Xem Nhiều 9/2021 # 6 Đề Thi Học Kì 1 Lớp 9 Môn Tiếng Anh Năm 2021 # Top Trend

Xem 396

Cập nhật thông tin chi tiết về 6 Đề Thi Học Kì 1 Lớp 9 Môn Tiếng Anh Năm 2021 mới nhất ngày 29/09/2021 trên website Lienminhchienthan.com. Hy vọng nội dung bài viết sẽ đáp ứng được nhu cầu của bạn, chúng tôi sẽ thường xuyên cập nhật mới nội dung để bạn nhận được thông tin nhanh chóng và chính xác nhất. Cho đến thời điểm hiện tại, bài viết này đã đạt được 396 lượt xem.

--- Bài mới hơn ---

  • Đề Thi Học Kì 1 Tiếng Anh Lớp 9 Năm 2021 Trường Thcs Quách Xuân Kỳ
  • Top 30 Đề Kiểm Tra, Đề Thi Tiếng Anh Lớp 9 Mới Chọn Lọc, Có Đáp Án
  • Giải Đề Thi Kì 1 Tiếng Anh Lớp 9 Năm 2021
  • Topic Nói Tiếng Anh 8
  • Đề Thi Nói Tiếng Anh Lớp 7 Học Kì 1 Năm Học 2021
  • Tổng hợp Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 9 học kì 1 có đáp án

    6 Đề thi học kì 1 lớp 9 môn tiếng Anh có đáp án

    Đề thi tiếng Anh 9 học kì 1 có đáp án – Đề số 1

    A. reserved

    B. friendly

    C. official

    D. quiet

    A. To make

    B. Made

    C. Making

    D. Make

    A. Administrative

    B. Administration

    C. Administrator

    D. Administer

    A. Should equip

    B. Would be equiped

    C. Equiped

    D. Would equip

    5. Nam didn’t chúng tôi find more information the course.

    A. What

    B. Where

    C. why

    D. while

    A. didn’t used to transport

    B. Didn’t used transport

    C. didn’t use to transport

    D. used to transport

    A. Structure

    B. Fortress

    C. Complex

    D. limestone

    A. Themselves

    B. Them

    C. Their

    D. Themself

    9. It chúng tôi They are quieter and cheaper than taxi.

    A. said

    B. Are said

    C. Is said

    D. Say

    A. Bare-footed

    B. Played around

    C. Playing around

    D. On foot

    11. Mary asked me Where I…………………from

    A. Coming

    B. come

    C. To come

    D. came

    A. Don’t have

    B. Didn’t have

    C. Didn’t had

    D. Doesn’t have

    A. Culture

    B. Seniority

    C. Generation

    D. Tradition

    14. Tom ”Thanks for the nice gift’ Daisy

    A. I am glad you like it

    B. You are welcome

    C. I myself don’t like it

    D. I’m happy

    A. Radio

    B. Computer

    C. Loudspeaker

    D. Television

    16. Traditional craft has chúng tôi generation to generation

    A. Passed

    B. passed down

    C. pass

    D. Been passed down

    17. My mother doesn’t work ………………….. Saturday

    A. On

    B. in

    C. At

    D. for

    18. It is chúng tôi long bay was recognized as a word Heritage site by UNESCO

    A. Knew

    B. To know

    C. known

    D. knowing

    II . Choose the word whose underline part is pronounced differently from the others.

    III .IV. Read the passage, and choose the best answer. Choose a word in each line that has different stress pattern.

    Good manners are a treasure to the people who possess them, as well as to the community they live in. Manners are taught, learnt, and passed from generation to generation.

    Fortunately, many of these values have been well pserved. They have contributed to making the unique Vietnamese culture, and strengthening our society.

    A. of great value

    B. of the community

    C. traditional

    D. only for the old

    24. What was a boy’s main duty?

    A. to respect seniority

    B. to support his family

    C. to do housework

    D. to share good things

    A. deny their mistake

    B. admit their mistake

    C. keep it a secret

    D. be punished

    26. What contributed to making the unique Vietnamese culture?

    A. tradition

    B. generations

    C. good manners

    D. seniority

    A. people who possess good manners

    B. what bad manners children in the past had

    C. the pservation of bad values

    V. Read the passage and choose the best answer.

    D. good manners and their value

    VI. Write the complete sentences, using the the words/ phrases given.(1m)

    Listed as a World Heritage Site in 1999, Hoi An is the (28) ………………… main port of Viet Nam dating back to the 16th century. Today, most of its historic (29)……………………. have been pserved as landmarks. There are many things you can do there. For example, you can walk down the streets, (30) ……………………. by the atmosphere of times gone by. You should (31)…………… the town during the full moon, when the shop owners turn off the lights and decorate the streets with candle lanterns. You can also take a sampan ride down the Song Do River, hunting traces of foreign traders such as the Japanese, Chinese, and Dutch who made Hoi An a centre of (32) chúng tôi old Viet Nam.

    33. I / suggest/ that/the government/ limit/ the number / daily visitors.

    34. She/ wish/she/ can/communicate/ her pet.

    35. didn’t/young people/ use to/ in / computer games / the past/ play /

    36. Viet Nam/reported/ the /Thien Duong/ it is/ longest cave/ in /that/is/

    33. I suggest that the government should limit the number of daily visitors.

    34. She wishes she could communicate with her pet.

    35. Young people didn’t used to play computer games in the past.

    36. It is reported that Thien Duong is the longest cave in Viet Nam.

    Question I: Choose the word that has the underlined part pronounced different from the other (1pt) Question II: Choose the best answer (2pts)

    Đề thi tiếng Anh học kì 1 lớp 9 có đáp án – Đề số 2

    1. The ao dai is usually made of a light……………..

    A. cotton

    B. design

    C. symbol

    D. material

    2. They…………….. in Hue…………….. a long time.

    A. were living/ for

    B. were living/ since

    C. have lived/ for

    D. have lived/ since

    3. These plants ……………………………. for animals’ food.

    A. can grow

    B. can be grown

    C. have grown

    D. grow

    4. Japanese people usually wear kimonos on special …………………….

    A. occasions

    B. times

    C. situations

    D. places

    5. He used to ……………………………………………… to school by his mother.

    A. take

    B. taking

    C. taken

    D. be taken

    6. They wish they ………………………… a new house now.

    A. have

    B. had

    C. will have

    D. would have

    7. It rains heavily, …………………………………. I can’t go to the movies with you.

    A. and

    B. but

    C. because

    D. so

    8. He asked me where I ………………………….. the next day.

    A. go

    B. went

    C. will go

    Question III: Using the correct tense of the verbs to complete the sentences. (2 pts)

    D. would go

    1. Lan (eat)……………………………………………………..dinner when his friend called.

    2. She rarely (get) ……………………………………… home before six o’clock.

    3. We (not/ begin) …………………………. to study for the test yet.

    4. They (see) ………………………………………………………… this movie before.

    Question IV: Use the words given to fill in the blanks. There is one extra word that you do not need to use (2 pts) down – air – quickly – about – save – dirty – important – pollute – grow

    5. My friend is a writer. She (write) ………………………………………. many books.

    Question V: Rewrite each sentence, beginning as shown (2 pts)

    We all are destroying the Earth. The seas and rivers are too (1) …………………….. to swim in. There is so much smoke in the (2) ………………………….. that it is unhealthy to live in many of the world’s cities. In one well-known city, for example, poisonous gases from car (3) ……………………….. the air so much that policemen have to wear oxygen masks. We have cut (4)……………………. so many trees that there are now vast areas of wasteland all over the world. As a result, farmers in parts of Africa can not (5) ……………………. enough to eat. In certain countries in Asia there is so little rice. Moreover, we do not take enough care of the countryside. Wild animals are (6) ……………………….. disappearing. For instance, tigers are rare in India now. Because we have killed too many for them to survive. However, it is not so simple to talk (7) ………………………… the problem. We must act now before it is too late to do anything about it. Join us now. (8) chúng tôi Earth.

    1. He can’t pass the examination.

    2. She asked me “Where do you live?”

    3. Mai has lived in Hanoi since she was 10.

    4. They can’t speak English fluently.

    1. The key to fluency in studying a foreign language is practice. 1…………

    2. Advanced learners needn’t practice. 2…………

    3. Some English learners find listening and writing the most difficult skills. 3…………

    4. A learner can’t speak well even though he knows a lot of grammar rules and has a large vocabulary. 4…………

    Question I: Choose the word that has the underlined part pronounced different from the other (1pt)

    Đáp án Đề thi tiếng Anh học kì 1 lớp 9

    Question II: Choose the best answer (2pts)

    1. B; 2. B; 3. A; 4. D;

    Question III: Using the correct tense of the verbs to complete the sentences. (3 pts)

    1. D; 2. C; 3. B; 4. A; 5. D; 6. B; 7. D; 8. D;

    1. was eating; 2. gets; 3. haven’t begun; 4. have seen;

    Question IV: Use the words given to fill in the blanks. There is one extra word that you do not need to use (2 pts)

    5. has written; 6. takes;

    Question V: Rewrite each sentence, beginning as shown (2 pts )

    We all are destroying the Earth. The seas and rivers are too (1) dirty to swim in. There is so much smoke in the (2) air that it is unhealthy to live in many of the world’s cities. In one well-known city, for example, poisonous gases from car (3) pollute the air so much that policemen have to wear oxygen masks. We have cut (4) down so many trees that there are now vast areas of wasteland all over the world. As a result, farmers in parts of Africa can not (5) grow enough to eat. In certain countries in Asia there is so little rice. Moreover, we do not take enough care of the countryside. Wild animals are (6) quickly disappearing. For instance, tigers are rare in India now. Because we have killed to many for them to survive. However, it is not so simple to talk (7) about the problem. We must act now before it is too late to do anything about it. Join us now. (8) Save the Earth.

    1 He wishes he could pass the examination.

    2 She asked me where I lived.

    3 She started living in Hanoi when she was 10.

    4 They wish they could speak English fluently.

    Đề tiếng Anh lớp 9 học kì 1 có đáp án – Đề số 3

    Choose one word whose underlined part is pronounced differently from the others. B.LANGUAGE FOCUS. Question I. Write the correct form of the verb in each bracket.

    A. PRONUNCIATION.

    A. before

    B. after

    C. since

    D. for

    A. in

    B. at

    C. to

    D. on

    A. so

    B. because

    C. for

    D. as

    A. have

    B. having

    C. had

    D. to have

    A. did they

    B. didn’t they

    C. did it

    Question chúng tôi the correct form of the words given in brackets.

    D. did they

    1.Who was paper invented by?

    2.What is paper made from?

    3.Where is paper from Britain exported to?

    4.What is the passage about?

    1.Lan cannot visit her pen pal in Malaysia.

    2.”Don’t stay up so late”, my father said.

    3.We repainted the house last week.

    4. Karen plays the piano very well, doesn’t she?

    5.You must do this exercise carefully.

    1. My cousin / is / used to / wear / casual clothes.

    2.The computer / not / work, / he / took / it back / the shop.

    3. He asked / if / I / be / free / that night.

    ĐÁP ÁN

    4. In Vietnam, water puppets / make / of wood.

    A. PRONUNCIATION.

    1.It/ Paper was invented by the Chinese.

    2.It/ Paper is made from wood.

    D.WRITING. Question I.Complete the second sentence so that it has the similar meaning to the first one.

    3.It/ Paper from Britain is exported to South Africa, Australia and many other countries.

    4.It/ The passage is about paper/ papermaking.

    1.Lan wishes she could visit her pen pal in Malaysia.

    2.My father told me not to stay up so late.

    3.The house was repainted last week.

    Question II.Complete the sentences, using the words given.

    4.Does Karen play the piano very well?

    5.This exercise must be done carefully.

    1.My cousin is used to wearing casual clothes.

    2.The computer did not work, so he took it back to the shop.

    3.He asked me if I was free that night.

    I. Find the word which has a different sound in the part underlined. II. Choose the word which has a different stress pattern from the others. III. Choose the best answer A, B, C or D to complete the sentences.

    4.In Vietnam, water puppets are made of wood.

    Đề thi học kì 1 tiếng Anh 9 có đáp án – Đề số 4

    A.groups

    B.teams

    C.bands

    D.generations

    A.popular

    B.common

    C.shared

    D.obvious

    A.appciation

    B.value

    C.importance

    D.increase

    A.join

    B.contact

    C.connect

    D.relate

    A.systems

    B.sets

    C.methods

    D.routes

    A.certain

    B.surprised

    C.pleased

    D.convenient

    A.fun

    B.glad

    C.relieved

    D. easy

    A.most of

    B.almost

    C.nearly all

    D.hardly ever

    A.because

    B.due to

    C.despite

    D.for

    A.spend

    B.spent

    IV. Fill in each blank in the passage with the correct word from the box. There are some extra words. thickness; souvenirs; fashion; interest; foreigners; demand; footwear; soldiers;

    C.had spent

    V. Combine the following sentences by completing the second.

    D.would spend

    21. Family members care for each other. It is essential for that.

    22. Families are the place where we learn values, skills, and behavior. We are aware of that.

    23. Parents should guide their children into the world outside the home. It is certain about that.

    24. Strong families have a sense of loyalty and devotion toward family members. We are conscious of that.

    VI. Choose the word or phrase among A, B, C or D that best fits the blank space in the following passage.

    25. The family is a place of shelter for inpidual family members. It is sure about that.

    Street Food Shoulder Poles on Saigon streets

    Street food shoulder pole is familiar with Saigon people throughout many years. Nowadays it has become a special thing that makes travelers curious. In small areas of District 1 and District 3, we could count more than 100 vendors who earned money using shoulder poles. A shoulder pole, also called a carrying pole, is a yoke of wood or bamboo, used by people to carry a load. The vendors put their goods in two baskets from each end of the yoke.

    In the downtown, we can meet young women with their shoulder poles. The baskets are covered with plastic wrap carefully to protect the foods from the street dust. In a tight space of one basket, she could mix the ingredients and bake the cake on a small charcoal which was defended by carton. The ready cakes were put in other basket.

    In the morning or evening, on rainy or sunny day,Saigon streets are marked by shoulder poles of people from different regions of the country, which has become a unique part of Saigon. It has been said that it isn’t hard to live in Saigon if you work hard. With the carrying pole on shoulders, the vendor has turned it into a “store”. The reason is very simple, they don’t have enough money to open a real store. Every day these women continue their journey through Saigon streets under the sun and the rain, selling cheap things or street foods to earn money and feed their children.

    A. is a bar made of wood or bamboo

    B.used to be called a carrying pole

    C.is the connection between wood and bamboo

    D. is used to put goods on street vendors’ shoulders

    A.a way for passers-by to have food

    B. a characteristic of District 1 and 3

    C. used to make foreign travelers curious

    D.used by street vendors to carry things

    A.street vendors can bake cakes there

    B.they can contain enough things to serve some customers

    C.the two baskets have the same function

    D.they can be protected from dust

    A.they can help street vendors to sell many things without a store

    B.women are marked by unique shoulder poles from different regions

    C.it is a way for street vendors to carry goods around the streets

    D. street vendors can support their families with the help of shoulder poles

    ĐÁP ÁN

    C.something that connects two things or people, usually in a way that limits freedom

    16 – soldiers

    17 – demand

    18 – fashion

    19 -footwear

    20 – thickness

    21 – It is essential for family members to care for each other.

    22 – We are aware that Families are the place where we learn values, skills, and behavior.

    23 – It is certain that Parents should guide their children into the world outside the home.

    24 – We are conscious that Strong families have a sense of loyalty and devotion toward family members.

    25 – It is sure that the family is a place of shelter for inpidual family members.

    26 – C; 27 – B; 28 – C; 29 – C; 30 – D; 31 – D; 32 – A; 33 – B; 34 – C; 35 – B

    Question 1: Supply the correct forms of the verbs in brackets.

    36 – D; 37 – D; 38 – C; 39 – B; 40 – D

    Đề thi học kì 1 tiếng Anh lớp 9 có đáp án – Đề số 5

    1. They (see) to go out three times a day.

    2. Passengers (travel) on this bus bought their tickets in books.

    3. Writing many letters (make) her happy.

    4. Do you hear someone (cry) softly in the next room?

    5. I (have) my house (paint) . That’s why there is all this mess.

    6. Either my sister or I (be) going to visit our uncle.

    Question 2: Use the correct form of the words in brackets to complete sentences

    7. The Nile (flow) into Mediterranean.

    8. If only I (have) money with me, I (lend) you some.

    1. Bell experimented with ways of transmitting chúng tôi a long distance. (speak)

    2. The tiger wanted to see the farmer’s …………. (wise)

    3. The scouts do the chúng tôi (volunteer)

    4. Nowadays, scouting is popular ……………. (world)

    5. The scouts also help the chúng tôi street children, (old)

    6. We’re very impssed by the chúng tôi your town’s people. (friend)

    7. I must clean this …………..floor. (dirt)

    8. It was chúng tôi to write down the address. (fool)

    Question 3: Choose the best answer (a, b, c or d) for each space

    9. Is it possible to ………between a hobby and an interest? (distinct)

    10. Thousands of people have been chúng tôi the war (home)

    There has been a revolution in the world of newspapers. Not many years ..1….., newspapers were being produced using techniques unchanged for ..2.. hundred years.

    The journalists gave their stories to a typist, who ppared them for an editor, who passed them on…3… the printer. The printer who was a ..4…. skilled man, set up the type. ……5… was then collected to make the pages. When the pages were complete, the printing machines could be…6…….

    Question4: a) Change these sentences into passive voice

    Nowadays what …7…..? The journalists type their stories into a computer. The …8 ….. checks their spelling, plans the page, shapes the articles. When the pages are ready, another computer may control the printing.

    ……..9.. can be no doubt about it., producing a newspaper in an entirely different ..10…….now

    1. They make these artificial flowers of silk.

    2. He has spelt this word wrongly

    3. How do people learn English?

    b) Change the following sentences into reported speech

    4. Who looked after the children when you were away?

    5. They used to drink beer for breakfast in England years ago.

    1. “Listen to me and don’t make a noise,”said the teacher to his students.

    2. “I’m tired of eating fish ” said Mary to Helen.

    3. “Let me help you make the sandwiches,” Lan offered.

    Question 5: a/ There is a mistake in the sentence. Find the mistakes and correct it.

    4. “You must do your homework everyday,” said Mrs Hoa to us.

    5. “There isn’t much rain in the south of the country,” said Peter.

    1. Peter and Tom plays tennis every afternoon with Mary and me

    2. Rita enjoyed to be able to meet some of her old friends during her vacation.

    3. Because they had spent too many time considering the new contract, the students lost the opportunity to lease the apartment.

    b/ Fill in the blanks with a suitable ppositions.

    4. Could you mind telling me the way to the nearest restaurant.

    5. It spent a long time to travel to the skiing resort but in the end we got there.

    1. My parents are tired ……….living in the city.

    2. Jackson was late because he was not aware chúng tôi time

    3. Three prisoners escaped chúng tôi prison in May

    Question 6: a) Combine the sentences below, using the words in brackets.

    4. Measuring money must be very difficult to carry………..

    5. Take an umbrella with you. It will save you ……..getting wet on the way home.

    1. Mr brown feeds the chicken. He collects their eggs. (not only……. but also)

    2. He didn’t say any word and left the house (without)

    3. He had stolen a gold watch. He was sent to prison. (for)

    b/ Use the following sets of words and phrases to write complete sentences.

    4. She came home early so that she might have plenty of time to cook dinner. (to)

    5. Lan has a nice voice. Everybody likes it. (such …..that)

    1. My uncle/ give up/ smoke / one year.

    2. The noise / the traffic/ pvented /me/ go to sleep/

    3. Look! / sun / set / mountains

    Question 7: Complete the second sentence with the same meaning.

    4. In my life/ I / never be/ Pac Bo Cave.

    5. It/ rain /./ I’d like / stay here / until / rain / stop.

    1. He said: “We must have a party to celebrate this” (He said that ………………..

    2. I’m on the tenth page of the letter I’m writing So far I ……………………..

    3. Minh last wrote to his pen pal five months ago. (Minh hasn’t ………………

    4. They usually wore jeans when they were young. (They used…………….

    5. We couldn’t go to school this morning because of the heavy rain. (Because ……………

    6. Practice speaking everyday or you can’t improve your English. (If ……….

    7. Hard work is the secret of passing your exam So long as………………………..

    8. You do not have to pay for elementary education in Viet Nam.

    Elementary education ……………………….

    Question 1: Supply the correct forms of the verbs in brackets.

    9.He was a fool to say that It is…………………………………..

    10.Living in the city is exciting Some people find …………………………

    1. are seen 5. am having – painted

    2. travelling 6. am

    Question 2: Use the correct form of the words in brackets to complete sentences

    3. makes 7. flows

    4. crying 8. had – would lend

    1. speech 6.friendliness

    2. wisdom 7. dirty

    3. voluntary 8. foolish

    Question 3: Choose the best answer (a, b, c or d) for each space

    4. worldwide 9. distinguish

    Question 4: a) Change these sentences into passive voice

    5. elderly 10. homeless

    1. c; 2.d; 3.a; 4.d; 5. c; 6. b; 7. d; 8. a; 9. b; 10. c;

    1. These artificial flowers are made of silk

    2. This word has been spelt wrongly by him.

    3. How is English learnt?

    b) Change the following sentences into reported speech

    4. Whom were the children looked after when you were away by?

    5. Beer used to be drunk for breakfast in England years ago.

    1. The teacher asked his students to listen to him and not to make a noise.

    2. Mary said to Helen that she was tired of eating fish.

    3. Lan offered to help me make the sandwiches.

    VOCABULARY AND GRAMMAR I. Circle the word whose main stressed syllable is different from that of the others.

    4. Mrs Hoa said we had to do our homework everyday.

    Đề thi học kì 1 Anh 9 có đáp án – Đề số 6

    2. A. traditional B. fashionable C. convenient D. compulsory

    1. I wish today ……………. my birthday.

    A. am

    B. is

    C. are

    D. were

    2. This book ……………. in 2000.

    A. wrote

    B. is written

    C. has written

    D. was written

    3. What do you use the Internet for? – …………….

    A. Get information.

    B. Be got information.

    C. To get information.

    D. Be getting information.

    4. You should practise ……………. English with your classmates.

    A. to speak

    B. speak

    C. being spoken

    D. speaking

    5. Buddhists often go to……………. to pray.

    A. pagoda

    B. church

    C. park

    D. mosque

    6. The unit of currency in Cambodia is the …………….

    A. dollar

    B. peso

    C. baht

    D. riel

    7. Everything is O.K, …………….? – Of course.

    A. is it

    B. isn’t it

    C. are they

    D. aren’t they

    8. There ……………. be a market here.

    A. used to

    B. is using to

    C. use to

    D. is used to

    9. I ……………. English since 2014.

    A. learn

    B. have learned

    C. am learning

    D. learned

    10. It was very hot, ……………. I opened all the windows.

    A. because

    B. but

    Key: 1. D 2. D 3. C 4. D 5. A 6. D 7. B 8. A 9. B 10. C READING I. Choose one of the words given to fill in each gap.

    C. so

    Key: 1. news 2. and 3. well-drawn 4. editor II. Read the article about doing homework. Answer the questions. Doing homework

    D. when

    The Daily Sun is a very good newspaper. It has all the latest (1) ………………… and there is also an excellent sports page with well-written (2) ………………… interesting reports of football and hockey matches. The middle pages contain two crossword puzzles and some very (3) ………………… cartoons of famous people and events. Finally, there are always interesting letters to the (4) …………………

    It is a good idea to start your homework early. If you can do it before your evening meal, you will have more time later to do things that you enjoy, like talking on the phone. It is also better to do homework as soon as possible after the teacher has given it to you. Then, if the homework is difficult and you need time to think about it, you will still have time to do it.

    Always turn off your mobile phone and the television when you are doing homework. You will work a lot faster without them. Make sure you have a quiet place to work, with enough light and a comfortable chair.

    Questions:

    1. Is it good to do homework late or early?

    2. When is it better for us to do homework?

    Key: 1. It is good to do homework early. 2. It is better for us to do homework as soon as possible after the teacher has given it to us. 3. Because we will work a lot faster without them. 4. Students’ ideas. Ex: Yes, I do. Because doing homework helps me revise lessons effectively. WRITING I. Complete the second sentence with the same meaning.

    3. Why do we have to turn off our mobile phone and the television when we are doing homework?

    4. Do you enjoy doing your homework? Why? Or why not?

    1. We should plant trees around the school yard.

    2. I don’t have a laptop

    3. “Are you using my pencil, Ba?”, Hoa said.

    4. Study hard or you’ll fail the exam.

    5. I can’t speak English well.

    6. “Where do you live ? ” Nam asked his teacher

    7.”I will go to my village next year” Mr. Nam said.

    Key: 1. 2. I wish I had a laptop. 3. Hoa asked Ba if/ whether he was using her pencil. 4. If you study hard, you’ll pass/ won’t fail the exam. 5. I wish I could speak English well. 6. Nam asked his teacher where he/ she lived. 7. 8. My brother is interested in playing soccer every morning. Mr. Nam said he would go to his village next year. Trees should be planted around the school yard.

    8. My brother likes playing soccer every morning.

    --- Bài cũ hơn ---

  • Top 30 Đề Thi Tiếng Anh Lớp 7 Mới Chọn Lọc, Có Đáp Án
  • Đề Thi Học Kì 1 Lớp 5 Môn Tiếng Anh Có File Nghe
  • Ngữ Pháp Tiếng Anh Lớp 9 Học Kì 1 Năm 2021
  • Đề Cương Ôn Tập Môn Tiếng Anh Lớp 5 Học Kỳ 1
  • Đề Thi Tiếng Anh Lớp 5 Giữa Học Kì 1 Có Đáp Án Cho Trẻ Em
  • Bạn đang xem bài viết 6 Đề Thi Học Kì 1 Lớp 9 Môn Tiếng Anh Năm 2021 trên website Lienminhchienthan.com. Hy vọng những thông tin mà chúng tôi đã chia sẻ là hữu ích với bạn. Nếu nội dung hay, ý nghĩa bạn hãy chia sẻ với bạn bè của mình và luôn theo dõi, ủng hộ chúng tôi để cập nhật những thông tin mới nhất. Chúc bạn một ngày tốt lành!

  • Web hay