Xem Nhiều 5/2022 # Bài Tập Ôn Thi Học Kỳ 2 Môn Tiếng Anh Lớp 6 # Top Trend

Xem 12,078

Cập nhật thông tin chi tiết về Bài Tập Ôn Thi Học Kỳ 2 Môn Tiếng Anh Lớp 6 mới nhất ngày 22/05/2022 trên website Lienminhchienthan.com. Hy vọng nội dung bài viết sẽ đáp ứng được nhu cầu của bạn, chúng tôi sẽ thường xuyên cập nhật mới nội dung để bạn nhận được thông tin nhanh chóng và chính xác nhất. Cho đến thời điểm hiện tại, bài viết này đã đạt được 12,078 lượt xem.

--- Bài mới hơn ---

  • Bài Tập Ôn Tập Học Kì 2 Lớp 6 Môn Tiếng Anh Chương Trình Thí Điểm
  • Bài Nghe Tiếng Anh Lớp 6 Unit 4 Big Or Small
  • Bài Tập Tiếng Anh Lớp 6 Có Đáp Án
  • Unit 8 Lớp 6: Looking Back
  • Đề Kscl Môn Tiếng Anh Lớp 6 (Chương Trình Mới Và Chương Trình Cũ)
  • Đề cương ôn tập tiếng Anh lớp 6 học kì 2 năm 2022 – 2022

    Đề cương ôn tập học kì 2 tiếng Anh 6

    ⇔ Tham khảo đề cương ôn tập Tiếng Anh 6 học kỳ 2 mới nhất: Đề cương ôn tập tiếng Anh lớp 6 học kì 2 năm 2022 – 2022

    Rewrite the sentences.

    1. What about having a picnic on Sunday?

    Let’s …………………………………………………………………………………

    2. How about taking some photos?

    Why don’t we …………………………………………………………………….?

    3. Let’s have some cold drinks.

    How about ………………………………………………………………………..?

    4. Why don’t we go to the post office?

    What about ………………………………………………………………………?

    5. Your hair is long.

    You ………………………………………………………………………………

    6. That boy’s legs are strong.

    That boy …………………………………………………………………………

    7. That child’s eyes are lovely.

    That child …………………………………………………………………………

    8. Their house is old.

    They ………………………………………………………………………………

    9. Her school bag is new.

    She ………………………………………………………………………………

    10. His test is awful.

    He ………………………………………………………………………………

    11. Her nose is small.

    She ………………………………………………………………………………

    12. How much is your book?

    How much ………………………………………………………………………?

    13. How much are two boxes of chocolates?

    How much ………………………………………………………………………?

    14. How much do cans of peas cost?

    How much ………………………………………………………………………?

    15. How much does the red box cost?

    How much ………………………………………………………………………?

    16. How is the weather in HCM city?

    What …………………………………………………………………………….?

    17. What is the weather like in Vietnam?

    How ……………………………………………………………………………..?

    18. How is the weather in Spring?

    What ……………………………………………………………………………?

    19. What food do you like best?

    What is …………………………………………………………………………?

    20. What sports does she like best?

    What is …………………………………………………………………………?

    21. He likes apples best.

    His ………………………………………………………………………………

    22. We like pink and blue best.

    Pink and blue are ………………………………………………………………

    23. What subject does he like best?

    What is …………………………………………………………………………

    24. They like badminton best.

    Badminton is …………………………………………………………………

    Supply the correct ppositions.

    1. What are you going to do chúng tôi weekend?

    2. What are we going to do chúng tôi vacation?

    3. We are going …………………………..vacation.

    4…………………………… Sunday mornings, we go fishing.

    5…………………………… the morning, we often do morning exercises.

    6. We are going to camp …………………………..three days.

    7. What are you going to chúng tôi free time?

    8. He is going to chúng tôi friend’s house…………………………..a week.

    9. He is going to stay chúng tôi uncle and aunt.

    10. We are going to stay …………………………..a hotel…………………………..Thanh Hoa.

    11……………………………the winter, we usually play basketball.

    12. What do you do chúng tôi spring?

    13. What’s the weather like…………………………..March?

    14. He wants strong boots because he often goes chúng tôi mountains

    15. They sometimes go sailing chúng tôi fall.

    16. She often goes swimming chúng tôi summer.

    17. How often do you late…………………………..school?

    18. How often do you help your chúng tôi housework?

    19. We have Math, English and Music ………………………….. Tuesday and Thursday.

    20. We are going to see a movie ………………………….. Sunday evening.

    Choose the best answers.

    1. Why don’t we go to Huong Pagoda. (That’s a good idea/ Yes, please/ Can I help you?/ Here you are)

    2. Let’s go by minibus. (Yes, please/ No, thanks/ Here you are/ Yes. Good idea.)

    3. How long are they going to stay? (Twice a month/ For a month/ Two kilometers)

    4. How often does he go to the movies? (Twice a month/ For a month/ Two kilometers)

    5. How far is it from your house to school? (Twice a month/ For a month/ Two kilometers)

    6. Let’s go to the movies. (Yes. Good idea/ Yes,please/ Can I help you?/ Here you are)

    Supply the correct forms of words

    1. They are planing a …………………………………………vacation. (camp)

    2. chúng tôi their kites. (usual)

    3. We like outdoor …………………………………………. They are very exciting. (active)

    4. My favorite sports chúng tôi playing badminton. (active)

    5. …………………………………………, she’s going to Ha Long bay on her vacation. (Final)

    6. He goes to the bookstore …………………………………………a week. (one)

    7. We rarely bring a …………………………………………stove when going on a picnic. (camp)

    8. We are going to take some………………………………………… (photo)

    9. How many chúng tôi chocolates do you want? (box)

    10. Are they hard …………………………………………? (farm)

    11. He is a very good………………………………………… (swim)

    12. Is this …………………………………………aunt? (they)

    13. Are they bus …………………………………………? (drive)

    14. …………………………………………teachers are very strict. (we)

    15. Is this chúng tôi teacher? (you)

    16. Are chúng tôi English teacher? (your)

    17. We bring warm chúng tôi going on a picnic. (cloth)

    18. My daughter likes eating …………………………………………. (sandwich)

    Find mistakes

    1. My aunt and uncle is flying to Paris tonight.

    2. What are your favorite food?

    3. Are there any meat to eat?

    4. My mother need half a kilo of beef.

    5. What are you study this semester?

    6. They are an expensive pens.

    7. The cheetah is the fast animal on land.

    8. How often you go to the movie?

    9. The students and their teacher is going to visit the art museum.

    10. Why don’t Hana like her new roommate?

    11. Mike is more short than I am.

    12. We hardly never listen to the radio.

    13. How much apples does your mother want?

    14. Can you going to the store for me?

    15. What is in the living room? Tom and Mary

    16. Is Susan a best student in the class?

    17. Mount Everest is the highest mountain than all.

    18. This house has the beautifullest garden on our street.

    19. My younger sister has full lips and small white tooths.

    20. My younger sister likes to play swimming and jogging.

    21. What’s the weather like in HCM city for the summer?

    22. In the weekend, he often goes swimming.

    23. They always taking food and water and a tent.

    ⇔ Tham khảo đề kiểm tra Tiếng Anh 6 có file nghe: Đề thi học kì 2 lớp 6 môn Tiếng Anh có file nghe năm học 2022 – 2022 HOT Bài 1. Chọn 1 từ trong số A, B, C hoặc D mà phần gạch chân có cách đọc khác so với các từ còn lại ở mỗi dòng. Bài 2. Chọn đáp án đúng nhất trong số A, B, C hoặc D để hoàn thành câu.

    4. It is twelve o’clock now. We….. to have lunch.

    A. want B. to want C. wanting D. are wanting

    5. Do you like pop music ? -……

    A. I would. B. Yes, a lot. C. No, I like it. D. Yes, we are.

    6. Nam usually goes….. after school.

    A. to fishing B. to home C. fishing D. home back

    7. -A: I am very tired. – B:……

    A. Me too. B. For me the same. C. Also me. D. I also.

    8. -A: “….. do the Hoang Ha buses run?” – B: “Every twenty minutes every day”

    A. How far B. What time C. How often D. How much

    9. -A: “How big is Malaysia ?” – B: “It’s much….. than Singapore.”

    A. big B. smaller C. smallest D. bigger

    10. What time….. on television?

    A. is the news B. are the news C. is news D. are news

    11. My father is a good….. He works in a big restaurant.

    A. doctor B. worker C. cooker D. cook

    12……. do you get there? – We walk, of course.

    A. Why B. What C. How by D. How

    13. Excuse me, I’d like to…… this letter to the USA.

    A. send B. mail C. post D. All A,B,C

    14. My head hurts. I have an awful…….

    A. toothache B. headache C. earache D. backache

    15. There….. a lot of rain in summer in our country.

    A. are B. be C. aren’t D. is

    16. These are my notebooks, and those are…..

    A. she B. her C. hers D. your’s

    Bài 3. Tìm một lỗi sai trong số A, B, C hoặc D trong mỗi câu sau.

    A B C D

    A B C D

    A B C D

    A B C D

    III. ĐỌC HIỂU -VIẾT Bài 1. Đọc kỹ đoạn văn sau và điền vào mỗi chỗ trống bằng một từ thích hợp.

    I have a very close friend. Her name is Mai. She is eleven years old and she is in (21)….. six. She can speak English very well. She has English (22)….. Tuesday, Thursday and Friday. She (23)…..also plays the piano. In her room, there is a piano and some books. Every day she gets up at six. She has breakfast at six thirty and goes to school at a quarter to seven. She has her (24)…..from seven o’clock to eleven thirty. Then she goes home and has (25)….. at twelve o’clock. It’s three o’clock in the afternoon now and Nga is in her room. She is doing her homework.

    Bài 2. Viết lại câu sao cho giữ nguyên nghĩa với câu cho trước.

    26. She always cycles to work?

    She always goes……………………………..

    27. She likes noodles very much.

    Her favorite……………………………….

    28. What is the price of these apples?

    How much………………………………..

    29. The car is blue.

    It is……………………………………

    30. She is taller than her friend.

    Of the two girls, she is…………………………..

    Bài 1. Chọn 1 từ trong số A, B, C hoặc D mà phần gạch chân có cách đọc khác so với các từ còn lại ở mỗi dòng.

    1 – D; 2 – D; 3 – D;

    Bài 2. Chọn đáp án đúng nhất trong số A, B, C hoặc D để hoàn thành câu.

    4 – A; 5 – B; 6 – C; 7 – A; 8 – B; 9 – D;

    10 – A; 11 – D; 12 – D; 13 – A; 14 – B; 15 – A; 16 – C;

    Bài 3. Tìm một lỗi sai trong số A, B, C hoặc D trong mỗi câu sau.

    17 – A; 18 – B; 19 – B; 20 – D;

    III. ĐỌC HIỂU -VIẾT Bài 1. Đọc kỹ đoạn văn sau và điền vào mỗi chỗ trống bằng một từ thích hợp.

    21 – grade; 22 – on; 23 – up; 24 – class; 25 – lunch;

    Bài 2. Viết lại câu sao cho giữ nguyên nghĩa với câu cho trước.

    26 – She always goes to work by bike.

    27 – Her favorite food is noodles.

    28 – How much are these apples?

    29 – It is blue car.

    30 – Of the two girls, she is taller.

    I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others. (1m) II. Choose the best answer to complete these sentences. (2m)

    1. Hung is a……………….. He’s strong and heavy.

    A. gymnast B. weight-lifter C. driver D. doctor

    2. I like hot………………..

    A. season B. weather C. activity D. class

    3. What……………….. your father doing now? He is playing badminton.

    A. is B. are C. do D. does

    4………………… does your brother go fishing? He goes once a week.

    A. How old B. How often C. How D. What

    5. He……………….. goes fishing in the winter. It’s too cold.

    A. often B. always C. usually D. never

    6. What about……………….. by bike?

    A. travel B. to travel C. traveling D. travels

    7………………… place are Phuong and Mai going to visit first?

    A. Where B. Which C. How D. How long

    A. big B. noisy C. quiet D. small

    III. Put the verbs into the correct form. (1,5m)

    1. My school (have)……………………two floors.

    2. Look! The plane (fly)…………..to the airport, it (land)…………………..

    3. What about (visit)…………………………………..our parents?

    4. We shouldn’t (throw)………trash on the street.

    5. They (not go)………….swimming in the winter.

    V. Read the passage carefully then choose the correct words to fill in the blanks. (1,5m) favorite does plays or but everyday

    Miss Loan is our teacher. She teaches us English. She is tall and thin (1)………..she is not weak. She (2)…………….a lot of sports. Her (3)……………sport is aerobics. She (4)…………aerobics three times a week. She likes jogging, too. She jogs in a park near her house (5)……………In her free time she listens to music (6)…………..watches TV.

    VI. Write the second sentence so that it has a similar meaning to the first. (2m)

    1. There are a lot of flowers in my garden.

    2. Ha Tinh is smaller than Nghe An.

    3. Let’s go to Ha Long Bay next summer vacation.

    4. I want some milk.

    VII.Write a passage to describe your close friend. (1m) I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others. (1m)

    1 – A; 2 – D; 3 – C; 4 – B;

    II. Choose the best answer to complete these sentences. (2m)

    1 – B; 2 – B; 3 – A; 4 – B; 5 – D; 6 – C; 7 – B; 8 – B;

    III. Put the verbs into the correct form. (1,5m)

    1 – has; 2 – is flying – is going to land;

    3 – visiting; 4 – throw; 5 – don’t go;

    IV. Make questions for the underlined parts or rearrange to complete these sentences. (1m)

    1 – What do you usually on the weekends?

    2 – Where are going to visit next summer?

    3 – Tuan is the tallest in the class.

    4 – What is the weather like in the spring?

    V. Read the passage carefully then choose the correct words to fill in the blanks. (1,5m)

    1 – but; 2 – plays; 3 – favorite; 4 – does; 5 – everyday; 6 – or;

    VI. Write the second sentence so that it has a similar meaning to the first. (2m)

    1 – My garden has a lot of flowers.

    2 – Nghe An is bigger than Ha Tinh.

    3 – What about going to Ha Long Bay next summer vacation?

    4 – I’d like some milk.

    --- Bài cũ hơn ---

  • Mở Cổng Học Trực Tuyến Miễn Phí Cho Học Sinh
  • 3 Phần Mềm Học Tiếng Anh Online Miễn Phí, Tốt Nhất 2022
  • 10 Website Học Tiếng Anh Chuyên Ngành Kế Toán Giúp Bạn Tiến Xa Trong Sự Nghiệp
  • Khóa Học Tiếng Anh Chuyên Ngành Kế Toán
  • 6 Website Giúp Bạn Cải Thiện Trình Độ Tiếng Anh Kế Toán Đáng Kể
  • Bạn đang xem bài viết Bài Tập Ôn Thi Học Kỳ 2 Môn Tiếng Anh Lớp 6 trên website Lienminhchienthan.com. Hy vọng những thông tin mà chúng tôi đã chia sẻ là hữu ích với bạn. Nếu nội dung hay, ý nghĩa bạn hãy chia sẻ với bạn bè của mình và luôn theo dõi, ủng hộ chúng tôi để cập nhật những thông tin mới nhất. Chúc bạn một ngày tốt lành!

  • Web hay
  • Links hay
  • Push
  • Chủ đề top 10
  • Chủ đề top 20
  • Chủ đề top 30
  • Chủ đề top 40
  • Chủ đề top 50
  • Chủ đề top 60
  • Chủ đề top 70
  • Chủ đề top 80
  • Chủ đề top 90
  • Chủ đề top 100
  • Bài viết top 10
  • Bài viết top 20
  • Bài viết top 30
  • Bài viết top 40
  • Bài viết top 50
  • Bài viết top 60
  • Bài viết top 70
  • Bài viết top 80
  • Bài viết top 90
  • Bài viết top 100