Ok, I don’t agree

    A. Good luck.

    B. That’s a good idea.

    C. It’s nice of you to say so.

    D. Congratulations

    A. from B. of C. for D. with

    A. wear B. to wear C. to be wearing D. wearing

    A. had I seen B. that I saw C. if had I seen D. if I had seen

    A. to be embarrassed B. embarrassing C. embarrass D. embarrassed

    A. repsentative B. student C. worker D. teacher

    A. buy B. bought C. to buy D. buying

    A. a B. the C. ø D. an

    A. Are you going for a walk? B. Did you go for a walk?

    C. Could you go for a walk? D. How about going for a walk?

    A. to tell B. tell C. telling D. told

    The Organisation for Educational Development co-operated with Spring School to set up English classes in 1998. Dance, theatre, singing and folk music classes were set up a year later. Children from these classes participate in fundraising performances. They raise money to continue their English and performance Arts classes.

    Spring School requires volunteers to help organize their fundraising dinner held annually in June. This is an exciting night in which children dance, sing and play music at one of the largest hotels in Ho Chi Minh City. They also need foreign volunteers to contact sponsors and help to expand the school activities. Volunteers are required from February until July to help organize these events.

    It is hope that more schools like Spring School will soon be found in other cities in Vietnam.

    1. What kind of Spring school?

    A. a primary school B. a formal school

    C. an informal school D. a secondary school

    2. When were dance, theatre, singing and folk music classes set up?

    A. In 1997 B. In 2000 C. In 1998 D. In 1999

    3. Why do children take part in fund- raising performances?

    A. Because they want to expand the school.

    B. Because they want to contact sponsors.

    C. Because they need money to continue their English and Arts classes.

    D. Because they like dancing.

    4. Where do children dance, sing and play music?

    A. At their School.

    B. At one of the largest hotels in Ho Chi Minh City.

    C. In Ha Noi.

    D. In the theatres.

    5. What is the aim of Spring School?

    A. It provides classes to volunteers in Ho Chi Minh City.

    C. The aim of this school is fundraising.

    D. The aim of this school is to raise fund.

    B. PHẦN TỰ LUẬN (11câu = 4 điểm) I . Put the verbs into correct forms (1,5p).

    1. He did not expect (invite)…………………………………….. to the party.

    2. (Fail) ………………………………….twice, he didn’t want to try again.

    3. They went home after they (finish) …………………..their work.

    4. (you/watch)…………………………….TV last night?

    5. The teacher congratulated me on (make) chúng tôi a clear speech.

    6. Mr Barron (study) ………………………………………. French since 2007.

    II. Rewrite the following sentences as suggested. (2,5p)

    1. “What is your hobby?” Hoa asked Nam.

    Hoa asked…………………………………………………………

    2. I don’t know her phone number, so I can’t call her now.

    If ………………………………………………………………………………

    3. I started working here 3 years ago.

    I have

    4. “I’m terribly sorry I’m late” said Flora.

    → Flora apologized ……………………………………………………………………………..

    5. The safeguard locked all the door. He left the office (perfect participle).

    → ……………………………………………………………….

    Đáp án Đề thi tiếng Anh 11 học kì 1 A. PHẦN TRẮC NGHIỆM: I. Choose one word whose underlined part is pronounced differently (1p).

    1. B – country

    2. C – volunteer

    3. D- chemist

    4. C – pens

    II. Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the underlined part that needs correction in each of the following questions (1p).

    1. C – like-liked

    2. C- to buy – buying

    3. B- will – would

    4. A – inviting – invited

    III. Choosefrom the four options given one best answer to complete each sentence. (2.75p).

    1. B

    2. D

    3. B

    4. B

    5. D

    6. B

    7. A

    8. D

    9. B

    10. D

    11. A

    IV. Read the passage carefully and then choose the correct answers( 1,25p).

    1. C

    2. D

    3. C

    4. B

    5. B

    B. PHẦN TỰ LUẬN (11câu = 4 điểm) I . Put the verbs into correct forms (1,5p).

    1. To be invited

    2. Having failed

    3. Had finished

    4. Did you watch

    5. Making/ having made

    6. Has studied/ has been studying.

    II. Rewrite the following sentences as suggested. (2,5p)

    1. Hoa asked Nam what his hobby was.

    2. If I knew her phone number, I could/would call her now.

    3. I have worked/have been working here for 3 years.

    4. Flora apologised for being late.

    5. Having locked all the door, the safeguard left the office.

    Đề thi học kì 1 tiếng Anh lớp 11 có đáp án – Đề số 2

    a. best friends

    b. neighbors

    c. acquaintances

    d. partners

    a. learn

    b. to learn

    c. learning

    d. having learnt

    a. to take

    b. taking

    c. than take

    d. to taking

    a. free

    b. voluntary

    c. charitable

    d. donated

    a. turned over

    b. put up

    c. carried out

    d. set in

    a. to do

    b. do

    c. doing

    d. done

    a. have/ go

    b. had/ had

    c. had/ had gone

    d. had had/ went

    a. have/ is ringing

    b. were having/ rang

    c. had had/ rang

    d. having/ ringing

    a. a

    b. an

    c. the

    d. no article

    a. to examine

    b. to be examined

    c. being examined

    d. being to examine

    a. being heard

    b. hearing

    c. to be heard

    d. being hearing

    a. Having thought

    b. I have thought

    c. I thought

    d. to have thought

    a. take

    b. to take

    c. having taken

    d. being taken

    a. Happy anniversary

    b. Happy New Year

    c. Congratulations

    d. Happy birthday to you

    a. knew

    b. had known

    c. know

    d. would have known

    Read the passage carefully, then choose the correct answer:

    In an early survey conducted in 1888, a billion and a half people inhabited the earth. Now, the population is about six billion and is growing fast. Even though the rate of growth has begun to slow down, most people believe the population size may be eight billion during the next several years.

    If we examine the amount of land available for this ever increasing population, we begin to see the problem. Not all land is useful to us because it cannot produce food. We can cut out about one fifth of it because it is covered by snow and ice. Then we can cut out another fifth because it is desert. Another fifth is mountains. The other fifth does not have enough soil for crops to grow because it is bare rock. Obviously, with so little land to support us, we should take great care not to reduce it any more or with the rapidly growing population we may sooner or later lack food to eat and place to live in.

    26. What is the main topic of the passage?

    a. The world’s population and the shortage of cultivated land.

    b. The growth of the world’s population.

    c. The necessity of reducing the rate of birth.

    d. The shortage of cultivated land.

    a. has stopped growing

    b. is still growing

    c. is decreasing rapidly

    d. stands at about eight billion

    a. can cultivate on all land.

    b. are not influenced by the land reduction

    c. can grow crops on bare rock

    d. should protect land

    29. Which of the following is closest in meaning to the word ‘bare’ in the second paragraph?

    a. hard

    b. empty

    c. treeless

    d. rough

    30. Which of the following sentences is not true according to the passage?

    a. Most of the world’s land are uncultivated.

    b. The rapid growth of population may lead to a shortage of land.

    c. Only one fifth of the world’s land is being cultivated.

    d. There has been a dramatic reduction of the birth rate.

    Rewrite the sentences using the given cues:

    31. ” If I were you, I wouldn’t buy this coat.”, She said to me. (Change into Reported speech)

    32. I don’t have enough free time, so I can’t go out with you. (Using Conditional sentence type 2)

    33. “I’m sorry I couldn’t come on Saturday, ” said Tom. (Change into Reported speech with gerund)

    34. After we had finished the first term, they went camping yesterday.

    (Using Having + V3/ed)

    35. Tom and Jerry haven’t talked to each other for 2 years.

    ⟹ The last time…………

    ĐÁP ÁN

    1 – b; 2 – d; 3 – c; 4 – b; 5 – a;

    6 – c; 7 – b; 8 – d; 9 – b; 10 – c;

    11 – a; 12 – d; 13 – b; 14 – a; 15 – b;

    16 – a; 17 – a; 18 – c; 19 – d; 20 – b;

    21 – C; 22 – C; 23 – D; 24 – A; 25 – B

    26 – b; 27 – b; 28 – d; 29 – c; 30 – d;

    31 – She told me if she were me, she wouldn’t buy that coat.

    32 – If I had enough free time, I could go out with you.

    33 – Tom apologized (to me) for not coming on Saturday.

    34 – Having finished the first term, they went camping yesterday.

    35 – The last time Tom and Jerry talked was 2 years ago.

    Mời quý thầy cô, các bậc phụ huynh tham gia nhóm Facebook: Tài liệu ôn tập lớp 11 để tham khảo chi tiết các tài liệu học tập lớp 11 các môn năm 2022 – 2022.

    --- Bài cũ hơn ---

  • Đề Thi Học Kì I Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Đề Thi Học Kỳ I
  • Đề Cương Ôn Thi Học Sinh Giỏi Môn Tiếng Anh Lớp 11
  • Đề Thi Hsg Anh 11
  • Đề Thi Giữa Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 11 (Mới) Thpt Đa Phúc, Hà Nội Năm Học 2022
  • Bạn đang xem bài viết Bộ Đề Thi Học Kì 1 Lớp 11 Môn Tiếng Anh Có Đáp Án trên website Lienminhchienthan.com. Hy vọng những thông tin mà chúng tôi đã chia sẻ là hữu ích với bạn. Nếu nội dung hay, ý nghĩa bạn hãy chia sẻ với bạn bè của mình và luôn theo dõi, ủng hộ chúng tôi để cập nhật những thông tin mới nhất. Chúc bạn một ngày tốt lành!

  • Web hay
  • Links hay
  • Guest-posts
  • Push
  • Chủ đề top 10
  • Chủ đề top 20
  • Chủ đề top 30
  • Chủ đề top 40
  • Chủ đề top 50
  • Chủ đề top 60
  • Chủ đề top 70
  • Chủ đề top 80
  • Chủ đề top 90
  • Chủ đề top 100
  • Bài viết top 10
  • Bài viết top 20
  • Bài viết top 30
  • Bài viết top 40
  • Bài viết top 50
  • Bài viết top 60
  • Bài viết top 70
  • Bài viết top 80
  • Bài viết top 90
  • Bài viết top 100
  • Chủ đề top 10
  • Chủ đề top 20
  • Chủ đề top 30
  • Chủ đề top 40
  • Chủ đề top 50
  • Chủ đề top 60
  • Chủ đề top 70
  • Chủ đề top 80
  • Chủ đề top 90
  • Chủ đề top 100
  • Bài viết top 10
  • Bài viết top 20
  • Bài viết top 30
  • Bài viết top 40
  • Bài viết top 50
  • Bài viết top 60
  • Bài viết top 70
  • Bài viết top 80
  • Bài viết top 90
  • Bài viết top 100