Xem Nhiều 12/2022 #️ Bộ Đề Kiểm Tra 1 Tiết Học Kì 1 Môn Tiếng Anh Lớp 6 Năm 2022 / 2023 # Top 12 Trend | Lienminhchienthan.com

Xem Nhiều 12/2022 # Bộ Đề Kiểm Tra 1 Tiết Học Kì 1 Môn Tiếng Anh Lớp 6 Năm 2022 / 2023 # Top 12 Trend

Cập nhật thông tin chi tiết về Bộ Đề Kiểm Tra 1 Tiết Học Kì 1 Môn Tiếng Anh Lớp 6 Năm 2022 / 2023 mới nhất trên website Lienminhchienthan.com. Hy vọng nội dung bài viết sẽ đáp ứng được nhu cầu của bạn, chúng tôi sẽ thường xuyên cập nhật mới nội dung để bạn nhận được thông tin nhanh chóng và chính xác nhất.

BỘ ĐỀ KIỂM TRA 1 TIẾT HỌC KÌ 1 MÔN TIẾNG ANH LỚP 6 NĂM 2017-2018 (KÈM ĐÁP ÁN)

1. Đề kiểm tra 1 tiết HK1 môn Tiếng Anh 6 năm 2017-2018 có đáp án Trường THCS An Lộc (Bài kiểm tra số 1) 2. Đề kiểm tra 1 tiết HK1 môn Tiếng Anh 6 năm 2017-2018 có đáp án Trường THCS Tam Hợp (Bài kiểm tra số 1) 3. Đề kiểm tra 1 tiết HK1 môn Tiếng Anh 6 năm 2017-2018 có đáp án Trường THCS Thủy An (Bài kiểm tra số 1) 4. Đề kiểm tra 1 tiết HK1 môn Tiếng Anh 6 năm 2017-2018 có đáp án Trường THCS Tam Hợp (Bài kiểm tra số 2) 5. Đề kiểm tra 1 tiết HK1 môn Tiếng Anh 6 năm 2017-2018 có đáp án Trường THCS Thủy An (Bài kiểm tra số 2) 6. Đề kiểm tra 1 tiết HK1 môn Tiếng Anh 6 năm 2017-2018 Trường THCS TT Long Thành (Bài kiểm tra số 2)

An Loc secondary school Name : ……………………….. Class : 6A ………

THE TEST 45′ ( No. 1 ) English 6

I. Which one is different ? Từ nào không cùng nhóm? (1m) 1. A. mother B.father C.teacher D. brother 2. A. engineer B.sister C. nurse D. doctor 3. A. table B.desk C. chair D. book 4. A. lamp B.bench C. couch D. armchair II. Choose the best answer : Chọn từ hoặc cụm từ đúng nhất để hoàn thành câu. (2,5ms) 1. This is ………………… armchair . (a / an / these ) 2. …………………………… are telephones. (This / That / Those) 3. How many chúng tôi there in your living-room. ( stool / couches / chair ) 4. ………… are these ? – They are my sisters. (Who / What / Where) 5. He lives ……………20 Nguyen Hue Street. (in / on / at) 6. What does your father do ? – He is …………… ( fine / eleven / a doctor) 7. ……… do you spell your name? – L – A – N , Lan. (What / How / Who) 8. Is that ……… classroom? – Yes, that is her classroom. ( his / your / her) 9. ………………? It is in the desk . (Who is this? / What is this? / Where is it? ) 10. How are you ? …………… are fine, thank you. ( I / you / We ) III. Match the questions with the answers: Nối câu hỏi với câu trả lời (1,5ms) A

B

Answers

1. Is this your book ? a. It’s a waste basket. 1…………. 2. What are those? b. That’s my mother. 2………….. 3. What does your mother do? c. Yes, it is. 3………….. 4. What is this ? d. There are thirteen. 4………… 5. How many desks are there in you classroom? e. She is a teacher 5………… 6. Who is that? f. They are stereos 6………… chúng tôi the text and answer the questions below it : Đọc và trả lời câu hỏi (2,5ms) Hi , I’m Nam. This is my family. There are five people in my family : my father ,my mother , my brother , my sister and me. We live in a house on Le Loi Street. My father is forty years old. He is an engineer. My mother is thirty- eight. She is a teacher. My brother is fourteen. My sister is eight. I / m eleven. We are students. Questions: 1. How many people are there in Nam’s family? …………………………………………… 2. Where do they live ? …………………………………………………….. 3. How old is his father? ……………………………………………………. 4. What does his mother do ? ……………………………………………… 5. What does Nam do?……………………………………………………………………….. V. Answer the questions about you : Trả lời các câu hỏi về em :(2,5ms) chúng tôi is your name ? ……………………………………………………………. 2. What do you do? …………………………………………………………….. 3.Where do you live? ……………………………………………………………. 4. Are you twelve years old ? …………………………………………………………… 5. What does your father do ? ……………………………………………………………………………………..

THE MATRIX : Topic

Nhận biết

Language focus

KQ

2

Reading

Writing

4

12

3

12

1

I. Which one is different ? Töø naøo khoâng cuøng nhoùm ? (1m) 1. C.teacher 2. B.sister 3. D.book 4. A. lamp II. Choose the best answer : Choïn töø hoaëc cuïm töø ñuùng nhaát ñeå hoaøn thaønh caâu.(2,5ms) 1. an 2. Those 3. couches 4. Who 5. at 6. a doctor 7. How 8. her 9. Where is it? 10. We III. Match the questions with the answers: Nối câu hỏi với câu trả lời (1,5ms) 1c

2f

3e

4a

5d

6b

VI.Read the text and answer the questions below it : Ñoïc và traû lôøi caâu hoûi (2,5ms) 1. There are five people in his family. 2. They live in a house on Le Loi Street . 3. His father / He is an engineer . 4. His mother / She is a teacher . 5. .Nam /He is a student. V. Answer the questions about you : Trả lời các câu hỏi về em :(2,5ms) Students ‘ answers

10

TAM HOP SECONDARY SCHOOL

FIRST WRITTEN TEST ENGLISH 6

MÃ ĐỀ: 001

PART A: LISTENING Listen and choose the best answer 1. Phuc’s best friend has chúng tôi short hair A. oval face

B. round face

C. small face

D. big face

C. kind/ generous

D. kind/ funny

2. He is chúng tôi …………….. A. kind / friendly

B. funny/ sociable

3. Duong’s best friend is……………….. A. Lucas

B. Lucy

C. Lucky

D. Mary

4. He has…………………… A. a round nose

B. a white nose

C. a brown nose

D. a big nose

5. Mai ‘s best friend has………………………….. A. short hair

B. short curly hair

C. long curly hair

D. curly hair

PART B: LEXICO- GRAMMAR I/ Choose the word that has the underlined letters pronounced differently from the others. 1. A. teachers

B.desks

C. rubbers

D.rulers

2. A. Some

B. know

C. shoulder

D. go

3. A. lamp

B.play

C. stay

D. crazy

4. A. couches

B. boxes

C. houses

D. tables

II/ Choose the best answer 1. We need some chúng tôi living room A.at

B. on

C. in

D. for

2. She is chúng tôi school, and helps other students with their homework. A. hardly

B. hard -working

C. hard

D. work- hard

3. There chúng tôi cats in the kitchen A. are

B. Do

C. does

D. is

Đề Kiểm Tra 1 Tiết Học Kì 2 Môn Tiếng Anh Lớp 6 Năm Học 2022 / 2023

Bài kiểm tra 45 phút tiếng Anh lớp 6 có đáp án

Đề kiểm tra định kì môn tiếng Anh 6 mới

Lưu ý: Nhấp chọn nút Tải về ở cuối trang để tham khảo & download tài liệu.

A. Listening: I. Listen and tick the correct channel for each programme. (1 p. ) II. Listen and write T (True) or F (False) (1 p.) B. Use of English: I. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others. (1 p.) II. Choose the best answer by circling A, B, C or D. (2 ps.)

1. My father likes watching TV ……… my mother likes going shopping.

A. and

B. but

C. or

D. so

2. I want to work in television industry ……….. I am working hard

A. because

B. although

C. so

D. and

3. They cancelled their picnic ……….. the weather was bad.

A. because

B. when

C. but

D. or

4. ……… the programme is late, we will wait to watch it.

A. Because

B. Although

C. When

D. So

5. Which girl is ………, Mary or Daisy?

A. intelligent

B. more intelligent

C. the intelligentest

D. most intelligent

6. Football is an …………. game.

A. outdoor

B. indoor

C.individual

D. fun

7. Mai likes ……..weather because she can go swimming.

A. hot

B. cold

C. rainy

D. windy

8. chúng tôi you go to the gym ? – By bus

A. What

B. Where

C. Why

D. How

C. Reading: I. Complete the postcard using the words in the box. (1.25 ps.)

sun; go; white; eaten; having;

Dear Daisy,

It is Nha Trang! I am …………………….(1) a good time here! The ………………(2) is shining all the time, and the beaches are so clean: blue sea and …………(3) sand! I have ……………..(4) crabs today. They are delicious! Tomorrow I will ……………..(5) to Hon Tre Island.

Wish you were here.

Love,

Mai

II. Read the text and answer the questions. (1.25 ps.)

Nam likes sports very much. He jogs in the park every morning. In the afternoon, he often plays soccer with some friends. They often play it in the stadium near Nam’s house. They never play soccer in the street. On the weekend, he and his friends sometimes go camping in the mountains. They always take food and water. Sometimes, they camp overnight.

1. Does Nam like sports? ……………………………………………………………………….

2. How often does he jog? ……………………………………………………………………

3. What does he often do in the afternoon? ………………………………………………

4. Who does he usually play soccer with? ………………………………………………..

5. What do they always take? ………………………………………………………………..

D. Writing: I. Rewrite the sentences without changing the meaning. (1 p.)

1. My sister can run very fast.

My sister is ……………………………………………………………………

2. Mai is a bad swimmer.

Mai swims…………………………………………………………………..

3. Ba likes badminton most.

Ba’s favourite………………………………………………………………….

4. Lan is not interested in music as her brother is .

Lan’s brother…………………………………………………………………….

II. Write a short paragraph about your favourite TV programme, using the cues given to help your writing. (1.5 ps.)

1. name of the programme

2. which channel

3. time to broadcast

4. description of the programme

5. reason you like

6. your feeling about this programme

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Bên cạnh việc tương tác với VnDoc qua fanpage VnDoc.com, mời bạn đọc tham gia nhóm học tập tiếng Anh lớp 6 cũng như tiếng Anh lớp 7 – 8 – 9 tại group trên facebook: Tiếng Anh THCS.

Đề Kiểm Tra Học Kì 1 Lớp 8 Môn Tiếng Anh Năm 2014 / 2023

I. Choose the word having the underlined letters pronounced differently (1pt)

1. A. how B. hour C. humorous D. h air

2. A. visit ed B. heat ed C. lock ed D. correspond ed

3. A. g enerous B. r eserved C. d evice D. e xperiment

4. A. st udy B. m usic C. f un D. s u bject

A. ourself B, ourselves C, itself D, itselves

A, ought B, has C, should D, must

A. on B. in C. under D. next

A. leave B. to leave C. leaving D. to leaving

A, feeling B, sense C, knowledge D, memory

A. not enough old to drive a car B. enough not old to drive a car

C. not old enough to drive a car D. enough old to drive a car

A. outside B. inside C. downstairs D. upstairs.

A. speak B. listen C. read D. write

III. Give the correct form of the verbs(1pt)

1,The sun ( rise ) in the East and sets in the west..

2, I’m going (tell) my parents about the result of my exam.

3, What time (you / go ) to the market tomorrow ?.

4, Last night , my children (make ) a lot of noise , so I couldn’t sleep.

Peter is my pen pal. He is fifteen years old. He lives in a house in London. He has lived there for ten years. He is an excellent student. He always works hard at school and gets good marks. He loves learning Vietnamese in his free time. He often practices writing letters in Vietnamese. Sometimes he helps me to correct my writing, and I help him to correct his spelling mistakes. Next summer, he is going to visit Ho Chi Minh City with his family. I’m expecting to see him.

1. Where does he live?

2. What does he like doing in his free time?

3.. Does he often practice Vietnamese by writing and reading?

4. Where is he going to do next summer ?

VI. Complete the passage with the suitable words in the box(1pt)

interesting visit because and neighbor autumn

VII. Use the following words to write meaningful sentences (1pt)

Lan was Hoa’s next-door (1)…….in Bac Giang. She is very beautiful. She has big brown eyes and a lovely smile. Last summer ,she went to Da Lat to (2)………Hoa. They traveled around the city and saw a lot of (3) ………….places such as waterfalls, flower gardens. Hoa likes living in Da Lat. Lan also likes living there……..(4)……… Da Lat is a very beautiful place and quiet . Lan is going to visit Hoa next summer and she will be there during the summer.

1.Why / not / he / go / movie theater / last night ?

2. We/ enjoy/ tell/ jokes.

3. I/ going/ see/ John/ tonight.

VIII. Write the second sentence so that it has a same meaning as the first (1pt)

4.She/ often/ have/ short holiday/ Christmas.

1. Tom wasn’t hard-working. He couldn’t get good marks.

2. Her hair is long and black.

3. My father smoked a lot 5 years ago but now he gives it up.

4. Swimming across this river is dangerous.

I. Choose the word having the underlined letters pronounced differently (1p)

Đáp án đề thi giữa kì 1 môn tiếng Anh lớp 8 năm 2014

1.B 2.C 3.A 4.B

1.B 2.A 3.D 4.B

III. Give the correct form of the verbs(1p)

5.B 6.C 7.A 8.A

IV. Give the correct form of the words in brackets(1) V. Read and answer the questions:(2p)

1.rises 2. to tell 3. will you go 4. made

VI. Complete the passage with the suitable words in the box(1p)

1.lucky 2.interesting 3.peace 4. inventor

VII. Use the following words to write meaningful sentences (1p)

1. He lives ( in a house) inLondon.

2. He likes (loves ) learning Vietnamese in his free time.

3. No, he doesn’t/ No. He often practices Vietnamese by writing.

4. Next summer, he is going to visit Ho Chi Minh City with his family.

1. neighbor 2. visit 3. interesting 4. because

chúng tôi didn’t he go to the movie theater last night ?

2. We enjoy telling jokes.

VIII. Write the second sentence so that it has a same meaning as the first (1p)

3. I am going to see John tonight.

4. She often has a short holiday at Christmas.

1. Tom wasn’t hard – working enough to get good marks.

2. She has long black hair.

Các em thường xuyên truy cập chúng tôi để tham khảo đề thi và đáp án môn Tiếng Anh lớp 8 giữa học kì 1 năm 2014. Nguồn Dethi.Violet

3. My father used to smoke a lot 5 years ago.

4. It is dangerous to swim across this river .

Đề Kiểm Tra Học Kì 1 Lớp 6 Môn Tiếng Anh Có Đáp Án / 2023

2 Đề thi tiếng Anh lớp 6 có đáp án năm 2019 – 2020

Đề thi học kì 1 tiếng Anh lớp 6 có đáp án

A. on

B. for

C. at

D. to

A. No, thank you

B. Yes, please.

C. I like to do nothing

D. Orange juice, please.

A. When

B. Where

C. so

D. time

A. drives

B. flies

C. rides

D. goes

A. By bus

B. For two days

C. Sometimes

D. Very much

A. wear

B. wears

C. wearing

D. are wearing

A. with

B. for

C. to

D. at

A. excite

B. excited

C. exciting

D. excitement

A. dancing

B. playing

C. skipping

D. doing

10. – “What are you doing this afternoon?”

A. have

B. do

Read and complete the passage. Use the words in the box. There is one example.

C. play

I. Find the word which has a different sound in the part underlined.

D. go

III. Choose A, B, C, or D for each gap in the following sentences:

1 – D; 2 – C; 3 – A; 4 – B; 5 – C

IV. Read and complete the passage. Use the words in the box. There is one example.

1 – finishes; 2 – Do … eat; 3 – Are … singing; 4 – spending; 5 – has

I. READING

1 – B; 2 – D; 3 – A; 4 – C; 5 – A; 6 – D; 7 – D; 8 – B; 9 – C; 10 – D

1 – clever; 2 – makes; 3 – writing; 4 – homework; 5 – are going

Read the passage and circle the best option (A, B or C) to complete the sentences. (2.5 pts)

There are four people in Minh’s family, his parents, his sister and him. Minh’s father is an engineer. Everyday he goes to work at 7 o’clock. Minh’s mother is a doctor. She works in a hospital in the town. She goes to work at 6.30. Minh’s sister is a student at Hanoi National University. She is twenty years old. Minh is twelve. He is a student at Quang Trung School.

A. three

B. four

C. five

A. worker

B. driver

C. engineer

A. 6.30

B. 6.45

C. 6.50

A. 12

B. 20

C. 22

A. Tran Phu School

II. LANGUAGE FOCUS

B. Le Duan School

C. Quang Trung School

III. WRITING

Match one question in column A with an appropriate answer in column B. (2.5 pts)

Read the passage and circle the best option (A, B or C) to complete the sentences. (2.5 pts)

1. What is your name?

2. How old are you?

3. Where do you live?

4. What’s your father’s name?

5. How old is he?

6. Where does he work?

7. How many students are there in your class?

8. Which class are you in?

9. What time is it?

10. What time do you get up?

A. He’s forty.

B. My name is Long.

C. There are fifty.

D. I am twelve.

E. I get up at six.

F. It is seven o’clock.

G. I live in Hanoi.

H. He works in Ha Tay.

I. I am in class 6A6.

J. His name is Quan

Match one question in column A with an appropriate answer in column B. (2.5 pts)

Suppose you are Nguyen Quoc Anh,. Write a short passage about yourself, using the following suggestions. (2.5 pts)

Suppose you are Nguyen Quoc Anh,. Write a short passage about yourself, using the following suggestions.

1 – B; 2 – C; 3 – A; 4 – B; 5 – C

1 – B; 2 – D; 3 – G; 4 – J; 5 – A; 6 – H; 7 – C; 8 – I; 9 – F; 10 – E

Gợi ý:

– My name is Nguyen Quoc Anh. I am twelve years old. I live in Ha Noi. My school’s name is Le Quy Don Secondary School. And I am in class 6B. There is 34 students in my class.

Bạn đang xem bài viết Bộ Đề Kiểm Tra 1 Tiết Học Kì 1 Môn Tiếng Anh Lớp 6 Năm 2022 / 2023 trên website Lienminhchienthan.com. Hy vọng những thông tin mà chúng tôi đã chia sẻ là hữu ích với bạn. Nếu nội dung hay, ý nghĩa bạn hãy chia sẻ với bạn bè của mình và luôn theo dõi, ủng hộ chúng tôi để cập nhật những thông tin mới nhất. Chúc bạn một ngày tốt lành!